Lolli: How Legit adalah Program Kesetiaan Pelanggan yang memberi Ganjaran kepada Pengguna dalam Bitcoin

Bayangkan anda dibayar semasa membeli-belah dalam talian. Lebih baik lagi, bayangkan dibayar dalam mata wang kripto semasa membeli-belah dalam talian. Bunyi baik? Platform ganjaran pelanggan baru yang dipanggil Lolli berpendapat demikian dan membuka jalan untuk model cashback cryptocurrency baru. Atau mungkin ia harus diciptakan yang baru #bitcoinback model? Walau apa pun, pengguna perkhidmatan tersebut akan menerima ganjaran dalam Bitcoin semasa membeli-belah di salah satu peruncit dalam talian Lolli yang mengambil bahagian. Peruncit juga mempunyai platform perkhidmatan pelanggan dari mana ia menguncup LGNetworksinc.com, jadi anda juga boleh memanggil mereka untuk menyelesaikan keraguan.

Pengasasnya tidak asing lagi dalam dunia runcit dalam talian dan Cosmic Cart yang sebelumnya ditubuhkan, yang disebut “keranjang belanja sejagat”. Cosmic membenarkan syarikat menjual barang mereka dalam talian di mana sahaja dan merupakan kejayaan besar. Sehingga akhirnya mereka dibeli oleh pesaing lain.

Pencipta Alex Adelman dan Matt Senter memutuskan bahawa itu bukan jalan akhir bagi mereka. Hanya kali ini, mereka perlu membina perniagaan dengan mempertimbangkan teknologi terkini. Dan itu, seperti yang anda sangka, jatuh dengan kuat di pangkuan blockchain.

Dari Mana Asalnya Nama? Lollipop

Alex menjelaskan bahawa ketika masih kecil ayahnya sering membawa dia dan adiknya ke bank. Dia selalu membenci perbankan tetapi menantikan ganjaran kecil itu di akhir setiap perjalanan – lolipop. Alex yakin bahawa Bitcoin adalah masa depan perbankan dan semua yang hilang dari persamaan itu adalah Lolli.

Bagaimanakah ia berfungsi

Program penghargaan kesetiaan telah wujud selama bertahun-tahun. Siapa yang tidak suka hadiah kerana membeli-belah dalam talian sedikit? Walaupun modelnya tidak banyak berubah, para pengasas berharap agar populariti cryptocurrency yang semakin meningkat akan terus menarik pelanggan baru.

Pasar > menjual > mendapat komisen. Formulanya sama, kecuali bahawa setiap kali anda berbelanja di salah satu laman web rakan kongsi Lolli, mereka mengambil potongan dari peruncit dan berkongsi komisen dengan anda. Dibayar terus ke dompet Lolli anda dalam Bitcoin.

Sambungan Penyemak Imbas Lolli & Dompet

Kaedah termudah untuk berinteraksi dengan program ganjaran mereka mungkin melalui pelanjutan penyemak imbas yang tersedia untuk Chrome dan Safari. Sambungan itu akan memberi amaran kepada anda secara automatik semasa anda mengunjungi laman web rakan kongsi dan menggariskan potensi bitcoinback yang anda layak untuk:

Ganjaran Lolli di salah satu kedai paling ikonik di AS

Ganjaran Lolli di salah satu kedai paling ikonik di AS

Sebaik sahaja anda memasang pelanjutan, berbelanja seperti biasa. Kemudian aktifkan ganjaran (seperti yang dapat dilihat di atas) di kedai kegemaran anda. Akhirnya, setelah anda membuat pembelian, Bitcoin akan dihantar ke dompet anda. Semudah itu.

Dompet penyemak imbas membolehkan anda mengeluarkan simpanan anda ke dalam akaun bank anda setelah baki anda mencapai minimum $ 15. Pembangun sedang dalam proses melancarkan 2 ciri baru yang akan membolehkan anda memindahkan Bitcoin (hard-shoped?) Bitcoin anda ke dompet cryptocurrency pilihan anda yang lain. Ini adalah perkembangan penting kerana dompet dalam talian atau dompet panas (kerana mereka juga dikenal umum) lebih rentan terhadap peretasan.

Peruncit

Pengguna telah membeli-belah dalam talian dengan Bitcoin sekurang-kurangnya beberapa tahun sekarang. Masalahnya, bagaimanapun, adalah bahawa menyimpan dan bertransaksi dengan mata wang maya kebanyakannya menjadi milik orang teknikal. Tambahkan kepada masalah pencurian cryptocurrency yang berterusan dan anda dapat melihat mengapa penggunaan menjadi proses yang perlahan tetapi berterusan.

Walau apa pun, jumlah laman web di mana anda boleh menggunakan Bitcoin terus bertambah. Dan jenama nama utama seperti Bloomingdales, Office Depot, Barnes & Noble, Hotels.com, dan Macy’s beberapa yang sudah tersambung ke platform. Lolli sudah menyokong utara 500 peruncit dan permintaan untuk tambahan dapat dibuat terus dengan pasukan.

Kelebihan Ganjaran Crypto

Kini manfaat program membeli-belah dan ganjaran cryptocurrency dalam talian sudah jelas. Tetapi untuk menjelaskan, mari kita lihat beberapa sebab penting.

1. Lolli mengendalikan semua pembayaran cryptocurrency dari akhir mereka. Dengan cara ini peruncit dapat menawarkan ganjaran crypto tanpa harus berurusan dengan perincian teknikal itu sendiri. Pengguna juga dapat menggunakan jenama kegemaran mereka dengan mudah melalui dompet dalam talian. Alex berharap bahawa ini akan mewujudkan menang-menang-menang keadaan di mana dia membina syarikat itu.

2. Terdapat trend gangguan perkhidmatan dari pembekal kad kredit seperti Visa sejak kebelakangan ini. Ini agak membimbangkan memandangkan beberapa negara seperti Sweden dan AS sangat bergantung pada perkhidmatan berasaskan kad. Ramai pengguna tidak membawa wang tunai dan tidak melakukannya sejak sekian lama.

Sekiranya masalah ini meningkat, kita pasti akan melihat lonjakan pembelian cryptocurrency kerana pembeli mencari kaedah yang lebih dipercayai untuk memperbaiki perbelanjaan mereka. Waktu operasi Bitcoin adalah dilaporkan sangat stabil sekitar 99.99% sejak dicipta pada tahun 2009.

3. Akhirnya, kita juga harus mengambil kira akses pengguna untuk membeli-belah dalam talian. Sebilangan besar populasi dunia bahkan tidak mempunyai akses ke akaun bank sejak awal, apatah lagi kad pembayaran.

Sesiapa sahaja yang mempunyai telefon dan sambungan internet kini boleh membeli-belah dalam talian dan menerima ganjaran melalui peruncit di seluruh dunia tanpa perlu risau tentang pertukaran nilai tukar. Dan anda tidak memerlukan skor kredit atau kuasa untuk menyetujui anda sebelum mendapat akses ke hak istimewa ini. Selagi anda mempunyai dana yang mencukupi, anda boleh pergi!

Lolli – Inisiatif Pintar

Inisiatif seperti itu mungkin merupakan tanda penggunaan cryptocurrency yang semakin meningkat. Sekiranya program kesetiaan dimulakan, ia pasti akan menjadi kelebihan bagi rangkaian yang mapan seperti Bitcoin dan Ethereum. Platform ganjaran dan peruncit secara berkala perlu membeli Bitcoin kerana lebih banyak pengguna melompat masuk. Ini mungkin menjadi tugas yang sukar memandangkan sifat turun naik kadar pertukaran crypto-ke-fiat.

Oleh itu, banyak pengguna kemungkinan besar akan masuk ke platform ini kerana semakin mudah untuk mendapatkan beberapa crypto (tidak kira seberapa sedikit). Pertukaran pendaftaran, pengesahan dan navigasi adalah pengalaman menakutkan bagi banyak pengguna yang menyukai teknologi, tetapi tidak mahu terperinci dalam maklumatnya. Alex dan Matt nampaknya bersikeras untuk merapatkan jurang itu. Pengalaman pengguna yang sederhana jelas merupakan salah satu titik lekapan terbesar cryptocurrency pada masa ini.

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa Lolli tidak akan menjadi pemain terakhir dalam bidang ini. Berharap untuk melihat syarikat permulaan lain memanfaatkan fenomena ganjaran cryptocurrency dalam masa terdekat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map