GDAX versus Binance

GDAX versus Binance: Twee van de grootste uitwisselingsplatforms in de cryptocurrency-ruimte. GDAX is gewoonlijk de eerste stap van een belegger na Coinbase, terwijl Binance de plaats is waar traders meestal eerst hun tenen in de alternatieve munten (altcoin) pool steken..

Het is handig om de twee te vergelijken, maar idealiter zou u moeten bedenken hoe u dat kunt gebruik beide samen. GDAX is een geweldige fiat-oprit waar je bijvoorbeeld Amerikaanse dollars kunt ruilen voor basismunten. Terwijl Binance strikt voor crypto naar crypto-uitwisselingen is.

In deze GDAX versus Binance-uitwisselingsvergelijking bespreken we alles wat u moet weten om te beslissen welke uitwisseling het beste is voor uw handelsstrategie.

We gaan het volgende schetsen:

GDAX versus Binance Key-informatie

Financieringsmethoden

Je hebt nogal wat opties om geld op je GDAX-account te storten. U kunt USD storten via ACH, bank overschrijving, of zelfs van uw Coinbase portemonnee. Alle overdrachten van Coinbase zijn gevoelloos en ogenblikkelijk. Bovendien kunt u uw account financieren met elke ondersteunde cryptocurrency, waaronder momenteel Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Binance heeft maar één financieringsmethode – cryptovaluta. U kunt elke cryptocurrency die het platform aanbiedt, storten. We raden echter aan om bij de munten te blijven die handelsparen hebben: Bitcoin, Ethereum, Binance Coin en Tether.

Koppel

De GDAX-interface is iets meer gericht op beginners dan Binance, maar biedt nog steeds robuuste datatools.

GDAX plaatst belangrijke grafieken, orderboekinformatie en handelsgeschiedenis handig allemaal op dezelfde pagina. Hierdoor kunt u analyses uitvoeren zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen weergaven. Met GDAX kunt u ook alle standaardorders plaatsen (markt, limiet, stop).

GDAX Bitcoin-dashboard

Binance biedt u twee opties voor handelsinterfaces: Basis en Geavanceerd. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de geavanceerde weergave meer tools voor technische analyse heeft. Net als bij GDAX toont Binance alle relevante gegevens, grafieken en orderboeken op dezelfde pagina, zij het in een iets andere lay-out.

Binance Zoek IOTA

Handelskosten

GDAX gebruikt een handel vergoedingsschema om uw vergoedingen voor elke transactie te bepalen. Als je als maker een bestelling plaatst, betaal je geen vergoeding. Als u een bestelling uit de boeken plaatst, betaalt u overal vanaf een 0,10% tot 0,30% handelsvergoeding. Hoe hoger uw handelsvolume over 30 dagen, hoe lager de vergoeding die u betaalt.

De Binance-vergoeding is 0,10% voor alle transacties. Als u de vergoeding echter met Binance Coin (BNB) betaalt, wordt deze gehalveerd.

Beschikbare cryptocurrencies

Momenteel biedt GDAX alleen Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash aan. Ze hebben aangekondigd dat ze binnenkort enkele ERC20-tokens zullen ondersteunen, maar ze hebben niet aangegeven wat die tokens zullen zijn.

Op Binance kun je handelen voor meer dan 100 verschillende munten en tokens. De lijst bevat dezelfde cryptocurrencies als GDAX plus:

 • ARK
 • KNUPPEL
 • JOTA
 • NANO
 • NEO
 • VeChain
 • Golven
 • Heel veel meer

Als u op zoek bent naar diversificatie tussen verschillende cryptocurrencies, dan is Binance iets voor u.

Overdrachtslimieten

Op GDAX heb je geen stortingslimiet voor cryptocurrency of bankoverschrijvingen. Uw handelsgeschiedenis, accountleeftijd en verificatieniveau bepalen uw wekelijkse limiet voor ACH-stortingen. Deze stortingen worden gewoonlijk binnen 3-5 werkdagen op uw rekening gestort, maar het kan soms tot 7-10 kalenderdagen duren.

GDAX heeft een opnamelimiet van $ 10.000 per dag.

Binance is aanzienlijk minder beperkend als het gaat om overdrachtslimieten. Het platform heeft geen stortingslimiet. Maar uw dagelijkse opnamelimiet is als volgt:

 • 2 BTC zonder verificatie
 • 50 BTC met ID-verificatie

Bedrijfvertrouwen

Beide bedrijven hebben het vertrouwen van de miljoenen handelaren die hun platforms gebruiken.

GDAX, eigendom van en wordt beheerd door hetzelfde bedrijf als Coinbase, is gevestigd in San Francisco en houdt zich aan de strikte voorschriften van de Amerikaanse overheid en SEC.

Binance is waarschijnlijk de meest transparante cryptocurrency-uitwisseling op de markt. Ze houden gebruikers consequent op de hoogte van eventuele problemen die ze ondervinden, en de gemeenschap steunt het bedrijf in grote mate..

Fondsbeveiliging

Uw fondsen in Amerikaanse dollars op GDAX zijn FDIC-verzekerd tot $ 250.000. En de beurs slaat de meeste cryptocurrency-fondsen offline op in portefeuilles voor koude opslag.

Binance is niet zo openhartig over hun beveiligingsmaatregelen. De beurs heeft echter aangetoond dat ze de beveiliging van fondsen serieus nemen. Bij een recente phishing / API-aanval bevroor Binance opnames die verband hielden met verdachte activiteit, keerde de kwaadaardige transacties terug en gaf geld terug aan de handelaars die door de aanval waren getroffen.

Klantenservice

Hoewel eerder overweldigd door de plotselinge gebruikersgroei tegen het einde van 2017, lijkt de klantenservice op beide platforms te verbeteren.

GDAX heeft een telefoonlijn voor klantenondersteuning toegevoegd als aanvulling op hun normale ondersteuningsticketsysteem. De uitwisseling heeft ook een lange lijst met nuttige veelgestelde vragen.

Binance breekt snel hun waslijst met ondersteuningsproblemen uit en het team is communicatief op sociale media bij het beantwoorden van eventuele aanvullende vragen die u heeft.

GDAX versus Binance-conclusie

GDAX en Binance zijn beide uitstekend in hun specialisme. GDAX is een gebruiksvriendelijke fiat-gateway met lage kosten, terwijl Binance een eersteklas handelsengine gebruikt om honderden handelsparen aan te bieden met minimale kosten..

Veel investeerders kiezen ervoor om eerst Bitcoin of Ethereum te kopen met fiat aan GDAX voordat u dat geld overmaakt naar Binance. Van daaruit kunt u die cryptocurrencies gemakkelijk verhandelen voor andere altcoins. De synergetische eigenschappen tussen de twee beurzen zorgen voor een goedkope, ongecompliceerde handelservaring.

(Zie de volledige lijst met Crypto Exchange-beoordelingen van CoinCentral)

Meer GDAX-vergelijkingen

 • GDAX versus Bittrex
 • GDAX versus Tweelingen
 • GDAX versus Kraken
 • GDAX versus Poloniex

Meer Binance-vergelijkingen

 • Binance versus Coinbase