Paxful recensie

U hoeft niet per se naar het nieuws te kijken om te weten dat Bitcoin momenteel heter is dan ooit.

Omdat de vraag naar de meest waardevolle cryptocurrency die er is, blijft stijgen, zijn er zowel klanten die het willen kopen als huidige eigenaren die het willen verkopen. Paxful, een peer-to-peer-marktplaats waar gebruikers hun cryptocurrency kunnen kopen en verkopen met behulp van een overvloed aan betaalmethoden, die deze vraag naar de handel in Bitcoin mogelijk maken. Paxful omschrijft zichzelf als ‘PayPal + Uber en de mensen op Wall Street’ en geeft prioriteit aan gemak en toegankelijkheid, door een no-nonsense en transparante service te bieden aan zijn gebruikers. We hebben de onderstaande site beoordeeld.

(We hebben een aantal andere Bitcoin-aankoopmethoden die hier hoger worden gewaardeerd dan Paxful)

Paxful Review: Key Information

Opgericht in 2015 door een verzameling ervaren developers, Paxful is op een aantal manieren uniek. Ten eerste is het een peer-to-peer-marktplaats waar kopers en verkopers handelsaanbiedingen plaatsen. Zie het als eBay; in plaats van een handelaar voor Bitcoin te zijn, fungeert Paxful eenvoudig als bemiddelaar tussen partijen en biedt het een openbare ruimte waar gebruikers hun eisen kunnen plaatsen.

Ten tweede kunnen gebruikers hun Bitcoin kopen en verkopen met behulp van de meest uiteenlopende betaalmethoden. Deze omvatten creditcard / betaalpas, bankoverschrijving, PayPal, Neteller, Skrill en een groot aantal cadeaubonnen (inclusief iTunes, Amazon en Steam).

Paxful neemt geen kosten rechtstreeks van de koper wanneer deze Bitcoin koopt. De koper zal echter een vergoeding in rekening worden gebracht ter beoordeling van de verkoper; dit percentage kan sterk variëren, afhankelijk van de betaalmethode die wordt gebruikt. Deze kosten kunnen behoorlijk hoog zijn, vooral voor nichebetaalmethoden zoals cadeaubonnen.

Verkopers van Bitcoin op Paxful worden een vergoeding van 1% in rekening gebracht. Er is ook een kleine vergoeding die bekend staat als ‘mining fee’ wanneer Bitcoin van het ene adres naar het andere wordt verzonden – dit wordt ook betaald door de verkoper. Gebruikersinformatie is transparant en anderen kunnen positieve of negatieve feedback achterlaten met aanvullende opmerkingen – die allemaal op uw profiel worden weergegeven.

Bitcoin kopen op Paxful

De eerste stap om bitcoin te kopen Paxful is om het bedrag te kiezen dat u wilt kopen.

Kies Bedrag van Paxful Purchase

Als u nog geen Paxful-account heeft, wordt u om uw e-mailadres gevraagd om het registratieproces te starten. Paxful heeft hooguit een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord nodig om een ​​account aan te maken.

Registreer op PaxfulU moet dan de betaalmethode kiezen die u wilt gebruiken. Verkopers die cadeaubonnen accepteren, rekenen doorgaans zeer hoge kosten, maar u hoeft uw identiteit niet te bewijzen en de betalingen moeten onmiddellijk plaatsvinden.

Kies Betaalmethode Paxful

Zodra u een aanbieding kiest, wordt u gekoppeld aan een verkoper. U kunt dan het profiel en de reputatie van de verkoper bekijken. U heeft ook de mogelijkheid om een ​​andere verkoper te kiezen om uw aankoop te doen.

Paxful gebruikersprofiel

Nadat u uw aankoop bij de door u gekozen verkoper heeft gestart, moet u de stappen voltooien die worden weergegeven op Paxful. De details zijn afhankelijk van de aankoopmethode die u gebruikt.

Is paxful veilig?

Wanneer u financiële transacties op internet uitvoert, is het cruciaal dat de website die u gebruikt veilig is en uw persoonlijke gegevens beschermt. Paxful is beveiligd door Comodo, wat betekent dat alle gevoelige gegevens worden gecodeerd door 256-bit SSL. De site voldoet ook aan PCI-kwetsbaarheidsnormen om ervoor te zorgen dat de omgeving zo veilig mogelijk is voor de gebruikers. Aangezien Paxful een peer-to-peer-service is, moet u ervoor zorgen dat de gebruiker waarmee u handelt een goede reputatie heeft en is geverifieerd met positieve feedback. Fondsen worden beschermd door Escrow en eventuele geschillen tussen handelspartijen worden opgelost door het team van moderators van Paxful.

Legitimiteit van het bedrijf

Paxful Inc. is een geregistreerd bedrijf met het hoofdkantoor in 3422 Old Capitol Trail, PMB # 989, Wilmington, DE 19808, Verenigde Staten. Informatie over hun personeel is te vinden op de ‘Over ons’ pagina. Recensies van Paxful zijn positief en de site heeft sinds 2015 meer dan 55.000 tevreden klanten bediend.

Veiligheid van fondsen

Tenzij u anders aangeeft, wordt uw geld op de site opgeslagen in de portemonnee die Paxful automatisch voor u aanmaakt wanneer u zich registreert voor een account. Uw portemonnee is net zo veilig als uw wachtwoord en tweefactorauthenticatie, dus als u een complex wachtwoord en 2FA heeft ingeschakeld, blijft uw portemonnee voldoende beschermd. De servers van Paxful worden bewaakt in overeenstemming met de hoogste bankspecificaties.

Persoonlijke accountbeveiliging

Paxful heeft tweefactorauthenticatie ingeschakeld, zodat u een extra beveiligingslaag aan uw account kunt toevoegen. Ga hiervoor naar de volgende link: https://paxful.com/account#security (je moet ingelogd zijn om toegang te krijgen tot deze pagina). U moet uw wachtwoord ook zo veilig mogelijk maken door kleine letters en hoofdletters samen met cijfers en symbolen op te nemen.

Klantenservice

Het ondersteuningsteam van Paxful is zeer responsief en bereikbaar via verschillende middelen. Neem voor specifieke vragen contact op via e-mail op [e-mail beveiligd] of telefonisch op +1 (865) 272-9385. Er is ook een berichtenservice geïntegreerd in de website – klik gewoon op de chatbox-afbeelding rechtsonder in het scherm. Gebruikers van sociale media kunnen ook contact opnemen met Paxful via hun Facebook-pagina op https://www.facebook.com/paxful/ of meer op hun Twitter (https://twitter.com/paxful​Ga voor algemene veelgestelde vragen naar https://paxful.com/support.

Grenzen

De limieten van de koper / verkoper worden niet gecontroleerd door Paxful maar door deelnemers aan elke transactie. Zorg ervoor dat u de limieten leest die zijn ingesteld door de gebruiker waarmee u handelt, zodat aan uw eisen wordt voldaan.

Ondersteunde landen

Paxful heeft geen beperkingen voor ondersteunde landen – alle gebruikers komen in aanmerking voor registratie, ongeacht hun locatie. Kopers en verkopers hebben echter hun eigen voorwaarden voor landen die ze steunen. Sommige betaalmethoden worden algemeen internationaal geaccepteerd (zoals Western Union), andere zijn landspecifiek.

Paxful samenvatting van de recensie

Als u op zoek bent naar een snelle manier om Bitcoin te kopen en verkopen met verschillende betaalmethoden, Paxful is ideaal. Het grootste voordeel van de site is het enorme aantal manieren waarop u voor uw crypto kunt betalen. Of je nu Bitcoin wilt kopen via PayPal, een Netflix Gift Card of Runescape Gold, Paxful heeft je gedekt.

Deze flexibiliteit brengt verantwoordelijkheid met zich mee, en wanneer u een peer-to-peer handelssysteem gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat u onderzoek doet naar gebruikers met wie u wilt ruilen. Aangezien de vergoedingen individueel door verkopers worden bepaald, moet u altijd op zoek gaan naar de beste deal en aanbiedingen vermijden die extreem hoge wisselkosten in rekening brengen en uw naïviteit willen benutten..

Voor alternatieve opties om cryptocurrencies te kopen en verkopen, bekijk onze pagina Hoe Cryptocurrency te kopen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me