Belangrijkste details van de DeepBrain Chain (DBC) ICO

DeepBrain Chain ICO-recensie

Volgens de site, DeepBrain Chain wordt na Kerstmis (25 december 2017) vermeld op Huobi, Kucoin en Lbank.

 • Startdatum – ICO op 14 december (binnen 1 uur uitverkocht)
 • Startdatum omwisseling – Na 25 december 2017
 • Token-symbool – DBC
 • Hard Cap – 1.500.000.000 tokens (1,5 miljard)
 • Totaal aantal tokens – 10.000.000.000 (10 miljard)
 • Wisselkoers – 1 NEO = 2200 DBC
 • Geaccepteerde cryptocurrencies – NEO
 • Voorverkoop – 600.000.000 DBC uitgegeven in voorverkoop

DBC-tokens

DeepBrain Chain-gemeenschap

Hoewel er niet veel te vinden is op communitypagina’s die zich richten op ‘DeepBrain Chain’, zijn er verschillende berichten over de ICO op Reddit en Steem.

Wat is DeepBrain Chain?

DeepBrain Chain biedt een gedecentraliseerd computernetwerk en platform voor kunstmatige intelligentie voor een verscheidenheid aan kunstmatige intelligentieproducten.

Het is in wezen een platform dat is gemaakt voor gegevensberekening en gegevenshandel om extra computerbronnen te distribueren. Dit zou uiteindelijk AI-rekenbehoeften veel goedkoper maken (het project schat een kostenreductie van 70% in AI) door te beschermen tegen het lekken van gegevens, terwijl ook het intellectuele eigendom voor de producten en de gegevens wordt veiliggesteld..

Daarnaast is een ander cruciaal element de semantische bibliotheek van DeepBrain: een bibliotheek die spraakinteractie-applicaties ondersteunt (vergelijkbaar met Alexa van Amazon). De semantische bibliotheek van DeepBrain kan ook worden gebruikt om applicaties van derden te maken waarvoor spraak-, beeld-, tekst- en andere invoer nodig is

Kans

Het oprichtende team is ervan overtuigd dat DeepBrain Chain al een use-case heeft laten zien in de bestaande markt, het potentieel heeft om op te schalen in een gigantische markt, en geleidelijk zal kunnen groeien rond zijn kernactiviteit van het delen van opslag en zijn mechanisme van rekencapaciteit van mijnbouw.

Elk DBC-token komt overeen met de berekeningswaarde van de service. Dit betekent dat het token is gekoppeld aan echte waarde, en als de DeepBrain Chain dit ambitieuze project kan realiseren, zouden investeerders behoorlijk aanzienlijke dividenden kunnen zien..

Als DeepBrain Chain zich kan vestigen als een pionier in de blockchain-gebaseerde AI-ruimte, zal het een substantiële basis hebben in een potentieel triljoen dollar industrie. Experts voorspellen dat de rol van kunstmatige intelligentie zal blijven toenemen met de komst van nieuwe AI-toepassingen.

De AI-industrie is momenteel ongeveer $ 20 miljard per jaar waard, waarbij het grootste deel van de kosten wordt besteed aan rekenverwerking. Dit is precies waar DeepBrain Chain in lijkt te passen, omdat het de blockchain gebruikt om kosten te verlagen en de snelheid van transacties te verhogen.

Het team

DeepBrain Chain is gevestigd in Shanghai en heeft een redelijk gestapeld team.

CEO Feng He wordt beschouwd als een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie en is bekend en werd uiteindelijk een gerespecteerd figuur in de Chinese wereld van Bitcoin en blockchain-technologie sinds 2014. Hij hield ooit toezicht op de ontwikkeling van ‘s werelds eerste klankkast met kunstmatige intelligentie (Small Zhi), de ontwikkeling van China’s eerste cloud van het hersensysteem (DeepBrain), en leidde het onderzoek en de ontwikkeling van de eerste Chinese stemassistent (smart 360) met een gebruikersbasis van meer dan 17 miljoen.

CTO Shu Chang wordt beschouwd als een expert op het gebied van AI, blockchain en cryptografie vanwege zijn betrokkenheid als Director of Artificial Intelligence Laboratory of Shanghai.

CMO Chuanfeng Lee is een van de eerste van een reeks ondernemers in de AI-ruimte in China, Bitcoin en blockchain-onderzoek. Hij leidde ook de marketing voor smart 360 en hielp het project tot een gebruikersbasis van meer dan 17 miljoen.

Enkele opmerkelijke onderscheidingen van het team, waaronder het winnen van de eerste plaats in de zakelijke sector van SMP2017, een Chinese man-machine dialoogevaluatie. De competitie had meer dan 30 nationale top-AI-teams.

Het team is van plan om het kapitaal dienovereenkomstig te verdelen:

DBC-token-distributie

DeepBrain Chain-voordelen:

 • Samenwerken met de NEO Council en een van de eerste opmerkelijke ICO’s zijn die voortkomt uit het NEO-platform. De NEO-gemeenschap heeft bewezen zeer luidruchtig en ondersteunend te zijn, en de steun van deze gemeenschap zal een enorme troef zijn. Er wordt ook geschat dat NEO eerder heeft geïnvesteerd $ 6 miljoen in het project.
 • De industrie is $ 20 miljard waard en zal naar verwachting blijven groeien naarmate er meer en meer op AI-gebaseerde technologieën zich ontwikkelen. Als DBC in staat is om een ​​belangrijke rol te spelen bij kostenreductie, zal het de industrie helpen opschalen (terwijl het zichzelf gaandeweg een mooie winst oplevert).
 • De whitepaper van DeepBrain Chain beweert dat er sinds 2012 slechts 5.000 op AI gebaseerde startups zijn geweest, die meer dan $ 22 miljard hebben verdiend. Dat brengt de gemiddelde inkomsten van elke startup op ongeveer $ 4,4 miljoen. Dit aantal weerspiegelt echter geen bedrijfsinvesteringen in AI, waardoor het totale aantal van de branche sinds 2012 gemakkelijk oploopt tot ruim $ 100 miljard..

DeepBrain Chain Nadelen:

 • Een van de grootste nadelen van het project is dat NEO een Chinees project is dat in Singapore is gevestigd, waardoor het niet alleen een beetje meer buiten bereik is voor Amerikaanse investeerders. De ICO had strikte kyc / aml-regels en stond geen Chinezen of Amerikanen toe om te investeren.
 • Met slechts 9% van de totale tokens die in de ICO gaan, is het verre van een gedecentraliseerde ICO waar veel investeerders aan gewend zijn. 50% van de tokens wordt echter gegenereerd door mijnbouw, net zoals het aanbod van Bitcoin in de loop van de tijd toeneemt door bewijs van werk. Omdat iedereen toegang heeft tot deze pool, behoudt het project nog steeds enkele gedecentraliseerde componenten. Het centrale deel is dat veel van de tokens in het bezit zijn van het team en de stichting, die over een periode van 10 jaar zullen worden vrijgegeven. Na 1 jaar hebben de oprichters nog maar 3,5% van het totale aanbod.
 • De sites en het marketingmateriaal zijn buitengewoon moeilijk te bereiken. Ik weet zeker dat dit te wijten is aan een vertraging in de vertaling, en om eerlijk te zijn, het lijkt geen gemakkelijke poging om de gewaagde AI-blockchain-technologie zonder een paar struikelblokken in eenvoudige termen en Engels te vertalen.

Laatste gedachten:

DeepBrain Chain volgt een aantal behoorlijk strikte KYC-voorschriften en biedt een klein venster voor zijn ICO. De ICO zelf zal naar verwachting veel investeringen krijgen van NEO-supporters en van de weinige mensen in de cryptocurrency-industrie die bekend zijn met dit Chinese en relatief onder de radar project..

Gebouwd op NEO, de Chinese concurrent van Ethereum, zal DeepBrain Child de komende maanden waarschijnlijk veel aandacht trekken. Het wordt een project dat moet worden gevolgd als / wanneer het na de ICO op grote uitwisselingen komt.

DBC-distributie

Ga voor meer informatie naar hun Startpagina (maar zet jezelf en je speakers schrap voor een irritante auto-play video).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map