Anda Putar Saya Betul ‘Putaran Bayi Kanan’ Pusingan

Selepas beberapa pertumbuhan yang sihat dan stabil selama dua setengah minggu terakhir, pasaran cryptocurrency melemparkan kami ke tahap yang lemah, hampir jatuh 16 peratus dalam satu hari pada akhir minggu ini. Keseluruhan pasaran turun dari ~ $ 224.5B menjadi ~ $ 205B sepanjang minggu ini. Spekulator mendakwa bahawa penurunan itu disebabkan oleh berita rancangan pemecahan Goldman Sacks untuk terminal cryptocurrency khusus (kemudian terbukti palsu). Walau bagaimanapun, tidak ada yang tahu pasti.

Mari kita periksa syiling teratas:

Bitcoin adalah ‘pelakon’ teratas yang hanya merosot 6.99% sejak Jumaat lalu.

Ethereum dirobohkan sekali lagi, jatuh 20.67% hanya lebih dari $ 222.

XRP juga melihat merah dua digit di dalamnya 11.41% jatuh bebas.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (9/7/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (9/7/18)

Berita Cryptocurrency Domestik

Tag Coinbase di Blackrock untuk Membantu ETF: Business Insider minggu ini melaporkan bahawa Coinbase bercakap dengan Blackrock untuk mendapatkan beberapa nasihat mengenai kripto-ETF yang didakwa. Sekiranya anda mengharapkan pengumuman perkongsian, anda tidak perlu terlalu bersemangat. Rundingan itu sepertinya hanya berlaku untuk abang Blackrock yang menolong adik lelaki Coinbase menjalani proses ETF yang rumit. Dengan sembilan penolakan semu ETF setakat ini, jelas Coinbase mahu melakukannya dengan betul dengan ayunan pertama mereka di piring.

Satis Group adalah Bullish di Bitcoin (tidak begitu banyak pada XRP): Bloomberg Research baru-baru ini menerbitkan laporan oleh Satis Group, dan penemuan itu pasti membuat anda tersenyum. Baiklah, bergantung pada syiling mana yang anda sokong. Laporan itu menyenaraikan ramalan positif untuk Bitcoin, Monero, dan Decred yang masing-masing dijangka mencapai $ 96k, $ 18k, dan $ 535, dalam tempoh lima tahun. Sekiranya anda penyokong Bitcoin Cash atau XRP, anda mungkin mahu berhenti membaca di sini. Satis Group meramalkan titik harga $ 268 untuk BCH dan hanya $ 0.01 untuk XRP dalam jangka masa yang sama.

IBM Melancarkan Sistem Pembayaran Merentas Sempadan Menggunakan Stellar: IBM meneruskan terjun ke blockchain. Kali ini dengan sistem pembayaran rentas sempadan yang lengkap, dijuluki World Wire. World Wire bertujuan untuk mengurangkan masa penyelesaian pemindahan di seluruh dunia dari beberapa hari hingga beberapa minit. Bagaimana? Dengan berpaut pada belakang protokol Stellar (R’uh R’oh Ripple). World Wire kini bergabung dengan senarai panjang produk blockchain yang ditawarkan atau dirancang oleh IBM dalam beberapa tahun akan datang.

wayar dunia prestij

Royce Da 5’9 “Memberi Shoutout kepada Bitcoin di Album Eminem Baru: Dalam album Eminem ‘Not Alike’ dari album ‘Kamikaze’ yang baru-baru ini dirilis, Royce mengetuk, “Anggota semua orang menggigit Nickel, Sekarang semua orang melakukan Bitcoin.” Melalui garis ini, dia mendakwa bahawa semua orang menggunakan kereta muzik Bitcoin seperti yang digunakan semua orang untuk menyalin, atau menggigit gayanya. Ayo Royce, tidak semua orang terlibat dengan Bitcoin semasa jangka masa 2017. Terutama bukan pembaca kami. * mata beralih dengan gelisah * Kanan lelaki? Betul?

Beberapa Lelaki mengatakan Inovasi Crypto AS Terhadap: Ketua Pegawai Eksekutif Ripple, Brad Garlinghouse dan pengasas TechCrunch, Michael Arrington bercakap di TechCrunch Disrupt pada hari Khamis, berkongsi pendapat mereka mengenai tempat Amerika dalam perlumbaan crypto besar. Mereka menyebut peraturan pemerintah yang tidak jelas sebagai penghalang utama kepada inovasi dan pelaburan A.S. Tempat berhenti lain termasuk beban cukai dan kesukaran mendapatkan visa A.S. Terima kasih, SEC.

“SEC secara sendirian merosakkan tahap pengembangan teknologi berikutnya” Michael Arrington (Arrington XRP Capital) #TCDterus pic.twitter.com/MFnWRwRTXG

– TechCrunch (@TechCrunch) 5 September 2018

Yang Baru di CoinCentral?

Syarikat Perlombongan Crypto di NY Mendapat Kreatif Di tengah Kadar Kuasa Melambung: Saya menjerit. Anda menjerit. Kita semua menjerit untuk perlombongan cryptocurrency yang dijana air terjun.

Bagaimana Tenaga Hijau Menjana Masa Depan Perlombongan Cryptocurrency: Tenaga elektrik yang lebih mahal digabungkan dengan kejatuhan harga crypto menyebabkan beberapa pelombong mencari padang rumput yang lebih hijau.

Keuntungan Terbesar Minggu Lalu: Vulcano Coin Naik 3,317 Peratus: Krakatoa! Ketahui mengapa Vulcano Coin mengalami lonjakan minggu ini.

Apa itu Hexxcoin? | Panduan Pemula: Rasputin cryptocurrency, Hexxcoin yang berfokus pada privasi telah ‘mati’ lebih banyak kali daripada yang dapat kita kira. Baca tentang masa lalunya.

Merkle Tree Hashing: Cara Pengesahan Blockchain Berfungsi: Pokok Merkle adalah atribut blockchain asas. Kami memberi anda penjelasan yang mudah difahami.

HSBC Kini Menjadi Peneraju Depan dalam Perlumbaan Teknologi Blockchain: Sepertinya “B” bermaksud blockchain. Mulai lambat, HSBC kini mengungguli rakan-rakan perbankan mereka dalam bonanza blockchain.

Mengapa Syarikat Empat Perakaunan Peduli Mengenai Blockchain: Kami harap kami tidak kehilangan anda dalam bidang perakaunan. Blockchain dan perakaunan sebenarnya adalah pasangan yang menarik. Kami berjanji.

Temu ramah: Menangani Ilmu Palsu dengan Pengasas Bersama Orvium, Manuel Martin: Sekiranya anda menganggap berita palsu adalah dilema nasional, tunggu sehingga anda mendengar mengenai isu-isu dalam sains. Syukurlah, Orvium ada jalan penyelesaiannya.

Perwakilan EOS Terbaik 2018: Kami memberi peringkat ’em, anda mengambil’ em. Lihat perwakilan EOS kegemaran kami tahun ini.

Kebangkitan dan Kebangkitan Cryptojacking: Apa yang Perlu Anda Ketahui: Dengan risiko terdengar seperti ibu anda, anda harus berhati-hati di luar sana. Cryptojacking perlahan-lahan menjadi wabak digital – inilah yang harus anda ketahui.

Bagaimana Blockchain Diterapkan untuk Hak Asasi Manusia: Kita semua tahu blockchain membawa banyak kebaikan kepada dunia. Tetapi adakah anda tahu bagaimana sebenarnya?

Penipuan Blockchain: Dasar dan Teknologi Baru untuk Menghentikan Penjenayah Crypto: Pengelakan cukai, pengubahan wang haram, pendanaan pengganas – ia merupakan tarikan berterusan antara kekuatan baik dan jahat.

Cara Mengundi untuk Penghasil Blok EOS | Arahan Langkah demi Langkah: Langkah 1. Baca tutorial ini.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Petro Venezuela Muncul Asap dan Cermin: Reuters hadir pada awal minggu dengan laporan khas mengenai cryptocurrency nasional Venezuela, Petro. Dilancarkan awal tahun ini, Petro adalah cryptocurrency yang dikendalikan oleh kerajaan yang didakwa disokong oleh tong minyak. Tidak mengejutkan siapa pun, nampaknya itu tidak berlaku. Walaupun Presiden Maduro telah menyatakan bahawa Petro sudah digunakan untuk membayar impor minyak, para pegawai kanan lainnya menyatakan bahawa teknologi tersebut masih dalam pengembangan.

Iran Memberi Jempolan Perlombongan Crypto: Mengambil halaman dari buku panduan penamaan Star Wars, Majlis Tertinggi Cyberspace Iran mengumumkan pengiktirafan rasmi perlombongan kripto sebagai industri minggu ini. Walaupun ini bermaksud lebih banyak peraturan di negara ini, itu adalah langkah ke arah yang benar dalam membuktikan kesahihan wang Internet sihir yang dijelaskan sebelumnya. Iran telah lama menjadi penyokong cryptocurrency, dengan menyatakan rancangan bahawa mereka boleh membuat negara untuk mengelakkan sekatan perdagangan A.S..

Syarikat Insurans Korea Selatan Menjadikan Perniagaan Risiko Penukaran Bursa: Hanwha Insurance akan segera memberikan insurans siber kepada pelanggan, melindungi mereka dari peretasan pertukaran crypto domestik. Walau bagaimanapun, insurans itu bukan untuk pelabur joe schmoe. Sebagai gantinya, mereka menyasarkan pertukaran sebenar yang mana amalan keselamatan di bawah par boleh menelan belanja berjuta-juta dolar ketika menghadapi pelanggaran. Pada tahun ini, pertukaran Korea Bithumb dan Coinrail terpaksa memperoleh gabungan $ 58 juta kerana penggodaman.