Kami Dihancurkan tetapi Kami Bangun Lagi

Anda tidak akan membuat kami kecewa. Setelah permulaan minggu yang mengecewakan, pasaran crypto mula menunjukkan pemulihan yang menjelang akhir minggu. Jumlah cap pasaran merosot dari a $ 204B mula rendah kira-kira $ 186B pada hari Rabu sebelum terus naik untuk mengakhiri minggu di bawah $ 200B – a Penurunan 2%.

Dengan cara ramalan pasaran biasa, sebilangan pakar menyebut, “bawah” sementara yang lain percaya bahawa kita masih harus pergi lebih jauh. Dengan gelombang demi gelombang berita blockchain positif, sukar untuk mempercayai ini bukan asasnya. Mengetuk kayu

Bitcoin adalah salah satu daripada beberapa syiling teratas dengan minggu positif, berakhir 0.21%.

Ethereum masih tidak mendapat cinta, melihat a 6.47% jatuh dalam seminggu.

Perkara yang sama boleh dikatakan XRP kerana ia juga turun dengan ketara, jatuh 6.32%.

Statistik Pasaran Crypto (9/14/18)

Statistik Pasaran Crypto (9/14/18)

Berita Cryptocurrency Domestik

Gemini Melancarkan Stablecoin: Winklevi mengalaminya lagi. Pada hari Isnin, duo dinamik melancarkan dolar Gemini yang diberi nama kreatif, “stablecoin yang dikawal pertama di dunia.” The stablecoin (GUSD) adalah token ERC20 yang disatukan 1: 1 ke dolar A.S. dengan pengawasan dari Jabatan Perkhidmatan Kewangan Negeri New York. Seperti Tether, sebuah firma perakaunan bebas akan mengesahkan masing-masing bahawa rizab USD sama dengan jumlah GUSD. Tidak seperti Tether, firma perakaunan mungkin wujud.

FLASH BERITA: Pelajar Suka Blockchain: Secara rasmi, Millenials (atau sekarang Generasi Z, sekarang?) Menaiki kereta api blockchain. Walaupun dengan penurunan pasaran, kursus blockchain perguruan tinggi seperti biasa. Organisasi pelajar Blockchain di Penn, Berkely, dan, Cornell semuanya mempunyai 100+ keahlian yang kuat, dan kursus blockchain mendapat permintaan tinggi. Minat yang berterusan ini walaupun di pasar paling lemah adalah tanda kuat untuk diterimanya.

Persatuan Blockchain Bentuk Crypto Big Boys: Coinbase, Protocol Labs, dan Circle telah bekerjasama dengan pelabur seperti Polychain Capital untuk membentuk Blockchain Association. Persatuan perdagangan akan bertindak sebagai penghubung kepada penggubal dasar di bukit modal, berusaha untuk memastikan dasar yang mesra crypto terus maju. Ini kelihatan sebagai langkah positif untuk menghilangkan jerebu dari landskap peraturan blockchain semasa sementara (semoga) tidak menghalang inovasi.

Bersedia untuk Bitcoin Besar.

Industri cryptocurrency membentuk kumpulan perdagangan di Washington: https://t.co/At7Xkt4NDX pic.twitter.com/AlUWEExXCx

– Brian Fung (@b_fung) 11 September 2018

SEC Menurunkan Tukul: Minggu ini, SEC membuat tuduhan rasmi terhadap dua syarikat crypto yang menyediakan pelbagai tawaran. Yang pertama, Crypto Asset Management LP (CAM), menipu pelabur untuk berfikir bahawa mereka dikawal selia SEC sedangkan, sebenarnya, mereka tidak. TokenLot LLC, “ICO Superstore” yang diisytiharkan sendiri, adalah syarikat lain yang diserang kerana beroperasi sebagai peniaga-peniaga yang tidak berdaftar. Siapa sangka bahawa syarikat itu cukup profesional untuk menyebut diri mereka sebagai Superstore ICO tidak akan bersusah payah untuk didaftarkan?

apa yang baru di kebetulan

Bagaimana Blockchain Akan Memerangi Bias dalam Pelaporan Berita: Berita mempunyai berat sebelah tidak kira dengan cara anda memotongnya. Blockchain boleh mengubahnya tidak lama lagi.

TREZOR vs Ledger – Dompet Perkakasan Mana Yang Sesuai untuk Anda ?: Dompet perkakasan adalah item yang mesti dimiliki oleh mana-mana pelabur crypto. Kami membandingkan 2 pilihan teratas untuk anda.

Pornhub Memanaskan Dengan Koin Privasi Zencash And Tron: Pornhub memperluas hubungannya dengan crypto, kini menerima Zencash dan Tron. Ketahui mengenai hubungan cinta di sini.

Pakar Pakar: Bagaimana Kita Mengatasi Volatiliti Bitcoin ?: Beberapa pakar mempertimbangkan bagaimana kita akhirnya dapat melepasi turun naik Bitcoin kerana naik turun hanya menyenangkan sejak sekian lama..

HashFlare Menghentikan Perkhidmatan Perlombongan Bitcoin: HashFlare secara tiba-tiba menghentikan perkhidmatan perlombongan awannya sehingga membuatkan ramai penggunanya kecewa. Kami memberi anda maklumat mengenai perkara yang perlu anda ketahui.

Token Keselamatan: Semua yang Perlu Anda Ketahui: Token keselamatan adalah anak baru di blok crypto. Ketahui apakah mereka dan cara kerjanya dalam panduan ini.

Aplikasi Pemesejan Blockchain Teratas: Crypto Messengers: Kadang-kadang anda mahu mesej anda selamat seperti wang tunai anda. Utusan Crypto telah mendapat sokongan anda.

Bagaimana Blockchain dan Undang-undang Bekerjasama: Kontrak pintar biasanya diyakini sebagai pengganti peguam. Kami menjelaskan mengapa perkara itu tidak semestinya berlaku.

Pencapai Terbesar Minggu lalu: SounDAC + 5,834%: SounDAC adalah peraih terbesar minggu lalu. Tidak pernah mendengarnya? Kami juga tidak. Cerahkan diri anda dengan penjelasan kami.

Adakah Bitcoin Di Bawah Wilayah Grey ETF Perlu Ditonton ?: ETF Bitcoin adalah perbincangan di bandar ini. Tetapi sekiranya anda benar-benar peduli?

Program Pemerintah AS Berfokus pada Satoshi Nakamoto: Paman Sam sedang mencari pencipta Bitcoin misteri, dan dia mungkin telah berjaya mencarinya.

Blockchain Telecommunications: Era Baru Telefon Crypto: Bukankah elok memiliki dompet perkakasan sebagai sebahagian daripada telefon anda? Syarikat-syarikat ini juga berpendapat demikian.

Jimmy Zhong IOST Membangun Ekosistem untuk Penerapan Blockchain: Kami duduk bersama pengasas dan CEO IOST untuk membincangkan apa yang diperlukan untuk membuat ekosistem blockchain.

Ketua Pegawai Eksekutif Dash Core Ryan Taylor mengenai Scaling Dash Beyond Bitcoin: Dash telah berkembang menjadi pemimpin yang konsisten dalam ruang blockchain. Ketua Pegawai Eksekutif Ryan Taylor menerangkan mengapa.

Crypto-Endorsements Gone Sour | Istimewa Selebriti: Dari Katy Perry hingga Floyd Mayweather, sokongan crypto panas terik. Tapi itu bukan perkara yang baik.

Mimpi buruk harga Bitcoin: Jalan Sutera, Transaksi OTC untuk Menyalahkan Volatiliti ?: Selepas kenaikan dua minggu yang berterusan, Bitcoin menjunam secara drastik. Siapa yang harus dipersalahkan?

Pengenalan Aplikasi Rangkaian Lightning (LAPP): Meningkatkan Bitcoin: Anda fikir anda tidak dapat membina aplikasi di Bitcoin? Fikir semula.

Ketua Pegawai Eksekutif Polymath Trevor Koverko mengenai Pelaburan Pintar, Pertubuhan Rahsia, dan Token Keselamatan: Duduk ini mesti dibaca oleh sesiapa sahaja yang mempunyai minat terhadap token keselamatan.

Pasaran ICO Berbilang Billion Dolar Turun ke Beberapa Ratus Juta: Turun, turun, turun. Kami memberi maklumat terkini mengenai bagaimana pasaran ICO terlihat setahun setelah kejayaannya. Makluman spoiler: Tidak bagus.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Negara Australia meletakkan lesen memandu di Blockchain: Australia terus berada di barisan hadapan dalam penerapan blockchain. November ini, negara Australia New South Wales akan mencuba lesen memandu digital berasaskan blockchain di beberapa pinggir bandar Sydney. Secure Logic mengetuai percubaan dengan produk TrustGridnya. Syarikat telah berjaya menguji produk tersebut awal tahun ini dengan sekitar 1400 pemandu kenderaan.

Pelari Ganjaran Lithuania dengan Crypto: Jalankan, crypto. Lari. Ahad lalu, peserta dalam Vilnius Marathon adalah Lithuania menerima token LYM ketika mereka melintasi garisan penamat. Token LYM adalah cryptocurrency asli Lympo, aplikasi yang memberi ganjaran cryptocurrency kepada anda kerana mencapai matlamat kecergasan. Empat ribu daripada lima belas ribu pelari memilih program ganjaran crypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me