Setiap Minggu Tidak Boleh Hijau

Masa yang baik tidak dapat bertahan selama-lamanya. Selepas beberapa minggu pertumbuhan yang konsisten, akhirnya kami melihat penurunan minggu ini. Cap pasaran crypto jatuh dari $ 174.7B ke paras terendah $ 167.7B sebelum naik kembali ke $ 172.7B. Secara keseluruhan, kami melihat kerugian satu peratus pada minggu ini. Tidak terlalu teruk.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (4/12/19)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (4/12/19)

Sebilangan besar syiling berwarna merah kecuali Ethereum Classic (10.00%), Rantai Crypto.com (67.15%), dan Nano (16.13%). Bagi tiga teratas kami:

Bitcoin berbanding dengan pasaran, mencatat kenaikan 1.39%.

Ethereum tidak berbuat banyak, membawa keuntungan 0.34%.

XRP adalah yang paling rugi, turun 9.80% sepanjang minggu.

Berita Domestik

FaceCoin Mampu Bernilai Sejuta: Menurut wartawan NY Times, Nathanial Popper, Facebook mencari-cari firma modal teroka untuk melabur dalam cryptocurrency mereka untuk…memperbesar wajah Dr. Evil… satu bilion dolar.

Syarikat media sosial itu akan menggunakan wang tunai baru sebagai jaminan untuk crypto yang akan datang. Koin baru kemungkinan besar akan disambungkan ke sekumpulan mata wang asing untuk mengekalkan nilai yang stabil. Dengan Telegram, Kik, dan Line yang melancarkan cryptocurrency tahun ini, akan menarik untuk melihat bagaimana Facebook sesuai dengan gabungan.

House of Reps Memperkenalkan semula Pro-Crypto Act: Pada awal minggu, Dewan Perwakilan A.S. memperkenalkan semula Akta Taksonomi Token, yang akan mengecualikan cryptocurrency dari klasifikasi keselamatan. Di luar status klasifikasi yang ideal, undang-undang tersebut mencadangkan kepastian peraturan untuk industri blockchain. Perniagaan yang berkaitan dengan kripto dan blockchain tidak lagi berada di kawasan kelabu peraturan.

Pengenalan semula nampaknya sebagai tindak balas terhadap pertumbuhan pasaran blockchain di Eropah dan China. Perwakilan Darren Soto, salah satu orang di balik undang-undang itu, berkomentar bahawa “sudah waktunya Amerika Syarikat untuk maju dan memimpin dalam teknologi blockchain.” Amin, abang.

Orang Berkata

Selamat tinggal, Kertas: Meme-daddy Musky pergi ke gelombang udara minggu ini untuk bercakap wang kertas dan masa depannya yang suram. Pada FYI – Untuk Inovasi Anda podcast, Ketua Pegawai Eksekutif Tesla menyatakan bahawa “crypto adalah cara yang jauh lebih baik untuk memindahkan nilai daripada kepingan kertas.” Dia juga bercakap mengenai teknologi Bitcoin, menyebutnya “cukup cemerlang.”

Pembakaran Buterin: Ethereum jokester Vitalik Buterin menjawab tuntutan minggu ini bahawa dia tidak mahu Craig Wright bersuara di ruang crypto. Walaupun banyak yang setuju dengan sentimen ini, Buterin menjelaskan bahawa “Craig Wright semestinya bersuara. Tetapi begitu juga kita semua mentertawakan kebodohannya. Aduh…

Oh, dan jika anda ketinggalan – Buterin mempunyai kerjaya rap yang lebih tinggi di hadapannya.

“Inilah yang berlaku apabila anda banyak membuat kod …” &# 128514;&# 128514;&# 128514; @VitalikButerin menjatuhkan beberapa rentak #EDCON pic.twitter.com/42ba0c3Hml

– Washington Sanchez (@drwasho) 11 April 2019

Yang Baru di CoinCentral?

Penarafan Cryptocurrency Weiss Adalah Sekumpulan BS: Skru Penarafan Crypto Weiss. Siapa yang memerlukan mereka?

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

PewDiePie Menyertai Pesta Blok (rantai): PewDiePie, selebriti nombor satu Youtube, menuju ke DLive untuk keperluan streaming langsung masa depannya. Kedua-duanya mengumumkan kerjasama eksklusif pada hari Selasa di mana bintang 100 juta pelanggan akan mula menayangkan video langsung mingguan di platform blockchain.

DLive adalah “platform streaming langsung yang memanfaatkan teknologi blockchain untuk memberi penghargaan kepada pencipta dan penonton.” Syarikat ini membanggakan dirinya sendiri tanpa mengambil pendapatan pencipta video. Sebagai gantinya, 90.1 peratus dari pendapatan dialihkan terus kepada pencipta kandungan sementara selebihnya 9,9 persen dikurung dalam kumpulan “yang memberi penghargaan kepada orang ramai … atas sumbangan mereka ke rangkaian setiap hari.”

Blockchain Bergabung dengan Organisasi Perniagaan Terbesar di Dunia: Dewan Perniagaan Antarabangsa (ICC) baru-baru ini menandatangani perjanjian dengan startup blockchain dari Singapura, Perlin Net Group, untuk melihat bagaimana teknologi blockchain dapat meningkatkan aliran barang bebas di seluruh dunia.

Perjanjian itu merangkumi:

  • ICC membantu Perlin merekrut anggota ke persekutuan blockchainnya
  • Perlin bergabung dengan ICC sebagai rakan teknologi
  • Berkongsi hasil daripada bukti kandungan blockchain pertama mereka

Juga merupakan sebahagian daripada perjanjian, duo ini akan membentuk kumpulan baru yang disebut ICC Blockchain / DLT Alliance. Mungkin mereka harus membentuk jawatankuasa penamaan seterusnya …

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me