Wat is Seuntjies DiceBot?

Seuntjies DiceBot is een software programma dat gokstrategieën automatiseert voor goksites met cryptocurrency, met name dobbelspellen. Het stelt je in staat om een ​​reeks verschillende gokstrategieën uit te voeren op een groot aantal cryptodobbelstenen websites zonder dat je handmatig weddenschappen hoeft te plaatsen. Simpel gezegd, het is een crypto-dicebot.

De cryptodicebot ondersteunt momenteel meer dan 25 goksites.

Naast geautomatiseerde gokstrategieën bevat Seuntjies DiceBot enkele extra functies die u wellicht nuttig vindt voor uw gameplay. Is dit de beste crypto-dicebot voor jou? Dat zoeken we uit.

Seuntjies DiceBot-functies

Het brood en de boter van Seuntjies DiceBot zijn de geautomatiseerde inzetstrategieën voor dobbelstenen. Out-of-the-box, u heeft er nogal wat tot uw beschikking. De lijst bevat Martingale, Labouchere, Fibonacci en d’Alembert. U kunt al deze strategieën ook naar wens aanpassen.

Standaard DiceBot-strategieën

Standaardstrategieën

Als u meer zoekt dan de standaardstrategieën, heeft u een aantal aanvullende opties. Ten eerste bevat de Seuntjies DiceBot-website een lange lijst met coderingsscripts gemaakt door andere gebruikers van dicebot. Voor de ontwikkelaars die er zijn, bevat het platform ook een programmeermodus waarin u uw eigen gokscripts kunt schrijven.

DiceBot Statistieken

De hoofdinterface van Seuntjies DiceBot toont enkele basisstatistieken voor uw gokstrategie. Je kunt een tafel bekijken met de laatste 100 (of welk aantal je ook gebruikt) weddenschappen die de bot heeft gemaakt, inclusief informatie over de:

  • Bedrag van de inzet
  • Dobbelsteenworp
  • Nonce-waarde (om eerlijk spel te garanderen)
  • Winst

Naast die tabel heb je een live grafiek van je winst in de loop van de tijd. Hoewel de live-grafiek uw standaard is, ondersteunt het platform ook andere typen. U heeft ook de mogelijkheid om statische grafieken van uw weddenschappen te maken over een specifieke periode.

dicebot kaartentafel

Winstdiagram en weddenschapstabel

Bovendien heb je een paneel dat enkele eenvoudige, overzichtsstatistieken voor je bot weergeeft, zoals overwinningen, verliezen en winst.

U heeft ook toegang tot meer gedetailleerde statistieken. Het statistiekenvenster, via het weergavemenu, geeft u informatie over uw winst per uur, beste / slechtste streaks, gelukspercentage, gemiddelde winst per weddenschap en vele andere gegevenspunten.

aanvullende statistieken

Aanvullende statistieken

Simulaties van weddenschappen

Als u een nieuwe strategie wilt uitproberen voordat u uw zuurverdiende geld erop riskeert, kunt u met Seuntjies DiceBot een simulatie uitvoeren. U kunt uw startsaldo en het aantal weddenschappen dat u plaatst aanpassen, en de simulatie spuugt uw eindsaldo, winst / verlies en uw beste en slechtste streaks uit.

Andere functionaliteit

Seuntjies DiceBot bevat een aantal extra functies die u wellicht handig vindt. De software kan verbinding maken met chatforums op bepaalde cryptodice-sites. U kunt e-mail- en geluidsmeldingen instellen voor specifieke evenementen. En u kunt automatisch geld opnemen op uw portefeuilleadres zodra u een ingestelde drempel bereikt (door u ingesteld).

Tot slot, als je een hot streak hebt (of cold streak trouwens), heeft Seuntjies DiceBot een nood-escape-toets die onmiddellijk alle weddenschappen stopt.

Koppel

De interface van Seuntjies DiceBot is verouderd, daar bestaat geen twijfel over. Het doet denken aan enkele van de eerste computerprogramma’s. Dat gezegd hebbende, maakt de gebruikersinterface gebruik van een barebones-indeling die simplistisch en gemakkelijk te gebruiken is. De website bevat een Beginnen gids die ook zou moeten helpen bij eventuele verwarring.

Uitgaande van een recente tweet, lijkt het erop dat het platform binnenkort een interface-update ondergaat. Zolang het bedrijf vasthoudt aan de eenvoudige interface-roots, zou deze update een algemeen positief resultaat moeten zijn voor het product.

Als je de gebruikersinterface voor DiceBot volledig opnieuw zou kunnen voorstellen, hoe zou die er dan uitzien? Wat wil je zien of wil je laten verwijderen? Wat vind je leuk aan de huidige gebruikersinterface en wat haat je eraan??

– Seuntjie (@SeuntjieDiceBot) 2 februari 2019

Kan ik Seuntjies DiceBot vertrouwen?

Eerst en vooral is Seuntijies DiceBot open-source, dus de code is beschikbaar voor verificatie op Github. Zolang u de software downloadt van het Officiële Pagina, u zou moeten wees goed.

Afhankelijk van uw favoriete goksite, moet u uw gebruikersnaam / wachtwoord of een API-sleutel opgeven om de dicebot te gebruiken. Dit stelt u wel voor een veiligheidsrisico; U heeft echter de mogelijkheid om deze informatie lokaal op te slaan. Dit betekent dat uw gevoelige informatie nooit de servers van het platform raakt. In plaats daarvan blijft het op uw computer opgeslagen.

Het platform heeft ook een verificatiemaatregel om de veiligheid van uw online gokervaring te verbeteren. Uw wedtabel bevat een kolom met de nonce-waarde van elke worp / weddenschap. De nonce zorgt ervoor dat de gokwebsite die u gebruikt, het nummer dat u gooit niet verandert in een verliezend nummer.

Is Seuntjies DiceBot de beste Crypto Dicebot?

We gaan je niet vertellen of Seuntjies DiceBot de beste crypto-dicebot is of niet. Dat is een beslissing die u zelf moet nemen. De gemeenschap lijkt echter te geloven dat de software op zijn minst een van de beste cryptodicebots is die er zijn.

Seuntjies DiceBot werd gelanceerd in 2013 met consistente updates en communicatie van het team erachter in de afgelopen zes jaar. Vroege en huidige beoordelingen van de software zijn over het algemeen positief met periodieke meldingen van vastlopen van de interface of een systeemfout. Het ontwikkelteam lijkt echter responsief te zijn en de problemen die zich voordoen onmiddellijk op te lossen.

Bovendien stond het team open voor functieverzoeken, implementeerde nieuwe wedstrategieën en andere functionaliteit op basis van feedback van de gemeenschap. Er zijn meer dan vijf jaar aan Bitcointalk forum chats om door te lezen als u meer wilt weten over het sentiment van de gemeenschap.

Als gratis stukje software is Seuntjies DiceBot het proberen waard. Dus, probeer het eens en beslis of dit de beste crypto-dicebot is voor uw gokstrategie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me