3Commas biedt toegang tot een verscheidenheid aan trading tools om uw crypto-handelsstrategie te verbeteren. Bij correct gebruik kunnen deze tools uw winst maximaliseren en uw risico op verliezen verminderen. Van deze tools is 3Commas vooral bekend om hun handelsbots. In deze 3Commas review onderzoeken we de functionaliteit die dit platform zo krachtig maakt.

Handelen in bots

Handelsbots hebben de laatste tijd veel aandacht gekregen vanwege de vooruitgang in hun algoritme en het groeiende slagingspercentage. Niemand kan de markt 24/7 bekijken, en de vluchtige aard van de crypto-ruimte maakt het mogelijk om binnen enkele seconden verliezen te nemen of kansen te missen. Gelukkig kan een goed geprogrammeerde handelsbot de touwtjes in handen nemen terwijl u slaapt, eet of andere niet-crypto-activiteiten doet die uw aandacht vereisen.

Als gebruiker van 3Commas kunt u uw bots op vele manieren automatiseren, inclusief het dupliceren van de acties van succesvolle handelaren, het automatiseren van handelsorders en het volgen van topportefeuilles. Met deze handige protocollen kunt u uw handelsstrategie voorprogrammeren op basis van verlies- en winstpercentages, prijspunten of een verscheidenheid aan andere marktomstandigheden. De handelsbot van 3Commas heeft meer dan 33.000 geregistreerde gebruikers met een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 10 miljoen.

Trading Bots: dingen om te overwegen

Handelsbots zijn niet perfect, en veel mensen beweren van wel manipuleren de prijs van cryptocurrencies. Er is bewijs om deze theorie te ondersteunen. In juni 2017 ervoer Ethereum een ​​flash-crash van $ 319 naar $ 0,10 op GDAX als gevolg van een stortvloed aan handelsrobots die stopverliezen initieerden. Ondanks de risico’s die deze protocollen met zich meebrengen, zijn handelsbots er om te blijven.

3 Komma’s

De in Miami gevestigde cryptocurrency van 3Commas platform betrad de cryptomarkt in 2014. Binnen vier jaar wist het platform een ​​belangrijke speler te worden in de crypto-ruimte. De ontwikkelaars achter het cryptobeheersysteem van 3Commas hebben strategische partnerschappen gesloten met vele bekende beurzen, waaronder Binance, Coinbase, Bitfinex en Huobi. Deze partnerschappen maken het voor 3Commas-handelsrobots mogelijk om via een API-protocol op enkele van de grootste beurzen ter wereld te opereren.

3Commas-functies

3Commas beschikt over een webgebaseerd platform waartoe u wereldwijd toegang hebt vanaf elk apparaat met internettoegang. U hebt toegang tot verschillende bots om verschillende acties uit te voeren, waaronder: eenvoudig, samengesteld, stop-loss, short en winst nemen. U kunt ook uw eigen unieke handelsstrategie creëren via de gebruiksvriendelijke interface.

Uw handelsbot houdt non-stop toezicht op de markt in afwachting van uw handelscriteria. 3Commas biedt krachtige tools aan hun handelsbotgebruikers. Deze tools bevatten unieke functies zoals trailing stop loss en trailing take profit. Hieronder ziet u hoe deze functies de effectiviteit van zowel stoploss- als take-profitfuncties vergroten.

Stop met verlies

In een traditioneel stop loss-scenario programmeert u een verliespercentage voor. Wanneer dat percentage is bereikt, verkoopt uw ​​bot uw crypto. Stel dat u Bitcoin heeft gekocht voor $ 10.000. U stelt uw stop loss in op 10 procent onder uw buy-in prijs. Als de prijs van Bitcoin daalt tot $ 9.000, initieert uw bot automatisch een verkooporder. Stopverliezen zijn buitengewoon krachtig en als u er een gebruikt, kunt u enorme verliezen besparen.

Trailing stop loss

De trailing stop loss-functie neemt extra factoren in de vergelijking. Deze factoren kunnen eventuele behaalde winsten omvatten. Laten we hetzelfde voorbeeld gebruiken als hiervoor, behalve dat in dit scenario Bitcoin eerst enige winst realiseert gedurende de dag voordat het verlies lijdt. De trailing stop loss-functie past uw stop van 10 procent automatisch aan van uw buy-in-prijs naar het punt met de hoogste waarde van de dag. Op deze manier ontvangt u nog steeds uw winst gedurende de dag.

Profiteer

De take profit-functie verkoopt uw ​​bezit automatisch zodra een vooraf bepaald percentage van de winst is gerealiseerd. U koopt een Bitcoin voor $ 6.500, stelt uw take profit-functie in op $ 6.600 en als de winsten worden gerealiseerd, neemt uw bot uw winst. Het systeem helpt aanzienlijk, maar het leidt vaak tot gemiste winst. Wat als die $ 6.500 Bitcoin naar $ 8.000 gaat? Nu heb je zojuist nog eens $ 1.400 aan winst gemist.

Achterstand nemen winst

De trailing take profit-functie houdt rekening met de prijsontwikkelingen van de dag tijdens de verkoop van uw crypto. Als uw bot is ingesteld om 10 procent winst te maken, neemt deze functie uw winst op 10 procent van het hoogste punt van de trend. Met het vorige voorbeeld verkoopt u uw $ 6.500 Bitcoin voor $ 7.200. U maakt $ 700 winst in plaats van $ 100.

Aanmeldingsproces

Het aanmeldingsproces is relatief pijnloos. Het bedrijf vraagt ​​in eerste instantie om uw e-mailadres en wachtwoord. U moet dan uw account bevestigen via een klikbare link in uw e-mail. Zodra u op de link klikt, wordt u naar uw accountconfiguratiepagina geleid, waar u vier stappen krijgt.

3Commas Maak een account aan via de startpagina

3Commas Maak een account aan via de startpagina

Maak verbinding met Exchange

Hier integreert u het 3Commas-platform in uw beurzen. Het proces vereist dat u op de verbindingsknop drukt en de relevante informatie invult, inclusief uw API, voor de uitwisseling die u wilt bijvoegen.

Slimme handel

De volgende stap in het proces is het creëren van uw stop loss en take profit functies. Het platform beheert uw cryptoportfolio in realtime op meerdere beurzen. De slimme handelsfunctie vereenvoudigt het monitoringproces voor cryptohandelaren door uw winsten vast te leggen en uw verliezen te verminderen.

Geautomatiseerde handelsbot

Als je een Binance- of Huobi-account hebt, kun je wat extra inkomen verdienen met de geautomatiseerde handelsbotfunctie. U moet invoeren bij welk percentage verlies of winst u wilt dat uw bot activeert. U kunt in dit gedeelte ook de meer geavanceerde functies van uw bot instellen, zoals de eerder genoemde functies voor trailing stop loss en trailing take profit..

Botinstellingen via 3commas Dashboard

Botinstellingen via 3commas Dashboard

Nodig uit en verdien

De laatste stap bij het instellen van je 3commas-account is je vrienden uitnodigen om mee te doen. Het bedrijf biedt een indrukwekkend verwijzingspercentage en je vrienden krijgen 10 procent korting op hun 3Commas-service.

3 Comma-prijzen

Er zijn enkele kosten verbonden aan deze nuttige diensten. 3Commas biedt vier abonnementen waaruit u kunt kiezen. De plannen variëren van nieuwe crypto-gebruikers tot bedrijfsniveau. Hieronder staan ​​de vier plannen en wat ze bevatten.

Starter $ 29 / maand

Dit plan geeft u toegang tot de slimme handelsterminal, onbeperkte beursintegraties en fout- en annuleringsmeldingen. Dit abonnementsniveau omvat geen bots.

Geavanceerd $ 49 / maand

Het geavanceerde plan omvat alles dat wordt vermeld in het startpakket plus toegang tot eenvoudige bots, aangepaste TradingView-signalen (eigen handelsinterface) en een interface voor portfoliobeheer.

Pro $ 99 / maand

Het Pro-plan omvat alles in het geavanceerde plan plus toegang tot eenvoudige, samengestelde en Bitmex-bots. U krijgt volledige software voor portefeuillebeheer en toegang tot aangepaste TradingView-signalen.

Onderneming

Het Enterprise-niveau abonnement omvat alle bots en aangepaste functies op aanvraag. De prijzen voor de service worden niet vermeld omdat deze is afgestemd op elke klant. Je kunt verwachten dat het meer dan $ 99 per maand zal zijn.

Zodra u uw abonnement heeft gekozen, wordt u gevraagd hoe u voor uw account wilt betalen. De drie beschikbare keuzes zijn Advcash, Crypto via CoinPayments en Yandex.Checkout. U kunt een creditcard, geldoverboeking en zelfs ouderwetse cryptovaluta gebruiken om voor uw 3Commas-account te betalen.

3Commas: handelshulpmiddelen voor de toekomst

3Commas blijft pionieren in de handelsbotsector. Love’em of hate’em, handelsrobots zijn er om te blijven, en 3Commas biedt een van de beste in de branche. Deze handige algoritmen hervormen de cryptomarkt en geven handelaren meer controle over hun inkomsten.

Nu je bekend bent met handelsrobots, moet je kijken hoe hackers handelsrobots gebruikten om Binance aan te vallen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me