Cobinhood – De handelsbenadering zonder kosten

Cobinhood is ‘s werelds eerste cryptocurrency-exchange zonder kosten. Vanwege andere beurzen die strijden om de laagste tarieven in de branche, heeft Cobinhood ze allemaal ondermijnd door rechtstreeks naar nul te gaan! Als gevolg hiervan hopen ze handelaren naar hun platform te trekken en marktaandeel te stelen van op vergoedingen gebaseerde beurzen. Deze Cobinhood-beoordeling zal de handelsbenadering zonder kosten onderzoeken.

Voldoet het aan de hype? En kan het een eersteklas klantervaring bieden op de drukke cryptocurrency-wisselmarkt? Dat zoeken we uit:

Cobinhood belangrijke informatie

Hoe het werkt

Cobinhood recensie

Maak account

Tijdens onze Cobinhood-beoordeling hebben we een account aangemaakt en de gebruikelijke beveiligingsmaatregelen en bevestigingen doorlopen. Het was een vrij eenvoudig proces.

We merkten ook bij het inloggen op het systeem vanaf een nieuw apparaat dat Cobinhood nodig heeft E-mail authenticatie van dit apparaat. Dit is een handige kleine beveiligingsfunctie die ze hebben geïmplementeerd en die we graag meer zouden willen zien in uitwisselingen.

Dashboard

Het flyout-dashboard is handig opgeborgen, maar is snel toegankelijk via de rechterbovenhoek van uw scherm. Vanaf hier heeft u toegang tot belangrijke functies, zoals uw account, fondsen en het Helpcentrum.

De Fondsen sectie zal u toelaten om geld te storten dat nodig is voor het maken van uw eerste transactie. Maar zorg ervoor dat u de juiste cryptocurrency op het corresponderende adres stort, aangezien het storten van een andere cryptovaluta dan waarop is geklikt kan resulteren in het verlies van uw geld.!

Cobinhood accepteert op dit moment alleen cryptocurrency-stortingen, maar heeft plannen om op een bepaald moment in de toekomst fiat-stortingen (Amerikaanse dollar, euro, enz.).

eindelijk, de Accounts sectie in het dashboard is waar u uw beveiligingsinstellingen bijwerkt, zoals het maken van een viercijferige pincode en het instellen van tweefactorauthenticatie. Deze aanvullende voorzorgsmaatregelen worden sterk aanbevolen, ongeacht de hoeveelheid geld die u verhandelt.

Cobinhood Exchange

U kunt uw transacties plaatsen via het uitwisselingsplatform, het eerste scherm dat wordt weergegeven bij het inloggen. Dit is vrij eenvoudig, maar kan voor beginnende beleggers intimiderend zijn.

U kunt ook eenvoudige markt- en limietorders rechtstreeks vanuit het bestelformulier indienen, zoals hieronder aangegeven. Als u geavanceerde handelsopties zoals stoplimieten begrijpt, kunt u dit hier ook instellen.

Cobinhood recensie

Aan de standaardkaarten zijn geen tools gekoppeld, maar u kunt dit wijzigen door te selecteren TradingView in de rechterbovenhoek van het kaartvenster. Er zullen een aantal handige tools verschijnen, waaronder de meeste die een meer ervaren handelaar zou willen, zoals Fibonacci-lijnen, trendlijnen en patronen.

Zorg ervoor dat u markt- en limietorders, candlestick-grafieken en het orderboek begrijpt als u het meeste uit uw handelen wilt halen. We hebben een handige gids voor grafieken in TradingView als u uw grafieken wilt verbeteren.

Mobiel handelen

Cobinhood recensie

Tijdens onze Cobinhood-review hebben we ook hun mobiele app een testrun gegeven. Ze bieden apps voor zowel de iOS- als Android-platforms. Dit is een geweldige bonus voor de handelaar die veel onderweg is. We raden u aan om eerst vertrouwd te raken met het webplatform voordat u op het mobiele platform springt.

Handelskosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van bestellingen op de daadwerkelijke beurs. Dit betekent nul aan zowel de koop- als de verkoopkant van elke transactie. Maar houd er rekening mee dat dit niet geldt voor stortingen en opnames. U moet nog steeds de standaardkosten betalen aan blockchain-miners die transacties valideren zoals u dat normaal zou doen.

Als gevolg hiervan zijn de stortingskosten volledig afhankelijk van welke cryptocurrency u verzendt en wat de blockchain-kosten van die crypto zijn. Hier is een voorbeeld van de Ethereum-blockchain. U kunt een gedetailleerde beschrijving vinden van de opnamekosten van Cobinhood op hun website.

In onze Cobinhood-recensie hebben we gemerkt dat ze een leuke touch hebben toegevoegd, vergelijkbaar met wat Binance heeft gedaan met hun native token. U kunt uw bestaande Cobinhood (COB) -tokens gebruiken om opnamekosten te betalen.

Cobinhood geeft je 50% korting bij het terugtrekken. Dit betekent dat Cobinhood de helft van de minervergoeding betaalt voor alle opnames, zolang je COB in je account hebt om mee te betalen.

Beschikbare cryptocurrencies

Cobinhood biedt handel in meer dan 60 verschillende cryptocurrencies en er worden regelmatig nieuwe toegevoegd. Zoals verwacht ondersteunen ze de algemeen aanvaarde crypto’s zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash.

Ze vermelden ook een aantal kleinere munten die niet op andere beurzen te vinden zijn. Dit brengt echter het risico met zich mee van een lagere liquiditeit (moeilijker om een ​​koper of verkoper te vinden in vergelijking met reguliere munten zoals Bitcoin). Houd hier rekening mee wanneer u handelt, u wilt niet vastzitten aan een munt die u niet gemakkelijk kunt verkopen als dat op korte termijn nodig is.

Overdrachtslimieten

Uw dagelijkse overdrachtslimieten zijn afhankelijk van uw account verificatie.

Met niveau 1-verificatie kunt u zich terugtrekken tot 3 BTC elke dag. Level 2 staat tot maar liefst toe 100 BTC per dag. Ten slotte is er een VIP-niveau beschikbaar voor wat we alleen kunnen aannemen dat het is voor cryptowalvissen (handelaren / investeerders met een zeer grote hoeveelheid crypto). Er is geen limiet op alle niveaus voor stortingen.

Cobinhood recensie

Niveau 1 vereist geen documenten, terwijl niveau 2 ID- en telefoonverificatie vereist.

Ten slotte, als u een Amerikaans staatsburger bent, moet u uw relevante belastinginformatie aan Cobinhood bevestigen in overeenstemming met FATCA, de Foreign Account Tax Compliance Act..

Bedrijfvertrouwen

Het is in dit vroege stadium van het project moeilijk om het vertrouwen van de gemeenschap in Cobinhood in te schatten. Tijdens onze Cobinhood-beoordeling hebben we enkele problemen op verschillende Reddit-berichten opgepikt en de community lijkt over sommige problemen verdeeld te zijn.

Het lijkt erop dat ze behoorlijk actief zijn op een aantal communicatiekanalen, wat een positief teken is. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk in hun eigen belang om meer middelen te besteden aan het reageren op zorgen van gebruikers.

Fondsbeveiliging

De beveiliging van Cobinhood lijkt behoorlijk solide en het platform gebruikt alle standaard veiligheidsprocedures (SSL, multi-sig, 2FA). Volgens hun officiële medium persbericht beschrijven ze hun offline opslagproces is als volgt:

“Om toegang te krijgen tot de offline portemonnee, moeten 5 van de 8 HSM’s worden bevestigd. Op die manier blijft uw portemonnee veilig als er slechts 1 of 2 HSM’s zijn gecompromitteerd. HSM’s zijn ook geografisch verspreid over verschillende landen, waardoor de beveiliging verder wordt gemaximaliseerd. “

Het is belangrijk op te merken dat Cobinhood (zoals de meeste uitwisselingen die er zijn) momenteel gecentraliseerd is. Gecentraliseerde uitwisselingen zijn gevoeliger voor hacking en fraude in vergelijking met gedecentraliseerde uitwisselingen. Als gevolg hiervan hebben ze plannen aangekondigd voor een gedecentraliseerde uitwisseling die op de lange termijn gunstig zou moeten zijn voor handelaren.

Klantenservice

Cobinhood’s officieel persbericht claimt binnen een dag een 24/7 klantenservice en antwoord op vragen. Hun website biedt een contactformulier en een telegramkanaal als u contact wilt opnemen. We hebben geen echte community-problemen kunnen vinden met hun klantenondersteuning.

De website bevat ook een overzichtelijk FAQ sectie met een groot aantal vragen en nuttige antwoorden.

Conclusie: Cobinhood Review

In deze Cobinhood-recensie hebben we gezien hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan op het platform. Maar de vraag op de lippen van veel gebruikers is momenteel: hoe verdient Cobinhood geld met handel zonder kosten? Welnu, via de volgende kanalen:

  • Een abonnementsservice voor een hoogfrequente handelsserver
  • De abonnementsservice van Cobinhood Prime
  • Een optie voor margehandel
  • De ICO-acceptatiedienst van Cobinhood

Dit lijkt een redelijk risicovol bedrijfsmodel te zijn dat ervan afhangt dat Cobinhood een groot aantal handelaren aantrekt. Als ze dit kunnen doen en enkele knikken in het systeem kunnen verhelpen, zou dit in de toekomst een topkeuze voor handelaren kunnen blijken te zijn.

Kortom, als nulkosten en hoogfrequente handel uw topprioriteiten zijn, dan is dit het platform voor u.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me