Langit Jatuh!

Baiklah, mungkin kita sedikit dramatik. Tetapi, minggu ini adalah pertumpahan darah untuk pasaran cryptocurrency. Untuk separuh pertama minggu ini, pasar sepertinya meneruskan pergerakan yang tidak stabil yang biasa kita lakukan selama beberapa minggu terakhir. Namun, pada hari Rabu, keadaan berubah ke arah selatan dengan penurunan hampir tujuh peratus dalam had pasaran. Beberapa peristiwa mungkin menyumbang kepada kemerosotan ini, tetapi pertengkaran dan pertengkaran Bitcoin Cash yang seterusnya pasti tidak membantu.

Sejak kali ini minggu lalu, keseluruhan pasaran cryptocurrency jatuh lebih dari 13 peratus, pada masa ini berada pada sekitar $ 184B. Kejatuhan seperti itu membuat kita teragak-agak untuk mendaftar masuk dengan syiling teratas.

Bitcoin jatuh ke paras terendah 2018 minggu ini, kehilangan 12.24% dari nilainya.

XRP melepasi Ethereum dalam kedudukan tetapi masih merosot 5.83%.

Ethereum mengambil berat juga. Kejatuhan 15.43%, tepat.

Perlu diingat bahawa Tunai Bitcoin drama telah mempengaruhi harga, dengan garpu Bitcoin jatuh 28.88% minggu ini.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (11/16/2018)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (11/16/2018)

Berita Cryptocurrency Domestik

Microsoft Menggabungkan SDK dengan DLT: Semalam, Microsoft melancarkan kit pengembangan blockchain (BDK?) Sebagai sebahagian daripada platform Azure Blockchain Workbench. Syarikat berhasrat untuk blockchain SDK (kami lebih suka BDK …) untuk membantu perniagaan mengintegrasikan teknologi lejar diedarkan dengan cepat (DLT) ke dalam sistem dan aliran kerja yang ada.

Pelepasan awal merangkumi keupayaan seperti menghubungkan antara muka seperti peranti mudah alih dan IoT, mengintegrasikan data yang berada di luar rantai, dan melaksanakan kontrak pintar. Microsoft merancang untuk terus memperluas penawaran BDKs apabila kes penggunaan tambahan terungkap.

Pemangku Peguam Negara Trump mempunyai Ikatan Crypto Aneh: Kami tidak membincangkan yang anda pakai di leher anda. Peguam Negara sementara Presiden Trump, Matthew Whitaker, mempunyai sejarah yang sedikit. Whitaker sebelum ini duduk di dewan penasihat Pemasaran Paten Dunia, sebuah syarikat yang terkenal kerana ditutup oleh perintah hakim persekutuan.

Tidak jelas bagaimana dia terlibat dengan perniagaan itu, tetapi senarai pelanggan syarikat adalah sesuatu yang mesti dilihat. Mereka bekerja dengan tandas untuk lelaki yang berakhlak mulia, anak patung Sasquatch, dan yang paling penting, cryptocurrency perjalanan masa. Sekiranya itu adalah idea terburuk yang melibatkan cryptocurrency, kita pernah mendengar …

apa yang baru di kebetulan

Coinsource pada NYC BitLicense, Yuran ATM Bitcoin, dan Peraturan Crypto yang Disukai: Pasukan Coinsource berkongsi apa yang diperlukan untuk mendapatkan BitLicense yang sukar difahami.

Bakkt: Ekosistem Global untuk Aset Digital yang Dikawal: (* Suara Arnold Schwarzenegger *) Saya akan menjadi Bakkkkkt.

The Ultimate Privacy Coin: Monero atau Zcash ?: Lihat mana satu daripada dua koin privasi teratas yang akan memastikan urus niaga anda tidak tersekat.

Syarikat Crypto Wallet Mendapatkan Mata Wang Digital Bernilai $ 125 Juta: Dapatkan diri anda sepotong pai Stellar manis ini.

Istilah Istilah Analisis Teknikal Cryptocurrency Utama yang Perlu Anda Ketahui: Kami telah membuat anda merangkumi semua perkara dari purata hingga VPOC.

Apa itu Merged Mining? Bolehkah Anda Melombong Dua Kripto Pada Masa Yang Sama ?: Baik, boleh? Anda boleh ?? Jawapannya adalah ya.

Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Perianne Boring: Kami dengan yakin boleh mengatakan bahawa kali terakhirnya tidak menentukan kehidupannya.

Fibonacci Retracements: Ramalan Pembalikan Kebarangkalian Tinggi di Cryptos: Saya telah mendengar banyak lelucon matematik yang dahsyat pada masa saya, tetapi lelucon Fibonacci ini sama buruknya dengan dua gabungan terakhir.

Bitcoin Mining Trumps Anggaran Penggunaan Tenaga Perlombongan Emas: Dugaan.

Kolam Perlombongan Tenaga | Nampaknya Penipuan Perlombongan Crypto: Kami memecahkan penipuan klasik, jadi anda tidak akan tertipu lagi. Tidak tidak tidak.

Changelly vs ShapeShift | Ulasan Awal: Ingin menukar dengan cepat beberapa alts panas dan murah? Platform ini sesuai untuk anda.

Naib Johan Koin Privasi: Bytecoin, PIVX, Verge, dan Dash: Syiling ini mungkin tidak sehebat dua teratas, tetapi mereka masih perlu diperhatikan.

Mengapa Pelabur Crypto Perlu Peduli Mengenai Rangkaian Blok Peribadi: Anda mungkin menyangka anda hanya boleh menghapus rantaian blok peribadi. Inilah sebabnya mengapa anda mungkin salah.

Bolehkah Saya Membeli Bitcoin dengan IRA Saya ?: Pergi ke tahap seterusnya dengan menambahkan Bitcoin ke portfolio IRA anda. Adakah kita menyebut pelepasan cukai tambahan yang anda dapat dengannya?

Ulasan HitBTC: Adakah HitBTC Selamat Digunakan?: Ketahui apakah pertukaran kecairan tinggi sesuai untuk anda.

Panduan Pemula untuk Perlombongan Duit Syiling | Cara Melombong ZCash: Anda sudah mengetahui bahawa ia adalah salah satu koin privasi teratas. Sekarang, anda boleh menambang sendiri.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Blockchain Oxfam Membantu Petani Kemboja: Pada hari Khamis, Oxfam secara rasmi melancarkan BlocRice, penyelesaian berasaskan blockchain yang memberi petani lebih banyak kuasa tawar ketika berurusan dengan pembeli. Platform ini menyediakan kontrak pintar antara petani padi Kemboja, pengeksport Kemboja, dan pembeli Belanda.

BlocRice dimulakan sebagai program perintis pada April lalu dan akan berkembang pada bulan Mac 2019. Oxfam berharap dapat menjangkau industri beras Kemboja ke negara lain dan juga kawasan lain.

Skim Piramid Cryptocurrency Bust Polis Tokyo: Pada hari yang lain, satu lagi penipuan crypto. Kali ini, lapan orang ditangkap kerana terlibat dalam skim piramid yang menipu ribuan orang daripada hampir $ 70 juta dolar. Anak kapal meyakinkan beberapa orang untuk memberi mereka wang untuk membeli Bitcoin bagi pihak mereka, dengan menuntut pulangan bulanan hingga 20 peratus. Mereka juga menjanjikan pulangan pelaburan tambahan sekiranya pelabur semasa merujuk orang baru.

Enam daripada lapan tertuduh sudah mengaku bersalah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me