Bitcoin Sangat Tinggihhhh, Tinggi Di Atas Saya

Kami mula kehabisan tekanan untuk pertumbuhan pasaran yang konsisten ini. Tapi, kami rasa itu adalah masalah yang baik. Berkembang menjadi lebih dari $ 179 bilion minggu ini, seluruh pasaran crypto bergerak tiga setengah peratus ke arah positif.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (19/19/19)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (19/19/19)

Sebilangan besar yang berjaya minggu ini adalah Binance Coin (29.61%), Tezos (42.48%), dan Basic Attention Token (31.49%). Craig Wright dan pertunjukan badutnya menyebabkan penurunan 17.33% untuk Bitcoin SV. Bagi tiga teratas kami:

Bitcoin meningkat 3.92% dengan sihat.

Ethereum mendahului dengan pertumbuhan 4.87%.

XRP skim naik 1.16% yang bagus dari puncak.

Berita Domestik

Perbelanjaan Blockchain Kerajaan Naik, Naik, Naik: Laporan yang dikeluarkan pada hari Khamis oleh IDC Government Insights meramalkan bahawa perbelanjaan blockchain kerajaan A.S. akan mencapai $ 123.5 juta pada tahun 2022. Angka ini jauh lebih besar daripada $ 10.7 juta yang dibelanjakan oleh Paman Sam pada tahun 2017, lebih dari 1.000 peratus lebih banyak jika anda ingin tahu.

Selain itu, perbelanjaan pemerintah negeri dan daerah diharapkan mencapai lebih dari $ 48 juta pada tahun 2022 yang akan mencakup kenaikan 1.000 persen juga.

Shawn P. McCarthy, pengarah penyelidikan IDC Government Insights, menyatakan bahawa mereka percaya “pengurusan aset, pengurusan identiti, dan kontrak pintar akan menjadi penyelesaian blockchain terkemuka untuk pemerintah.” Dia menambahkan, “Belanja awal akan menumpukan pada rantaian bekalan dan penyelesaian pengurusan aset, sementara belanja di tahun-tahun berikutnya akan berkembang untuk merangkumi lebih banyak pengurusan identiti dan transaksi kewangan yang kompleks.”

Yaaang Gaaang: Calon presiden Andrew Yang menambahkan peraturan crypto ke platformnya minggu ini. Calon demokratik menggariskan rancangan untuk membawa kejelasan peraturan ke ruang aset digital untuk melindungi pengguna sambil mendorong inovasi sebanyak mungkin.

Yang mengambil gambar “peraturan berat” seperti BitLicense New York, dengan alasan mereka mempunyai “kesan mengerikan pada pasaran aset digital AS.” Sebagai gantinya, dia berpendapat kita harus memperjuangkan undang-undang progresif seperti Token Taxonomy Act dan Wyoming.

Dasar Baru # 22 – Peraturan Aset Digital / Cryptocurrency. Pelaburan dalam cryptocurrency dan aset digital jauh melebihi kerangka peraturan kami. Pelabur perlu mengetahui bagaimana rawatan mereka untuk berinovasi di AS dengan betul. https://t.co/PyzRfy1t9a

– Andrew Yang (@AndrewYang) 18 April 2019

Yang mendapat beberapa ketenaran dengan rancangannya untuk melaksanakan Pendapatan Asas Universal (UBI) dan telah muncul di beberapa media seperti Joe Rogan Podcast. Sikap pro-crypto mungkin memberi dia satu lagi dorongan dalam pemilihan.

Orang Berkata

Kehidupan Suara Craig Wright: Craig Wright, Satoshi Nakamoto yang diisytiharkan sendiri, orang gila yang dinyatakan lain, mula melakukan tuntutan mahkamah minggu ini. Vitalik Buterin, podcaster Peter McCormack, dan keperibadian Twitter Angkasawan semua kelihatan terperangkap dalam tembakannya. Wright mahu Buterin dan McCormack secara terbuka menyatakan bahawa dia adalah Satoshi Nakamoto atau menghadapi akibat undang-undang. Tindakan sarkas ini menyebabkan penghapusan BCHSV dari beberapa platform termasuk Binance, ShapeShift, dan Kraken.

Respons McCormack adalah emas tulen:

Tanggapan rasmi saya terhadap surat yang dikeluarkan oleh peguam Craig Wright dan @CalvinAyre. Ini dihantar hari ini. Kami berharap dapat menyelesaikannya dengan cepat dan cekap. pic.twitter.com/ANSmF1kH8k

– Dr. Peter McCormack (@PeterMcCormack) 14 April 2019

Yang Baru di CoinCentral?

IOST: Temu ramah dengan CEO Jimmy Zhong: Kami kembali dengan Ketua Pegawai Eksekutif IOST Jimmy Zhong untuk melihat bagaimana keadaan berjalan sejak pelancaran bersih utama projek ini.

Pedagang Pasar Crypto Disabitkan dengan Kesalahan Pengubahan Wang Haram: California bukan hanya untuk bintang filem dan pengusaha teknologi. Ia juga merupakan tempat bagi pengubahan wang haram.

Adakah Bitcoin Akan Mengganti Fiat ?: Ah, Bitcoin vs Fiat. Pertempuran dua titan wang. Tetapi siapa yang akan menang?

Penggunaan Tenaga Perlombongan Bitcoin: Yang Baik, yang Buruk dan Masa Depan: Kami melihat kritikan tenaga terhadap perlombongan bitcoin dan mengkaji mengapa mereka mungkin menjadi masa lalu.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Ethereum Mempunyai Minggu yang Besar: Beberapa pengumuman besar untuk Ethereum minggu ini. Pertama, Enterprise Ethereum Alliance bekerjasama dengan Microsoft untuk membentuk Token Taxonomy Initiative. Inisiatif ini adalah projek teknologi-neutral yang berfungsi untuk menyeragamkan token di semua rangkaian. Anggota inisiatif itu termasuk Ethereum, Hyperledger, R3, EY, IBM, Intel, Microsoft, dan J.P. Morgan antara lain.

Juga minggu ini, Ernst dan Young (EY) diumumkan Nightfall, protokol untuk membantu perniagaan menggunakan blockchain Ethereum. Syarikat perkhidmatan profesional akan mengeluarkan kod pada bulan Mei di bawah domain awam, jadi sesiapa sahaja dapat menggunakannya tanpa pelesenan atau atribusi.

Forbes Melancarkan Blockchain 50: Pada hari Selasa, Forbes menerbitkan Bayi Billion Dollar Blockchain – senarai syarikat 50 bilion dolar yang menggunakan teknologi blockchain dalam beberapa cara atau yang lain. Tiga kelab koma itu mengandungi banyak syarikat yang mungkin anda harapkan seperti Coinbase, Ripple, dan Bitfury. Namun, ada juga beberapa kejutan.

Syarikat insurans State Farm, Allianz SE, dan MetLife menerapkan teknologi dari Hyperledger, Corda, dan Ethereum. Dan Nestle, serta CVS Health, bekerjasama dengan IBM Blockchain untuk sistem mereka.