ShapeShift is een gevestigd cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat in gebruik is sinds 2015. Het heeft tot doel het schakelen tussen digitale activa snel en eenvoudig te maken.

De uitwisseling is geschikt voor regelmatige gebruikers van cryptocurrencies die geld moeten overboeken tussen Bitcoin, Ethereum en andere altcoins. Hoewel de service gemakkelijk te gebruiken is, kunnen nieuwe kopers ShapeShift niet gebruiken met fiat-valuta. Het is gewoon een manier om geld tussen verschillende cryptocurrencies te verplaatsen. U wilt bijvoorbeeld Bitcoin gebruiken om wat Litecoins te kopen, zodat u ShapeShift kunt bezoeken en de twee naadloos kunt uitwisselen..

(Als u op zoek bent naar een manier om cryptocurrencies te kopen met Fiat-valuta, bekijk dan deze lijst met uitwisselingen)

ShapeShift Review: belangrijke informatie

ShapeShift biedt een zeer handige service zonder de noodzaak om een ​​account aan te maken of zelfs maar een e-mail op te geven. Dit is erg handig als u snel en anoniem uw crypto wilt uitwisselen. Er zijn nog steeds enkele problemen waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd met meldingen van ontevreden klanten die ofwel geld hebben verloren of onverwacht hoge kosten in rekening zijn gebracht.

ShapeShift Overzicht

ShapeShift wil bestaan ​​als een integraal onderdeel van het blockchain-ecosysteem waardoor mensen en applicaties naadloos kunnen schakelen tussen verschillende cryptocurrencies. Als u een belegger bent die uw portefeuille met altcoins wil verbreden, dan is dit een snelle, probleemloze manier om vrijwel elke altcoin te kopen, van Litecoin tot Zcash..

Shapeshift-valuta

Als u wilt deelnemen aan een aanstaande ICO maar u Ether nodig heeft in plaats van Bitcoin, kunt u ShapeShift gebruiken om uw fondsen te wijzigen. Of misschien wilt u uw Bitcoin opdelen in een andere valuta zoals Litecoin?

ShapeShift is een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat uitwisselingsservices biedt voor gebruikers over de hele wereld. Ze gebruiken geen fiat-valuta’s, wat betekent dat ze in bepaalde landen geen banken of deposito’s nodig hebben, hierdoor kunnen gebruikers hun transacties uitvoeren ongeacht grenzen of locatie.

Als u handelt in cryptocurrency, bent u klaar om te gaan. De service is een van de meer anonieme opties, zonder dat u accounts hoeft aan te maken, geverifieerd te worden of zelfs een e-mailadres achter te laten.

Shapeshift-transactie

ShapeShift biedt ook een API waarmee gebruikers aangepaste software kunnen maken om toegang te krijgen tot hun uitwisseling en deze te gebruiken.

Publieke opinie

Er lijken verschillende gedachten te zijn van de daadwerkelijke gebruikers van ShapeShift. Zoals elk bedrijf dat uw geld aanhoudt, is vertrouwen belangrijk, vooral bij grote bedragen. U heeft geen account of login nodig, wat het snel en gemakkelijk maakt. Het kan ook lijken alsof u weinig interactie heeft om vertrouwen op te bouwen met ShapeShift voordat u geld stort. Dit maakt het erg belangrijk om op een andere positieve publieke opinie te vertrouwen.

Het positieve: Zoals hierboven vermeld, kun je bijna onmiddellijk met een toverstaf zwaaien en je Bitcoin in Litecoin veranderen, handig om welke reden dan ook dat je dit zou moeten doen. Als u op de juiste manier ruilt, kunnen de kosten vrij laag zijn. Er zijn veel 5-sterrenrecensies die aangeven hoe de service eenvoudig en effectief is.

Het negatieve: Het web is bezaaid met veroordeling van de ShapeShift-uitwisseling. Een simpele Google-zoekopdracht zal je een beetje met afschuw vervuld maken van sommige gebruikerservaringen. Velen beweren dat ze hun geld volledig hebben verloren of gestoken zijn door verborgen wisselkoersen. Helaas melden gebruikers dat munten verdwijnen na mislukte transacties met weinig of geen reactie van ShapeShift.

Ondanks alle eenvoudige aanbiedingen van ShapeShift is het behoorlijk zenuwslopend om zoveel slechte ervaringen te lezen.

Is ShapeShift veilig?

Hoewel veel mensen ShapeShift hebben gebruikt, kan het gebrek aan beveiliging een aantal zorgen oproepen. Aan de kant van de gebruiker is er geen beveiliging, geen wachtwoorden of verificatie.

Hoewel er de beveiligingsbonus is van het niet aanhouden van accounts en hot wallets op de beurs voor hackers om te overvallen, lijkt er veel verwarring te bestaan ​​over waar geld naartoe gaat als het eenmaal is gestort met ShapeShift, vooral tijdens een mislukte transactie.

Eenmaal gestort beheert ShapeShift uw geld via de uitwisseling en moet u hun beveiligingsprotocol vertrouwen. Als een ‘snelle’ uitwisseling betekent dit geen offline opslag, alleen hot wallets.

Er was ook een beruchte hack van ShapeShift in 2016 waarbij fondsen van in totaal ongeveer $ 200.000 werden weggespoeld gedurende een periode van twee weken. Zoals je zou verwachten dat de website offline is gehaald en de beveiliging opnieuw is opgebouwd, hoewel ik hoop dat dit betekent dat ze van hun fouten hebben geleerd en van beveiliging hun topprioriteit hebben gemaakt, is het nog steeds moeilijk om de feiten te negeren.

CEO Erik Voorhees lijkt te proberen een eerlijk te bieden uitleg over wat er is gebeurd. De aanval werd toegeschreven aan een niet bij naam genoemde medewerker die het bedrijf verraadde en een Bitcoin-portemonnee ging legen. De verliezen waren vrij aanzienlijk, hoewel ShapeShift beweert dat er nooit geld van klanten is aangeraakt.

ShapeShift-handelskosten

Het bedrijf is volledig openhartig over hun oplaadkosten, die variëren afhankelijk van de valuta die u koopt. Zorg ervoor dat u het tarief bekijkt dat u betaalt voor de gekozen valuta’s, aangezien deze kunnen verschillen afhankelijk van de mijnwerkerskosten voor elke blockchain.

Hier is een korte samenvatting van hoe sommige vergoedingen eruit zien:

BCH Kosten voor Bitcoin Cash Miner: 0.0002 BCH
BTC Kosten voor Bitcoin-mijnwerkers: 0,0025 BTC
DOGE Dogecoin Miner-vergoeding: 2.0 DOGE
ETH Ether Miner-vergoeding: 0,001 ETH
ENZ Ether Classic Miner-vergoeding: 0,01 ETC
LTC Litecoin Miner-vergoeding: 0,001 LTC
XMR Monero Miner-vergoeding: 0,02 XMR
XRP Ripple Miner-vergoeding: 0,5 XRP
ZEC Zcash Miner Fee: 0.0001 ZEC

Om de volledige uitsplitsing van hun handelskosten te zien, kijk hier eens naar.

Net als fiat-valuta is het belangrijk om kennis te nemen van de aangeboden wisselkoers, aangezien de uitwisseling hier waarschijnlijk een marge heeft. Natuurlijk zijn er geen stortings- en opnamekosten, als de service soepel verloopt, zou je het gevoel moeten hebben dat je gewoon cryptocurrency van de ene portemonnee naar de andere verstuurt.

Klantenservice

Klantondersteuning kan een allegaartje zijn op ShapeShift, zoals bij veel uitwisselingen. Als het goed gaat, zijn er lovende recensies en worden probleempjes heel snel opgelost. Aan de andere kant, als het niet goed gaat, kan het erg moeilijk lijken om een ​​antwoord uit het bedrijf te krijgen. Dit kan behoorlijk irritant zijn, vooral als u uw geld probeert te vinden!

De contactpagina op de website laat veel te wensen over, er ontbreekt een adres of telefoonnummer om ShapeShift vast te pinnen.

een verzoek indienen

Als u zich een weg baant door het ondersteuningsgedeelte van de website, heeft u ook nog steeds geen antwoord op enkele eenvoudige vragen.

Laatste gedachten – Samenvatting ShapeShift Exchange Review

ShapeShift lijkt u een naadloze manier te bieden voor overdracht tussen vrijwel elke cryptocurrency. En op het eerste gezicht kan het snel en efficiënt zijn als je merkt dat je in de verkeerde valuta bent, maar er is nog steeds veel frustratie voor de gebruiker.

De ondersteuning van meer dan 50 altcoins is erg aantrekkelijk voor diegenen die hun digitale portfolio met gemak echt willen uitbreiden. Het is niet nodig om gelokaliseerd bankieren te integreren, omdat alles op crypto is gebaseerd, waardoor u volledig in gedecentraliseerde blockchains blijft.

Anonimiteit wordt bewaard bij het gebruik van de service, wat prima is als er geen haperingen zijn.

(Bekijk onze volledige lijst met cryptocurrency-uitwisselingen)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me