MyCelium Wallet-recensie

MyCelium werd in 2008 gevormd door een groep hardware-ingenieurs. Het team was gemotiveerd om met blockchain te werken door de opkomst en populariteit van Bitcoin in de daaropvolgende jaren.

MyCelium biedt de MyCelium Bitcoin-portemonnee, die een toegankelijke optie biedt voor smartphonegebruikers. De app lijkt ervoor te zorgen dat Bitcoin frictieloos, functioneel gebruikt en helpt de kloof met fiat-valuta te overbruggen terwijl het veilig blijft.

MyCelium Bitcoin-portemonnee

In deze MyCelium Bitcoin wallet review kom je te weten welke features worden aangeboden en of deze aan jouw wensen voldoen.

Publieke opinie

Soms is het moeilijk om te beslissen of een cryptoplatform een ​​betrouwbaar, betrouwbaar product is. Uw persoonlijke ervaringen kunnen verschillen van wat u online leest of dat software ideaal aanvoelt, dus laten we eens kijken naar de publieke opinie.

De publieke opinie schijnt erg positief op de MyCelium-portemonnee. De app kan worden gedownload vanuit de Google Play Store en heeft nog steeds een sterke waardering van 4,5 sterren. Er zijn duizenden tevreden gebruikers die lovend uitspreken. U zult altijd een paar slechte recensies vinden, maar de meeste hiervan hebben te maken met persoonlijke problemen en niet met de portemonnee-ervaring als geheel.

Het is vrij moeilijk om te veel ontmoedigende haters van de smartphone-portemonnee te vinden. Ik verwachtte veel beveiligingsklachten te lezen of back-ups die mis gingen. De Bitcoin-wereld houdt echter over het algemeen van MyCelium. Zelfs Reddit, dat een schoen is voor kritiek, geeft lovende rapporten.

Gebruikersomgeving

De recensies spreken voor zich. De populariteit van de portemonnee komt voort uit de vakkundig ontworpen app. De MyCelium-portemonnee is beschikbaar op zowel Google Play als iTunes, en zou geschikt moeten zijn voor ongeveer 99% van de smartphonegebruikers. Als je nog steeds vastloopt met een Windows-telefoon, heb je grotere problemen, mijn vriend.

Bij het openen van de app wordt u onmiddellijk begroet met uw Bitcoin-portemonnee en eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen tabbladen. U heeft een QR-code, verzend- en ontvangstknoppen en de huidige wisselkoers.

mycelium portemonnee

Blader naar accounts en u kunt onmiddellijk een back-up maken van de privésleutel die automatisch voor de portemonnee is gegenereerd. Dit is een belangrijke functie die ervoor zorgt dat u stappen onderneemt om geld veilig te stellen als u uw telefoon kwijtraakt.

mycelium portemonnee

Uw transactiegeschiedenis en adresboek begeleiden het accountbeheer om een ​​allround portemonnee te bieden die het gebruik van Bitcoin onderweg heel gemakkelijk maakt.

Voeg betalingsadressen toe via het scannen van QR-codes of kopieer en plak om fouten te voorkomen. Transactiegeschiedenis linkt rechtstreeks naar de blockchain-verkenner naar keuze, waarbij blockchain.info de standaard is. Dit geeft u de mogelijkheid om betalingen op de blockchain met één aanraking te controleren.

Veiligheid

Beveiliging is altijd een hot topic voor portemonneetoepassingen, ongeacht het platform dat u gebruikt. Het zou dwaas zijn om over te zetten naar een portemonnee zonder eerst de beveiligingsopties en het protocol te controleren.

De eerste veiligheidsgedachte met een smartphone-portemonnee is zenuwslopend. Je hebt in feite privésleutels bij je, waar je ook bent. Je riskeert niet alleen gevreesde malware-hacks, er is ook de zorg dat zakkenrollers verstandig kunnen zijn met Bitcoin.

De app heeft de gebruikelijke interfacebeveiliging in de vorm van een persoonlijk pincode. Het is nodig om de app te openen, geld te verzenden en privésleutels te exporteren. Dit zou op zijn minst voldoende moeten zijn om kwaadwillende snelle vingers te voorkomen wanneer u onderweg bent.

Het HD-portemonnee-ontwerp (hiërarchisch deterministisch) betekent dat back-ups veilig worden gegenereerd met een set van 12 willekeurige woorden. Deze woorden moeten veilig worden bewaard, aangezien ze uw privésleutels vertegenwoordigen (zet ze nooit online). In het geval van verlies of beschadiging van de telefoon, kunt u snel geld terugkrijgen. Dit is een systeem dat wordt gebruikt door leveranciers van hardwareportefeuilles zoals Trezor.

Heb je grote hardware of papieren portemonnees dan kun je deze in de gaten houden via MyCelium. Met de functie ‘alleen kijken’ kunt u het huidige saldo zien terwijl u privésleutels offline laat. Het geld uitgeven is super eenvoudig, maar naar eigen goeddunken. Scan bijvoorbeeld eenvoudig de QR-code van uw papieren portemonnee in de app en begin met uitgeven.

mycelium portemonnee

Over het algemeen loopt het voor een smartphone-portemonnee voorop bij het beschermen van uw Bitcoins. Beveiliging zal altijd een potentieel risico vormen met telefoons die 24/7 verbonden zijn. Het feit dat hackers een manier kunnen vinden om in uw telefoon te rooten, kan uw tokens blootleggen. Om uw veiligheid te maximaliseren, is het aan te raden om grote hoeveelheden gekoeld te bewaren.

Toegankelijkheid

Als je een manier wilt om Bitcoin op een functionele dagelijkse manier te gebruiken, dan zit MyCelium in je zak, klaar om te rocken.

Voer binnen enkele seconden betalingen uit of ontvang geld via de QR-code op de voorpagina van de portemonnee. Er is ook een snelle camerafunctie om andere codes te scannen, inclusief de mogelijkheid om het cameralicht in te schakelen. Dit kan best handig zijn als je merkt dat je in een nachtclub of andere donkere plaatsen bent en Bitcoin moet accepteren.

Er zijn verschillende opties bij het instellen van uw persoonlijke voorkeuren, waaronder selecteren waar u de wisselkoers ter referentie wilt trekken. De portemonnee verwijst naar Bitstamp, Kraken, Gemini en een selectie van markttarieven. Dit is ideaal voor traders die hun beleggingen goed in de gaten willen houden.

mycelium portemonnee

Standaard mijnwerkerskosten kunnen eenvoudig worden gekozen tussen laag, economisch, normaal of prioriteit. Dit kan rechtstreeks worden gewijzigd vanaf het tabblad ‘verzenden’, dat een ruwe transactietijd bevat.

Kopen en verkopen gebeurt in een paar handomdraai. De MyCelium-marktplaats is een leuke touch om u te helpen met andere lokale bewoners te handelen. Met één aanraking vindt u andere kopers en verkopers binnen uw straal.

mycelium portemonnee

Start gewoon de app en alles is klaar voor gebruik. Verander je persoonlijke instellingen als je dat wilt, maar het is ongelooflijk hoe snel je door de stad kunt rennen met de blockchain in je zak.

Laatste gedachten

Als u op zoek bent naar een smartphone-portemonnee, dan is de MyCelium-portemonnee misschien iets voor u. Het is moeilijk om te veel defecten aan het product op te sporen. Het is eenvoudig te begrijpen met meer complexe functies voor geavanceerde gebruikers als u ze nodig heeft.

Verzenden en ontvangen kan bijna onmiddellijk zijn, waardoor het goed is voor het opslaan en gebruiken van kleine hoeveelheden Bitcoin. Het enige nadeel zijn de potentiële beveiligingsrisico’s van online zijn. Zoals bij elk apparaat dat continu online privésleutels opslaat, is beveiliging nooit 100% gegarandeerd. Hoewel u waarschijnlijk geen problemen zult hebben met de beveiliging, is het vermeldenswaard dat het gebruik van een hardwareportefeuille die uw geld offline houdt een veel veiligere optie is..