Minggu Ini dalam Cryptocurrency: 9 November 2018

Ke Hadapan dan Ke Atas

Pasaran cryptocurrency mula menunjukkan pergerakan minggu ini. Dan, lebih baik lagi, pergerakan itu naik. Bermula minggu ini dengan had pasaran $ 206B, industri kripto terus meningkat ke paras tertinggi mingguan sekitar $ 220B sebelum turun sedikit ke nilai semasa $ 212B. Namun, keuntungan hampir 3% untuk minggu ini. Bagaimana dengan tiga teratas kami?

Bitcoin mencatatkan nombor terkecil dengan sekelompok keuntungan, 0.65%.

Ethereum meningkat 5.27% minggu ini.

XRP meningkat pesat, meningkat 8.88% dalam tujuh hari terakhir.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (11/9/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (11/9/18)

Berita Domestik

Dari Bitcoin hingga Beurokrasi: Pilihan raya minggu ini menyaksikan dua kemenangan penting bagi komuniti blockchain. Gabenor California yang baru dipilih, Gavin Newsom adalah salah seorang ahli politik pertama yang menerima bitcoin dalam kempennya pada tahun 2014. Walaupun dia tidak lagi menerima sumbangan crypto kerana peraturan mengenai sumbangan, penggunaan awal (ish) menunjukkan bahawa dia sekurang-kurangnya mengetahui apa itu Bitcoin dan melihat beberapa nilai di dalamnya.

Seorang ahli politik lain yang mesra kripto, Jared Polis, memenangi perlumbaan sebagai gabenor Colorado. Polis mempunyai rancangan bertingkat untuk mengintegrasikan teknologi blockchain ke dalam beberapa bidang pemerintahan dan ekonomi Colorado. Daftar itu merangkumi perlindungan pemilih, ketelusan pemerintah, dan pengimbangan beban tenaga.

Texas Menghentikan ‘Penambang’ Crypto Tertentu: Walaupun California dan Colorado nampaknya semakin meningkat dengan cryptocurrency, Texas juga mengambil sikap. Pesuruhjaya Sekuriti Negeri Texas mengeluarkan perintah berhenti dan berhenti kepada dua “pelombong” cryptocurrency minggu ini.

EXY Crypto dan AWS Mining mengiklankan pelaburan perlombongan yang mereka tuntut akan memberikan pulangan mingguan 10 peratus, dalam kes EXY Crypto, dan pulangan dijamin 200% untuk AWS. Dengan pernyataan tersebut jelas merupakan tuntutan palsu, pemerintah Texas menghentikannya. Namun, pada suatu ketika, orang perlu menyedari bahawa jika kesepakatan itu terdengar terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Mungkin ia.

Orang Berkata

Voorhees Meramalkan Kiamat Kiamat: Pengasas dan CEO ShapeShift yang lantang menggunakan Twitter untuk membuat ramalan kiamat pada hari Khamis. Nah, hanya kiamat jika anda mahu fiat berjaya. Dengan hutang yang tidak dapat diatasi yang terus menumpuk di seluruh dunia, Voorhees mungkin tidak begitu jauh.

Apabila krisis kewangan global berikutnya berlaku, dan dunia menyedari organisasi dengan hutang $ 20 trilion tidak mungkin dapat membayarnya kembali, dan dengan itu mesti mencetaknya, dan dengan itu fiat ditakdirkan… perhatikan apa yang berlaku pada crypto.

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 8 November 2018

Shatner Mengetahui Crypto ?: Kami terkejut kerana anda mungkin. Kapten Kirk memberikan sedikit pengetahuan kepada pengikut Twitternya minggu ini mengenai kritikan kepada Ethereum. Emoji selain, nampaknya Shatner tahu barangnya.

Pandangannya tidak mengambil kira hakikat bahawa kod tersebut harus diaudit oleh firma audit dan diluluskan oleh konsortium atau tidak diterima. &# 128580; Dia fikir ia wujud dalam gelembung. Itulah sebabnya kami mempunyai ERC-20, ERC-721… ERC-1701&# 128527;

– William Shatner (@WilliamShatner) 7 November 2018

Yang Baru di CoinCentral?

Bagaimana Membeli Bitcoin Tanpa Nama pada 2018: Ingin membeli bitcoin sambil menyembunyikan identiti anda? Kami tidak akan menilai.

Sejarah Ringkas Niaga Hadapan Bitcoin dan Apa yang Akan Datang: Niaga hadapan Bitcoin menyediakan cara untuk memperdagangkan aset tanpa benar-benar memiliki. Inilah cara mereka muncul (dan seterusnya di kedai).

Lima Dapps Popular di Ethereum yang Boleh Anda Gunakan Hari Ini: Walaupun dapps belum mendapat adopsi yang kami sangka, masih banyak yang hebat yang boleh anda gunakan.

Cryptojacking, Hacks, and Scam: N.Korea Meningkatkan Serangan Siber: Korea Utara diduga melakukannya lagi. Kali ini melakukan serangan dalam talian.

Panduan Pemula untuk Perlombongan Dogecoin: Perlombongan yang banyak. Duit syiling seperti itu. Wah.

Pasaran Pekerjaan Teknologi Blockchain dan Trend Gaji Sejauh ini: Pasarannya merosot tetapi pekerjaan blockchain menjadi panas seperti biasa.

Memahami Tiga Jenis Stablecoins: Terdapat lebih daripada satu cara untuk mencetak stablecoin. Ini caranya.

Sony, Trezor, dan Ledger Mengumumkan Kemas Kini Perkakasan Crypto Utama: Trezor dan Ledger bukan satu-satunya dua nama dompet perkakas rumah lagi.

Wirex Menerima Lesen E-Money: Wirex membawa crypto kepada orang-orang dan melakukannya dalam peraturan undang-undang.

Apa itu Bitcoin ETF? (Dan Soalan Lain Yang Mungkin Anda Miliki): Apa itu Bitcoin ETF? Untuk apa mereka digunakan? Mari kita cari.

Apa Arti Bitcoin Hard Hard Fork yang Akan Datang untuk Anda: Komuniti Bitcoin Cash sedang mengalami perang saudara. Inilah yang perlu anda ketahui.

The Diamond Blockchain: Ending Blood Diamonds dengan Teknologi Baru: Salah satu pengeluar berlian terbesar di dunia adalah meningkatkan permainan mereka dengan blockchain.

Pengasas EtherDelta Dibebankan dengan Operasi Bursa Sekuriti Tidak Berdaftar: Nampaknya pertukaran terdesentralisasi tidak seperti peluru seperti yang kami sangka.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Seoul Memulakan Inisiatif Blockchain: Dengan kerjasama dengan ICON, Pemerintah Metropolitan Seoul mengumumkan di host sendiri Festival Digital Antarabangsa Blockchain tiga projek untuk rakyat yang mereka jalankan. Yang pertama adalah kad pengenalan blockchain yang boleh disimpan oleh penduduk Seoul di telefon mereka. Dari ID digital mereka, rakyat dapat memilih dan menerima ganjaran S-Coin, projek kedua kolaborasi. Akhirnya, pasukan persidangan menunjukkan pembayaran S-Coin, dengan mana anda dapat membeli item melalui imbasan kod QR.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map