Binance is momenteel een van de meest populaire, zo niet de meest populaire, crypto-naar-crypto-uitwisselingsplatforms. Sinds de lancering in 2017 kreeg het snel een reputatie in de blockchain-gemeenschap dankzij de verscheidenheid aan muntenaanbod en waanzinnig lage handelskosten. Maar is het geschikt voor jou?

In deze Binance-recensie bespreken we:

Binance sleutelinformatie

Hoe het werkt

Er zijn twee opties voor handelsplatforms op Binance: Basis en geavanceerd. Zoals de namen impliceren, heeft de basisweergave alles wat u nodig hebt om eenvoudige transacties uit te voeren, terwijl de geavanceerde weergave voor meer gevorderde handelaren is. Er zijn niet veel verschillen tussen de twee weergaven, met uitzondering van de mogelijkheid om meer gedetailleerde technische analyses uit te voeren in de geavanceerde weergave.

Basisweergave Walkthrough

Als beginnende handelaar vindt u de basisweergave misschien zelfs vrij complex. Het is duidelijk dat Binance niet is gemaakt voor de losse belegger.

Het hoofddashboard heeft verschillende grafieken en grafieken, waaronder de orderboeken, een kandelaargrafiek, evenals de handelsgeschiedenis van het handelspaar dat u bekijkt. Er is ook een dieptegrafiek van de orders die u kunt bekijken op een apart tabblad van de candlestick-grafiek.

Om te beginnen met handelen, moet u eerst geld op uw rekening storten. Om dit te doen, klikt u op de link Stortingen onder het tabblad Fondsen.

Binance stortingsknop

Stortingen knop

Kies op de pagina Stortingen voor welke cryptocurrency u geld op uw account wilt storten. Binance geeft u een openbaar portefeuilleadres om uw geld te verzenden. We raden u aan om uw account te financieren met een van beide Bitcoin of Ethereum omdat dat de twee munten zijn met de meeste handelsparen. Hierdoor krijgt u meer flexibiliteit bij het handelen.

Binance Deposit Ethereum

Stort Ethereum

Zodra uw account wat geld heeft, kunt u beginnen met beleggen. Navigeer terug naar het uitwisselingsdashboard door op Basis te klikken op het tabblad Uitwisseling in de linkerbovenhoek.

Binance Exchange Basic-knop

Basic-knop

Op Binance, kan maken limiet-, markt- en stoplimietorders. Voorheen ondersteunde het platform alleen limiet- en marktorders. U kunt dus verwachten dat het team in de loop van de tijd meer geavanceerde ordertypes zal toevoegen.

Binance Exchange Basic handelsopties

Exchange trading opties

Geavanceerde weergave

Binance Exchange geavanceerde weergave-interface

Geavanceerde Exchange View-interface

Afgezien van een iets andere lay-out, is de Binance Exchange Advanced-weergave identiek aan de basisweergave met nog een paar TA-toeters en bellen. Het bevat Fibonacci-lijnen, voortschrijdende gemiddelden en alles daartussenin. Als uw handelsstrategie een aanzienlijke hoeveelheid TA omvat, is de geavanceerde weergave uw thuisbasis.

Extra functies

Naast de uitwisseling heeft Binance het afgelopen jaar tal van andere functies en tools geïmplementeerd. Er is de Binance Academy met educatieve inhoud op blockchain, Binance-informatie u voorzien van marktstatistieken en ICO-beoordelingen, Binance Labs, een incubator voor startups, en Lanceerplatform voor token-lanceringen.

Handelskosten

Voor de losse belegger (<100 BTC 30 dagen volume), Binance laadt een flat op 0,1% vergoeding voor elke transactie, lager dan het branchegemiddelde. Als u met hun eigen token (BNB) betaalt, ontvangt u momenteel een 25% korting op de handelsvergoeding – waardoor het neerkomt op 0,075%.

Als u een handelaar bent in grote volumes (>= 100 BTC 30-dagen volume) met een inhoud van minstens 50 BNB, ontvangt u nog grotere kortingen. Uw vergoedingen volgen een handel vergoedingsschema dat wordt bepaald door uw handelsvolume, de status van maker / nemer en of u uw vergoeding in BNB betaalt. De vergoedingen variëren van 0,015% tot 0,100%.

Opnamekosten variëren per cryptocurrency, maar zijn meestal aan de hoge kant.

Beschikbare cryptocurrencies

Binance heeft een uitgebreide selectie munten met paren aan Bitcoin, Ethereum, Binance Coin en Tether. Enkele van de beschikbare munten zijn:

 • Ark
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • IOTA (Binance is een van de weinige beurzen waar je IOTA kunt kopen)
 • Litecoin
 • Neo
 • OmiseGo
 • Meer dan 100 munten

Veel beleggers houden van Binance omdat ze munten zoals IOTA en Waltonchain aanbieden die vaak niet op veel andere beurzen worden vermeld.

Overdrachtslimieten

Binance is strikt een cryptocurrency-uitwisseling, dus u kunt uw account niet financieren met fiat-valuta.

U kunt alleen cryptocurrency-fondsen storten, maar er is geen limiet over het bedrag dat u kunt storten. Er zijn ook geen kosten verbonden aan uw stortingen.

Het bedrag dat u elke dag kunt opnemen, wordt bepaald door uw verificatieniveau. Zonder verificatiegegevens in te dienen, wordt u op niveau 1 geplaatst en kunt u zich terugtrekken tot 2 BTC aan cryptocurrency per dag.

Om als niveau 2 te worden geclassificeerd, moet u tweefactorauthenticatie of Google Authenticator inschakelen. Daarna moet u informatie verstrekken voor KYC-doeleinden, waaronder:

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Adres
 • Foto-ID

Met niveau 2-verificatie, uw dagelijkse opnamelimiet wordt verhoogd tot 100 BTC. Als u meer dan dit bedrag op één dag wilt opnemen, moet u contact opnemen met het klantenserviceteam.

Bedrijfvertrouwen

Binance is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde beurzen in de branche. Het bedrijf groeide op $ 15 miljoen in een ICO in juli 2017 en verwierf onmiddellijk 20.000 geregistreerde gebruikers als onderdeel van de verhoging. Sindsdien is het platform uitgegroeid tot meer dan negen miljoen gebruikers en verwacht het in 2018 bijna een miljard dollar winst op te leveren..

Changpeng Zhao, CEO van Binance, heeft een indrukwekkend CV met jarenlange ervaring in cryptocurrency. Hij was Head of Development bij Blockchain, medeoprichter en CTO van OKCoin, en de oprichter en CEO van BijieTech voordat hij aan Binance werkte.

Fondsbeveiliging

Hoewel de exacte details over hoe Binance geld veilig houdt, ontbreken op de website, heeft het bedrijf keer op keer bewezen dat uw munten in goede handen zijn.

Begin 2018 kwam het platform onder een phishing- en API-aanval waarbij dieven zonder hun toestemming de munten van gebruikers voor Viacoin (VIA) begonnen in te wisselen. Omdat de prijs van Viacoin steeg door de toegenomen vraag, verkochten de aanvallers hun VIA-voorraad om een ​​substantiële winst te maken. Zodra het Binance-team zich het kwaadaardige gedrag realiseerde, schakelden ze opnames uit en bevroor het getroffen geld. Na enig onderzoek waren ze in staat om de kwaadwillende partijen te identificeren, de gestolen munten te bemachtigen en het geld terug te geven aan de juiste mensen.

Het Binance-beveiligings- en ondersteuningsteam doet uitstekend werk om gebruikers op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen via hun functionaris Twitter account.

Alert!

Oplichters doen zich voor als officiële Binance-accounts en tweeten om stortingen op specifieke adressen te vragen in ruil voor geschenken.

U verliest uw tokens als u dit doet!

Binance zal je nooit vragen om om welke reden dan ook munten rechtstreeks naar een adres te sturen.

– Binance (@binance) 12 februari 2018

Klantenservice

Binance heeft het afgelopen jaar hun klantenondersteuningsgebied aanzienlijk verbeterd. Het bevat een lijst met veelgestelde vragen alles omvat, van het storten van munten tot het voorkomen van phishing-aanvallen en een ruimte voor belangrijke aankondigingen.

Zowel de exchange als de ondersteuningssite zijn beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Spaans, Italiaans en Chinees

Als u online niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u een supportticket indienen via een online formulier en ontvang een reactie via e-mail.

Gevolgtrekking

Met lage handelskosten, een verscheidenheid aan beschikbare cryptocurrencies en een plezierige handelservaring is dat geen wonder Binance heeft zichzelf gestold als een dominante kracht in de crypto-uitwisselingsindustrie. Het platform is snel een favoriet geworden onder zowel beginnende als gevorderde handelaren. Zolang Binance de dingen blijft doen die het heeft gedaan om zijn geweldige reputatie te verdienen, is het de moeite waard om het eens te proberen.