Belangrijkste details van de BitClave ICO

 • Startdatum – 28 november 2017
 • Einddatum – 8 december 2017
 • Token-symbool – CAT
 • Zachte dop – $ 25.547.000
 • Harde dop – $ 1.000.000.000
 • Totaal aantal tokens – 2.000.000.000
 • Wisselkoers – ongeveer $ 0,07 / token (meest recent)
 • Geaccepteerde cryptocurrencies – BTC, ETH, LTC en QTUM
 • Voorverkoop – ~ $ 22.000.000 ingezameld in voorverkoop

bitclave ico

BitClave-gemeenschap

Twitter: 18.3k volgers

Facebook: 22.686 vind-ik-leuks

Medium: 780 volgers

Wat is BitClave?

BitClave biedt een open zoekmarktplaats die tot doel heeft de advertentieprijzen eerlijk te houden. BitClave wil waarde terugbrengen voor bedrijven en klanten door het gebruik van tussenpersonen te elimineren. “Tussenpersonen” verwijst naar de vele advertentienetwerken zoals Adwords die consumenten en marketeers gescheiden houden.

Bitclave-functie eerder

Van de BitClave-whitepaper

In de voorgestelde BitClave-advertentiemarktplaats zouden bedrijven hun doelgroep direct kunnen vinden en hen hun producten en diensten kunnen aanbieden. Als u bijvoorbeeld een fietsenmaker heeft, kunt u iedereen met een fiets vinden en hen rechtstreeks uw aanbiedingen sturen.

Om mensen dit systeem te laten gebruiken, stelt BitClave een vorm van gestimuleerd zoeken voor. Dit zou echter verschillen van uw typische zoekopdrachten voor het delen van advertentie-inkomsten, zoals Bing Rewards. BitClave streeft ernaar een systeem te creëren waarbij een voorgestelde advertentie alleen verschijnt aan mensen die er interesse in hebben. Hierdoor kunnen bedrijven hun advertenties stroomlijnen omdat ze een groot deel van de verspilde advertentie-uitgaven zouden elimineren, en krijgen ze de mogelijkheid om meer waarde aan het aanbod toe te voegen in de vorm van kortingen, voorbeelden en proefaanbiedingen. Om de deal zoeter te maken, is bewezen dat het gebruik van kortingen, samples en proefaanbiedingen een hogere respons krijgt.

Bitclave na

Van de BitClave-whitepaper

Het BitClave-ecosysteem zou consumenten volledige controle geven over hun eigen gegevens en kiezen of ze hun persoonlijke informatie aan retailers willen onthullen. Dit keert terug naar retailers, die de verstrekte informatie zouden kunnen gebruiken om te reageren met gerichte promoties.

Concurrenten

Als het gaat om ICO’s die vuur van de goden proberen te stelen, is BitClave een van de meest opvallende. De competitie van BitClave omvat onder meer Google, Facebook, Baidu en in wezen iedereen in de zoekmachine of advertentie-industrie.

De echte maatstaf voor succes voor het BitClave-project is hoe snel ze kunnen uitbreiden en acceptatie kunnen aanmoedigen, terwijl ze ook belangrijke klanten aantrekken op het gebied van zakelijke advertenties. Ze hebben niet alleen de taak om miljarden gebruikers aan boord te krijgen, ze concurreren ook met enkele van de meest hightech innovatieve bedrijven ter wereld.

Kans

De reclame-industrie is het waard $ 550 miljard dollars en wordt grotendeels beheerd door tussenpersonen zoals Facebook en Google. Hoewel de huidige advertentie-industrie nog steeds relatief effectief is, zijn er meerdere inefficiënties en zwakke punten die BitClave probeert te exploiteren. De eerste is het ongeveer van waarde dat door de kieren glijdt dankzij botverkeer (naar schatting wordt 50% van al het verkeer gegenereerd door bots) en slecht getargete advertenties. De tweede is het gebrek aan vrijheid voor gebruikers om hun gegevens te beheren, die wordt opgebruikt door zoekmachines.

Het team

BitClave werd opgericht in 2016 en opereert vanuit de thuisbasis van de hoofdcampus van Google in Mountain View, Californië (gesproken over het porren van de beer). Dit betekent dat BitClave de mogelijkheid heeft om allerlei soorten hoogstaand zoektechnologie-talent te werven.

De CEO van BitClave is Alex Bessonov, die ervaring heeft met het werken met tal van startup-accelerators en als software-engineer bij Microsoft, eBay en Informatica.

De CTO van BitClave is Patrick Tague, en hij heeft ervaring met mobiele, embedded en draadloze beveiliging.

De tijdlijnen zijn als volgt:

bitclave tijdlijn

BitClave Voordelen:

 • BitClave probeert een enorme inefficiëntie op een enorme markt op te lossen. Zelfs 0,5% van de 550 miljard advertentiemarkt is $ 2,75 miljard.
 • Het heeft een underdog-rekruteringsvoordeel in de bloeiende cryptocurrency-wereld.
 • Het team heeft in voorverkoop al $ 16.532.341 opgehaald.
 • De softcap lijkt heel goed te doen voor een project en team van deze omvang.

BitClave Nadelen:

 • De concurrentie van BitClave valt niet te ontkennen. Als er iets is dat mensen als Google en Facebook kan verenigen, is het de bescherming van hun inkomsten.
 • BitClave heeft de enorme taak om snel een heleboel mensen aan beide kanten (consumenten en bedrijven) aan boord te krijgen.

Laatste gedachten:

De BitClave ICO heeft al veel aandacht getrokken. Als u geïnteresseerd bent, is het raadzaam uw due diligence te doen en hun te bekijken wit papier aangezien het eigenlijk een van de weinige whitepapers is die een ongelooflijk diepgaande en grondige beschrijving geeft van alles wat het bedrijf in de nabije toekomst wil bereiken.

Een grote zorg is hoe de concurrentie zal reageren als (en het is een grote als) BitClave zelfs de kleinste bedreiging kan vormen. Niet alleen Facebook en Google hebben de middelen om hun eigen blockchain-oplossing te bouwen, ze hebben ook voldoende zakken om BitClave in de toekomst te kopen..

Of u nu kiest om te investeren of niet, dit wordt een interessant verhaal om de komende maanden te volgen.