Terdapat Cara Lebih daripada Perdagangan Hari

Sejak dunia pertama kali diperkenalkan kepada Bitcoin 9 tahun sebelumnya, cryptomarket telah mengalami pertumbuhan yang luar biasa. Seiring dengan pengembangan pesat ini, jumlah peluang perniagaan Bitcoin juga bertambah.

Walaupun agak popular, perdagangan hari boleh menjadi tekanan dan turun naik pasaran boleh mengelirukan walaupun pelabur crypto yang paling berpengalaman. Syukurlah, walaupun berdagang crypto bukan secawan teh anda, masih ada banyak peluang perniagaan Bitcoin yang boleh anda lakukan untuk melakukan bahagian anda untuk meneruskan penggunaan crypto dan meletakkan beberapa Satoshi tambahan di dalam poket anda.

bitcoin-perniagaan-peluang-1

Volatiliti Bitcoin melalui Institut Penyelidikan Ekonomi Amerika

Bergantung pada anggaran anda, anda mungkin mendapati bahawa beberapa peluang perniagaan ini sangat sesuai untuk anda. BTC akan menjadi arus perdana dan tidak ada kekurangan peluang keusahawanan yang tersedia. Berikut adalah beberapa usaha yang boleh dipertimbangkan.

Peluang Perniagaan Bitcoin – Mula Melombong

Ya, BTC perlombongan masih menguntungkan pada tahun 2018 tetapi anda perlu membuat pelaburan yang besar untuk memulakan perniagaan anda.

Oleh kerana sifat persaingan sektor perlombongan, anda pasti ingin melabur dalam beberapa perkakasan perlombongan berkualiti seperti GPU atau cip perlombongan ASIC sebelum anda memulakannya. Kedua-dua pilihan ini akan memberi anda hasil yang jauh lebih baik daripada mencuba proses dari CPU anda secara langsung, dan dengan bergabung dengan kumpulan perlombongan, anda dapat memanfaatkan usaha anda dengan anggota kumpulan lain untuk membagi keuntungan.

Anda perlu mempertimbangkan kos elektrik di kawasan anda kerana kebanyakan pelantar perlombongan boleh menggunakan sekitar 1000W atau lebih kuasa semasa operasi. Ini dapat menjana keuntungan anda dan menjadikan keseluruhan usaha menjadi besar. Elakkan senario ini dengan memilih lokasi dengan elektrik yang boleh diperbaharui atau sangat rendah.

Barang Dagangan BTC

Terdapat permintaan serius untuk berkaitan dengan BTC barang dagangan. Segala sesuatu yang menjenamakan logo BTC yang kini terkenal adalah komoditi yang hangat di pasaran dan pengguna BTC tidak akan pernah mendapat barang yang mencukupi untuk menunjukkan kepada dunia cinta mereka terhadap visi Satoshis. Artis boleh membuat baju, poster, patch, screensaver, dan lain-lain yang berkaitan dengan BTC, dan selain dapat menggunakan logo BTC secara bebas, mereka juga dapat menggunakan salah satu dari banyak platform kandungan blockchain untuk menawarkan produk mereka dengan selamat.

Pembayaran Imbuhan

Perkhidmatan pengiriman wang BTC menyaksikan kejayaan besar di seluruh dunia. Negara seperti India sangat bergantung pada pembayaran kiriman wang dan bergantung kepada tempat tinggal anda, anda mungkin mendapati terdapat keperluan serius untuk perkhidmatan ini di kawasan anda. Industri pengiriman wang mengendalikan perdagangan bernilai berbilion dolar dan BTC sangat sesuai untuk membantu orang mencapai tahap perkhidmatan yang lebih tinggi jika dibandingkan dengan model perniagaan semasa.

ATM BTC

ATM BTC dianggap oleh banyak orang sebagai pautan yang hilang di ruang crypto. Unit-unit ini tidak terlalu mahal dan anda boleh membuat keuntungan serius dengan menawarkan kemampuan kepada orang ramai untuk membeli BTC mereka secara langsung dari kiosk. Bahagian terbaik ialah; kebanyakan negeri tidak membenarkan ATM ini menangani pengeluaran mata wang fiat, jadi anda tidak perlu risau untuk mengisi mesin dengan wang tunai.

bitcoin-perniagaan-peluang-atm

ATM BTC

Pemproses Pembayaran

Mana-mana pemilik perniagaan boleh terlibat secara langsung dalam ruang crypto dengan menambahkan pemproses pembayaran crypto. Pemprosesan kripto menjadi sangat popular sejak tahun lalu dan kebanyakan pemproses memberi anda kemampuan untuk menerima pelbagai jenis kripto. Pemproses pembayaran terbaik bahkan membolehkan anda membuat keputusan untuk mengeluarkan dana anda dalam mata wang BTC atau fiat. Ini dapat menghilangkan kerugian dana kerana turun naik pasaran BTC.

HODL

To HODL atau Hold On for Dear Life, adalah ungkapan yang menggambarkan pelabur BTC yang hanya membeli BTC dan memegangnya. Terdapat beberapa pemikiran serius di sebalik strategi ini. Hanya akan ada 21 juta BTC yang dilombong dan sudah ada lebih dari 17 juta yang beredar. Ini bermakna kemungkinan besar harga BTC akan terus meningkat kerana kekurangan ini melanda sektor perlombongan.

Kumpulan BTC

Pelaburan berasaskan blockchain kumpulan muncul di seluruh dunia. Di sini, pelabur kripto yang serupa dapat bertemu dan membincangkan projek dan perkembangan masa depan di pasaran. Menganjurkan kumpulan perjumpaan blockchain boleh menjadi sangat murah dan orang yang anda temui boleh menjadi rakan perniagaan seumur hidup sekiranya usaha sama anda berjaya. Sebilangan besar kumpulan blockchain mengenakan yuran keahlian yang kecil, yang juga dapat menambah keuntungan keseluruhan usaha ini.

Menjadi Pedagang Profesional

Sekiranya anda adalah salah satu daripada individu yang telah melihat kejayaan dalam perdagangan cryptomarket, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menjadi pengurus dana. Terdapat sebilangan platform crypto yang muncul di pasar yang menggunakan teknologi blockchain untuk membolehkan sesiapa sahaja menjadi pengurus dana. Pengguna dapat mengesahkan tahap kemahiran pengurus mereka melalui blockchain. Dengan cara ini, pelabur dapat meletakkan dana mereka dalam portfolio pengurus dengan yakin.

Peluang Perniagaan Bitcoin Ada Di Mana-Mana

Yang diperlukan hanyalah minda kreatif dan pemahaman ringkas mengenai bagaimana cryptocurrency berfungsi untuk mencari peluang perniagaan Bitcoin yang menguntungkan di kawasan anda. Pasaran yang terdesentralisasi ada di sini untuk bertahan dan semua pihak yang meletakkan pelaburan mereka dengan bijak pasti akan menuai ganjaran ketika BTC terus menjadi arus perdana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me