Bittrex versus Binance

Bittrex versus Binance: De strijd tussen twee van de meest populaire altcoin-handelsplatforms. Beide beurzen worden gewoonlijk aanbevolen voor beleggers die op zoek zijn naar iets geavanceerder dan beginnersplatforms zoals Coinbase of Gemini.

Beide beurzen bieden een brede selectie munten tegen minimale kosten. In de afgelopen maanden is Binance de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld geworden, terwijl Bittrex is weggevallen in de ranglijst. Een recent herontwerp van Bittrex zou gebruikers echter terug kunnen brengen naar het ooit favoriete platform.

In deze Bittrex versus Binance-vergelijking gaan we alle vragen die u heeft beantwoorden, zodat u een zelfverzekerde beslissing kunt nemen over welke uitwisseling het beste voor u is.

We behandelen:

Bittrex versus Binance belangrijke informatie

Financieringsmethoden

Bittrex en Binance zijn strikt cryptocurrency-uitwisselingen, dus je kunt op beide alleen via cryptocurrency geld op je account storten. Hoewel u elke ondersteunde cryptocurrency naar beide platforms kunt overbrengen, raden we u aan de munten met handelsparen te storten. Die zijn:

 • Binance: Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Tether
 • Bittrex: Bitcoin, Ethereum, Tether

Bovendien staat Bittrex bankoverschrijvingen toe in ruil voor Bitcoin, Ethereum of Tether, maar het bedrag moet hoger zijn dan $ 100.000.

Koppel

Op beide platforms zult u vergelijkbare handelsinterfaces tegenkomen.

Bittrex bevat de typische grafieken die u op een handelsplatform ziet (kandelaar, dieptegrafiek, volumebalken) en de orderboeken allemaal op dezelfde pagina. U kunt snel tussen munten wisselen voor eenvoudige analyse.

Bittrex-interface-grafieken

U kunt ook limiet- / marktorders instellen en voorwaarden creëren vanuit het midden van de handelspagina.

Bittrex interface bestelling sectie

Net als bij Bittrex, toont de Binance-interface kandelaars en volumegegevens. U moet echter op een apart tabblad klikken om de dieptegrafieken te zien. Binance maakt ook het wisselen tussen munten eenvoudig. Ook hier kunt u op de beurs markt-, limiet- en stoplimietorders instellen.

binance-interface

Bovendien heeft Binance een geavanceerd handelsplatform dat een paar meer technische indicatoren biedt dan het basisplatform.

Binance geavanceerde weergave

Handelskosten

Bittrex laadt een flat op handelsvergoeding van 0,25% op alle transacties.

Binance heeft een 0,10% vergoeding voor elke transactie. Als u echter uw handelsvergoeding in Binance Coin (BNB) betaalt, is de vergoeding slechts 0,05%.

Beide platforms brengen enkele van de laagste tarieven in de branche in rekening.

Beschikbare cryptocurrencies

Bittrex en Binance staan ​​bekend om het aantal beschikbare cryptocurrencies. Ze bieden allebei meer dan 100 munten in handelsparen met Bitcoin, Ethereum en Tether, waaronder:

 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • OmiseGo (OMG)
 • Rimpel (XRP)
 • Stellaire lumen (XLM)
 • Plus nog veel meer

Kijk om te zien welke munten beschikbaar zijn op elk platform hier voor Bittrex en hier voor Binance.

Overdrachtslimieten

De overdrachtslimieten van Bittrex zijn restrictiever dan Binance vanwege de locatie in de Verenigde Staten. Er is geen limiet aan het bedrag dat u op uw Bittrex-account kunt storten, maar zonder verificatie kunt u niets opnemen.

De verificatievereisten en bijbehorende dagelijkse opnamelimieten zijn als volgt:

 • Geen verificatie: 0 BTC
 • Basisverificatie: ~ 0,4 BTC
 • ID-verificatie (zonder 2FA): 1 BTC
 • ID-verificatie (met 2FA): 100 BTC

Binance heeft ook geen stortingslimiet. Nogmaals, uw dagelijkse opnamelimiet is gebaseerd op uw verificatieniveau:

 • Geen verificatie: 2 BTC
 • ID-verificatie: 50 BTC

Als privacy belangrijk voor je is, is Binance waarschijnlijk de betere keuze.

Bedrijfvertrouwen

Op beide bedrijven kunt u gerust uw vertrouwen stellen.

Als een in de VS gevestigde beurs houdt Bittrex zich aan alle Amerikaanse regelgeving. Het oprichtende team heeft ruime ervaring in cybersecurity en gebruikers rapporteren consequent een positieve ervaring op het platform.

Binance is de lieveling van de cryptocommunity geworden. De CEO, Zhao Changpeng, is transparant en luidruchtig Twitter met eventuele problemen waarmee de uitwisseling wordt geconfronteerd. Als de cryptocurrency-uitwisseling met het grootste handelsvolume, is het duidelijk dat de gemeenschap Binance vertrouwt.

Bedankt voor het gebruik van Binance. We zijn ons systeem nog aan het herstellen, u zult even moeten wachten. https://t.co/dfowFsUInK

– CZ Binance (@cz_binance) 8 februari 2018

Fondsbeveiliging

Zoals eerder vermeld, betekent de cybersecurity-achtergrond van de oprichters dat Bittrex de beveiliging van fondsen serieus neemt. Het platform maakt gebruik van een elastische, meerfasige portefeuillestrategie waarbij het merendeel van het geld van gebruikers offline wordt gehouden. Daarnaast maakt het platform gebruik van tweefactorauthenticatie en IP-adresdetectie om fraude te voorkomen.

Binance is niet helemaal duidelijk over hun beveiligingsmaatregelen, maar heeft bewezen dat ze weten hoe ze geld veilig kunnen houden. Niet zo lang geleden ervoer de beurs een phishing / API-aanval die handelaren trof die een bepaalde handelsbot gebruikten. Het Binance-team heeft opnames onmiddellijk opgeschort bij het herkennen van verdachte activiteit en heeft de noodzakelijke transacties teruggedraaid om het geld van gebruikers terug te betalen.

Klantenservice

Bittrex heeft een robuust en gemakkelijk te volgen ondersteuningssite. Het bevat tal van veelgestelde vragen en een plek om ondersteuningsproblemen in te voeren. Sinds de heropening van de registratie van nieuwe gebruikers, heeft het team ook hun ondersteunend personeel uitgebreid en een inzet tot verbeterde klantenondersteuning.

Binance heeft ook solide klantenondersteuning. Hoewel ze momenteel problemen ondervinden bij het wegwerken van hun supporttickets vanwege het volume, zijn ze communicatief op Twitter en Reddit en proberen ze gebruikers op alle mogelijke manieren te helpen.

Bittrex vs Binance Conclusie

Je zou echt niet fout kunnen gaan met Bittrex of Binance. Het zijn vergelijkbare platforms die veel van dezelfde functies bieden. Uiteindelijk komt het neer op uw voorkeur en welke munten u wilt verhandelen.

Je zou het moeten proberen Bittrex als de betrouwbaarheid en het vertrouwen van een in de VS gevestigd bedrijf belangrijk voor u zijn.

Als u de laagste tarieven wilt of lid wilt worden van het populairste platform in de branche, geef dan Binance een schot.

(Zie de volledige lijst met Crypto Exchange-beoordelingen van CoinCentral)

Meer Binance-vergelijkingen

 • Binance versus Coinbase

Meer Bittrex-vergelijkingen

 • Bittrex versus Coinbase
 • Bittrex tegen Kraken
 • Bittrex tegen Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me