Opgericht in 2012, Coinbase heeft zichzelf gevestigd als een vroege pleitbezorger voor cryptocurrency, en het is vaak het eerste toegangspunt voor veel cryptocurrency-beginners. Er zijn meer dan 35 miljoen mensen in meer dan 100 landen die Coinbase gebruiken.

De in San Francisco gevestigde Coinbase wordt vertederend gezien als een cryptocurrency-eenhoorn (een bedrijf met een waardering van meer dan $ 1 miljard) met een waardering van maar liefst $ 8 miljard.

Het heeft $ 547,3 miljoen opgehaald uit een met sterren bezaaide selectie van investeerders zoals Andreessen-Horowitz, Y-Combinator, Reddit-oprichter Alexis Ohanian, Union Square Ventures en meer. Als zodanig wordt Coinbase beschouwd als een pionier op het gebied van cryptocurrency, in nauwe samenwerking met toezichthouders om naleving te garanderen. Coinbase is geregistreerd als een Money Services Business bij FinCEN, en voldoet aan de Wet bankgeheim, USA Patriot Act, en met wetten en voorschriften voor de overdracht van overheidsgeld.

De Coinbase-ervaring is ontworpen om zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te zijn, een gemak dat wordt weerspiegeld in de kosten.

Laten we Coinbase en zijn verschillende functies eens bekijken.

Is Coinbase veilig?

Als je dit leest Coinbase review, is de kans groot dat dit de belangrijkste vraag is die u stelt. Het korte antwoord is Ja, maar we zullen dit hieronder in drie delen nader bekijken.

Legitimiteit van het bedrijf

Als bedrijf dat actief is in de Verenigde Staten, moet Coinbase voldoen aan de Amerikaanse wet- en regelgeving, zowel op federaal als op staatsniveau. Hier zijn enkele van de wetten, voorschriften en regelgevende instanties waaraan Coinbase voldoet:

 • Geregistreerd als een geldbedrijf met FinCEN.
 • Voldoet aan de Wet bankgeheim.
 • Voldoet aan de USA Patriot Act.
 • Voldoet aan de wetten en voorschriften voor de overdracht van overheidsgeld.

Deze voorschriften en wetten dwingen Coinbase verantwoording af, iets dat mogelijk ontbreekt bij sommige van hun offshore-concurrenten in andere landen met minder strikte voorschriften.

Het is ook vermeldenswaard, Coinbase heeft veel betrouwbare investeerders die het bedrijf steunen. Deze investeerders zijn onder meer Alexis Ohanian (medeoprichter van Reddit), Bank Of Tokyo, Blockchain Capital en Digital Currency Group.

Veilig bewaren van fondsen

Coinbase scheidt geld van klanten van bedrijfsmiddelen. Deze gelden van klanten worden aangehouden op bankrekeningen. Dit betekent dat ze uw geld niet zullen gebruiken om hun bedrijf te runnen. Ze beweren ook, “Zelfs als Coinbase als bedrijf zou mislukken, konden de fondsen op de bewaarnemingsbankrekeningen niet worden opgeëist door Coinbase of zijn schuldeisers. Het geld dat op die rekeningen wordt aangehouden, kan worden geretourneerd aan de klanten van Coinbase. “

98 procent van de cryptocurrency-fondsen van klanten wordt opgeslagen in veilige offline koude opslag. Deze cryptocurrencies worden bewaard op meerdere hardwareportefeuilles en papieren portefeuilles. De fysieke portefeuilles met cryptocurrency worden vervolgens opgeslagen in kluizen en kluisjes over de hele wereld. Deze maatregelen beschermen het geld van klanten tegen verlies of diefstal door hackers.

Het resterende deel van de cryptocurrency dat online wordt opgeslagen, is volledig verzekerd door een syndicaat van Lloyd’s of London.

Inwoners van de Verenigde Staten die de USD-portemonnee van Coinbase gebruiken, worden gedekt door een FDIC-verzekering, tot een maximum van $ 250.000.

Het is belangrijk op te merken dat klanten ondanks dit alles nog steeds aansprakelijk zijn als hun persoonlijke accounts in gevaar komen. Dit is waarom het doorgaans wordt aanbevolen om uw cryptocurrencies op te slaan in een offline portemonnee voor koude opslag die u beheert. Je kunt hier onze aanbevolen portemonnees bekijken.

Persoonlijke accountbeveiliging

Coinbase biedt u een verscheidenheid aan functies om uw persoonlijke accounts te beveiligen. U moet ook een sterk, uniek wachtwoord gebruiken.

Meerdere 2-factor authenticatie (2FA) Er zijn methoden beschikbaar om uw account te beveiligen. De meest eenvoudige 2FA-optie is via sms-berichten, maar we raden aan om een ​​2FA-app van derden in te stellen. Opties hiervoor zijn onder meer Google Authenticator en Authy.

U kunt ook de activiteit van uw account volgen en een melding krijgen als een nieuw apparaat of IP-adres toegang probeert te krijgen tot uw account.

Klantenservice

Coinbase biedt klantenondersteuning via e-mail of telefoon. E-mailreacties van ondersteuning komen doorgaans binnen 24-72 uur aan. Voor algemene vragen hebben ze ook een uitgebreide FAQ-sectie op hun site.

Ondersteunde landen

Coinbase bedient klanten in de volgende landen:

Andorra, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Canada, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg , Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slowakije, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Koop- en verkooplimieten

Koop- en verkooplimieten kunnen verschillen per gebruikerslocatie, betaalmethode en verificatiestatus. YU kunt uw limieten op elk moment bekijken op de limietenpagina van uw account. Als geverifieerde Amerikaanse klant kunt u deze wekelijkse limieten waarschijnlijk vrij gemakkelijk krijgen:

 • $ 5.000 kopen via bankrekening.
 • $ 50 kopen via creditcard / betaalkaart
 • $ 50.000 verkopen

U kunt hogere limieten aanvragen als deze limieten niet aan uw behoeften voldoen. Uw limieten voor directe aankopen kunnen mogelijk niet worden verhoogd. Bezoek gstopslots om hun beste casinosites te bekijken, niet op gamstop, waar u wereldwijd kunt spelen en plezier kunt hebben met gokken.

Coinbase-informatie

Cryptocurrency verzenden vanuit uw Coinbase-portemonnee

stuur bitcoin vanuit uw coinbase-portemonneeDe portemonnee op Coinbase stelt u in staat om eenvoudig cryptocurrency op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Het verzenden van BAT, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash en ZRX vanuit uw portemonnee kan in slechts een paar stappen worden voltooid:

Notitie: Coinbase voegt voortdurend ondersteuning toe voor nieuwe cryptocurrency, dus deze lijst met munten zal waarschijnlijk groeien.

 1. Navigeer naar het Sturen tabblad van uw account.
 2. Kies de portemonnee waaruit u wilt verzenden en kies effectief de cryptocurrency die u verzendt.
 3. Voer het bedrag in dat u wilt verzenden.
 4. Voer het adres in waarnaar u geld wilt sturen.
 5. Stuur geld.

coinbase wallet-accountsCryptocurrency ontvangen in uw Coinbase-portemonnee

Het ontvangen van cryptocurrency is ook eenvoudig met Coinbase.

Navigeer naar uw Accounts tabblad. Zoek vervolgens de portemonnee waar u het geld naartoe wilt en klik op Te ontvangen knop.

U krijgt dan de gegevens van uw account portemonnee adres. Gebruik dit adres in het verzendveld van een transactie om cryptocurrency te ontvangen.

coinbase wallet adres

Wees voorzichtig met het verzenden van geld vanuit Coinbase

Het is bekend dat Coinbase bijhoudt waar hun gebruikers hun cryptocurrency naartoe sturen en gebruikers verbiedt voor bepaalde overdrachten. Coinbase heeft accounts afgesloten voor de volgende activiteiten:

 • Cryptocurrency verzenden naar goksites.
 • Cryptocurrency verzenden naar LocalBitcoins.
 • Cryptocurrency verzenden voor darknet-aankopen.

In situaties waarin Coinbase rekeningen heeft gesloten, worden gebruikers bijna altijd terugbetaald op hun bankrekeningen.

Hoewel we het gebruik van cryptocurrency voor illegale activiteiten niet goedkeuren, vinden we niet dat een bedrijf moet beslissen hoe u uw cryptocurrency kunt besteden. Dit is nog een reden waarom de community aanbeveelt om uw cryptocurrency op te slaan in een portemonnee die u beheert.

Samenvatting Coinbase Review

Om dit samen te vatten Coinbase recensie, denken we dat Coinbase een geweldige plek is voor nieuwkomers om cryptocurrency te kopen. Nieuwkomers zullen Coinbase gemakkelijker te gebruiken vinden dan een exchange, terwijl ze meer betaalmethoden kunnen gebruiken. We raden u echter aan uw cryptocurrency op te slaan in een portemonnee die u beheert als u grote bedragen aanhoudt.

Voordelen

 • Gemakkelijker te gebruiken dan een uitwisseling
 • Koop cryptocurrency sneller dan de meeste beurzen
 • Koop cryptocurrency met betaalpassen (naast bankoverschrijvingen)
 • Lagere tarieven dan “easy buy” -concurrenten
 • Betrouwbaar en gereguleerd bedrijf
 • Slaat geld van klanten veilig op

Nadelen

 • Houdt bij hoe u uw cryptocurrency uitgeeft
 • Portemonnees zijn minder veilig dan een portemonnee die u zelf beheert
 • Iets hogere kosten dan de meeste beurzen

coinbase team industrie spotlight

Ontvang $ 10 wanneer u een nieuw Coinbase-account opent

Als je op de onderstaande link klikt en een nieuw Coinbase-account opent, ontvang je onmiddellijk $ 10 op je account.

Mis geen gratis geld – zelfs $ 10 … klik vandaag op de onderstaande link om aan de slag te gaan.

Klik hier om $ 10 te krijgen wanneer u een nieuw account opent

Hoe Coinbase te gebruiken om cryptocurrency te kopen in 5 eenvoudige stappen (volg gewoon de stuiterende bal)

In deze stapsgewijze handleiding laat ik precies zien hoe u cryptocurrency kunt kopen via Coinbase.

1) Registreer en verifieer uw e-mailadres

De eerste stap is om een ​​account aan te maken. In eerste instantie wordt u alleen om uw naam, e-mailadres, wachtwoord en staat gevraagd.

coinbase aanmelden

2) Kies uw accounttype

Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd, wordt u door een 4-delig proces geleid om te kopen.

Kies of u een individueel of zakelijk account wilt aanmaken.

coinbase individuele en zakelijke aanmelding

3) Controleer uw telefoonnummer

U moet dan uw telefoonnummer verifiëren. Dit wordt gebruikt als een vorm van 2-factorenauthenticatie om uw account te beveiligen.

coinbase verificatie

4) Betaalmethode instellen

De volgende stap is het opzetten van een betaalmethode.

coinbase storting

Coinbase accepteert betaling via overschrijving en creditcard. Beide betaalmethoden vereisen mogelijk verificatie.

Bij het opzetten van uw bankrekening bij Coinbase kan het zijn dat ze eerst twee kleine transacties initiëren, waarna u de bedragen moet verifiëren.

Wanneer u een creditcard instelt, moet u waarschijnlijk afbeeldingen van uw creditcard uploaden.

Bij beide methoden moet u mogelijk uw identiteit verifiëren. Dit is vereist door bijna alle cryptocurrency-uitwisselingen die fiat-valuta’s hanteren (USD, EUR, enz.), Om te voldoen aan verschillende overheidsvoorschriften.

5) Koop Bitcoin, Ethereum en / of Litecoin

Ten slotte is het tijd om uw cryptocurrency-aankoop te doen. De prijs en alle kosten van Coinbase worden duidelijk vermeld op het moment dat u uw bestelling plaatst.

koop bitcoin op coinbase

Als u uw aankoop heeft gedaan via een bankoverschrijving, komt uw cryptocurrency aan nadat uw bankoverschrijving is verwerkt.

coinbase voltooide aankoop

Notitie: Dit proces is mogelijk enigszins gewijzigd tegen de tijd dat u zich aanmeldt voor Coinbase. Ze hebben voortdurend kleine aanpassingen aangebracht in hun ontwerp- en aanmeldingsproces, maar we zullen zeker belangrijke wijzigingen bijwerken.

coinbase team industrie spotlight

Ontvang $ 10 wanneer u een nieuw Coinbase-account opent

Wanneer u op de onderstaande link klikt en een nieuw Coinbase-account opent, ontvangt u $ 10 wanneer u $ 100 aan cryptocurrency koopt of verkoopt.

Klik hier om $ 10 te krijgen wanneer u een nieuw account opent