Genesis Mining adalah salah satu operasi perlombongan awan terbesar di dunia. Kripto ini gergasi bermula dari permulaan yang sedikit dan berkembang menjadi pusat kuasa global dalam masa kurang dari lima tahun. Strategi Genesis Mining untuk menyediakan perlombongan awan peringkat perusahaan kepada pelabur kripto yang berminat telah membuahkan hasil secara besar-besaran dan membenarkan syarikat itu mengukir rumah kekal di ruang kripto.

Zaman Awal

Perjalanan dimulakan dengan salah seorang pengasas Genesis Mining, dan penyokong crypto lama, Marco Streng. Tahun itu adalah tahun 2011, dan Marco baru sahaja membina salah satu pelantar perlombongan pertamanya. Semasa berkhidmat sebagai pelombong di rumah, Marco belajar pelajaran berharga tentang kerajinannya yang kemudiannya dapat membantu membentuk masa depan seluruh pasaran crypto.

Pasaran kripto lebih tidak stabil pada masa ini, dan pelombong kripto terpaksa membina pelantar mereka di rumah. Bergantung pada faktor lain yang terlibat dalam proses ini, seperti kos elektrik, pengguna dapat dengan mudah mengetahui bahawa mereka kehilangan wang dalam usaha perlombongan mereka. Menyedari perlunya penyelesaian untuk masalah ini, Marco menyangka konsep Kejadian Perlombongan.

https://t.co/kPlYW50hOq

– Marco Streng (@Marco_Streng) 27 Januari 2017

Ruang crypto sudah mempunyai banyak platform perlombongan awan, tetapi banyak adalah skema Ponzi yang sederhana daripada operasi perlombongan yang sebenarnya. Seperti yang anda bayangkan, model perniagaan tipis seperti ini tidak tahan lama dalam jangka masa yang panjang dan biasanya berakhir dengan pelabur baru kehilangan semua wang mereka.

Perlombongan awan adalah model perniagaan yang sangat baik untuk skema Ponzi kerana pengguna tidak pernah benar-benar memasuki kemudahan anda. Pasaran menjadi begitu tepu dengan penipuan ini pada satu ketika sehingga banyak pelabur crypto merasakannya semua operasi perlombongan awan adalah penipuan.

Perlombongan Kejadian

Di tengah semua kekacauan ini, Genesis Mining menggunakan salah satu tonggak komuniti crypto, transparansi, untuk memberikan pengguna tahap keamanan dan kepercayaan baru. Tidak seperti pertandingan, Genesis Mining memutuskan untuk mengikuti garis panduan ketat SEC. Syarikat itu walaupun difailkan untuk pelesenan untuk pelaburan USD 100 juta dana kembali pada tahun 2016. Strategi ini membezakan platform perlombongan daripada persaingan, dan akhirnya menjadikan konsep ini berjaya.

Pusat Data

Hari ini, Genesis Mining memiliki dan mengendalikan beberapa pusat data terbesar di dunia. Syarikat menyimpan lokasi sebenar pusat data mereka secara peribadi, tetapi selama bertahun-tahun, penyiasat telah mengesahkan bahawa syarikat tersebut mengendalikan sekurang-kurangnya tiga pemasangan perlombongan utama yang terletak di Iceland, Kanada, dan Bosnia.

Enigma

Genesis Mining terus membentuk industri dari hari pertama. Pemaju membuat ladang perlombongan Ethereum eksklusif pertama yang dikenali sebagai Enigma. Kemudahan ini menggunakan gabungan cip perlombongan canggih dan tenaga panas bumi untuk menawarkan pembayaran kompetitif kepada pengguna untuk pelaburan mereka. Kemudahan ini dianggap sebagai salah satu ladang perlombongan terbesar di dunia dan terletak di ibu kota Iceland, Reykjavik.

Kemudahan Perlombongan Enigma Melalui Laman Web Penambangan Genesis

Kemudahan Perlombongan Enigma Melalui Laman Web Penambangan Genesis

Ciri-ciri Perlombongan Kejadian

Platform Genesis Mining menawarkan kontrak perlombongan awan dengan harga yang kompetitif kepada syarikat dan individu di seluruh dunia. Platform ini menyediakan banyak ciri unik kepada pengguna seperti Berseri. Radiant memperhitungkan keseluruhan spektrum masalah perlombongan termasuk kos elektrik, harga Bitcoin, dan kuasa pemprosesan. Platform ini secara automatik menyesuaikan prestasi perlombongan perlombongan untuk memberi anda keuntungan maksimum.

Perlombongan Kejadian di Komuniti Crypto

Pada masa ini, platform Genesis Mining mempunyai lebih dari dua juta pengguna berdaftar, dan pengasas syarikat adalah tonggak komuniti crypto. Ketua Pegawai Eksekutif syarikat, Marco Streng, sering bercakap secara terbuka di acara blockchain di seluruh dunia. Forbes melakukan karya di Streng di mana majalah itu menggambarkannya sebagai “ahli matematik berusia 27 tahun yang membina sebuah kerajaan Bitcoin.” Streng terbukti menjadi usahawan yang menguntungkan, dan syarikatnya membuat beberapa kerjasama strategik sepanjang perjalanan mereka untuk meningkatkan pendirian pasar mereka.

Genesis Mining Partners dengan Hive Blockchain

Pada bulan September 2017, Blockchain HIVE Technologies Ltd.. diperoleh Pusat data Reykjavik Genesis Mining berharga $ 9 juta dan 67,975,428 saham biasa di ibu negara yang dihasilkan oleh syarikat itu. Blockchain HIVE adalah perkongsian antara Genesis Mining dan Foire Group. Sambungan menjadikan HIVE Blockchain sebagai terbesar syarikat infrastruktur blockchain yang tersenarai di dunia.

Berhenti dan Berhenti dari Peguam Negara Carolina Selatan

Tidak selalu hebat menjadi perintis industri, seperti yang dipelajari oleh Genesis Mining baru-baru ini. Pada bulan Mac tahun ini, firma tersebut menerima berhenti dan berhenti dari Peguam Negara Carolina Selatan. Penghentian dan berhenti bertujuan untuk menghentikan sementara operasi perlombongan awan sementara Peguam Negara meneliti kesahihan operasi ini. Setelah lima bulan penyiasatan, mahkamah menarik balik perintah berhenti dan berhenti, dan syarikat itu dibenarkan untuk terus beroperasi.

Pegawai syarikat Genesis Mining menggunakan penyiasatan itu sebagai cara untuk mendidik penggubal undang-undang mengenai nuansa sektor perlombongan crypto. Ketua pegawai pematuhan Genesis Mining, Shah Hafizi bercakap secara terbuka mengenai perkara itu. Dia menjelaskan bagaimana syarikatnya bangga bekerjasama dengan pengawal selia untuk menyediakan iklim pelaburan yang lebih selamat di pasaran.

Genesis Mining Menamatkan Kontrak Sementara

Tahun ini menyaksikan beberapa pembetulan pasaran besar berlaku di ruang crypto. Pembayaran Genesis Mining mendapat kejayaan besar pada Januari 2018 kerana kerugian besar ini di pasaran crypto. Kerugian ini menyebabkan perjanjian perlombongan Bitcoin yang lebih kecil menjadi tidak menguntungkan. Akibatnya, pegawai syarikat memutuskan untuk kekuatan pengguna untuk menaik taraf kontrak yang lebih besar atau berisiko kehilangannya.

Jeda dalam kontrak perlombongan Bitcoin peringkat rendah tidak bertahan lama, dan pada bulan Jun, syarikat itu telah dikembalikan semula banyak perjanjian perlombongan Bitcoinnya. Hari ini, syarikat ini menawarkan pelbagai kontrak perlombongan awan kepada pengguna semua cara kewangan. Pengguna kini boleh melombong pelbagai cryptocurrency dari platform. Kripto ini merangkumi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, dan Zcash.

Perlombongan Kejadian: Masih Ada Lagi

Genesis Mining telah berjaya mengukir ceruk penting dalam pasaran crypto. Operasi perlombongan awan besar ini kini menjadi komponen penting dalam strategi banyak pelabur crypto. Apabila anda mempertimbangkan kenaikan kos elektrik di banyak wilayah, mudah untuk melihat di mana syarikat seperti Genesis Mining menggunakan mereka. Anda harus melihat sektor perlombongan awan meningkat apabila lebih banyak syarikat mengikuti jejak Genesis Mining.

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perlombongan crypto? Lihat kemudahan perlombongan crypto terbesar di dunia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me