Pengguna kripto tidak lama lagi dapat menikmati lebih banyak pilihan perkakasan. Beberapa pengeluar telefon pintar mengumumkan rancangan untuk mengintegrasikan teknologi blockchain ke dalam produk mereka dalam beberapa bulan mendatang. Telekomunikasi Blockchain membawa pengguna crypto ke tahap seterusnya dengan aplikasi terdesentralisasi bersepadu (Dapps) dan banyak lagi. Bersedia untuk telefon kripto.

Telekomunikasi Blockchain

Industri telekomunikasi mengalami permulaan revolusi blockchain yang berpotensi untuk membentuk semula pasaran selama bertahun-tahun yang akan datang. Penganalisis telah lama meramalkan integrasi teknologi ini. Satu kajian meletakkan tahap blockchain masa depan pelaburan oleh pengeluar telekomunikasi sekitar $ 1 bilion dalam tempoh lima tahun akan datang. Sebilangan besar dana pelaburan masa depan ini mensasarkan pengembangan Dapps. Dapps adalah inti dari infusi telekomunikasi blockchain ini.

Selain itu, pengeluar telefon kini mencari teknologi blockchain sebagai jawapan kepada infrastruktur penuaan mereka. Teknologi blockchain memberikan pengguna lebih banyak keselamatan daripada kaedah tradisional yang digunakan oleh syarikat gergasi telekomunikasi dunia. Setelah menyedari kemungkinan peningkatan, syarikat kini mencari ke arah teknologi baru ini untuk meletakkan produk mereka dalam ekonomi digital.

Telefon Cryptocurrency: Masa Depan Kini

Telefon Cryptocurrency mungkin kelihatan seperti telefon pintar biasa, tetapi pemeriksaan lebih dekat menunjukkan banyak ciri unik untuk memastikan perbualan dan crypto anda lebih selamat. Unit-unit ini direka khas untuk memenuhi permintaan komuniti kripto yang semakin meningkat. Peleburan teknologi ini akan memberi para peminat crypto akses kepada keselamatan yang lebih tinggi di antara ciri-ciri menarik yang lain.

Perlumbaan ke Telekomunikasi Blockchain

Perlumbaan akan menjadi pengeluar pertama yang berjaya melancarkan telefon berasaskan blockchain kepada umum. Semasa anda akan belajar, persaingan semakin meningkat setiap bulan. Mari luangkan masa untuk meneliti beberapa projek yang paling dinanti-nantikan yang telah diperkenalkan selama ini.

Sirin Labs Finney: $ 1000.00

Salah satu projek yang paling dinantikan di ruang ini adalah Makmal Sirin Pelantar Finney. Projek unik ini dimungkinkan melalui usaha sama dengan syarikat pembuatan telefon pintar Foxconn. Peranti ini sudah mempunyai lebih dari 25,000 unit pra-pesanan.

Finney menyertakan dompet keras terbina dalam, yang membolehkan pengguna menyimpan kripto mereka terus pada peranti. Anda juga tidak memerlukan pertukaran untuk menukar kripto anda, kerana peranti menggunakan pertukaran kripto bersepadu. Pertukaran dalam telefon juga disertakan dengan bayaran sifar.

Siren Labs Finney melalui Engadget

Siren Labs Finney melalui Engadget

Pembangun telefon terus mengeluarkan butiran kecil mengenai projek tersebut. Peningkatan fungsi terbaru mereka merangkumi kemampuan untuk menjana wang hotspot anda. Ini bermaksud anda boleh mengecas cryptocurrency individu sebagai pertukaran data hotspot.

Projek Finney terbang pada bulan Disember tahun lalu berikutan kejayaan penyediaan tawaran syiling awal (ICO) bernilai $ 158 juta. Sirin Labs berharap dapat memperoleh momentum tambahan sepanjang baki tahun ini, dan pemaju meramalkan berjuta-juta unit terjual sejurus selepas pelancaran awam.

HTC Exodus: $ 1000.00

Keluaran HTC projek merupakan puncak penyelidikan bertahun-tahun yang dilakukan oleh syarikat pembuatan telefon pintar. Projek Keluaran menjadi tajuk utama baru-baru ini dengan pengumuman bahawa pencipta Litecoin Charlie Lee telah bergabung dengan projek ini sebagai penasihat. HTC ingin memahami secara mendalam Lee mengenai komuniti kripto dan menerapkannya dalam penyelidikan dan pengembangan projek mereka selama bertahun-tahun.

Perinciannya masih terhad, tetapi HTC melepaskan beberapa ciri penting kepada orang ramai mengenai peranti ini. Dalam fesyen kebanyakan telefon kripto, Exodus mempunyai dompet penyimpanan sejuk terbina dalam untuk memastikan keselamatan kripto anda selamat. Anda juga akan menikmati panggilan dan teks yang dienkripsi. Selain itu, telefon ini dilengkapi dengan permainan Cryptokitties berasaskan Ethereum yang sangat popular.

HTC Exodus melalui Trend Digital

HTC Exodus melalui Trend Digital

HTC Exodus adalah satu-satunya telefon bimbit berasaskan blockchain yang menyokong Lightning Network sehingga kini. Lightning Network adalah penyelesaian penskalaan luar rantai yang menggunakan saluran pembayaran peribadi untuk mengurangkan kesesakan blockchain Bitcoin. Walaupun masih dalam tahap pengujian Beta, pemaju telah menggunakan protokol dengan aliran aplikasi Lightning Network yang terus memasuki pasaran sejak tahun lalu.

Motif Blacture: $ 395

Projek Motif menerobos kripto dengan bantuan artis rakaman terkenal di dunia Pras Michel. Telefon adalah sebahagian daripada bintang Kerosakan projek, yang bertujuan untuk menyediakan teknologi futuristik kepada masyarakat kulit hitam dengan harapan dapat merangsang kebangkitan semula hitam.

Projek Motif merangkumi banyak pakar telekomunikasi peringkat tinggi, seperti bekas pengaturcara OS mudah alih Nokia, Alpesh H. Patel. Pengguna motif akan dibayar token untuk penggunaan telefon. Seperti yang dijangkakan, peranti ini menyertakan dompet keras yang terpasang untuk menyimpan crypto anda.

Motif Blacture melalui Panduan Pertukaran Bitcoin

Motif Blacture melalui Panduan Pertukaran Bitcoin

Uniknya, anda menerima kad debit yang dipautkan dengan pembelian anda yang memungkinkan untuk melakukan transaksi harian juga. Kad ini juga membantu memudahkan pembayaran kiriman wang. Bayaran kiriman wang merupakan dana antarabangsa yang dihantar kembali ke negara asal pendatang. Teknologi blockchain menangani tugas-tugas ini dengan lebih cekap, dan penyatuan fungsi ini ke dalam platform Motif pasti akan memenuhi ceruk yang sangat diperlukan di pasaran.

Tidak seperti pesaingnya, Motif menggunakan sistem operasi berasaskan blockchain baru yang dikenali sebagai Zippie OS. Antaramuka memberi ganjaran kepada pengguna melalui token. Motif merangkumi pendaftaran sederhana dan penyulitan digital penuh. Pembangun telefon menjangkakan tarikh pelepasan jatuh. Memandangkan ciri-cirinya yang unik, dan fakta bahawa tanda harga adalah separuh daripada pesaing terdekatnya, para pakar mengharapkan sambutan yang kuat dari masyarakat.

Telekomunikasi Blockchain: Telefon Cryptocurrency

Projek-projek ini menyoroti peralihan semasa ke arah projek telekomunikasi berasaskan blockchain di seluruh dunia. Anda semestinya berharap dapat terus mendorong arah ini secara langsung berikutan pelepasan peranti yang sangat dinantikan ini. Di masa depan, anda dapat melihat ciri seperti dompet keras menjadi kebiasaan, kerana cryptocurrency terus mendapat populariti. Buat masa ini, perlumbaan telekomunikasi blockchain semakin meningkat.