Minggu Ini dalam Cryptocurrency: 19 Oktober 2018

Ke atas dan di ‘Em

Setelah mengalahkan minggu lalu, pasaran cryptocurrency menunjukkan belas kasihan dengan lonjakan 10 peratus pada hari Isnin ini. Sejak itu, pasaran perlahan-lahan jatuh, pada masa ini berada pada $ 207.7B. Itu memberi kita keuntungan 3.23% pada minggu ini.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (10/19/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (10/19/18)

Syukurlah, tiga syiling teratas juga menunjukkan prestasi positif. Mari kita lihat bagaimana mereka melakukannya:

Bitcoin meningkat sebanyak 2.56% sepanjang minggu ini dan pada masa ini berharga $ 6,458,99.

Ethereum terus menguji garis sokongan $ 200 tetapi mengalami kenaikan harga 3.12% dalam tujuh hari terakhir.

XRP adalah untung terbesar minggu ini minggu ini dengan 6.01% hijau.

Berita Cryptocurrency Domestik

Fidelity Membuka Pintu ke Crypto Institusi: Fidelity Investments berjalan di mana tidak ada institusi kewangan berskala besar sebelumnya. Pengurus aset terbesar kelima di dunia memisahkan syarikat berasingan, Fidelity Digital Assets, untuk menyediakan institusi dengan penyelesaian penjagaan kripto. Katakan itu lima kali dengan pantas.

Kesetiaan akan dimulakan dengan menawarkan tiga penyelesaian utama termasuk penjagaan bitcoin dan eter. Selain itu, syarikat itu akan menyediakan perkhidmatan pelaksanaan perdagangan yang menghubungkan pelanggan dengan pertukaran yang ada melalui router pesanan pintar dan juga mewujudkan pasukan khusus untuk membantu pelanggan memasuki platform.

Tether Kehilangan Kestabilan: Inilah teka-teki: Bilakah dolar tidak bernilai satu dolar? Apabila ia disambungkan ke Tether, nampaknya. Minggu lalu, stablecoin Tether adalah stabil kerana ia hampir mendekati $ 0.90 di banyak bursa dan bahkan rendah $ 0.85 di Kraken. Kurangnya kepercayaan pelabur terhadap kewangan Bitfinex, penerbit Tether, dan keraguan berterusan bahawa stablecoin sebenarnya disokong oleh dolar A.S. sepertinya telah mendorong kejatuhan. Fakta bahawa Bitfinex belum memberikan audit pihak ketiga terhadap cadangan mereka menyebabkan ramai anggota masyarakat ragu-ragu.

The ‘dumping’ Tether mempunyai beberapa kesan buruk seperti premium harga Bitcoin pada Bitfinex dan juga banjir minat terhadap stablecoin lain. Pada masa penulisan ini, Tether masih berada pada purata pasaran ~ $ 0.975.

Orang Berkata


Lagu Nyanyian: Dalam temu ramah baru-baru ini dengan Crypto Insider, pemaju dan penyokong Bitcoin Jimmy Song membuat pendapatnya mengenai EOS jelas. Dia menyatakan bahawa dia percaya projek itu adalah penipuan dan bahawa “ia akan mati dalam kebakaran sampah yang mengerikan dalam lima tahun akan datang.” Oof.

Nilai Suara Voorhees: Ketua Pegawai Eksekutif Shapeshift Erik Voorhees mempunyai kata-kata positif untuk diucapkan sebagai tindak balas kepada pengumuman kripto kripto Fidelity. Melakukan beberapa matematik serbet, dia mengira bahawa mustahil bagi setiap pelanggan broker Fidelity untuk memiliki keseluruhan bitcoin. Itulah sebabnya mereka berharga ribuan dolar. Sebaliknya, “satu dolar hanya bernilai satu dolar (dan hanya hingga tahun depan apabila bernilai 97 sen).” Kami suka nombor itu.

Tidak mungkin setiap pelanggan broker Fidelity memiliki satu Bitcoin pun. Inilah sebabnya mengapa Bitcoin bernilai ribuan dolar, sementara satu dolar hanya bernilai satu dolar (dan hanya sehingga tahun depan ketika bernilai 97 sen). Simpan dengan bijak. https://t.co/NdEEgYNH9a

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 16 Oktober 2018

Roubini Meningkatkan Keributan: Ahli ekonomi Amerika Nouriel Roubini menimbulkan kontroversi minggu ini dengan artikelnya The Big Blockchain Lie. Di dalamnya, dia berusaha membuktikan dakwaannya bahawa rantai blok terdesentralisasi tidak memiliki nilai dan “tipu daya untuk memisahkan pelabur runcit dari wang sebenar yang mereka hasilkan.” Kata-kata kuat dari seorang lelaki yang memberitahu pelabur untuk menjauhkan diri ketika Bitcoin berniaga di bawah $ 58.

Berkawan baik dengan Emas. @Convertbond: Walaupun semua orang tertumpu pada Emas dan Perak, #BITCOIN turun 40% lagi, diperdagangkan di bawah $ 58

– Nouriel Roubini (@Nouriel) 16 April 2013

apa yang baru di kebetulan

Apakah Rangkaian XYO? Desentralisasi GPS dan Menempatkan Lokasi di Blockchain: Setiap langkah yang anda ambil, setiap langkah yang anda buat, kami akan memerhatikan anda.

Pentadbiran Jalan Sutera Dihukum kerana Terlibat dalam Pengubahan Wang Haram dan Rangkaian Pemerdagangan Dadah: Yang lain menggigit debu. Libertas Admin Silk Road, aka Gary Davis, hanya mengaku bersalah.

Perlombongan Bitcoin: Orang Cina Mendapat Kalimat 3.5 Tahun kerana Mencuri Kuasa Melombong Bitcoin: Ingin tahu apa yang berlaku semasa anda mencuri kuasa di China? Masa penjara. Dan banyak daripadanya.

Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Zinc Daniel Trachtemberg mengenai Penggabungan Teknologi Iklan dan Blockchain: Iklan digital meninggalkan banyak wang. Zincs mahu mengambil sebahagian daripada itu.

Mengapa Tiny Liechtenstein Menjadi Rumah Kuasa Crypto: Negara kecil, cita-cita crypto yang besar.

Apakah Perkakasan Perlombongan Litecoin Terbaik pada tahun 2018?: Masih berminat untuk melombong Litecoin di seluruh pasaran beruang ini? Ini adalah pilihan terbaik anda untuk pelantar perkakasan.

Status Infinity Projek Selepas Pemotongan Kumpulan NEX: Pemecatan besar-besaran, pernyataan bertentangan, dan projek yang nampaknya mati. Kami memberi anda sudu lurus.

Apa itu Rangkaian Cosmos (ATOM) | Panduan Permulaan untuk Internet Blockchains: Panduan untuk projek dengan nama yang hebat dan misi yang lebih sejuk.

Meretas Bitcoin: Laporan Mengatakan China Boleh Menyerang Rangkaian Perlombongan Bitcoin: Universiti Florida International dan Princeton mendakwa China dapat menyerang Bitcoin dengan mudah. Tetapi adakah tuntutan itu ditangguhkan?

Scrypt ASIC lwn SHA-256: Menjelaskan Pilihan untuk 2018: ASIC sedia ada, dan ini adalah pilihan terbaik anda untuk dua algoritma hash yang paling popular.

LG Monachain Memperkenalkan Ratu Blockchain: Mona. Rantai. LG, permaisuri. (Percubaan kita yang lemah pada lirik lagu Lil Wayne)

Di Garis Depan: Bagaimana Forensik Blockchain Melawan Jenayah Crypto: Ketahui caranya, dengan forensik blockchain, kita dapat menghentikan penjenayah siber di trek mereka.

Adakah Peranti Penambang ASIC USB Menguntungkan ?: Peringatan spoiler: tidak betul.

Ketua Pegawai Eksekutif MinerGate Claude Lecomte on Cryptocurrency Mining: MinerGate telah berperanan membantu rata-rata Joe menambang cryptocurrency. Kami berbincang dengan CEO syarikat.

Monero’s Oktober Forking – Peluru Peluru dan Menjaga ASIC di Bay: Pasukan pembangunan Monero baru sahaja melakukan beberapa peningkatan yang ketara. Ketahui mengenai mereka di sini.

Jason Freedman Baya di Harta Tanah Komersial Superpowering dengan Blockchain: Baya ingin menggunakan blockchain untuk memperbaiki harta tanah komersial. Inilah pendapat ahli pasukan Jason Freedman.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Rancangan Kerajaan Calon Pasukan Brazil di Blockchain: Calon presiden Brazil Fernando Haddad telah mencatatkan cadangannya untuk pemerintah negara itu menggunakan teknologi blockchain. Dia berharap sifat teknologi yang tidak berubah dapat membantu menghentikan penyebaran maklumat yang disangka oleh lawannya.

Contoh ini bukanlah kali pertama Haddad menerapkan strategi teknologi progresif. Sebagai walikota São Paulo, dia menerapkan beberapa bentuk perisian percuma untuk meningkatkan ketelusan pentadbirannya.

Abu Dhabi Ports Mengumumkan Ujian Penyelesaian Perdagangan Blockchain: Abu Dhabi menyertai pesta blockchain. Di samping Pelabuhan Antwerp, Belgia, Abu Dhabi Ports menggerakkan penyelesaian perdagangan blockchain antarabangsa. Projek ini, Silsal, menggunakan sistem buku besar yang diedarkan untuk menghubungkan pihak berkepentingan sistem perdagangan antara dua pelabuhan. Pengumuman itu dibuat semasa Minggu Teknologi GITEX, sebuah persidangan selama seminggu di Dubai yang mempamerkan teknologi terbaru di seluruh dunia.

Rwanda Mula Menelusuri Tantalum melalui Blockchain: Dalam berita antarabangsa lain, pemerintah Rwanda mulai menggunakan blockchain untuk rantai bekalan logam tertentu. Terutama, mereka bekerjasama dengan syarikat penyelesaian blockchain Circulor untuk memberi tanda dan mengesan tantalum dengan lebih baik di setiap langkah rantaian bekalannya. Kedua-dua pihak bertujuan untuk menghilangkan mineral konflik dari pengeluaran dan mempunyai penglihatan yang lebih besar ke dalam logam yang sangat penting untuk barang elektronik pengguna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map