Minggu Ini Di Crypto: 27 April 2018

Larian Bull? Perangkap Lembu? Crap Bull?

Membuka hari Jumaat ini dengan cap pasaran $ 415 bilion, pasaran mempunyai tiga minggu keuntungan dalam beg. April merupakan bulan yang baik untuk para pelabur. Sejak lompatan $ 1.000 yang dilakukan Bitcoin pada 12 April, kami telah mengalami aliran menaik yang stabil sejak itu, dan semua tindakan harga positif mempunyai beberapa penganalisis membuat postulasi larian lembu.

Tidak menjadi keburukan ketika semuanya habis, tetapi jangan terlalu terburu-buru. Kami melihat sesuatu yang serupa pada bulan Februari di mana pasaran meningkat menjadi lebih dari $ 500bn dalam masa kurang dari dua minggu setelah jatuh di bawah $ 280bn. Pertumbuhan ini lebih lama dan (nampaknya) lebih organik, tetapi kita mesti memerhatikan rintangan harga. Sekiranya Bitcoin dan budak lelaki lain tidak dapat menembusi tahap rintangan yang mereka tolak minggu ini (untuk Bitcoin, $ 9.700), kita dapat melihat kenaikan dua kali ganda seperti yang kita lakukan pada bulan Februari dan kembali ke bawah. Sekiranya tahap rintangan ini ditembusi, kita masih boleh mendapatkan harga yang lebih tinggi.

Tidak cuba menakutkan sesiapa sahaja – hanya cuba menunjukkan kedua-dua sisi duit syiling. Berjaga-jaga di luar sana, kawan-kawan.

Bitcoin: Pada harga $ 9,220, Bitcoin telah mencatat tahap selesa 7% meningkat pada minggu.

Ethereum: Ethereum menyaksikan pertumbuhan yang sangat memberangsangkan minggu ini, meningkat 12% dengan harga $ 672.

Riak: Tidak diragukan lagi sebagai tindak balas terhadap kenaikan besarnya minggu lalu, Ripple sebenarnya merosot 1% pada $ 0.84.

Berita Domestik

Nasdaq Bersedia Membuka Pertukaran Cryptocurrency Apabila “orang bersedia untuk pasaran yang lebih terkawal”: Dalam wawancara Squawk Box pada hari Rabu ini, Ketua Pegawai Eksekutif Nasdaq Aden Friedman memberitahu CNBC bahawa “Nasdaq akan mempertimbangkan untuk menjadi pertukaran crypto dari masa ke masa.” Friedman terus menyiratkan bahawa Nasdaq hanya akan memasuki pasar ketika ada peraturan yang tepat: “Jika kita melihatnya dan mengatakan ‘sudah waktunya, orang sudah bersedia untuk pasaran yang lebih terkawal,’ untuk sesuatu yang memberikan pengalaman yang adil bagi para pelabur . “

Winklevoss’s Gemini Exchange Mitra dengan Nasdaq untuk Memantau Pasarannya: Mungkin Nasdaq sedang menguji pasaran sebelum melompat masuk. Pada hari yang sama dengan wawancara Friedman, pertukaran Gemini, yang dimiliki dan dikendalikan oleh kembar Winklevoss, mengumumkan akan melaksanakan Pengawasan Pasar SMARTS Nasdaq untuk menangani manipulasi pasar di platformnya. “Penggunaan Pengawasan Pasar SMARTS Nasdaq kami akan membantu memastikan bahawa Gemini adalah pasar berdasarkan peraturan untuk semua pelaku pasar,” kata Tyler Winklevoss, CEO Gemini dalam sebuah komen.

Memperkenalkan Teknologi Pengawasan Marketplace dengan @Nasdaq https://t.co/giHwJtseRu

– Gemini (@GeminiDotCom) 25 April 2018

Goldman Sachs Grabs Crypto Trader untuk Berkhidmat sebagai VP Aset Digital: Membalikkan trend eksekutif jalanan jalanan untuk menyertai projek blockchain, Goldman Sachs telah meraih bakat dari alam cryptocurrency. VP Aset Digital baru, Justin Schmidt, mempunyai ijazah sarjana dalam Sains Komputer dari MIT dan sebelumnya memegang jawatan VP di WorldQuant LLC dan Seven Eight Capital. Goldman Sachs membuat kedudukan “sebagai tindak balas terhadap minat pelanggan terhadap pelbagai produk digital,” walaupun firma itu “belum mencapai kesimpulan mengenai skop penawaran aset digital kami,” kata jurucakap Goldman Sachs, Tiffany Galvin-Cohen, mengenai penyewaan tersebut..

Kajian Teknologi MIT Menerbitkan “Mari Kita Hancurkan Bitcoin,” sebuah Esei mengenai Bagaimana Bitcoin Boleh Terjun: Pengarang Morgan Peck sama sekali tidak menganjurkan bahawa Bitcoin harus dihancurkan; dia hanya menggariskan bagaimana ia boleh dihancurkan. Menurut hujahnya, pemerintah dan bank pusatnya boleh mengeluarkan cryptocurrency sendiri sebagai ganti Bitcoin, Facebook boleh melancarkan ICO dan merebut populariti Bitcoin – senario yang merisaukan jika tidak sangat tidak mungkin – atau Bitcoin hanya boleh dianggap tidak relevan oleh banyak cryptocurrency yang digunakan untuk membayar pelbagai barang dan perkhidmatan.

Rang Undang-Undang Perniagaan Blockchain Membuat Rundingannya di Dewan Negara California: Senator Negara Bagian California Bob Hertzberg (D) telah memperkenalkan undang-undang yang akan menjadi “langkah pertama dalam memperkenalkan teknologi di California dalam kapasitas terbatas,” menurut seorang pejabat siaran akhbar. Sekiranya diberlakukan dalam undang-undang, SB 838 “akan memungkinkan penggunaan teknologi blockchain untuk amalan perniagaan tertentu di California. Blockchain adalah teknologi yang muncul yang membolehkan rekod disimpan dan dikemas kini di banyak komputer menggunakan teknologi lejar diedarkan. “

Jangan Tergesa-gesa Peraturan, Kata Anggota Kongres AS Patrick McHenry: Bagaimana anda melawan penipuan di pasaran yang tidak terkawal? Mungkin ada yang mengatakan peraturan adalah tempat yang baik untuk bermula, tetapi Anggota Kongres North Carolina, Patrick McHenry mengatakan tidak begitu pantas. Walaupun dia yakin teknologi blockchain sangat berpotensi, dia tidak mahu para penggubal undang-undang dan pegawai merasa tertekan untuk menerapkan kebijakan rash: “Saya takut bahawa Kongres dan pembuat dasar lain terbungkus dengan gembar-gembur bitcoin dan merasa seperti melakukan sesuatu – apa sahaja – lebih baik daripada tidak ada, ”katanya kepada CoinDesk.

IBM Files Patent for IoT Protocol yang Menggunakan Bukti Kerja: Bergabung dengan senarai syarikat teknologi lama yang telah mengemukakan paten untuk teknologi lejar diedarkan, IBM telah mengajukan paten dengan Pejabat Paten dan Tanda Dagangan AS untuk bukti protokol kerja yang dibina untuk Internet of Things. Menurut dokumen rasmi, paten adalah kaedah “yang terdiri dari: menentukan bukti kerja melalui peranti; menggunakan sekumpulan nilai nonce yang telah ditentukan semasa menentukan bukti kerja; menyimpan bukti kerja pada blockchain; dan menyiarkan bukti kerja sebagai mesej siaran. “

Permohonan Paten AS untuk blockchain

Yang Baru di CoinCentral?

Mengapa Perkara 2FA & Jenis 2FA Terbaik: Pengesahan dua faktor adalah langkah keselamatan penting untuk memastikan dana anda selamat, jadi anda ingin memastikan kaedah 2FA anda kedap udara.

Apa itu Po.et (POE)? | Panduan Permulaan: Po.et adalah lejar sejagat berasaskan Ethereum yang direka untuk mengesan pemilikan dan atribusi untuk aset kreatif digital dunia yang dikembangkan oleh BTC Media.

Bagaimana Pembangun Mengubah Elektronik Lama menjadi Rig Perlombongan Bitcoin: Perlombongan Bitcoin sering mendapat rap buruk kerana tidak mesra ekologi; bagaimana jika kita mengubah reputasi ini dengan membina pelantar dengan perkakasan kitar semula?

Kesalahan Umum yang Perlu Dielakkan Semasa Perdagangan Cryptocurrency: Sama ada pesanan atau penjualan panik, cubalah mengelakkan kesilapan ceroboh ketika bermain dengan wang matematik ajaib.

Pertukaran Cryptocurrency Teratas pada 2018: Pasaran pasaran dan perdagangan telah berubah secara drastik pada tahun lalu, jadi terus ikuti pilihan anda dengan panduan kami untuk pertukaran terbaik.

Rintangan Penapisan Bitcoin Dijelaskan: Dengan kebolehubahan sepenuhnya, tanggungjawab besar, dan untuk Bitcoin, ini bermakna anda tidak boleh bersembunyi dari apa yang diumumkan oleh blockchain.

Apa itu Radar Relay Decentralized Exchange: Pertukaran desentralisasi Radar Relay membolehkan perdagangan mata wang kripto peer-peer setiap pertukaran terdesentralisasi generasi pertama yang lain seperti OasisDEX, EtherDelta, dan IDEX.

Kesan Cryptocurrency yang Akan Datang ke Industri Kewangan: Blockchain dan cryptocurrency sering disebut-sebut dengan potensi mengganggu mereka, dan industri kewangan lama tidak dihalangi daripada gangguan ini.

Melombong Masa Depan Wang: Membangun Rig Perlombongan GPU: Adakah anda pernah mahu memulakan perlombongan GPU tetapi tidak tahu hendak memulakannya? Kami boleh membantu anda.

Dompet Ether Saya Menderita Serangan Phishing Setelah Penggodam Merampas DNS Awam Google: Kira-kira 515 ETH dicuri akibat serangan phishing.

John McAfee Berfikir sudah tiba masanya Jamie Dimon untuk Menyerah: John McAfee mengalaminya lagi, dan dia memanggil Ketua Pegawai Eksekutif JP Morgan meminta “syarat penyerahan.”

Cara Menilai Cryptocurrency: Sebelum membeli jangka masa r / cryptocurrency minggu ini, anda mungkin ingin mempertimbangkan nilai objektif pelaburan anda.

Neil Patel di KindAds, Crypto Advertising, Entrepreneurship, and Regulations: Kami dengan senang hati duduk berbual dengan pemasar dan usahawan terkenal Neil Patel, menyentuh topik seperti larangan iklan crypto teknologi besar dan evolusi keusahawanan blockchain.

Bagaimana Dompet Perkakasan Dapat Menjamin Cryptocurrency Anda: Lelaki yang serius, dompet perkakasan adalah penting – jika anda perlu meyakinkan, lihatlah serangan phishing MyEtherWallet yang baru sahaja kami lindungi.

Cara Menjadi Pedagang Cryptocurrency: Sebelum anda memulakan perdagangan dan melabur dalam mata wang kripto, anda ingin menetapkan beberapa panduan pelaburan dan dilengkapi dengan alat yang betul.

Jessx Houlgrave dari Codex Protocol di Dunia Seni Blockchain dan Keusahawanan Crypto: Jess Houlgrave adalah pengasas bersama & COO di Codex Protocol dan meminjam pengalamannya dalam segala hal dari menghabiskan beberapa tahun dalam industri kewangan dan menjadi perunding blockchain dan seni.

Ulasan ICO: Selesaikan. Penjagaan: Solve.Care menawarkan penyelesaian blockchain global untuk sistem koordinasi, pentadbiran, dan pembayaran dalam penjagaan kesihatan.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

ERC-20 Bug Memaksa OKEx untuk Menghentikan Deposit Token: Menurut laman sokongan OKEx jawatan, penggodam menemui cara untuk memanfaatkan kelemahan kontrak pintar ERC-20, “BatchOverFlow,” yang membolehkan mereka mengeluarkan token dari udara tipis dan menyimpannya terus ke bursa. “Kami menangguhkan deposit semua token ERC-20 kerana penemuan bug kontrak pintar baru – ‘BatchOverFlow’. Dengan mengeksploitasi bug, penyerang dapat menghasilkan sejumlah besar token, dan memasukkannya ke alamat biasa. Ini menjadikan banyak token ERC-20 rentan terhadap manipulasi harga penyerang, ”tulis catatan itu. Bursa menangguhkan semua deposit token ERC-20 sebagai tindak balas.

Cadangan untuk Membuka Dana Frozen Parity Wallet Membiakkan Kontroversi Komuniti: November lalu, seorang individu yang tidak dikenali mengeksploitasi kerentanan Etherum wallet Parity yang popular, secara tidak sengaja membunuh perpustakaan dompet multisignature Parity dan meninggalkan 513,777.16 ETH tidak dapat diakses ke 587 dompet. Sekarang, cadangan mengenai Github (EIP-999) telah memperkenalkan perubahan kod yang dapat memungkinkan mereka yang terkena dampak mengakses semula dana mereka, tetapi etherchain.org mengundi melibatkan individu yang terkena bencana mengemukakan cadangan 330-300. Namun, sebilangan anggota masyarakat sedang berkata bahawa undi tersebut tidak mencerminkan sentimen masyarakat dengan secukupnya, dan perbincangan telah muncul kembali perbahasan mengenai ketidakboleh ubah blockchain dan akibat perubahan kod untuk memulihkan dana.

Keputusan undian Parity Wallet

Lebih banyak mengenai Kerentanan: Pengguna MyEtherWallet Mempunyai Dana yang Dipalsukan dari DNS Palsu: Pada awal pagi 24 April, penggodam merampas Google Public DNS MyEtherWallet, mengalihkan lalu lintas dari perkhidmatan dompet Ethereum yang popular ke laman web palsu. Walaupun peringatan muncul pengguna memberi amaran bahawa destinasi itu mempunyai sijil SSL yang tidak sah, beberapa pengguna mengakses laman web yang salah dan cuba log masuk ke dompet mereka dengan kunci peribadi. Akibat serangan phishing, sekitar 515 ETH (~ $ 350,000) dicuri.

Dengan tuduhan mencuri elektrik, polis China merampas 600 keping perkakasan perlombongan: Operasi perlombongan di bandar pelabuhan timur laut Tianjin dibakar minggu ini kerana didakwa merompak pembekal elektrik tempatan dari elektriknya. Polis merampas peralatan pakaian tersebut setelah pengusaha grid melihat peningkatan penggunaannya, kadang-kadang setinggi 28% di atas paras purata. Siasatan menunjukkan bahawa para penambang mungkin menggunakan tenaga melalui kotak persimpangan pintas dalam pergolakan yang berterusan yang disebut polis sebagai “kes kecurian terbesar dalam beberapa tahun kebelakangan ini.”

Poll Thomas Reuters Mengungkapkan bahawa Satu dari Lima Institusi Kewangan Telah Menimbangkan Perdagangan Crypto: Pada hari Selasa ini, Thomas Reuters menerbitkan tinjauan yang menunjukkan bahawa satu daripada lima institusi kewangan sampel mempunyai rancangan untuk melancarkan perdagangan cryptocurrency dalam jangka waktu satu tahun, sementara 70% daripada mereka yang ingin memulakan perdagangan mempunyai rancangan untuk memulakan dalam tiga hingga enam bulan akan datang. Menurut sebuah artikel di Reuters, “[survei] meliputi lebih dari 400 pelanggan di seluruh Thomson Reuters Corp TRI.O (TRI.N) platform termasuk pengurus aset besar, dana lindung nilai dan meja perdagangan di bank terbesar. “

Bank Sepanyol Menyampaikan Pinjaman Terbitan Blockchain Pertama: The Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) telah melakar sejarah dengan menjadi bank pertama yang mengeluarkan pinjaman menggunakan teknologi blockchain. Seluruh proses pinjaman, menurut bank multinasional Sepanyol, diawasi menggunakan lejar yang diedarkan yang maklumatnya tersedia kepada bank dan peminjam. “Blockchain dapat memberikan kelebihan yang jelas bagi semua pihak dalam pasaran pinjaman korporat dari segi kecekapan, ketelusan, dan keamanan, CEO Carlos Torres Villa mengulas perkembangan tersebut, dan menyebutnya” satu lagi contoh kuat bagaimana teknologi gangguan dapat digunakan untuk menambah nilai untuk perkhidmatan kewangan, sesuatu yang penting dalam strategi kami. “

Harta Karun Mt. Dana Gox Sedang Bergerak, Batten Down the Hatches, Bucko: Crypto Ground data mendedahkan bahawa 16,000 BTC dan 16,000 BCH telah berhijrah keluar dari dompet sejuk di bawah kawalan Nobuaki Kobayashi, Mt. Pemegang amanah kebankrapan Gox. Ini tidak bermaksud bahawa dana telah dipindahkan untuk dijual di bursa, tetapi cukup wang (kolektif $ 165 juta) untuk tindakan menarik perhatian masyarakat cryptocurrency.

Nampaknya 16k BTC dari Gunung Gox digabungkan ke alamat ini

Kami jelas tidak tahu sama ada ia dijual atau dipindahkan kerana alasan lainhttps://t.co/rr05Vn7Fnv pic.twitter.com/eMS1vMCG3l

– Alistair Milne (@alistairmilne) 26 April 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me