Bitcoin Kembali, Baiklah

Nampaknya pasaran cryptocurrency akhirnya berpusing. * mengetuk kayu * Hampir setiap cryptocurrency menyaksikan pertumbuhan dua digit minggu ini kerana keseluruhan pasaran meningkat dari $ 104.2B kepada kira-kira $ 134.5B – hanya malu dengan kenaikan 30 peratus. Bitcoin Cash melonjak 141.68%. Tron meningkat 64.82%. Neraka, bahkan Bitcoin SV melonjak 52.57% minggu ini.

adakah ini meme market bull

Angka seperti itu mungkin membuatkan anda mengingatkan pada bull bull 2017. Namun, kita harus mengurangkan kegembiraan dan melihat apa yang ada dalam beberapa minggu berikutnya. Bagi tiga syiling teratas kami …

Bitcoin meningkat paling sedikit pada minggu ini tetapi masih mencatatkan kenaikan harga 23.81% yang lebih baik.

XRP terus memegang tempat kedua dengan peningkatan harganya 28,16%.

Ethereum telah memimpin kumpulan sejak Jumaat lalu, menunjukkan pertumbuhan 35.55%.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (12/21/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (12/21/18)

Berita Cryptocurrency Domestik

Anggota Kongres Darren Soto Menghadapnya Lagi: Taufan Demokrat terus mendorong kejelasan peraturan mengenai cryptocurrency. Minggu lalu, kami melaporkan usaha bersama Soto dengan Anggota Kongres Republikan Ted Budd untuk menghentikan manipulasi harga crypto. Nah, Soto menjangkau barisan pesta sekali lagi.

Minggu ini, Soto, bersama rakan Kongres Warren Davidson, memperkenalkan Akta Taksonomi Token. Rang undang-undang baru akan menghilangkan kekeliruan mengenai klasifikasi cryptocurrency. Yang paling penting, ia menyatakan bahawa aset digital tidak lagi menjadi keselamatan setelah ia menjadi rangkaian yang berfungsi sepenuhnya.

Facebook Berpotensi Melemparkan Topi di Cincin Crypto: Menurut laporan Bloomberg pada hari Khamis, “orang yang mengetahui masalah ini” telah menyatakan bahawa Facebook sedang berusaha membuat stablecoin untuk pemindahan wang WhatsApp. Syarikat itu nampaknya merancang untuk memulakan di India di mana negara ini mempunyai lebih daripada 200 juta pengguna WhatsApp dan $ 69 bilion pembayaran kiriman wang tahunan.

Seperti biasa, anda harus mengambil berita ini dengan sebilangan garam kerana pengumuman itu bukan dari Facebook itu sendiri. Facebook mencipta cryptocurrency – kisah lama seperti masa.

Facebook telah meningkatkan pasukan blockchainnya, bagaimanapun, mempunyai sekitar 40 ahli menurut LinkedIn. Bekas presiden PayPal David Marcus telah menjalankan aplikasi Facebook Messenger sejak 2014 dan kini memimpin bahagian blockchain.

apa yang baru di kebetulan

Bagaimana Dompet Sosial Akan Menukar Industri Cryptocurrency: Dompet Crypto berguna untuk lebih daripada sekadar memegang duit syiling anda. Inilah cara mereka melindungi identiti digital anda juga.

Lupakan HODLing, Adakah Membelanjakan Satu-satunya Cara untuk Membangkitkan Bitcoin ?: Banyak pelabur menasihatkan untuk menggema gema di pasar berdarah ini, tetapi nasihat yang sama mungkin menjadi kematian kita.

Apa itu Nonce? Penyelidikan Tanpa Karangan: Anda mesti kembali kepada asas-asas blockchain setiap sekali.

Apa itu BlitzPredict (XBP)? | Panduan Pemula: “Hei, mari kita pergi! Mereka terbentuk dalam garis lurus. Mereka akan melalui angin kencang. Anak-anak hilang akal. BlitzPredict! “

Warga Venezuela Dipaksa Menerima Dana Pencen di Crypto: Pemegang pencen Venezuela akan memiliki beberapa crypto, sama ada mereka suka atau tidak.

Syarikat Pelaburan Utama Memberi Amaran kepada Penjatuhan SEC terhadap ICO Haram: SEC bertindak keras terhadap ICO, dan tindakan tersebut mempengaruhi lebih daripada sekadar yang mereka selidiki.

Bagaimana Membeli Bitcoin dengan Kad Prabayar: Perlu melaksanakan beberapa kawalan impuls? Berikut adalah tempat teratas yang menyokong pembelian kripto kad prabayar.

Syarikat Jerman Utama Akan Melancarkan Platform Perbankan Crypto Hybrid: Mari kita katakan Guten tag kepada jenama, platform perdagangan crypto baru.

Cara Membeli Bitcoin dengan Kad Kredit: Lupakan kad prabayar. Inilah cara membeli Bitcoin anda secara kredit.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Kelas Crypto United Kingdom Sedang berlangsung: Kerajaan Inggeris menerbitkan kertas dasar “Cryptoassets for individu” pada hari Rabu untuk membantu warganegara mengetahui cukai mereka. Artikel ini merangkumi semua perkara dari pelbagai jenis token (pertukaran, utiliti, keselamatan) hingga contoh yang menggariskan cukai yang dikenakan untuk peristiwa berkaitan kripto.

Pendapatan dan Kastam Baginda (HMRC), cabang pemungutan cukai United Kingdom, berencana untuk mengeluarkan bahan tambahan mengenai transaksi yang berkaitan dengan perniagaan berikutnya. Nampaknya anda tidak akan dapat mengaku tidak tahu lagi untuk mengelakkan cukai United Kingdom.

Atari untuk Membuat Versi Blockchain Permainan Popular: Dalam siaran pers baru-baru ini, pembuat permainan Atari mengumumkan kerjasama dengan Animoca Brands, pembangun aplikasi global, untuk melepaskan sepasang permainan blockchain. Kedua-dua permainan, RollerCoaster Tycoon Touch dan Skuad Goon adalah pelancaran semula permainan Atari yang popular kecuali, kali ini, mereka mengintegrasikan teknologi blockchain.

Permainan ini menggunakan token yang tidak dapat dijangkiti (NFT), a la CryptoKitties, walaupun tidak ditentukan dengan tepat bagaimana. Kedua-dua gelaran itu akan tersedia pada separuh kedua tahun depan.