bitFlyer – ‘s werelds grootste Bitcoin Exchange

bitFlyer is het ‘s werelds grootste Bitcoin-uitwisseling actief in Japan, Europa en de Verenigde Staten. De beurs handelde in 2017 wereldwijd meer dan $ 100 miljard aan volume af en heeft het hoogste handelsvolume van alle beurs in Japan.

Met de recente intrede van bitFlyer op de Amerikaanse markt, vraagt ​​u zich misschien af ​​of dit een goede optie is om te gebruiken. Vergelijkbaar met Gemini en GDAX, biedt het gerenommeerde platform een ​​vertrouwde methode om Bitcoin met USD te kopen.

In deze bitFlyer-recensie behandelen we:

bitFlyer-sleutelinformatie

Hoe het werkt

bitFlyer heeft twee interfaces die u kunt gebruiken om uw handelsactiviteiten te beheren:

  • Dashboard
  • bitFlyer Lightning Exchange

Dashboard

Op het dashboard beheert u uw account en bekijkt u uw handelsgeschiedenis. Op de Home-tabblad, u kunt de waarde van uw activa, bepaalde marktgegevens op hoog niveau en belangrijke accountinformatie, zoals uw accountklasse, bekijken.

In de Handelsrapport sectie vindt u een overzicht van uw transacties en banktransacties. U kunt deze documenten ook eenvoudig exporteren naar een CSV- of Excel-bestand.

bitflyer exchange dashboard

Het dashboard bevat ook gebieden waar u geld kunt storten en opnemen (zowel BTC als USD) van / naar uw account. U moet stortingen en opnames in USD doen via een bankoverschrijving. bitFlyer weigert ACH-afzettingen en retourneert draden die boven uw limiet zijn.

eindelijk, de Instellingen tabblad in het dashboard werkt u uw beveiligingsinstellingen bij, zoals het maken van een 4-cijferige pincode en het instellen van 2-factor-authenticatie. Deze aanvullende voorzorgsmaatregelen worden sterk aanbevolen, ongeacht de hoeveelheid geld die u verhandelt.

bitFlyer Lightning Exchange

De bitFlyer Lightning Exchange is het platform waarop u uw transacties uitvoert. Het uitwisselingsplatform is redelijk eenvoudig, maar kan intimiderend zijn voor beginnende beleggers. U kunt eenvoudige markt- en limietorders rechtstreeks vanuit de interface indienen terwijl u de gerelateerde grafieken bekijkt.

bitflyer bliksemuitwisseling

Deze grafieken bevatten de meeste dingen die een meer ervaren handelaar zou willen, zoals Fibonacci-lijnen, voortschrijdende gemiddelden, kandelaars en dieptegrafieken.

Als u op zoek bent naar meer geavanceerde handelsopties, kunt u op de Tabblad “Speciaal” om voorwaarden in te stellen, zoals stoplimieten en meerdere geautomatiseerde transacties.

bitflyer lightning exchange speciale bestellingen

De Lightning Exchange heeft ook een prikbord voor alle handelaren die momenteel op het platform zijn. Het is niet helemaal duidelijk welke waarde dit aan de handelservaring toevoegt, maar het is een interessant aspect.

Handelskosten

Er is een 0.0008 BTC-transactiekosten bij het opnemen van Bitcoin van het platform en een $ 10 vergoeding bij het opnemen van USD.

Het bitFlyer handelskosten bereik van 0,02% tot 0,12% voor zowel makers als nemers, afhankelijk van het volume van 30 dagen.

Beschikbare cryptocurrencies

Momenteel is Bitcoin de enige cryptocurrency die u kunt kopen en verkopen op bitFlyer in de Verenigde Staten. De exchange ondersteunt extra valuta’s in het buitenland, maar ze zijn voorzichtig met welke ze kiezen en zijn traag met het implementeren van ondersteuning.

Ze hebben nog niet aangekondigd welke munten ze hierna in de VS willen ondersteunen, maar ze zullen hoogstwaarschijnlijk hun Japanse tegenhanger volgen door Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic en / of Bitcoin Cash toe te voegen..

Overdrachtslimieten

Uw dagelijkse overdrachtslimieten worden bepaald door uw account klasse.

Met een Trade Lite-account kunt u storten en opnemen tot $ 2.000 per dag. Deze limiet is hetzelfde, ongeacht of u Bitcoin of Amerikaanse dollars overmaakt. In deze accountklasse heb je ook een maximum limiet voor een enkele transactie van $ 3.000 bij het handelen op het platform. Om de status van de Trade Lite-accountklas te krijgen, moet u uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en thuisadres opgeven.

Als u bovendien een ID-verificatie indient, neemt u deel aan de normale handelsaccountklasse. In deze les heb je een dagelijkse stortings- / opnamelimiet stijgt tot $ 50.000. Dit geldt opnieuw voor zowel Bitcoin als Amerikaanse dollars. Bovendien verdwijnt uw maximale enkele transactielimiet bij deze klasse. Dit betekent dat er is geen limiet tot het bedrag dat u in één transactie kunt inwisselen.

Als u ten slotte de uitgebreide due diligence-vragenlijst invult, kunt u deze ontvangen Trade Pro-status. In deze rekeningklasse zijn er geen limieten aan stortingen, opnames of transacties.

Bedrijfvertrouwen

Het grote handelsvolume van bitFlyer toont aan dat investeerders over de hele wereld het bedrijf en de mensen erachter vertrouwen. Het bedrijf heeft ook de juiste vergunning gekregen van het Japanse Financial Services Agency (FSA), de Europese Unie en de meeste staten in Amerika.

De uitwisseling is ook een platina-lid van de Japan Blockchain Association vanwege hun strikte beveiligingsbeleid.

Fondsbeveiliging

bitFlyer is zo veilig als ze komen. Het platform maakt gebruik van alle standaard veiligheidsprocedures (SSL, multi-sig, 2FA) en slaat meer dan 80% van Bitcoin-fondsen op in een offline portemonnee. Deze portemonnee is beveiligd met tal van fysieke sloten en een 24-uurs bewakingssysteem.

Als u meer wilt weten over het robuuste beveiligingsbeleid van bitFlyer, kunt u hun publicaties raadplegen hier.

Klantenservice

U kunt via e-mail contact opnemen met de klantenondersteuning, hoewel het onduidelijk is hoe lang de antwoorden gewoonlijk duren. Door forums en recensies door te spitten, is het duidelijk dat degenen die de uitwisseling gebruiken dol zijn op bitFlyer en geen problemen met de klantenservice hebben gemeld.

De website bevat ook een overzichtelijk FAQ sectie met een groot aantal vragen en nuttige antwoorden.

Gevolgtrekking

Hoewel niet zo intuïtief voor beginners, is bitFlyer misschien iets voor jou als je op zoek bent naar een snelle manier om Bitcoin te kopen. De uitwisseling is een van de meest vertrouwde ter wereld en heeft overtollige beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw geld veilig is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me