Edge Wallet recensie

Rand, onlangs omgedoopt van Airbitz, is een leverancier van softwareportefeuilles met hoofdkantoor in San Diego, CA. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft een unieke benadering gekozen voor de beveiliging van uw fondsen en privégegevens. In plaats van te focussen op derden voor server-side beveiliging, geeft Edge u de controle door een gebruiksvriendelijke beveiligingslaag aan te bieden bovenop de client-side (gebruikersgerichte) delen van hun product.

De Edge-portemonnee is nog in bèta maar zal starten met ondersteuning voor:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Bitcoin Cash
 • Versterk REP
 • Vleugels
 • Matryx

Daarnaast heeft Edge een modulaire architectuur ontwikkeld waarmee ze met elke blockchain of token kunnen werken. Om een ​​nieuwe munt beschikbaar te maken in de portemonnee, hoeft een ontwikkelaar van het team van de munt alleen ondersteuning te bieden via een eenvoudige plug-in die Edge biedt.

Edge portemonnee

De Edge-portemonnee ook integreert met Shapeshift zodat u gemakkelijk kunt wisselen tussen ondersteunde munten zonder dat u uw geld naar een uitwisseling hoeft te sturen.

Deze Edge-portemonnee-beoordeling is gemaakt om u te helpen begrijpen wat de Edge-portemonnee biedt, wat bedrijfsgeschiedenis en of deze al dan niet goed aansluit bij uw behoeften..

Wat zeggen de mensen?

Omdat de nieuwe Edge-portemonnee nog in de bètafase is, is de jury er niet over uit of het wel of niet een favoriet van de community zal zijn. De Airbitz-portemonnee is echter al een paar jaar op de markt en ontvangt nu honderden beoordelingen. Het is veilig om aan te nemen dat deze beoordelingen van toepassing zijn op de portemonnee v2.0 (Edge) zodra deze op de markt komt.

De goede: Airbitz krijgt gemiddeld een 4-sterrenbeoordeling (uit 5) op verschillende beoordelingsplatforms zoals CryptoCompare en de Google Play winkel. Veel klanten complimenteren de portemonnee met zijn eenvoudige interface en bevelen hem aan aan iedereen die nieuw is bij Bitcoin. Ervaren gebruikers houden van de focus van de portemonnee op beveiliging, privacy en decentralisatie – kernprincipes van de cryptocurrency-beweging.

De slechte: Ironisch genoeg gaan de meeste klachten over Airbitz over het beveiligings- en identificatieproces. Sommige gebruikers voelen zich ongemakkelijk bij de hoeveelheid informatie die ze nodig hebben om Bitcoin te kopen via de app, terwijl anderen teleurgesteld waren dat ze niet mochten kopen vanwege hun geografische locatie. Als een in de VS gevestigd bedrijf kan ik alleen maar aannemen dat deze voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om te voldoen aan het beleid ter bestrijding van het witwassen van geld (AML) en geldovermakingen.

Airbitz is gratis te downloaden en te gebruiken. De enige kosten die u betaalt, zijn de mijnbouwkosten om geld uit de portemonnee te sturen.

Hoe werkt het??

Airbitz is meer dan alleen een portemonnee, en we kunnen hetzelfde van Edge verwachten. Naast het verzenden en ontvangen van geld, kunt u uw portemonnee ook gebruiken om:

 • Log in op gedecentraliseerde applicaties (dapps)
 • Koop Bitcoin
 • Geef Bitcoin uit

Met Edge kunt u uw portemonnee gebruiken voor authenticeren in dapps Leuk vinden Vleugels en Augur die de Edge Security SDK gebruiken. Om te authenticeren, hoeft u alleen maar een streepjescode te scannen die u door de toepassing wordt verstrekt. Van daaruit kunt u hetzelfde geld openen en overboeken dat u normaal gesproken in uw Edge-portemonnee zou hebben.

Edge Barcode Inloggen

U heeft 3 opties om Bitcoin te kopen in de Airbitz-portemonnee:

 1. Glidera voor bankrekeningen in de VS.
 2. Bity voor Europese bankrekeningen
 3. LibertyX voor contante aankopen in de VS.

Airbitz is een partnerschap aangegaan met deze bedrijven en leidt u naar hun interface om aankopen te doen. Als u problemen ondervindt bij het kopen van Bitcoin, dient u contact op te nemen met het juiste bedrijf in plaats van met Airbitz / Edge-ondersteuning.

Airbitz Koop Bitcoin

Airbitz werkt ook samen met Kaart voor Coin Inc.. en Bitrefill om manieren te bieden om Bitcoin te besteden aan de portemonnee-app. Jij kan geef uw Bitcoin uit bij Target en Starbucks en ontvang kortingen tot wel 20% elke keer dat u winkelt. Dit is een leuk extraatje dat extra waarde toevoegt aan het vasthouden van cryptocurrency doordat je het gemakkelijk op populaire locaties kunt uitgeven.

Airbitz portemonnee

Airbitz / Edge is alleen beschikbaar op iOS- en Android-apparaten, en het bedrijf heeft verklaard geen plannen te hebben om een webinterface. Dit is om u verder te beschermen tegen accountaanvallen die veel voorkomen op website-infrastructuren. Sommige mensen zien dit misschien als een negatief punt, maar ik denk dat de toewijding van het bedrijf aan de beveiliging van uw account, zelfs ten koste van bepaalde functionaliteit, respectabel is.

Kan ik deze jongens vertrouwen?

De Edge Wallet is op een gedecentraliseerde manier gebouwd die daarvoor zorgt geen derde partij heeft toegang op uw fondsen of rekeninginformatie. Zelfs Edge heeft zelf geen toegang tot deze informatie.

In plaats daarvan worden uw privésleutels, openbare adressen en transactiegeschiedenis lokaal op uw apparaat aangemaakt. Deze gegevens worden vervolgens gecodeerd en opgeslagen op peer-to-peer cloudservers.

Zelfs als het bedrijf ophoudt te bestaan ​​of als hun servers niet beschikbaar zijn, heeft u toegang tot uw geld. Dit voegt een belangrijke vertrouwenslaag toe in een branche waar bedrijven en beurzen soms in het niets kunnen verdwijnen en uw geld meenemen.

Hoe is ondersteuning?

De klantenondersteuning voor deze portemonnee is uitstekend. Terwijl ik de recensies in de Google Play Store las, merkte ik dat er een reactie was van iemand bij het bedrijf voor elke gebruiker die om hulp vroeg. Het antwoord bevatte niet alleen relevante informatie, maar ook een e-mail om contact op te nemen als de klant nog steeds problemen had.

De Airbitz-website heeft ook een lijst met veelgestelde vragen die veelvoorkomende problemen behandelen, zoals accountherstel en probleemoplossing voor portemonnees. Veel recensenten hebben gemeld dat het klantenserviceteam altijd behulpzaam is en reageert op de e-mailondersteuningstickets die ze hebben verzonden.

Wat denk ik?

Als je mijn eerdere portemonnee-recensies hebt gelezen, weet je dat ik gek ben op een eenvoudig ontwerp en een duidelijke gebruikerservaring. Airbitz / Edge heeft een intuïtieve interface die is niet intimiderend voor de crypto-beginner terwijl ze nog steeds voorzien top-of-the-line beveiliging en functionaliteit. Dat is een dodelijke combinatie.

Van wat ik heb gezien, lijkt het erop dat de Edge Wallet een nog betere ervaring gaat bieden dan de huidige Airbitz-tegenhanger. Mijn contactgegevens staan ​​al op de bèta-aanmeldingslijst en ik kijk ernaar uit om alles te zien wat de nieuwe Edge-portemonnee te bieden heeft.