Bittrex versus GDAX

Bittrex versus GDAX: Handelaren in cryptocurrency gebruiken Bittrex en GDAX vaak samen om alternatieve (alt) munten te kopen. Als het echter uw doel is om eenvoudig te investeren, vraagt ​​u zich misschien af ​​welk platform het beste bij u past.

Hoewel beide beurzen lage kosten hebben, staat GDAX bekend om zijn fiat-naar-cryptocurrency-functionaliteit (en vice versa), terwijl Bittrex alleen crypto-naar-cryptohandel omvat.

In deze Bittrex versus GDAX-vergelijking zullen we de details van elke uitwisseling bespreken, zodat u kunt beslissen welke u liever gebruikt. U zult uiteindelijk ontdekken dat beide ideaal voor u zijn.

We leggen uit:

Bittrex versus GDAX Belangrijke informatie

Financieringsmethoden

Bittrex ondersteunt voornamelijk transacties in pure cryptocurrency. Daarom kunt u alleen geld op uw account storten met cryptocurrency. We raden aan om Bitcoin, Ethereum of Tether te gebruiken om stortingen te doen, omdat dit de drie cryptocurrencies zijn die u kunt verhandelen voor andere munten op het platform.

U kunt ook Bitcoin, Ethereum en Tether kopen via overboeking, maar het minimale aankoopbedrag is $ 100.000.

GDAX biedt een paar verschillende financieringsopties. U kunt USD storten via ACH-overboeking, bankoverschrijving of vanuit uw Coinbase-portemonnee. Stortingen van Coinbase zijn gratis en ogenblikkelijk. Bovendien kunt u ondersteunde cryptocurrencies (momenteel Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash) naar uw account sturen.

Koppel

Bittrex heeft onlangs hun interface herzien, waardoor deze een frisse, nieuwe look heeft gekregen. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds iets complexer dan GDAX.

Net als de meeste andere beurzen bevat Bittrex alle relevante grafieken en gegevenshulpmiddelen die u nodig hebt om technische analyses uit te voeren, waaronder een dieptegrafiek, een kandelaargrafiek en volume-indicatoren. Je kunt ook snel schakelen tussen verschillende munten via het menu aan de linkerkant van de pagina.

Bittrex-interface-grafieken

Op Bittrex kunt u markt-, limiet- en voorwaardelijke orders uitvoeren, allemaal op dezelfde pagina als de datatools.

Bittrex interface bestelling sectie

GDAX plaatst ook de basistabellen en tools op dezelfde pagina als het orderboek. Als u al eerder heeft gehandeld, zou u geen probleem moeten hebben bij het gebruik van beide interfaces.

GDAX Bitcoin-dashboard

Handelskosten

Bittrex heeft een eenvoudige vergoedingsstructuur: 0,25% op alle transacties.

De GDAX handel vergoedingsschema is een beetje ingewikkelder. Als je een maker bent (iemand die een bestelling plaatst), is die er geen handelskosten.

Als u een nemer bent (iemand die een bestelling uit de boeken haalt), varieert uw vergoeding van 0,10% tot 0,30%. Uw handelsvolume over 30 dagen bepaalt de vergoeding die u betaalt. Hoe hoger het handelsvolume, hoe lager de vergoeding.

Zoals u kunt zien, zijn de handelskosten tussen de twee platforms ongeveer hetzelfde

Beschikbare cryptocurrencies

Bittrex biedt meer dan 100 cryptocurrencies in handelsparen aan met Bitcoin, Ethereum en Tether. Enkele van de munten zijn:

 • Vijzel (REP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Rimpel (XRP)

U kunt de volledige lijst met beschikbare cryptocurrencies van Bittrex bekijken hier.

GDAX is veel beperkter, alleen aanbod Bitcoin, Litecoin, Ethereum, en Bitcoin Contant geld momenteel. Het bedrijf heeft echter aangekondigd dat ze van plan zijn om binnenkort enkele ERC20-tokens aan te bieden.

Overdrachtslimieten

Bittrex heeft strengere overdrachtslimieten dan andere pure cryptocurrency-uitwisselingen vanwege hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U kunt elk gewenst bedrag op uw Bittrex-account storten. Als u echter ooit geld wilt opnemen, moet u uw account verifiëren. Uw dagelijkse opnamelimiet op elk verificatieniveau is:

 • 0 BTC: geen verificatie
 • ~ 0,4 BTC: Basisverificatie
 • 1 BTC: ID-verificatie (zonder 2FA ingeschakeld)
 • 100 BTC: ID-verificatie (met 2FA ingeschakeld)

GDAX beperkt uw stortingsbedrag niet als u het doet met cryptocurrency of via een bankoverschrijving. Er is echter een wekelijkse limiet voor het bedrag dat u via ACH kunt storten, die afhankelijk is van uw accountleeftijd, handelsgeschiedenis en verificatieniveau. ACH-overboekingen worden gewoonlijk binnen 3-5 werkdagen afgehandeld, maar het kan tot 7-10 kalenderdagen duren.

GDAX beperkt uw opnames tot $ 10.000 per dag.

Bedrijfvertrouwen

Bittrex en GDAX zijn beide in de VS gevestigde bedrijven met het hoofdkantoor in respectievelijk Seattle en San Francisco. Hierdoor houden ze zich aan alle Amerikaanse regels en voorschriften met betrekking tot cryptocurrency-handel.

De cryptocurrency-gemeenschap voelt zich ook overweldigend positief tegenover deze twee uitwisselingen. De enige klachten die naar boven komen, zijn een reactie op vertraagde klantondersteuningstijden, maar zelfs deze lijken tegenwoordig zeldzaam te zijn.

Fondsbeveiliging

Nogmaals, u kunt op zowel Bittrex als GDAX vertrouwen om uw geld veilig te houden.

Bittrex is opgericht door een groep cybersecurity-experts. Ze houden het merendeel van de fondsen van beleggers offline met behulp van een elastische, meerfasige portefeuillestrategie. Soms tot op het punt van ergernis, hebben ze ook tweefactorauthenticatie geïntegreerd in bijna elke stap van het handelsproces.

GDAX is eigendom van en wordt beheerd door hetzelfde bedrijf als Coinbase, dus ze delen dezelfde beveiligingsmaatregelen. Al uw fondsen in Amerikaanse dollars zijn FDIC-verzekerd tot $ 250.000. Net als Bittrex slaat GDAX de meeste digitale activa ook offline op in hardwareportefeuilles.

Klantenservice

Net als bij de meeste andere cryptocurrency-uitwisselingen, hadden Bittrex en GDAX moeite met het omgaan met de enorme toestroom van investeerders tegen het einde van 2017. Bittrex sloot zelfs kort zijn deuren voor nieuwe aanmeldingen om hun problemen onder controle te krijgen. Nu zijn beide platforms veel beter voorbereid om het grotere handelsvolume aan te kunnen.

Bittrex heeft een schriftelijke toezegging om hun klantenservice te verbeteren. Dit omvat een uitgebreide ondersteuningssite met uitgebreide veelgestelde vragen en een gebruiksvriendelijke probleemportal.

GDAX heeft ook een goed gedocumenteerde FAQ-sectie en beantwoordt supporttickets doorgaans binnen 2-3 werkdagen. Bovendien heeft het bedrijf onlangs een telefoonnummer voor ondersteuning toegevoegd dat u kunt bellen als u hulp nodig heeft.

Bittrex versus GDAX Conclusie

Het is waarschijnlijk beter om deze vergelijking als Bittrex te beschouwen en GDAX in plaats van Bittrex vs GDAX. Met lage kosten, vertrouwen van de gemeenschap en vergelijkbare interfaces werken deze uitwisselingen goed samen.

Misschien wilt u overwegen om GDAX om Bitcoin of Ethereum te kopen met fiat. En breng die cryptocurrencies vervolgens over naar Bittrex om te ruilen voor extra altcoins. Maar uiteindelijk is de beslissing aan jou.

(Zie de volledige lijst met Crypto Exchange-beoordelingen van CoinCentral)

Meer Bittrex-vergelijkingen

 • Bittrex versus Coinbase
 • Bittrex tegen Kraken
 • Bittrex tegen Poloniex

Meer GDAX-vergelijkingen

 • GDAX versus Tweelingen
 • GDAX versus Kraken
 • GDAX versus Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me