Terus Dihidupkan

Kami mempunyai seminggu lagi hijau di sini, kawan-kawan. Meningkat dari momentum minggu lalu, keseluruhan pasaran cryptocurrency meningkat dari $ 207.8B menjadi $ 209.2B – keuntungan 0.7% yang mengagumkan. Baiklah, mungkin bukan pertumbuhan yang kita cari, tetapi sekurang-kurangnya kita cenderung ke arah yang betul. “Bagaimana dengan syiling teratas?” anda bertanya? Soalan hebat.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (26/26/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (26/26/18)

Bitcoin hampir tidak bergerak, dengan harganya meningkat hanya 0.18% minggu ini. Pada masa ini ia berada di bawah $ 6,500.

Ethereum mempunyai minggu yang lebih rata, hanya bergerak 0,02% ke bawah. Harga terus menguji garis sokongan $ 200.

XRP adalah untung paling besar minggu ini, walaupun hanya naik 0.89%, stabil sedikit lebih dari $ 0.45.

Berita Cryptocurrency Domestik

Coinbase Memaut Dengan Lingkaran untuk Stablecoin Baru: Stablecoins, sangat panas sekarang. Pada hari Selasa, Coinbase mengumumkan kerjasama baru dengan frenemy Circle untuk membentuk CENTER Consortium. Pertama di soket konsortium? Penciptaan stablecoin baru, USD Coin, atau USDC secara ringkas.

Setiap USDC disokong satu dolar AS, dan syarikat akan melaporkan status rizab tersebut secara berkala. Kedua-dua organisasi memilih untuk menggunakan blockchain Ethereum untuk membuat stablecoin dengan protokol ERC20. USDC kini bergabung dengan senarai panjang lebih dari 50 stablecoin yang kini berada di pasaran crypto.

SEC Memberi ICO kepada H.A.N.D: SEC jelas bosan dengan projek blockchain yang meminta kebodohan ketika datang ke peraturan. FinHub yang baru dibentuk organisasi pemerintah mengadakan waktu pejabat untuk menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada mengenai landskap peraturan (seperti sekarang). Untuk menjadualkan waktu, anda hanya perlu mengisi borang dalam talian yang menggariskan siapa anda dan apa yang anda berminat untuk pelajari.

Tidak memerlukan bola kristal untuk meramalkan ke mana arah tuju ini. Kita kemungkinan besar akan mula melihat cap “SEC disetujui” muncul pada projek yang telah memanfaatkan sumber ini.

Orang Berkata

Musk Menjadi Musk: Dari bergurau tentang mengambil Tesla secara peribadi hingga meminta “memk meme,” Elon Musk telah mendapat troll penuh di Twitter. Kali ini, Spaceboy Wonder mengomentari gambar anime yang kelihatan rawak dalam siaran mengenai akaun Tesla 2FA dengan kapsyen, “Mahu membeli Bitcoin?”

Mahu membeli Bitcoin? &# 128521;&# 128521; pic.twitter.com/9ZbBJ5fuVq

– Elon Musk (@elonmusk) 22 Oktober 2018

apa yang baru di kebetulan

Forbes 30 Under 30 Summit 2018 Cryptocurrency Recap: Ketua Pengarang CoinCentral Alex Moskov menganalisis kesan cryptocurrency pada 30 Summit Under 30 tahun ini di Boston.

Apa itu Achain (ACT)? | Panduan Pemula: Pengenalan kepada projek blockchain yang melaksanakan kaedah konsensus baru, bukti-keputusan yang didelegasikan hasil.

Apa itu SelfKey (KEY)? | Panduan Pemula: Sekiranya anda adalah salah satu daripada berjuta-juta orang yang terjejas oleh pelanggaran data seperti penggodaman Equifax, anda mungkin ingin melihat SelfKey.

CoinBene: Ulasan dan Analisis Platform Pertukaran: CoinBene telah meningkat di peringkat pertukaran crypto. Tetapi adakah ia sesuai untuk anda??

Rumah Lelong Seni Tertua di Dunia untuk Menggunakan Blockchain: Christie’s and Artory: Satu lagi penggabungan yang indah dari blockchain saintifik dan ekosistem seni kreatif.

NEO Global Capital di Landskap Pelaburan Cryptocurrency: Kami duduk bersama pasukan NGC untuk membincangkan strategi pelaburan, ICO, dan semua perkara di antara.

Larangan ICO Korea Selatan Mungkin Diangkat pada bulan November: Kilang khabar angin berputar dengan gosip bahawa Larangan ICO Korea Selatan mungkin tidak lagi. Kita hanya boleh berharap.

Tiga Strategi untuk Keluar dari Kehilangan Perdagangan: Anda tidak boleh memenangi semuanya. Berikut adalah tiga cara untuk keluar dari kedudukan anda ketika perdagangan anda menuju ke selatan.

Apa itu UTXO? | Penjelasan Pemula mengenai Hasil Transaksi: Anda mungkin pernah mendengar istilah itu. Tetapi adakah anda tahu peranan apa yang dikeluarkan oleh Output Transaction Outspent (UTXOs) dalam blockchain?

Pandangan Dalam Hutang dalam Pinjaman Bitcoin: Adakah Itu Bernilai?: Seperti pasaran cryptocurrency secara keseluruhan, pinjaman Bitcoin mempunyai bahagian penipuan yang adil serta organisasi yang dihormati.

Elastos CMO Fay Li di Bitmain Merged Mining, Trinity, and Beyond: Elastos adalah cryptocurrency yang agak tidak diketahui dengan beberapa sokongan utama. Kita harus berbual dengan CMO projek.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Telefon Blockchain HTC Tersedia untuk Pra-Pesanan: HTC Exodus 1 yang dinanti-nantikan tersedia secara rasmi untuk pra-penjualan. Telefon ini mempunyai dompet cryptocurrency bawaan yang menyimpan Bitcoin, Litecoin, Ethereum, dan banyak lagi syiling yang belum didedahkan pada masa ini. Dengan membuat pesanan sekarang, telefon akan berada di tangan anda menjelang Disember. Hasil tangkapan? Anda hanya boleh membayar dengan Bitcoin atau Ethereum.

Keluaran HTC

HTC Keluaran 1

Telefon ini mempunyai tanda harga 0.15 BTC, atau 4.78 ETH, meletakkannya tepat di sekitar tanda $ 960. Untuk meletakkan ini dalam perspektif, iPhone XR dan iPhone XS baru bermula dari $ 749 hingga $ 1099.

Jepun Memberi Jempolan Pengaturan Diri Crypto: Pada hari Rabu, Agensi Perkhidmatan Kewangan Jepun (FSA) meluluskan Persatuan Pertukaran Mata Wang Maya Jepun untuk bertindak sebagai organisasi yang mengatur sendiri. Klasifikasi ini membolehkan pertukaran aset digital dalam persatuan untuk membuat sekumpulan peraturan untuk melindungi pelanggan dan membuat garis panduan yang akan mereka laksanakan di antara mereka. Tindakan ini seolah-olah tidak lain adalah berita positif kerana ia menjadikan pihak berkuasa pengawalseliaan berada di tangan mereka yang paling mengenali industri ini.

Tokoh terkenal di pasaran Amerika, khususnya si kembar Winklevoss, telah mendorong sesuatu yang serupa. Namun, mereka mengalami masa yang lebih sukar dengan pengawal selia.

World Crypto COn

Minggu ini di Crypto dipersembahkan oleh World Crypto Con. Sertailah kami di Las Vegas pada 31 Oktober hingga 2 November untuk melihat penceramah seperti Charlie Lee, Brock Pierce, dan Charlie Shrem naik pentas untuk membincangkan beberapa topik terpanas dalam kripto. Terdapat juga kejohanan poker dengan Doug Polk dan Ryan Fee kami sendiri, serta pesta dengan Steve Aoki. Gunakan kod COINCENTRAL untuk potongan 50% tiket di sini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me