KuCoin Exchange recensie

In 2011 begonnen de oprichters van de KuCoin-uitwisseling met het onderzoeken van blockchain-technologie en gingen ze verder met het bouwen van de technische architectuur voor KuCoin in 2013. 4 jaar later werd de uitwisseling gelanceerd met als uiteindelijk doel ‘een van de top 10 van populairste uitwisselingsplatforms ter wereld ] ”Tegen 2019. In deze korte periode wist KuCoin zich op te werken van een obscure uitwisseling naar een plek als de 18e grootste uitwisseling door 24-uurs handelsvolume.

Deze internationale cryptocurrency-exchange is gevestigd in Hong Kong en ondersteunt momenteel de handel in een groot aantal digitale activa. De CEO en een van de oorspronkelijke oprichters, Michael Gam, is een voormalig technisch expert bij Ant Financial, het meest waardevolle fintech-bedrijf ter wereld.

Wat interessant is aan deze uitwisseling, is dat deze een winstdelingssysteem volgt en 50% van hun dagelijkse totale inkomsten uit handelsvergoedingen verdeelt onder gebruikers die hun op de beurs gebaseerde token, KuCoin Shares (KCS), bezitten. Op een vergelijkbare manier als Binance biedt KuCoin relatief lage handelskosten en prikkels voor het aanhouden (of verhandelen) van zijn eigen cryptocurrency.

Dus wat is er nog meer zo speciaal aan KuCoin? In de volgende review gaan we diep in op de interne werking van het KuCoin-handelsplatform.

Populaire mening

Om de publieke opinie te verzamelen, keek de schrijver naar Reddit om te zien wat het internet te zeggen had over deze uitwisseling. Over het algemeen lijkt KuCoin goede feedback te krijgen van deze anonieme bronnen.

Het goede: positieve recensies van KuCoin zijn de gebruiksvriendelijke interface, gedetailleerde handelsgrafieken, tweefactorauthenticatie, KCS-houderbeloningen, lage handels- / opnamekosten en de mogelijkheid om GAS te verdienen terwijl je NEO op de beurs vasthoudt. Bovendien biedt het zijn uitwisseling aan de internationale gemeenschap door het toegankelijk te maken in meer dan 10 talen.

Het slechte: u kunt geen initiële cryptocurrency kopen op de beurs en sommige gebruikers melden vertragingen in het systeem en een trage klantenservice. Sommigen associëren de uitwisseling met de Confido-zwendel, een nep-ICO die er vandoor ging met geld van investeerders. Hoewel de meeste gebruikers erkennen dat KuCoin-uitwisseling niet in verband werd gebracht met de zwendel, blijft de negatieve gebeurtenis in de hoofden van gebruikers. De gemeenschap lijkt KuCoin echter te respecteren voor het vergoeden van degenen die in Confido hebben geïnvesteerd.

KuCoin Review: belangrijke informatie

Tabel-ID is een vereiste waarde!

KuCoin Team Overzicht

Zoals vermeld op hun officiële website met 12 kernleden: “Kucoin streeft ernaar gebruikers digitale activatransacties en -uitwisselingsdiensten te bieden die nog veiliger en gemakkelijker zijn, premiumactiva wereldwijd te integreren en een geavanceerd transactieplatform te bouwen”.

CEO en oprichter, Michael Gam, is een voormalig technisch expert bij Ant Financial, een dochteronderneming van de Chinese Alibaba Group. Hij was ook senior partner bij internetreuzen als MikeCRM en KF5.COM.

COO, Eric Don, wordt een “senior internetonderzoeker, systeemarchitect en ster in de internetindustrie” genoemd. Hij zou ook de CTO en senior partner zijn van IT-bedrijven, waaronder YOULIN.COM, KITEME en REINOT. Het is echter onduidelijk of deze websites echt bestaan, aangezien ze niet werden weergegeven in een Google-zoekopdracht of bij het invoeren van de websitedomeinen. Volgens zijn LinkedIn, hij is momenteel CTO bij Youlin Network Technologies, maar KITEME of REINOT wordt niet genoemd.

De schrijver erkent dat er vanwege taalbarrières enkele beperkingen kunnen zijn bij het onderzoeken van de achtergronden van veel van deze oprichters / teamleden. Maar als de teamleden zijn wie ze zeggen dat ze zijn, brengen ze jarenlange ervaring mee van gerenommeerde bedrijven zoals $ 18,4 miljard dollar investeringsmaatschappij GF Securities en mobiele betalingsoplossing en serviceprovider iBoxPay.

kucoin

KuCoin Exchange Gebruiksoverzicht

KuCoin levert een vrij snel gebruikersactiveringsproces en kostte de schrijver minder dan 3 minuten om een ​​account aan te maken.

kucoin

Om te beginnen, moet u:

  1. Ga akkoord met de algemene voorwaarden
  2. Meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord
  3. Klik op de activatielink in uw e-mail (deze kan in uw spambox staan),
  4. U bent aangemeld.
  5. Stort geld uit een andere portemonnee en begin met handelen!

kucoin

Om te handelen, typt u eenvoudig de prijs en het bedrag dat u van een bepaald handelspaar wilt kopen. Voor elke transactie vereist KuCoin dat u uw Google 2-FA invoert (tenzij u deze functie onder instellingen wilt verwijderen).

Stel dat u 1 KCS wilt kopen en deze wilt ruilen voor ETH, dan typt u 1 in het gedeelte met bedragen en de vraagprijs waarvoor u het wilt kopen. Als u een directe transactie wilt, helpt het om de huidige ‘Vraag’-prijs in te typen, deze wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van het koopraster.

De belangrijkste kenmerken van handelen op de beurs zijn uw mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen met geautomatiseerde ondersteuning, uw mogelijkheid om te handelen met tal van basishandelsparen zoals BTC, ETH, NEO en KCS, en dat de site u een bedrag in USD of BTC laat zien dat uw portefeuille is de moeite waard. Het stelt gebruikers ook in staat om op het handelspaar te klikken voor meer gedetailleerde handelsinzichten (hieronder weergegeven).

kucoin

De vergoeding voor elke transactie is 0,1% van het activum dat u hebt gekocht (minus eventuele korting die u krijgt als u KCS aanhoudt). Voor elke 1000 KCS die u bezit, krijgt u 1% korting (met een maximum van 30%). Bij een waarde van ongeveer $ 5, zou u ongeveer $ 5000 dollar aan KCS moeten aanhouden voor een korting van 1% en $ 50.000 aan KCS (10.000 KCS) voor een korting van 10%. Het is duidelijk dat substantiële kortingen op handelskosten niet beschikbaar zijn voor de gemiddelde rekeninghouder.

Storten en opnemen is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is naar het gedeelte “Activa” te gaan en de betreffende informatie in te voeren.

kucoin trekt zich terug

Storten is gratis en de opnamekosten zijn afhankelijk van de valuta die u wilt opnemen. Het opnemen van NEO en GAS is bijvoorbeeld gratis, maar het opnemen van ETH kost 0,01 ETH en het opnemen van BTC kost 0,0005.

Binance kost gebruikers momenteel 0,1% per transactie, biedt gratis stortingen, gratis NEO- en GAS-opnames, respectievelijk een 0,001 BTC en 0,01 ETH-opnamekosten. Zoals u kunt zien, zijn de vergoedingen voor KuCoins vrij gelijkaardig als u ze vergelijkt met die van Binance, een bekend goedkoop handelsplatform..

Dividenden ontvangen

Als u wilt berekenen hoeveel u aan dividend op munten zult ontvangen, kunt u op klikken deze link en typ het aantal KCS dat u bezit. Als je momenteel 100 KCS bezit, verdien je ongeveer 10 cent per dag aan muntuitkeringen van ongeveer 100 verschillende munten. Hoewel dit misschien een klein bedrag lijkt, moet u er rekening mee houden dat de waarde van een eenheid KCS ook kan stijgen. Sinds de lancering, KCS is met meer dan 900% gestegen.

kucoin beloningen

Overzicht

KuCoin is gemakkelijk te gebruiken, biedt goede beveiliging, heeft een mobiele app, levert lage handelskosten en geeft prikkels voor het handelen / houden van KCS. Bovendien, het feit dat uitwisselingen hun deuren sluiten voor nieuwe gebruikersaccounts vanwege een gebrek aan schaalbaarheid, maar KuCoin heeft het geen solide keuze gemaakt voor nieuwe gebruikers die op de altcoin-markt willen handelen. Dat gezegd hebbende, KuCoin is absoluut op weg om een ​​van ‘s werelds grootste wereldwijde beurzen te worden.

Op het moment van schrijven is KuCoin momenteel de 28e grootste beurs met een volume van $ 84.243.753. Hoewel dit aantal ver achterloopt op de wereldmarktleider Upbit ($ 4.309.450,07), kan het zijn enorme aantrekkingskracht van nieuwe gebruikers voortzetten en naar een top 10-plek gaan. Om in de top tien te komen, moet het echter Bittrex overtreffen en ongeveer $ 600 miljoen USD verdienen.