CoinBene is een cryptocurrency-uitwisseling die gebruikers een eenvoudig te gebruiken platform biedt voor crypto-naar-cryptohandel. In onze CoinBene-beoordeling kijken we naar de voor- en nadelen van deze uitwisseling door een verscheidenheid aan categorieën te onderzoeken die belangrijk zijn voor elke cryptocurrency-handelaar. Is de CoinBene-uitwisseling een nuttige optie of niet? Dat zoeken we uit.

CoinBene Exchange-sleutelinformatie

CoinBene Exchange Overzicht

Het hoofdkantoor van CoinBene is gevestigd in Singapore en heeft ook kantoren in Hong Kong, Maleisië, India, Brazilië en meer. De beurs werd gelanceerd op 20 november 2017, waardoor de snelle stijging naar een consistente top 30-beurs op basis van 24-uurs handelsvolume een indrukwekkende prestatie is geworden..

Alleen al door een eenvoudige Google-zoekopdracht voor CoinBene uit te voeren, zult u waarschijnlijk merken dat de sitebeschrijving in het Mandarijn Chinees is geschreven. Wanneer u echter op het link naar de startpagina van de site, u zult waarschijnlijk merken dat de sitetekst in het Engels is. Hoe dan ook, de uitwisseling is beschikbaar in een breed scala aan talen die u rechtsboven op de startpagina kunt wijzigen.

Voor mensen die nieuw zijn bij crypto of voor degenen die rechtstreeks willen ruilen tussen crypto en fiat, is CoinBene niet de beste optie. Het is alleen een crypto-naar-crypto-uitwisseling. Als u echter al cryptocurrency-fondsen heeft, kan CoinBene zeker een goede optie zijn.

Het is ook belangrijk op te merken dat CoinBene een gecentraliseerde uitwisseling is.

Recensies en klantenondersteuning

Er zijn een paar beoordelingen die zeggen dat de site soms willekeurig uitvalt en heeft andere potentiële beveiligingsproblemen. Telkens wanneer gebeurtenissen zoals sitecrashes plaatsvinden, hebben gebruikers geen toegang tot de site of tot geld dat op de beurs wordt bewaard. Hoewel dit doorgaans slechts een tijdelijk probleem is, is het voor veel gebruikers een mogelijk probleem.

De centrale heeft geen telefoonlijn voor klantenondersteuning. En veel klantrecensies online stellen dat klantenondersteuning traag reageert via e-mail, ze moeten absoluut samenwerken met een team zoals dat van Verkoopsteam. Bovendien is ondersteuning in de Engelse taal niet de beste. Toch biedt CoinBene een verscheidenheid aan contactopties voor klantenondersteuning. U kunt QR-codes voor Telegram- en WeChat-ondersteuning vinden op de exchange-homepage. U kunt ook opties voor klantenondersteuning vinden op Twitter en Weibo.

foto van de ruilsite (prijzen, handelsparen, koop / verkoop opties)

CoinBene heeft een gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface.

Kostenstructuur voor stortingen, transacties en opnames

De kosten voor het verhandelen van cryptocurrencies zijn over de hele linie vastgesteld op 0,1% bij het gebruik van belangrijke handelsparen, waaronder USDT, BTC en ETH. Vanaf oktober 2018 zijn er 29 handelsparen voor USDT, 75 voor ETH en 59 voor BTC.

Zoals veel beurzen op de markt, heeft CoinBene een native token dat u kunt gebruiken om handelskosten te verlagen. CoinBene’s Coni-token (CONI) halveert de handelskosten tot slechts 0,05%. De vergoedingen zijn ook hetzelfde voor market makers en takers. In vergelijking met andere gecentraliseerde beurzen op de markt, zijn de tarieven van CoinBene concurrerend.

Wat CoinBene onderscheidt van veel concurrenten, is dat u alleen mijnvergoedingen hoeft te betalen wanneer u uw geld opneemt. Deze minimale vergoeding is een duidelijk voordeel voor de CoinBene-uitwisseling ten opzichte van veel beurzen die hoge kosten in rekening brengen voor opnames, waardoor u minder wordt geprikkeld om uw geld van de beurs naar persoonlijke portefeuilles te verplaatsen..

Mobiele app

CoinBene heeft mobiele apps voor zowel iOS als Android. Hoewel sommige mensen verwachten dat dit een gegeven is van een cryptocurrency-uitwisseling, is de realiteit dat veel exchanges deze functionaliteit niet bieden. Degenen met goede recensies zijn nog zeldzamer, en helaas is CoinBene geen uitzondering.

De beoordelingen die door gebruikers van mobiele apps zijn geplaatst, laten enkele gebieden zien waar CoinBene kan verbeteren. Bijvoorbeeld, op Google Play, de Android-app heeft een gemiddelde van 2,7 van de 5 sterren met 103 beoordelingen in totaal. Sommige recensenten beweren dat de app niet compatibel is met Android 9 en / of dat 2FA niet werkt wanneer ze inloggegevens invoeren.

Bovendien wordt de iPhone-app niet vermeld in de App Store. In plaats daarvan moet u een QR-code op de CoinBene-uitwisselingswebsite scannen en een handmatige installatie doorlopen. Hoewel dit proces eenvoudig genoeg is, is het gemakkelijk om je af te vragen waarom deze extra stappen zelfs nodig zijn. En het kan een mogelijk beveiligingsrisico vormen.

foto's van de mobiele CoinBene-app voor iOS en Android

CoinBene heeft een mobiele app voor iOS en Android.

Geografische beperkingen

De CoinBene-uitwisseling heeft gebruikers in meer dan 150 landen. Het staat Amerikaanse investeerders momenteel echter niet toe deel te nemen. Volgens de uitwisselingswebsite zijn andere locaties met beperkingen Cuba, Iran, Noord-Korea, Syrië, Soedan, Bangladesh, Bolivia, Ecuador, Kirgizië en China..

Merk op dat de uitwisseling KYC-controles uitvoert bij de eerste opname van cryptocurrency-fondsen. Als u besluit deze optie te gebruiken, zorg er dan voor dat u voldoet aan de algemene voorwaarden van de beurs. U moet ook persoonlijke basisgegevens opgeven (bijv. E-mailadres en officiële identificatie). Dit proces kan enkele dagen duren voordat goedkeuring wordt verkregen. Als u cryptovaluta van de beurs probeert op te nemen en snel moet converteren naar fiat op een andere beurs, is dit een factor waarmee u rekening moet houden.

Ja, er zijn veel crypto-naar-crypto-uitwisselingen die niet zulke strikte vereisten hebben. Maar als de eerste KYC-controle eenmaal is voltooid, kunt u verwachten dat alle volgende opnames veel sneller worden verwerkt.

Partnerschap met John McAfee

Er was tot september 2018 niet veel informatie beschikbaar over partnerschappen met de beurs. Dit is wanneer CoinBene een partnerschap aankondigde met de McAfee Alliance om “transparantie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zelfregulering in de cryptocurrency-markten te bevorderen.” Dit werd gezien als een belangrijk strategisch partnerschap voor CoinBene om zich te onderscheiden van anderen op de cryptocurrency-wisselmarkt. Blockchain- / cryptobedrijven die ook deel uitmaken van de McAfee-alliantie zijn onder meer Docademic, Apollo, Ethershift en verschillende anderen.

foto van de startpagina van McAfee Alliance

CoinBene is een van de vele blockchain / cryptobedrijven binnen de McAfee Alliance.

Overzicht

Ja, CoinBene heeft een aantal aspecten (d.w.z. gebruikerservaring van mobiele apps en kwaliteit van klantenondersteuning) die moeten worden aangepakt.

Al met al is CoinBene een beurs die goed werk levert door een marktoplossing te bieden die inspeelt op de grootste klacht van cryptocurrency-handelaren: hoge wisselkosten. Door nulopnames aan te bieden (behalve voor mijnbouwkosten) en lage vergoedingen voor transacties, blijft CoinBene succesvol in het verkrijgen van gebruikersacceptatie en concurreren op de wisselmarkt.