Gemini Review: is Gemini veilig?

Gemini werd in 2015 opgericht door Tyler en Cameron Winklevoss (co-makers van Facebook). Ondanks de recente lancering dan de meeste van hun concurrenten, heeft Gemini snel een enorm percentage van de cryptocurrency-handelsmarkt veroverd. In deze Gemini recensie, Ik zal je de voor- en nadelen van deze uitwisseling laten zien.

Gemini Review: Key Information

In een snelgroeiende industrie hebben veel beurzen moeite om de groeiende behoeften aan klantenondersteuning bij te houden. Nu bekend om hun veel bovengemiddelde klantenondersteuning, heeft Gemini zich afgescheiden van de rest.

Een ander voordeel van Gemini is hun snelle en beginnersvriendelijke service. In tegenstelling tot de meeste beurzen, kunt u met Gemini beginnen met handelen zodra u via bankoverschrijving stort. Hoewel u zich pas kunt opnemen van de uitwisseling als uw storting volledig is verwerkt, kunt u uw eerste Bitcoin of Ethereum direct na het storten kopen..

Hoe Gemini te gebruiken om Bitcoin en Ethereum te kopen

Hieronder laten we u het proces zien voor het maken van een Gemini-account en het kopen van cryptocurrency met een bankoverschrijving.

1) Aanmelden

Aanmelden bij Gemini is een proces op zich dat uit meerdere stappen bestaat.

Aanmelden bij Gemini

Nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd, wordt u door het aanmeldingsproces van Gemini geleid. U bent verplicht om:

  • Voer uw locatie en telefoonnummer in en schakel 2-Factor Authentication (2FA) in. 2FA helpt uw ​​account veilig te houden door een extra code te vragen bij het inloggen.
  • Voeg de bankrekening toe die u wilt gebruiken om te storten. Bankoverschrijvingen en overboekingen zijn de enige stortingsmethoden die momenteel bij Gemini worden geaccepteerd.
  • Verifieer uw identiteit door uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs te uploaden. Dit is vereist voor bijna alle cryptocurrency-uitwisselingen waarmee gebruikers fiat-valuta’s (USD, EUR, GBP, enz.) Kunnen storten, opnemen en verhandelen. Het is vereist dat de centrales voldoen aan verschillende overheidsvoorschriften. Deze verificatie kan enkele dagen duren in tijden met een hoog toepassingsvolume.

Gemini's aanmeldingsproces in meerdere stappen

2) Stort geld op Gemini

Zodra uw account is gemaakt en geverifieerd, is het tijd om een ​​storting te doen. Navigeer door het menu naar Overboeking > Stort in Exchange > Overschrijving. Voer het bedrag in dat u wilt storten (beperkt tot $ 500 bij overboeking).

storting op Tweelingen

Als u gebruikmaakt van een bankoverschrijving, is uw storting onmiddellijk beschikbaar voor verhandeling.

Gemini Post aanbetaling

3) Koop Bitcoin en / of Ethereum

Navigeer door het menu naar het paar dat u wilt ruilen. Als u Bitcoin wilt kopen, gaat u naar Kopen > BTC / USD.

Voer de prijs en hoeveelheid in voor uw kooporder. U kunt ook een marktorder, dat is “onmiddellijk gevuld tegen rustorder”.

Koop op Gemini

Nadat uw aankoop is voltooid, heeft u nu Bitcoin in uw account. Houd er rekening mee dat u pas kunt opnemen als uw bankoverschrijving is verwerkt, hoewel u de Bitcoin die u hebt gekocht op de beurs kunt verkopen.

Gemini-terugtrekkingsstop

Is Gemini veilig?

Als u deze Gemini-recensie leest, is de veiligheid van Gemini waarschijnlijk een van uw grootste zorgen. Kortom, Gemini lijkt een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen te zijn. Hieronder zal ik onderzoeken hoe Gemini standhoudt in 3 cruciale aspecten van de beveiliging van elke cryptocurrency-uitwisseling.

Legitimiteit van het bedrijf

Als een in New York gevestigde cryptocurrency-uitwisseling is Gemini volledig gereguleerd en voldoet aan alle noodzakelijke regelgevers.

Gemini Trust Company, LLC wordt gereguleerd door het New York State Department of Financial Services (NYSDFS). Dit vereist dat ze voldoen aan de vereisten voor kapitalisatie, compliance, anti-witwaspraktijken, consumentenbescherming en cyberveiligheid die zijn vastgesteld door de NYSDFS.

Gebruikers kunnen ook troost putten uit het feit dat het bedrijf is opgericht door de Winklevoss-tweeling. Na het samen creëren van Facebook en roeien op de Olympische Spelen, hebben Tyler en Cameron Winklevoss geïnvesteerd in een aantal succesvolle startups.

Veiligheid van fondsen

Gemini neemt verschillende stappen om ervoor te zorgen dat het geld van klanten veilig wordt vastgehouden.

De meeste cryptocurrency-fondsen worden opgeslagen in offline koude opslag in plaats van in hot wallets. Multi-Signature-technologie wordt gebruikt om single points of failure te elimineren. Deze offline wallets worden opgeslagen in meerdere beveiligde faciliteiten. U kunt er meer over leren Gemini’s veiligheid hier.

Fiat-fondsen zijn FDIC-verzekerd, tot $ 250.000. Deze fondsen zijn gescheiden van de operationele fondsen van het bedrijf.

Persoonlijke accountbeveiliging

Gemini vereist dat alle gebruikers 2-factor authenticatie inschakelen, die zal worden gebruikt als een tweede code bij het inloggen en intrekken. U kunt sms-berichten of de Authy-app gebruiken als 2FA-methoden.

Ondersteunde landen

Gemini bedient klanten in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Puerto Rico, Hong Kong, Zuid-Korea en Singapore.door Tweelingen ondersteunde landen

Stortingslimieten

  • Bankoverschrijving $ 500 per dag, $ 15.000 per 30 dagen.
  • Overboeking onbeperkt.
  • Cryptocurrency onbeperkt.

Uitbetalingslimieten

  • Bankoverschrijving $ 100.000 per dag.
  • Bankoverschrijving onbeperkt.
  • Cryptocurrency onbeperkt.

Vergoedingen

Stortingen en opnames hebben geen vergoedingen voor Gemini.

Handelen op de beurs brengt kosten met zich mee, maar dat zijn ze meestal 0,25% of lager.

Gemini Review Samenvatting

Gemini is een goedkope, beginnersvriendelijke methode om Bitcoin en Ethereum te kopen. Het bedrijf heeft snel een geweldige reputatie opgebouwd in de cryptocurrency-gemeenschap, mede dankzij hun bovengemiddelde klantenservice.

De belangrijkste nadelen van Gemini zijn hun beperkte stortingsmethoden en beschikbare cryptocurrencies.

U kunt hier andere best beoordeelde uitwisselingsopties bekijken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map