Coinbase versus Binance

Als u nieuw bent in de cryptocurrency-ruimte, is het mogelijk dat de enige uitwisselingen waarvan u heeft gehoord, Coinbase en Binance zijn. Coinbase is het go-to-platform voor beginnende beleggers, terwijl Binance zelfs recentelijk snel de grootste cryptocurrency-uitwisseling is geworden overtreft Deutsche Bank in winstgevendheid.

Beide beurzen zijn geschikt voor verschillende doeleinden en u moet ze eerder als complementair dan als concurrenten beschouwen. In deze Coinbase vs Binance-beoordeling geven we alle informatie die u nodig hebt om erachter te komen welke uitwisseling beter voor u is (zo niet beide).

We gaan het hebben over:

Coinbase versus Binance: belangrijke informatie

Financieringsmethoden

Coinbase heeft aanzienlijk meer opties om geld op uw account te storten dan Binance.

Op Coinbase kun je geld storten en / of cryptocurrency kopen via ACH-overdracht, debetkaart, of overschrijving. U kunt ook ondersteunde cryptocurrencies storten – momenteel Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Binance is puur een cryptocurrency-uitwisseling, dus u kunt alleen geld op uw account storten met cryptocurrency. Om deze reden zullen veel handelaren eerst Bitcoin of Ethereum kopen op een platform zoals Coinbase of een andere fiat-uitwisseling en deze overbrengen naar Binance om andere munten te krijgen..

Koppel

Het Coinbase-team heeft hun interface ontworpen met de beginnende belegger in gedachten. In tegenstelling tot meer gecompliceerde handelsplatforms, heeft u geen opties voor margehandel of zelfs markt- / limietorders. Je hebt gewoon simpele koop- en verkoopopties.

Dit is geweldig als je net begint of Coinbase gebruikt als opstap naar een ander platform. Als u echter van het type bent dat geïnteresseerd is in het opnemen van technische analyse (TA) in uw transacties, wilt u misschien ergens anders kijken.

muntenbasis

Aan de andere kant is Binance beter geschikt voor meer ervaren handelaren. De uitwisseling omvat echter zowel een ‘basis’- als een’ geavanceerd’-platform, dus laat je niet intimideren om het uit te proberen als je nieuw bent.

De Basic view geeft u alle standaardopties van een handelsplatform (orderboeken, grafieken, handelsgeschiedenis) terwijl de Geavanceerd view geeft je wat meer analysehulpmiddelen.

binance-interface

Zoals eerder vermeld, is een solide strategie om snel een munt op Coinbase te kopen om deze over te dragen naar Binance om uitgebreider te handelen.

Handelskosten

Binance blaast Coinbase uit het water als het gaat om handelskosten. De kosten voor Coinbase variëren op basis van de koopmethode, maar variëren doorgaans tussen 1,49% en 3,99%. Investeringen van minder dan $ 200 kunnen u ook nog hogere kosten opleveren.

Binance heeft een van de laagste tarieven van alle beurzen op 0,1% per transactie. Bovendien wordt deze vergoeding gehalveerd wanneer u betaalt met de Binance-munt, BNB.

Beschikbare cryptocurrencies

Binance heeft een veel grotere muntselectie dan Coinbase.

Momenteel ondersteunt Coinbase alleen Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. Het team heeft echter aangekondigd dat ze van plan zijn binnenkort ERC20-tokens aan het platform toe te voegen.

Binance bevat dezelfde munten als Coinbase, naast meer dan 100 andere. De lijst met andere munten omvat, maar is niet beperkt tot:

 • Ark
 • Cardano
 • EOS
 • Monero
 • NEO
 • Rimpeling
 • VeChain
 • + veel meer

De munten op Binance zijn in handelsparen met Bitcoin, Ethereum, Binance en / of Tether.

Overdrachtslimieten

Op Coinbase bepalen uw koopgeschiedenis, accountleeftijd en verificatieniveau het maximale bedrag dat u in en uit uw account in één week kunt overboeken. Met een geverifieerde Amerikaanse rekening zou u geen problemen moeten ondervinden om een ​​wekelijkse limiet van $ 5.000 voor aankopen op een bankrekening en $ 50 voor kaartaankopen te krijgen. De opnamelimiet is voor het grootste deel veel hoger dan de stortingslimieten.

Coinbase-stortingen met een bankrekening duren over het algemeen 4-5 werkdagen, en kaartstortingen zijn direct. Opnames kunnen 2 tot 4 werkdagen duren.

Binance is soepeler met hun limieten. Er is geen limiet aan het bedrag dat u kunt storten en uw opnamelimiet is gebaseerd op uw verificatieniveau:

 • Niet geverifieerd: dagelijkse limiet van 2 BTC
 • Geverifieerd: 50 BTC dagelijkse limiet

Het verificatieproces omvat het verzenden van enkele persoonlijke informatie en het bewijzen van foto-identificatie.

Bedrijfvertrouwen

Zowel Coinbase als Binance ontvangen enorm veel vertrouwen en respect van de cryptocurrency-gemeenschap.

Coinbase is een in de VS gevestigd bedrijf dat zich sinds de oprichting aan alle juiste voorschriften heeft gehouden. Het platform heeft meer dan 10 miljoen gebruikers en heeft voor meer dan $ 50 miljard aan digitale valuta ingewisseld. Ze worden ook gesteund door investeerders zoals Andreessen Horowitz en de New York Stock Exchange.

Binance CEO Zhao Changpeng staat bekend om zijn transparantie, ongeacht in welke situatie Binance zich bevindt. Of het nu gaat om hackpogingen, platformuitval of geruchten, Changpeng houdt gebruikers op de hoogte via e-mail en Twitter. Dat is slechts een van de redenen waarom de beurs momenteel het grootste handelsvolume heeft van alle andere cryptocurrency-exchange.

#Binanciën heeft geverifieerd dat alle vermelde ERC20-tokens niet worden beïnvloed door de batch- of proxy-overloopbugs. Dank je @Quantstamp voor uw hulp om Binance de meest veilige uitwisseling te houden door alle vermelde ERC20-tokens efficiënt te controleren.

Lees meer over Medium: https://t.co/ikfuwYWtI8

– Binance (@binance) 30 april 2018

Fondsbeveiliging

Je geld is veilig op zowel Coinbase als Binance.

De Amerikaanse dollarfondsen die u op Coinbase opslaat, worden gedekt door een FDIC-verzekering tot $ 250.000. Bovendien slaat de beurs 98% van de digitale activa van gebruikers op in offline opslag, waarbij de resterende 2% verzekerd is. Zelfs in het geval van een datalek is die verzekering voldoende om alle verloren gelden terug te verdienen.

Hoewel beveiligingsinformatie niet direct beschikbaar is op hun website, heeft Binance keer op keer bewezen dat dit een topprioriteit is. Onlangs zijn enkele Binance-gebruikers het slachtoffer geworden van een phishing / API-aanval. Het Binance-team schortte opnames onmiddellijk op bij het opmerken van verdachte activiteiten die de hackers stopten. Nadat ze de slechte partijen hadden gedwarsboomd, hebben ze de juiste transacties teruggedraaid en het geld van gebruikers teruggegeven.

Dat gezegd hebbende, wordt het nog steeds aanbevolen om uw geld buiten een beurs en in een portemonnee te houden om een ​​extra beveiligingslaag te krijgen.

Klantenservice

De klantenondersteuning op beide platforms is historisch traag geweest in vergelijking met traditionele bedrijven vanwege de snelle groei van de cryptocurrency-industrie. Dit lijkt echter te veranderen.

Coinbase heeft onlangs een telefoonnummer van de klantenservice toegevoegd. Hoewel e-mailreacties nog steeds meer dan een week kunnen duren, is het snel en gemakkelijk om door te gaan via de telefoonlijn.

Binance heeft ook een achterstand in supporttickets, maar het team is communicatief op zowel Reddit als Twitter om gebruikers te helpen de problemen die ze hebben op te lossen.

Coinbase versus Binance Conclusie

Beide Coinbase en Binance zijn gerenommeerde beurzen die uitblinken op verschillende gebieden. En ze vullen elkaar gemakkelijk aan.

Coinbase is perfect als u een beginner bent of een snelle manier wilt om munten te kopen om over te dragen naar andere beurzen. Dit komt echter met een hoger prijskaartje.

Binance is ideaal om een ​​breed scala aan munten te kopen tegen minimale kosten. De complexere interface geeft u ook meer informatie om op TA gebaseerde transacties uit te voeren.

(Zie de volledige lijst met Crypto Exchange-beoordelingen van CoinCentral)

Meer Coinbase-vergelijkingen

 • Coinbase versus GDAX
 • Coinbase versus Kraken
 • Coinbase versus Gemini
 • Coinbase versus XAPO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me