Ini adalah minggu pasaran yang baik untuk pemaksimalkan Bitcoin – ribut tweet Presiden 8:00 yang kasual menjadikan aset dan meningkatkan perbualan cryptocurrency menjadi dasar global DAN mengekalkan tahap harganya sementara segala sesuatu di sekitarnya melambung ke bawah dalam dua digit. Tidak terlalu lusuh, BTC, tidak terlalu lusuh.

Bitcoin memegang kedudukannya dalam pasaran cryptocurrency secara keseluruhan menurun dengan 2.9% untung selama seminggu. Monero juga mempunyai 2.77% memperoleh.

Hampir setiap projek terkenal lain sama ada mengambil usus atau dibantai. Ethereum tergendala 6.14% pada minggu ini, dan selebihnya projek melihat kenaikan harga dua digit: XRP 10%, Litecoin 12.43%, Tunai Bitcoin 13.55%, EOS 17.36%, Bitcoin SV 18.45%, Cardano 12.65%, NEO turun 11.73%, Ontologi 19.74%, Qtum 22.55%, dan Bytom 26%.

Jadual Harga$ Dolar Amerika

0 10 SebelumnyaSeterusnya 10

#CoinPriceMarketcapVolume (24h) ChangeChange (24H) Graf Harga (7D)
1 bitcoinBitcoinBTC $ 38,430.00 $ 717 B $ 52 B 19 M -1.37%

2 ethereumEthereumETH $ 1,611.47 $ 185 B $ 34 B 115 M -2.89%

3 penambatTetherUSDT $ 0.995773 $ 28 B $ 84 B 28 B -0.15%

4 kardanoCardanoADA $ 0.654042 $ 21 B $ 6 B 32 B 21.74%

5 riakXRPXRP $ 0.427198 $ 20 B $ 4 B 46 B -1.84%

6 polkadotPolkadotDOT $ 19.41 $ 19 B $ 1 B 961 M -3.36%

7 binancecoinBinance CoinBNB $ 68.69 $ 10 B $ 2 B 148 M 4.37%

8 litecoinLitecoinLTC $ 150.66 $ 10 B $ 6 B 66 M -5.01%

9 pautan rantaiPautan RantaiLINK $ 24.08 $ 10 B $ 2 B 406 M -3.53%

10 luar biasaStellarXLM $ 0.384578 $ 8 B $ 3 B 22 B 12.35%

10 SebelumnyaSeterusnya 10

Berita Cryptocurrency

SEC Meluluskan Dua Tanda RegA + Pertama: SEC memberikan dua token RegA +, Blockstack dan Props, lampu hijau untuk mengumpulkan dana melalui penjualan token. Props, pemula aplikasi penstriman live streaming YouNow, telah mengumpulkan $ 21 juta dalam pra-penjualan dengan orang-orang seperti Union Square Ventures, Comcast, Venrock, dan Casey Neistat dan tidak akan mengumpulkan wang dengan RegA +. Blockstack, bagaimanapun, berusaha untuk mengeluarkan sejumlah kecil “tumpukan”, yang akan memungkinkan pengguna untuk membeli nama domain, identitas pribadi, dan lalu lintas jaringan di jaringan Blockstack.

Polis China Rampas 4,000 Penambang Cryptocurrency: Polis di Jiangsu, sebuah wilayah pesisir timur-tengah di China, merampas 4.000 pelombong yang digunakan untuk menambang cryptocurrency secara haram di sembilan kilang yang berbeza. Polis melancarkan siasatan setelah firma kuasa tempatan melaporkan lonjakan penggunaan elektrik yang tidak normal yang menyebabkan kehilangan tenaga sekitar $ 3 juta.

Orang Berkata Barang

Trump “Bukan Peminat” Bitcoin dan Cryptocurrency Lain: # 45 dibawa ke Twitter untuk menyatakan pendapatnya mengenai Bitcoin, cryptocurrency, Libra, dan Dollar A.S. Kenyataan itu dengan tegas anti-cryptocurrency, tetapi banyak di kalangan masyarakat kewangan dan cryptocurrency memberi reaksi positif untuk melihat Bitcoin dibincangkan di pentas utama, walaupun itu adalah ribut tweet Presiden 8:00 PM yang kontroversial..

Saya bukan peminat Bitcoin dan Cryptocurrency lain, yang bukan wang, dan nilainya sangat tidak menentu dan berdasarkan udara tipis. Aset Crypto yang tidak terkawal dapat memudahkan tingkah laku yang menyalahi undang-undang, termasuk perdagangan dadah dan aktiviti haram lain….

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Julai 2019

Ketua Pegawai Eksekutif Coinbase Brain Armstrong Mendapat Giddy: Armstrong menghalau tua yang berusia “Pertama mereka mengabaikan anda, kemudian mereka menertawakan anda, kemudian mereka melawan anda, kemudian anda menang” petikan, dan menyatakan bahawa “kami baru saja melangkah ke tahap 3 kalian.”

Pencapaian dibuka! Saya bermimpi tentang seorang presiden A.S. yang bersidang perlu bertindak balas terhadap peningkatan penggunaan cryptocurrency bertahun-tahun yang lalu. “Mula-mula mereka mengabaikan anda, lalu mereka menertawakan anda, kemudian mereka melawan anda, kemudian anda menang”. Kami baru berjaya ke langkah 3. https://t.co/N3tzUKELaK

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 12 Julai 2019

Ketua Pegawai Eksekutif Circle Jeremy Allaire adalah Bullish: Allaire menyatakan bahawa kenyataan Trump adalah “Mungkin isyarat bull terbesar untuk BTC,” mendakwa bahawa cryptocurrency kini menjadi isu dasar global.

Mungkin isyarat bull terbesar untuk BTC yang pernah ada. Crypto kini menjadi isu dasar Presiden / Global. Orang di mana sahaja akan menggunakan gabungan mata wang digital berdaulat dan bukan berdaulat. https://t.co/PK79wmCddM

– Jeremy Allaire (@jerallaire) 12 Julai 2019

Ketua Pegawai Eksekutif Tron Justin Sun Menjemput Trump untuk Makan Tengah Hari: Sun memberikan # 45 sepucuk retoriknya sendiri, mengatakan Trump telah “disesatkan oleh berita palsu” dan mengajaknya makan siang dengan Warren Buffet.

Tuan Presiden, anda disesatkan oleh berita palsu. #Bitcoin & #Blockchain kebetulan adalah peluang terbaik untuk AS! Saya ingin menjemput anda untuk makan tengah hari bersama pemimpin kripto @WarrenBuffett pada 25 Julai. Saya menjamin anda selepas makan tengah hari ini, tiada siapa yang akan mengenali crypto lebih daripada anda!

– Justin Sun (@justinsuntron) 12 Julai 2019

Yang Baru di CoinCentral?

Muat turun Apl Crypto Rendah, Syarikat Teknikal Memudahkan Penggunaan Crypto: Pasaran crypto telah meningkat dalam beberapa bulan terakhir, tetapi jumlah aplikasi industri yang dimuat turun tidak meningkat. Laporan yang diterbitkan oleh Bloomberg mendedahkan bahawa pengguna Google Play memuat turun lebih daripada 67 juta aplikasi berkaitan cryptocurrency pada separuh pertama tahun ini berbanding 65 juta muat turun dalam tempoh yang sama tahun lalu.

Syarikat Perlombongan Crypto yang berpangkalan di UK mencatat keuntungan yang mengagumkan: Keuntungan perlombongan Bitcoin meningkat lagi apabila pasaran pulih dan Argo Blockchain, sebuah syarikat perlombongan yang berpangkalan di United Kingdom, mengatakan pendapatan dilaporkan telah melampaui jangkaan pendapatan suku kedua. Menurut komuniti syarikat yang baru dikeluarkan, keuntungan meningkat 24 peratus sejak 3 Jun 2019.

Hubungan Antara Permainan Video dan Crypto Industries semakin kuat: Menurut laporan terbaru, penerbit permainan video terkemuka mula mengintegrasikan komponen blockchain dan cryptocurrency ke dalam rangkaian mereka. Ini untuk memberikan pengalaman yang lebih baik untuk kedua-dua pembangun dan pengguna.

Lebih Banyak Berita Cryptocurrency

Bursa Jepun digodam $ 32 Juta: Bitcoin dilaporkan telah menghentikan semua perkhidmatan setelah peretasan yang berjumlah sekitar $ 32 juta sebagai ganti rugi (kira-kira 3.5 bilion yen). Dari jumlah yang hilang, $ 23 juta adalah milik pelanggan dan $ 9.2 juta adalah milik bursa.

Litecoin Menjadi “Crypto Rasmi” dari Dolphins Miami: Yayasan Litecoin mengumumkan kerjasama dengan Miami Dolphins yang akan membolehkan peminat yang menghadiri permainan di rumah di Hard Rock Stadium untuk membayar dengan Litecoin dan Bitcoin ketika membeli tiket untuk 50/50 Raffle, yang merupakan undian yang menyumbangkan separuh kemenangan kepada Miami Yayasan Dolphins. Pengasas Litecoin Charlie Lee berkomentar, “Kerjasama ini mendorong Litecoin di hadapan penonton berjuta-juta orang di seluruh dunia pada masa di mana penggunaan cryptocurrency terus mendapat momentum dan ekosistem dapat menyokong kes penggunaan dunia nyata dengan cara yang sebelumnya tidak mungkin. Kami melihat ini sebagai kaedah yang kuat untuk meningkatkan kesedaran dan mendidik orang ramai mengenai Litecoin dan cryptocurrency dalam skala yang luar biasa. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me