“Tetapi ini bukan tentang seberapa keras anda memukul. Ini mengenai seberapa sukar anda dapat dipukul dan terus maju ”- Boxing Movie Man

Jumlah had pasaran cryptocurrency turun dari $ 104B menjadi $ 102.1B, penurunan sebanyak 1.82% selama seminggu, yang tidak begitu buruk berbanding dengan pasaran yang mengalahkan sejak beberapa minggu kebelakangan ini.

Bitcoin merosot 4.58% hingga $ 3,241.

Ripple dan Ethereum tergendala 4.87% dan 4.61% masing-masing.

Walau bagaimanapun, pasaran tidak tanpa hijau. EOS meningkat 6.28%, dan beberapa lagi yang lain melihat beberapa keuntungan besar mengingatkan pada 2017, masa di mana melihat hijau dua digit di pasaran cryptocurrency adalah kejadian harian * menyala dan menghabiskan sebatang rokok dalam satu seretan, menatap dengan sedih di dinding untuk beberapa saat *. Gelombang naik sejuk 63.04%, TenX naik 48.29%, Dentacoin ke atas 33.45%, dan Berkumpul 85.89%. Jauh dari projek ini sepanjang masa, tetapi nota yang menyenangkan dalam beberapa minggu yang agak suram.

Pasaran cryptocurrency

Pasaran cryptocurrency 12/14/2018

Berita Cryptocurrency Domestik

Anggota Kongres Memperkenalkan Rang Undang-Undang yang Menentang Manipulasi Harga Crypto: Ted Budd dan Demokrat dari Parti Republik, Darren Soto berganding bahu untuk menghentikan manipulasi harga cryptocurrency. Kedua-dua lelaki telah memperkenalkan beberapa tagihan yang “mengarahkan CFTC dan pengawal selia kewangan lain untuk membuat cadangan kritikal untuk bagaimana meningkatkan lingkungan pengawalseliaan untuk kedua sisi pengembangan pengguna dan perniagaan.”

Rang undang-undang pertama, Akta Perlindungan Pengguna Mata Wang Maya, meminta CFTC untuk menganalisis manipulasi harga semasa dan mencadangkan perubahan peraturan untuk mencegahnya pada masa akan datang. Yang kedua, Pasaran Mata Wang Maya A.S. dan Peraturan Daya Saing Peraturan, mahu organisasi itu menjalankan kajian peraturan negara lain untuk mencari “alternatif untuk peraturan memberatkan saat ini yang dapat menghambat inovasi.” Rang undang-undang baru nampaknya menang untuk semua pihak yang terlibat.

CFTC Mencari Pengetahuan Ethereum: Komisi Dagangan Niaga Hadapan Komoditi (CFTC) kini mencari kepakaran Ethereum anda. Pada hari Selasa, organisasi itu mengeluarkan Permintaan untuk Maklumat (RFI) untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kerja sama kontrak pintar.

Sila sertai panggilan kami untuk Komen Awam mengenai Mekanik dan Pasaran Crypto-aset | SURUHANJAYA PERDAGANGAN MASA DEPAN AS https://t.co/DJUSIyx8XE

– Chris Giancarlo (@giancarloCFTC) 12 Disember 2018

RFI merangkumi pertanyaan yang sangat relevan seperti: “Adakah Jaringan Ethereum menghadapi cabaran skalabiliti? Sekiranya ada, sila jelaskan cabaran dan kemungkinan penyelesaiannya. ” dan “Apakah bukti mekanisme konsensus saham telah diuji atau disahkan pada skala?” Mungkin pegawai kerajaan ini tahu sedikit tentang blockchain …

Orang Berkata

Novogratz Burung Mike Surfin: Dalam temu ramah baru-baru ini dengan Bloomberg, penyokong crypto legenda Mike Novogratz menyebarkan keceriaan percutian mengenai masa depan industri. Dia menyatakan bahawa, walaupun kita sedang tenat sekarang, ada gelombang besar yang akan datang. Dan apabila berlaku, syarikatnya “lebih baik menjadi Laird Hamilton crypto.”

“Apa itu Bitcoin?” -Semua orang: Google melancarkan hasil Carian Tahun 2018 mereka minggu ini, dan beberapa topik yang berkaitan dengan kripto mendapat tempat teratas. “Apa itu Bitcoin?” mengambil tempat pertama di Apa itu…? kategori sementara “Cara membeli Ripple” berada di tempat keempat di Bagaimana untuk kategori.

apa yang baru di kebetulan

Bagaimana Melombong IOTA Tanpa Memasang Node Penuh: Ingin melombong IOTA? Lebih mudah daripada yang anda fikirkan.

Projek Blockchain Rangkaian Bekalan Teratas untuk 2019: Permulaan Korporat untuk Scrappy: Rantai bekalan tidak asing lagi dengan blockchain. Berikut adalah beberapa projek teratas yang memberi dorongan kepada logistik.

Kemerosotan Industri Blockchain Menyebabkan Keributan Pelabur China: Dengan pasaran kripto turun, sebilangan pelabur China semakin lemah.

Apa itu Pengurusan Identiti? Keselamatan di Zaman Tanpa Nama: Identiti anda mungkin milik anda yang paling peribadi. Sekiranya anda tidak mengawal siapa yang melihatnya?

Lapan Perkara Yang Perlu Anda Ketahui Mengenai Cukai Crypto: “Kerana saya adalah pembayar cukai, ya, saya adalah pegawai pajak.”

Cara Membayar Cukai Mata Wang Kripto: Hanya dua perkara dalam hidup yang pasti: kematian dan… betul, anda tahu.

Kesukaran Perlombongan Bitcoin Menolak Nikmat Pelombong Berterusan: Anda pernah mendengar cerita mengenai dua tikus kecil?

Pengurusan Identiti Blockchain | Keselamatan Data 2.0?: J: Equifax, Yahoo, Uber. S: Namakan tiga syarikat yang baru-baru ini menjejaskan data anda.

Peretas Menyebarkan perisian hasad Crypto Mining melalui Router: Sembunyikan penyemak imbas anda, sembunyikan router anda, menyebabkan mereka menggodam semua orang di sini.

Blockchain Internet: Unchaining Web: Hanya ada segelintir organisasi yang mengendalikan internet yang sepatutnya ‘terdesentralisasi’. Dengan blockchain, web sebenarnya dapat mencapai tujuan tersebut.

Cara Mencari Akauntan Crypto Terbaik: Panduan Mencari Panduan Anda Melalui Musim Pajak: Yo dawg, kami mendengar anda memerlukan panduan cukai. Oleh itu, kami membuat panduan bagaimana mencari panduan.

Ulasan CoolWallet S | Perkara Yang Harus Anda Ketahui Mengenai Dompet Perkakasan Mudah Alih: Kerana anda panas dan sejuk, simpan emas digital. Harga naik, dan turun, Kami tersenyum, dan kami mengerutkan kening.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Venezuela KFC Chick Out, Church Chick In: Banyak berita untuk francais ayam Dash dan Venezuela minggu ini. Pada awal minggu, Dash Venezuela mengumumkan bahawa lokasi KFC negara akan segera menerima cryptocurrency Dash. Namun, mereka nampaknya melancarkan pistol pada pengumuman itu. Tidak lama kemudian, KFC Venezuela membuat pembetulan, dengan menyatakan bahawa mereka hanya membincangkan kemungkinan itu.

Sebelum kami dapat meletakkan tongkat drum kami, Dash dan Church’s Chicken menindaklanjuti dengan siaran akhbar tambahan yang menggariskan perkongsian baru mereka. Rangkaian makanan segera akan mula menerima cryptocurrency di 13 lokasi mereka di Venezuela.