Coinmama recensie

Nu cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum blijven stijgen in populariteit en prijs, willen steeds meer mensen het in handen krijgen. Naarmate de vraag is toegenomen, zijn er een aantal verkooppunten opgezet om te voorzien in de crypto-hongerige menigten. Een daarvan is Coinmama – een site waar u snel Bitcoin en Ethereum kunt kopen die we hieronder hebben besproken.

Coinmama Review: belangrijke informatie

Coinmama, opgericht in 2013, is al lang een keuze voor consumenten die een snelle manier willen om cryptocurrency te kopen met een creditcard of betaalpas. Het bedrijf bood als eerste deze manier van betalen aan en is door deze bereikbaarheid snel gegroeid. De site is voor bijna iedereen beschikbaar en bedient 226 landen en de meeste Amerikaanse staten.

In tegenstelling tot beurzen zoals Kraken of GDAX, is Coinmama een verkooppunt dat alleen kan worden gekocht voor consumenten die grote cryptocurrencies (Bitcoin en Ethereum) willen kopen om naar hun portemonnee naar keuze te sturen. De prijs is gebaseerd op de huidige marktwaarden, waarbij Coinmama’s 6,15% vergoeding in deze prijs is inbegrepen. Voor creditcard- / debetkaarttransacties brengt de betalingsverwerker een extra servicetoeslag van 5,65% in rekening. Volgens hun veelgestelde vragen kunnen gebruikers binnenkort cryptocurrencies verkopen bij Coinmama.

Hoe Coinmama te gebruiken om cryptocurrencies te kopen

1) Registreer en verifieer uw e-mailadres

Vul het registratieformulier in op de homepage van www.coinmama.com. U heeft een geldig e-mailadres, wachtwoord, volledige naam en land van verblijf nodig. U ontvangt een e-mail van Coinmama die u doorverwijst naar de verificatielink.

Coinmama Account registreren

2) Dien de vereiste informatie en identiteitsbewijs in

Ga naar ‘Mijn account’ en klik op het tabblad ‘Uw account verifiëren’. U moet uw woongegevens invullen en uw telefoonnummer opgeven. Bewijs van een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs is ook vereist – een paspoort, rijbewijs of nationale identiteitskaart worden allemaal geaccepteerd. Upload foto’s van de voor- en achterkant:

Coinmama Verifieer uw account

3) Koop uw cryptocurrency

Zodra uw ID is geaccepteerd, kunt u Bitcoin en Ethereum kopen door naar het tabblad ‘Bitcoin / Ethereum kopen’ te gaan. Selecteer het bedrag dat u wilt kopen en geef het adres van uw portemonnee op (hier vindt u meer informatie over portemonnees). Nadat u uw betalingsgegevens heeft ingevoerd en deze zijn geaccepteerd, wordt uw cryptocurrency onmiddellijk naar de opgegeven portemonnee verzonden.

Is Coinmama veilig?

Bij het afhandelen van financiële transacties online is het belangrijk om een ​​site te gebruiken die veilig en beveiligd is. Coinmama is een gerenommeerd bedrijf met een beveiligde website die wordt beschermd door Trust Guard en Comodo. Beide beveiligingsspecialisten hebben bevestigd dat 256-bits SSL-codering actief wordt gebruikt op pagina’s die privé-informatie bevatten.

Legitimiteit van het bedrijf

Coinmama is eigendom van NBV International s.r.o. – een dochteronderneming van New Bit Ventures Ltd – bedrijf # 514907880. New Bit Ventures Ltd is geregistreerd als een Money Service Business bij FinCEN – bekijk het certificaat hier.

Persoonlijke accountbeveiliging

Coinmama biedt momenteel geen tweefactorauthenticatie. Gebruik voor maximale veiligheid een wachtwoord dat zowel kleine letters en hoofdletters als cijfers en symbolen bevat.

Klantenservice

U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam van Coinmama op [e-mail beveiligd] – een medewerker moet binnen 24 uur contact opnemen. Voor antwoorden op veelgestelde vragen kunt u terecht op https://www.coinmama.com/faq die alle algemene vragen zouden moeten oplossen. Er is ook een interactieve ‘Help’-functie op de site (rechtsonder op de pagina) waar u naar vereiste informatie kunt zoeken. Gebruikers van sociale media kunnen contact opnemen met Coinmama via hun Facebook pagina.

Grenzen

Uw aankoopbedragen zijn afhankelijk van uw verificatieniveau. Niveau 1 vereist een bewijs van één geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en staat totale aankopen toe tot $ 10.000. Niveau 2 vereist een secundaire ID die is geüpload samen met een energierekening of een selfie van jou met je ID – de maximale limiet wordt verhoogd tot $ 50.000 voor dit niveau. Voor onbeperkte aankoopbedragen dient u contact op te nemen [e-mail beveiligd] om verificatie van niveau 3 aan te vragen.

De minimale afname is $ 60. Er zijn ook dagelijkse en maandelijkse limieten voor alle gebruikers – de eerste is afgetopt op 5.000 USD / EUR, terwijl de laatste is afgetopt op 20.000 USD / EUR. Dagelijkse limieten zijn 24 uur geldig vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst.

Coinmama biedt momenteel geen uitwisseling aan, dus gebruikers die hun cryptocurrency willen verkopen of opnemen omdat fiatgeld het elders moet overmaken.

Ondersteunde landen

Coinmama is actief in 226 landen over de hele wereld, waardoor het een van de meest algemeen toegankelijke sites is om cryptocurrency te kopen. Alleen ingezetenen van de VS in de volgende staten kunnen van hun diensten gebruik maken: Arizona, Californië, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, New Mexico, North Carolina , Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia en Wisconsin. Voor een volledige lijst van in aanmerking komende landen klikt u op hier.

Coinmama Review Samenvatting

Trouw aan De slogan van Coinmama, het gebruik van hun site, is zeker een van de gemakkelijkste manieren om digitale valuta te kopen. Voor gebruikers die snel Bitcoin of Ethereum willen kopen via creditcard / betaalpas en de lange wachttijden van bankoverschrijvingen willen vermijden, is dit een goede keuze. Het is ook een groot pluspunt dat uw digitale valuta onmiddellijk naar uw eigen portemonnee wordt gestuurd in plaats van dat deze op de site wordt opgeslagen. Voor klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen van minder bekende cryptocurrencies, het kopen van grote bedragen of actief handelen, kunt u beter naar een beurs gaan.