Iedereen die Bitcoin wil kopen of verkopen, moet op zijn minst op de hoogte zijn van BitQuick. Ja, zelfs jij.

BitQuick is een eenvoudige Bitcoin-uitwisseling waarmee klanten eenvoudig Bitcoin kunnen kopen of verkopen met contant geld of SEPA-overschrijvingen. Het proces is eenvoudig:

 1. Kopers storten contant geld op de bankrekening van de verkoper via een contante storting (overboekingen worden momenteel niet ondersteund)
 2. Kopers sturen de verkoper een foto van de bon :, de verkoper controleert vervolgens of het geld is ontvangen
 3. Verkopers geven de munten vrij van de escrow-service van BitQuick

Dit alles gebeurt zonder dat je een vreemde hoeft te ontmoeten om ze contant te betalen (ik kijk naar jou, LocalBitcoins). Met BitQuick kunt u gemakkelijk Bitcoin met contant geld kopen.

Voor verkopers: u kunt uw Bitcoin tegen hogere tarieven dan de marktprijzen ontladen, aangezien mensen die met contant geld kopen, bereid zijn die tarieven te betalen.

Elke service waarbij Bitcoin wordt gekocht en verkocht, moet echter nauwkeurig worden onderzocht voordat deze wordt gebruikt; tenslotte, daarom ben je hier toch? Hoewel er veel betrouwbare sites in de Bitcoin-wereld zijn, is er nog steeds een behoorlijk deel van de misleidende websites die u willen verleiden uw zuurverdiende Bitcoin of USD naar hen over te dragen..

BitQuick is dus een legitieme service? Alle tekens wijzen op ja.

U moet echter zelf beslissen nadat u dit heeft gelezen BitQuick-beoordeling of de service het waard is om te gebruiken.

BitQuick Review: belangrijke informatie

BitQuick staat bekend om zijn eenvoud en snelheid en biedt een gemakkelijke manier om uw geld om te zetten in Bitcoin of Bitcoin in contanten. Voor kopers komt dat echter met het betalen van hogere tarieven dan de markt voor Bitcoin en het betalen van een vergoeding van 2%.

bitquick startpagina

In tegenstelling tot andere services, u heeft geen creditcard of bankrekening nodig om Bitcoin te kopen. Het enige dat van kopers vereist is, is contant geld.

Als u nieuw bent bij Bitcoin, heeft u een Bitcoin-portemonnee nodig en een goed begrip van hoe u Bitcoin kunt verzenden en ontvangen voordat u aan de slag gaat met BitQuick. Behalve dat, is BitQuick gemakkelijk te gebruiken en geweldig voor beginners met contant geld die Bitcoin willen kopen.

Hoe Bitcoin op BitQuick te kopen

koop bitcoin bitquick

De ontwikkelaars van BitQuick hebben het gemakkelijk gemaakt om Bitcoin te kopen. Het is een eenvoudig proces in drie stappen:

 1. Selecteer de gewenste bestelling uit het orderboek, voer uw e-mailadres en Bitcoin-portemonnee-adres in. U ontvangt een link per e-mail – bewaar deze e-mail.

 2. Ga naar de bank en betaal het bedrag contant op het rekeningnummer dat op de orderbevestigingspagina stond. Het enige dat u hoeft te doen, is een stortingsformulier invullen en de bank uw geld overhandigen.

 3. Upload de bon naar de link die u per e-mail heeft ontvangen.

Zodra het ontvangstbewijs door de verkoper is ontvangen, zal deze de Bitcoin vrijgeven en wordt deze overgebracht naar uw portemonnee, minus 2,0% kosten. BitQuick biedt een tijdsbestek van 3 uur vanaf het moment dat u de bon uploadt tot wanneer uw munten worden vrijgegeven, hoewel het vaak korter is. Plan drie uur en wees aangenaam verrast als het minder is.

Hoe Bitcoin op BitQuick te verkopen

verkoop bitcoin bitquick

Bitcoin verkopen op BitQuick is aantoonbaar eenvoudiger dan kopen. Het is ook een proces in drie stappen:

 1. Voltooi het verkoopformulier op BitQuick.

 2. Stuur de juiste hoeveelheid Bitcoin naar het escrow-adres dat wordt opgegeven nadat de bestelling is gemaakt.

 3. Ontvang contante stortingen van kopers, bevestig ze en geef de munten vrij.

Verkopers kunnen hun eigen prijs voor hun Bitcoin bepalen. Hierdoor kunnen verkopers Bitcoin van een andere bron kopen en deze op BitQuick verkopen om winst te maken.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van BitQuick?

Er is een vergoeding van 2,0% voor aankopen met BitQuick. Er is geen kosten voor verkoop. De kosten worden van het Bitcoin-bedrag afgetrokken voordat het wordt vrijgegeven. Hoewel dit beleid duidelijk wordt vermeld in het gedeelte met veelgestelde vragen van hun website, heeft het enkele klachten ontvangen op sommige beoordelingssites.

Is BitQuick veilig?

Elke service die Bitcoin gaat opslaan of uw persoonlijke gegevens ontvangt, moet veilig zijn. De veiligheid van BitQuick kan worden beoordeeld door drie elementen van veiligheid te onderzoeken:

 1. Legitimiteit van het bedrijf. BitQuick heeft een geweldige reputatie in de Bitcoin-gemeenschap. Hoewel er enkele klachten zijn ingediend over de vergoedingen en de hoge prijs, wegen ze ruimschoots op tegen lof. Toen het bedrijf BuyBitcoin.us (2013) heette, plaatsten ze een aankondigingspost op BitcoinTalkForum en werden goed ontvangen door de gemeenschap.
 2. Veilig bewaren van fondsen. BitQuick is niet bedoeld voor gebruik als Bitcoin-portemonnee. Zet in plaats daarvan uw nieuw aangeschafte Bitcoin over naar uw portemonnee. Een externe escrow-service wordt gebruikt om de Bitcoin op te slaan wanneer een verkoper een aanbieding aanmaakt. Er wordt echter geen informatie openbaar gemaakt over hun beveiligingsprotocollen.
 3. Persoonlijke accountbeveiliging. Gebruikers hoeven zich niet te registreren om te handelen. In plaats daarvan maken verkopers een pincode waarmee ze bestellingen kunnen accepteren, wijzigen of annuleren. Kopers geven hun Bitcoin-adres op tijdens het afrekenproces, dat wordt gebruikt om de bestelling uit te voeren nadat ze de betaling hebben uitgevoerd.

Het is vermeldenswaard dat BitQuick in maart 2017 werd gehackt. Er ging geen geld verloren, de inbreuk werd onmiddellijk gedetecteerd en het platform werd onmiddellijk offline gehaald om de situatie te beoordelen. Geen enkele klant heeft zijn geld verloren door de inbreuk en de daaruit voortvloeiende actie.

Heeft BitQuick klantenondersteuning?

Absoluut. BitQuick heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als zijnde responsief. Ze kunnen worden gecontacteerd via hun online formulier of op het volgende adres:

9435 Waterstone Blvd # 140

Cincinnati, OH 45249

Door BitQuick ondersteunde landen

Er wordt internationale ondersteuning geboden, maar het platform lijkt uitsluitend te worden gebruikt door inwoners van de Verenigde Staten. Officieel worden de volgende landen ondersteund:

 • VS
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

Op het moment van schrijven is er geen enkele verkooporder in een andere valuta.

Bitcoin verzenden en ontvangen met BitQuick

Veel diensten vragen om het vasthouden van uw geld en het op uw gemak overboeken naar uw portemonnee. BitQuick heeft een ander plan in gedachten.

Kopers hoeven hun gekochte Bitcoin niet naar hun portemonnee te sturen, dit gebeurt automatisch wanneer de verkoper het geld vrijgeeft.

Verkopers moeten Bitcoin naar de escrow-service van BitQuick sturen nadat ze hun vermelding hebben geplaatst. Zodra de overdracht één bevestiging van het netwerk heeft ontvangen, gaat de bestelling live op de BitQuick-website.

Dit proces elimineert de verwarring die gepaard gaat met veel andere diensten voor het kopen en verkopen van Bitcoin; er is minimale overdracht tussen uw portemonnee bij BitQuick. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende gebruikerservaring, maar het verlaagt ook de netwerkkosten.

BitQuick Review: laatste gedachten

BitQuick is een schijnbaar fantastische service voor degenen die contant willen handelen. Voor andere services zijn creditcards of bankrekeningen vereist, maar u heeft alleen contant geld nodig om Bitcoin met BitQuick te kopen. Een belangrijk voordeel is dat u een vreemde niet persoonlijk hoeft te ontmoeten en hem contant geld hoeft te overhandigen – u stort het geld gewoon op hun bankrekening.

Omdat er als verkoper geen kosten aan verbonden zijn en u uw eigen prijs kunt bepalen, is het een droomscenario. U kunt uw Bitcoin meestal voor hogere markttarieven verkopen aan mensen die bereid zijn om die tarieven contant te betalen.

BitQuick is uw tijd waard als u liever koopt Bitcoin met contant geld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me