Cryptocurrency Starter Kit_icon_shadow

CRYPTOCURRENCY BELASTINGSKIT

Uw snelkoppeling om slimmer te worden over uw cryptocurrency-belastingen.

KOOP HET NU VOOR SLECHTS $ 59,99

Schermafbeelding 2020-02-22 om 15.33.29 uur

De dagen van het claimen van onwetendheid over cryptocurrency-belastingen zijn voorbij. Deze gids is een van de beste en snelste bronnen om uw cryptocurrency-belastingvaardigheid zo snel mogelijk op te voeren.

De IRS heeft agressief gehandeld op niet-gerapporteerde transacties door handelaren in cryptovaluta. Onze gids is ontworpen om u onmiddellijk te helpen geld te besparen op uw belastingen en u een goede reputatie bij de IRS te houden.

Door onze samenwerking met Arbitus LLC, een belastingadvieskantoor dat zich uitsluitend richt op cryptocurrency-belastingen, kunnen we ook persoonlijk overleg plannen met een erkende CPA en belastingprofessionals.

Na het bestuderen van deze gids, zult u waarschijnlijk meer kennis hebben van belasting op cryptocurrency dan veel CPA’s.

Schermafbeelding 2020-02-29 om 14.23.36 uur

Laat angst, uitstelgedrag of onwetendheid niet de reden zijn dat u de zijne krijgt met een enorm ‘verschuldigd bedrag door de IRS’.

Elke investering, zelfs cryptocurrency, brengt de wettelijke verantwoordelijkheid met zich mee om uw belastingen in te dienen. Als u de afgelopen jaren in cryptocurrency heeft gehandeld, heeft u waarschijnlijk honderden of duizenden verschillende transacties verzameld waarvoor u een soort belasting verschuldigd bent.

Schermafbeelding 2020-02-22 om 15.11.52 uur

Introductie: de CoinCentral Cryptocurrency Tax Kit

Terminologie

Deze Cryptocurrency Tax Kit is een educatieve gids van 60+ pagina’s die is ontworpen om u in één keer scherp en slim te maken over uw cryptocurrency-belastingen.

Maar daar stopten we niet. We hebben ook een heleboel goodies toegevoegd, zoals oefenproblemen, stapsgewijze uploadinstructies, een tracking-spreadsheet en meer.

Het is belangrijk op te merken dat deze gids uitsluitend belastinginformatie voor het onderwijs is. Niets in deze gids is belastingadvies of garantie. Dat gezegd hebbende, alles in onze belastingkit voor cryptocurrency is geschreven door een Certified Public Accountant en peer-reviewed door andere CPA’s.

De belastingkit voor cryptocurrency

$ 59,99

 • 60+ pagina Cryptocurrency belastinggids
 • Gids voor boekhoudkundige definities
 • Spreadsheet voor het bijhouden van cryptovaluta
 • Videodemo van (gratis) Crypto Tax-software
 • Oefenproblemen met cryptocurrency
 • Handige IRS-informatiegids
 • Stap-voor-stap instructies voor het downloaden van Exchange
 • Toegang tot (1) belasting AMA

Bestel nu

Cryptocurrency Tax Essentials

$ 99,99

 • 60+ pagina Cryptocurrency belastinggids
 • Alle bonusitems van de Tax Kit
 • ** 30 minuten 1-op-1 overleg met Tax Pro **
 • * Gratis * Crypto Starter Tool Kit

Begin

Platina "Geen stresspakket"

$ 599,99

 • Belastinggids voor cryptocurrency met meer dan 60 pagina’s
 • Alle bonusitems van de Tax Kit
 • ** 30 minuten overleg met Tax Pro **
 • Zorg dat een CPA uw Crypto Capital Gains Report voor u voorbereidt voor maximaal 5 cryptocurrency-uitwisselingen, tot meer dan 1.000 historische transacties
 • * Gratis * Crypto Starter Tool Kit
 • Cointracking.info Trader-account – waarde $ 600

Begin

Platinum High Frequency Trader

$ 1099,99

 • Belastinggids voor cryptocurrency met meer dan 60 pagina’s
 • Alle bonusitems van de belastingkit
 • ** 30 minuten 1-op-1 overleg met Tax Pro
 • Laat een CPA uw Crypto-kapitaalwinstenrapport voor u voorbereiden voor maximaal 10 cryptocurrency-uitwisselingen, tot 5.000+ historische transacties, mijninkomsten, margehandel, cryptocurrency-inkomsten
 • * Gratis * Crypto Starter Tool Kit
 • Cointracking.info Trader-account – waarde $ 600

Begin

Alex Moskov-cirkel

Alex Moskov, CoinCentral hoofdredacteur

“Beleggers in cryptocurrency zijn enkele van de grootste risiconemers ter wereld, en de beste risiconemers zijn meestal ook fenomenale risicomanagers. Cryptocurrency gaat binnenkort nergens heen en de IRS heeft al enkele stevige richtlijnen uitgegeven. Als u de afgelopen jaren tientallen of duizenden transacties heeft uitgevoerd, moet u weten hoe uw winsten en verliezen zullen worden behandeld. “

thabo cirkel

Thabo Abbate, CPA

“Ik heb met veel investeerders en handelaren in cryptocurrency gewerkt. Ze delen allemaal dezelfde twee zorgen. Ze maken zich zorgen omdat ze hun cryptocurrency-transacties niet hebben gerapporteerd, maar ze weten ook niet waar ze moeten beginnen. We hebben deze gids gemaakt om deze problemen op te lossen."

Cryptocurrency - succesvolle investeerders

We hebben dit gemaakt omdat we het nodig hebben. Als voorstanders van cryptocurrency willen we er alles aan doen om de digitale asset-industrie verder te legitimeren. Onze Cryptocurrency Tax Kit is geschreven door een gelicentieerde CPA die toevallig ook een grote cryptocurrency sukkel is.

Ervaren CPA’s brengen hun klanten honderden dollars in rekening om hoogwaardige informatie over cryptocurrency-belastingen te verstrekken. We hebben al diezelfde informatie verzameld en in deze gids verwerkt.

KOOP NU DE KIT

Hier is hoe je leven eruit ziet met de Cryptocurrency Tax Kit

Zoals besproken, bevat deze kit alle informatie die u nodig hebt om uw cryptocurrency-boekhoudkundige kennis op te doen om uw cryptocurrency-belastingen op een veel hoger niveau dan voorheen te navigeren. Als onderdeel van ons pakket krijg je:

zelfgroei

Up-to-date blijven

Alle hoofdrolspelers

Middelen

BELASTINGGIDS VOOR CRYPTOCURRENCY

Onze 60+ paginagids is ontworpen om uw cryptocurrency belastinggeletterdheid snel op te voeren binnen een of twee sessies. Alle substantie, geen pluisjes: het zit vol met alles wat je nodig hebt en niets dat je niet doet, zoals:

Inzicht in uw belastingplicht, berekeningsmethoden, afhandeling van wisselkosten, hard forks, airdrops, diefstal & verlies van slachtoffers, het schenken en doneren van crypto, mijnbouw, mogelijke strategieën voor belastingontwijking en meer.

GIDS VOOR BOEKHOUDKUNDIGE DEFINITIES

Een overzicht van alle belangrijke termen die u moet kennen om te praten, klinken en converseren als een accountant. We demystificeren het jargon dat door de IRS wordt gebruikt, zodat u zich meer vertrouwd voelt bij het begrijpen van de regels die u moet volgen.

Spreadsheet voor het bijhouden van cryptovaluta

Dezelfde tracking sheets die worden gebruikt door CPA’s die ook compatibel zijn met cryptocurrency belastingsoftware.

STAP-VOOR-STAP UITWISSELINGSINSTRUCTIES

Stapsgewijze instructies voor het downloaden van uw transacties van alle grote beurzen zoals Binance, Coinbase, Kraken, Gemini en meer.

PRAKTIJKPROBLEMEN EN INSTRUCTIES

Raak vertrouwd met de boekhouding van cryptovaluta en het gebruik van belastingsoftware voor cryptovaluta met onze oefenproblemen voordat u het met uw eigen gegevens probeert

EEN-OP-EEN GESPREK MET TAX PROFESSIONAL

Essentials-, Premium- en Platinum-leden ontvangen een gratis een-op-een gesprek met een belastingprofessional om uw individuele situatie te bespreken. Stel zoveel vragen als u wilt binnen de gestelde tijd.

HANDIGE IRS-INFORMATIEGIDS

Een snelle en gemakkelijke uitsplitsing van relevante IRS-kennisgevingen en -formulieren met betrekking tot cryptocurrency.

3 jaar hard werken

Het hebben van de beste bronnen zou u geen arm of been (of een bitcoin) moeten kosten, en evenmin mogen fouten die gemakkelijk kunnen worden vermeden.

We hebben hard gewerkt om deze kit samen te stellen om ervoor te zorgen dat u vertrekt met een veel duidelijker en bruikbaar begrip van cryptocurrency-belastingen.

PROFITEER NU!