Sudah tiga tahun sejak minda di sebalik platform Minergate melihat perlunya meratakan bidang perlombongan dengan menyediakan pengguna PC kemampuan untuk menggabungkan kekuatan CPU mereka untuk menambang cryptocurrency. Kumpulan perlombongan koperasi ini memungkinkan individu untuk menambang mata wang kripto dengan menguntungkan pada masa pusat penambangan data berjuta-juta dolar besar terus berkembang di seluruh dunia. Untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai kepentingan projek Minergate, mari luangkan sedikit masa untuk meninjau landskap perlombongan semasa.

Cryptomarket yang Tidak Terdesentralisasi

Hari ini, perlombongan adalah perniagaan besar dan melainkan jika anda bersedia untuk mengeluarkan sejumlah wang yang banyak untuk beberapa perkakasan baru, anda mungkin sukar untuk melombong kripto di kawasan anda. Pelombong menggunakan reka bentuk khas pelombong perlombongan yang jauh lebih cekap dalam perlombongan daripada PC biasa anda. Di atas halangan teknologi baru ini, kemudahan perlombongan besar telah muncul di seluruh dunia. Kemudahan raksasa ini merangkumi hingga 15,000 pelantar perlombongan di satu lokasi, dan banyak menggunakan tenaga sebanyak bandar kecil.

Semua perkembangan ini di arena perlombongan menjadikannya hampir mustahil bagi individu untuk menambang crypto dari PC atau komputer riba mereka.

Minergate Dilahirkan

Ia pada bulan Mac 2014 ketika Minergate pertama kali memperkenalkan konsep kolam perlombongan awam kepada dunia. Kolam perlombongan berfungsi dengan menggabungkan kekuatan pemprosesan semua komputer di rangkaian dan kemudian membahagikan keuntungan. Ini membolehkan seseorang melombong menggunakan CPU atau GPU rumah mereka, dengan itu menghilangkan keperluan untuk membuat pelaburan besar dalam penyediaan rig perlombongan.

laman web minergate

Minergate Menjadikan Crypto Mining Mudah

Apa itu Minergate?

Minergate ditubuhkan sebagai kolam perlombongan awam pertama untuk cryptocurrency yang menggunakan protokol CrytoNote. Hari ini, ini merangkumi pelbagai jenis duit syiling. Anda boleh melombong sejumlah cryptocurrency paling popular di pasaran dengan mudah termasuk:

  • Bitcoin
  • Zcash
  • Ethereum
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • Nota Digital
  • Monero

Proses pendaftaran Minergate sangat sederhana dan tidak memerlukan bayaran pendahuluan. Sebenarnya, anda hanya membayar yuran pada duit syiling yang anda miliki.

Statistik Minergate

Minergate telah meningkatkan beberapa statistik yang mengagumkan sejak penubuhannya dengan lebih dari 500,000 pelombong mendapat keuntungan dari penggunaan platform sehingga kini. Minergate juga menerima sekitar 2,000 pendaftaran baru sehari. Kemudahan penggunaan dan sifat terbuka platform menjadikannya sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk melombong cryptocurrency dengan anggaran.

Minergate-pooling

Tambang BTC dari PC atau Laptop Rumah Anda

Minergate tidak bersendirian di ruang perlombongan crypto-pool, dan terdapat banyak pilihan untuk dipertimbangkan oleh pelombong yang berpotensi. Yang dikatakan, Minergate mempunyai beberapa ciri unik yang menjadikannya menonjol di antara persaingan secara besar-besaran.

Perlombongan Penggabungan Automatik – Perlombongan Pintar

Tidaklah mengejutkan apabila mengetahui bahawa orang-orang yang pertama kali membawa konsep kolam perlombongan awam ke pasaran kini telah bertambah baik mengikut reka bentuk mereka. Platform Minergate mempunyai ciri Smart Mining yang mengira kadar hash rangkaian semasa dan tahap kuasa PC anda untuk menentukan duit syiling yang paling menguntungkan untuk saya.

Apabila dimulakan, protokol ini secara automatik akan memilih duit syiling yang paling menguntungkan pada masa itu dan beralih ke yang lain jika yang dipilih bukan lagi pilihan terbaik. Ini membolehkan calon pelombong melombong banyak duit syiling dengan menggunakan tidak lebih daripada PC rumah mereka. Ia juga memberi pengguna Minergate lebih banyak fleksibiliti di platform.

Kebenaran Dua Faktor

Keselamatan di ruang crypto adalah yang terpenting dan Minergate menggabungkan kebenaran 2 faktor Google untuk memberi anda lapisan perlindungan tambahan. Ciri keselamatan ini menghendaki anda mengakses kod sensitif masa pada peranti mudah alih anda untuk menjamin bahawa anda cuba memasukkan akaun.

2-faktor-btc

Kebenaran 2-Faktor Menambah Lapisan Keselamatan

Syiling Tulen

Semua syiling yang diberi ganjaran di platform Minergate adalah duit syiling tulen kerana semuanya berasal langsung dari ganjaran blok yang tidak terkunci. Dengan cara ini, Minergate menyediakan pengalaman perlombongan sebenar kepada pengguna mereka.

Perlombongan Awan

Minergate memiliki beberapa kemudahan perlombongan terbesar di dunia dan pengguna boleh memilih untuk menyewa lebih banyak Kekuatan Hash untuk meningkatkan hasil perlombongan mereka secara langsung dari antara muka platform. Minergate menjamin kecekapan perlombongan 24/7 dari pelantar mereka, dan memandangkan ukuran sebilangan besar kemudahan perlombongan mereka, mudah untuk melihat bagaimana mereka dapat menyelesaikan tugas ini. Persaingan merangkumi syarikat seperti Genesis Mining.

Minergate – Gerbang untuk Menambang Cryptocurrency pada tahun 2018

Adakah anda ingin menceburkan diri dalam perlombongan? Minergate adalah salah satu paling senang dan kaedah paling menjimatkan untuk anda melakukannya. Platform ini telah terbukti menjadi kekuatan yang kuat dalam komuniti crypto, dan ketika sektor perlombongan terus berkembang, anda semestinya akan melihat lebih banyak kemajuan teknologi dalam bidang perlombongan PC rumah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me