Minggu Ini di Crypto – 6 April 2018

Dude, Di mana Lantai?

Tidak serius, di mana ia? Selepas penurunan yang lebih tinggi pada pertengahan Mac, pasaran cryptocurrency meningkat seketika di atas $ 350bn, hanya untuk meneruskan penurunan yang perlahan dan stabil hingga ke tahap pertengahan Mac.

Namun, kini jumlah pasaran ruang lebih rendah daripada paras terendah yang disentuhnya setengah bulan lalu. Dengan harga $ 249 bln, kami berada di tahap terendah sejak 22 November 2017. Dari sini, melihat beberapa tindakan di sebelah kanan akan menjadi tanda yang baik, yang menunjukkan bahawa pasaran semakin tenang dan menyatukan. Sekiranya tidak, dan Bitcoin turun semula di bawah $ 6k, bersiaplah untuk aliran menurun berterusan.

Bitcoin: Ke bawah 4% pada minggu ini, Bitcoin berehat dengan harga lebih dari $ 6,600. Bukan penurunan terburuk, tetapi petanda bahawa kita tidak diberi pembalikan trend yang jelas untuk kenaikan harga.

Ethereum: Budak perak Crypto berada di kapal yang sama dengan Bitcoin bro besar. Pada harga $ 368, Ethereum juga turun 4%, yang merupakan penyingkiran yang hampir disukai dari kerugian yang lebih besar yang ditanggungnya berbanding dengan kelompoknya dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

Riak: Datang ketiga (dari segi harga dan cap pasaran), Ripple mengalami kerugian dua kali ganda daripada dua aset kami yang lain, turun 8% dari harganya Jumaat lalu.

pasaran cryptocurrency pada 6 april

Berita Domestik

Semua Wang Tunai dan Riak Masih Tidak Dapat Disenaraikan di Gemini atau Coinbase: Laporan muncul minggu ini bahawa, walaupun terdapat banyak usaha, Ripple gagal memasukkan XRP di Coinbase atau Gemini. Pasukan koin perbankan telah berusaha untuk membayar $ 1 juta di muka kepada Gemini dan bahkan meminjamkan XRP bernilai $ 100 juta kepada Coinbase, keduanya tidak berhasil. Sebagai titik panas AS untuk membeli crypto secara langsung dengan fiat, penyenaraian di kedua-dua bursa akan meningkatkan status Ripple sebagai salah satu aset peringkat teratas cryptocurrency.

Pelabur AS berhutang sebanyak $ 25 bilion dalam Cukai Crypto, Anggaran Ahli Strategi: Bayangkan bahagian yang tidak signifikan – kurang dari 7% – dari populasi negara yang berhutang lebih banyak daripada keseluruhan KDNK sebuah negara kecil. Nah, menurut Thomas Lee, pengasas bersama dan penyelidik terkemuka Fundstrat, but ini sesuai dengan populasi pelaburan cryptocurrency Amerika Syarikat. Penganalisis menganggarkan bahawa pelabur AS berhutang sekitar $ 25 bilion dalam cukai cryptocurrency, akibat yang dapat menyumbang kepada kesihatan pasaran crypto sejak akhir-akhir ini, Lee percaya.

Kongres (Akhirnya) Memberi Cryptocurrency S / O dalam Laporan Ekonomi Bersama Tahunan: Sehingga bulan lalu, jawatankuasa kongres dan jawatankuasa kecil telah memimpin perbincangan cryptocurrency untuk kerajaan persekutuan. Namun, pada 13 Mac, seluruh Kongres membahas kripto dalam Laporan Ekonomi Bersama, menumpukan seluruh bahagian kepada kesan cryptocurrency dan teknologi blockchain. Terutama, laporan itu melabel 2017 sebagai “tahun cryptocurrency,” terus menyatakan, “[jika] mata wang digital menjadi tidak stabil pada masa akan datang, menilai item dalam denominasi tersebut menjadi lebih mudah dan individu mungkin mula menggunakannya lebih kerap sebagai medium pertukaran. “

Bitcoin Laporan Kongres

Robinhood Melancarkan Opsyen Pelaburan Crypto Tanpa Bayaran: Pada 2 April, Robinhood melancarkan perkhidmatan perdagangan cryptocurrency yang dinanti-nantikan, menambah rangkaian pilihan perdagangan sahamnya. Popular di kalangan milenium, Robinhood mengumumkan pada Januari ini bahawa ia akan menyediakan perdagangan cryptocurrency tanpa bayaran untuk Ethereum dan Bitcoin. Kini, perkhidmatan ini disiarkan secara langsung, yang membolehkan penduduk di California, Massachusetts, Missouri, dan Montana membeli Bitcoin dan Ethereum dengan harga USD. Robinhood berharap dapat mengembangkan perkhidmatan ke lebih banyak negeri di jalan raya.

SEC Menyampaikan KO ke ICO Dipromosikan oleh Floyd Mayweather: Mungkin selebriti akan berfikir dua kali sebelum mereka mempromosikan ICO dari sini. Centra Tech Inc., yang dipromosikan oleh petinju pesara Floyd Mayweather, mengumpulkan $ 32 juta setelah berjanji kepada para pelabur bahawa ia akan membolehkan mereka memindahkan cryptocurrency secara automatik ke fiat berkat kerjasama dengan Visa dan Mastercard. Sudah tentu, tidak ada kerjasama seperti itu, dan SEC menuduh pengasasnya, Sohrab Sharma dan Robert Farkas, dengan penipuan, menangkap Farkas di sebuah lapangan terbang ketika dia bersiap untuk melarikan diri dari negara itu.

Pelajar Kolej AS Menambang Bitcoin dengan Elektrik Bilik Asrama Percuma: Masa mereka berubah dan pelajar berubah dengan mereka. Daripada mencari pekerjaan biasa atau pekerjaan sambilan, anak-anak kuliah hari ini memanfaatkan elektrik percuma bilik asrama mereka untuk menambang Bitcoin dan cryptocurrency lain. Trend mula meningkat pada tahun lalu, tetapi semasa aliran menurun pasaran, ia menjadi kurang popular kerana keuntungan perlombongan berkurang.

Arizona Menghalalkan Penggunaan Blockchain untuk Perniagaan, Syarikat: Tajuk utama mengatakan itu semua. Menambah senarai litigasi mesra kripto, Arizona kini telah memberi lampu hijau kepada perniagaan dalam negeri untuk menyimpan dan memindahkan data menggunakan teknologi blockchain. Gabenor Arizona Doug Ducey menandatangani undang-undang tersebut pada 3 April.

Coinbase Terus Ke Corner Market ketika Mula Membentuk Dana VC: Pasaran mungkin turun, tetapi Coinbase tidak peduli. Pertukaran / vendor cryptocurrency terbesar di dunia mengumumkan pada bulan Mac ini bahawa ia akan melancarkan indeksnya sendiri, dan sekarang, ia menubuhkan dana modal teroka sendiri. Coinbase Ventures, seperti yang disebut, akan berusaha untuk mengatur “perusahaan tahap awal yang memiliki tim dan idea yang dapat menggerakkan ruang maju dengan cara yang positif dan bermakna,” menurut Coinbase.

Memperkenalkan Coinbase Ventureshttps://t.co/flW2jsF60M

– Coinbase (@coinbase) 5 April 2018

George Soros OKs Perdagangan Cryptocurrency untuk Dana Pelaburannya: Dalam peristiwa yang mengejutkan, George Soros telah meluluskan perdagangan cryptocurrency untuk Soros Fund yang berpusat di New York. Pada Januari yang lalu, Soros tidak banyak bercakap mengenai cryptocurrency di Forum Ekonomi Dunia di Davos, Switzerland, tetapi langkah ini nampaknya menunjukkan penolakan dari sikap kerasnya beberapa bulan yang lalu.

Yang Baru di CoinCentral?

Panduan Penyediaan Ledger Nano S (Konfigurasi + Pemasangan Aplikasi): Perlukan bantuan untuk menyiapkan Ledger Nano S anda? Kami membuat anda dilindungi.

Nod Penuh Bitcoin: Apa itu dan Bagaimana Menyiapkannya: Memahami bagaimana node beroperasi adalah tugasnya sendiri, apalagi mewujudkannya untuk diri sendiri. Nasib baik, kami mendapat semua maklumat yang anda perlukan.

Blockchain and Art: Pasarannya Ada dan Apa yang Perlu Anda Ketahui: Sebilangan orang mengatakan bahawa teknologi adalah bentuk seni. Dengan ledakan pasaran seni blockchain baru-baru ini, ini nampaknya lebih banyak fakta daripada fiksyen hari ini.

Apa itu Civic (CVC)? Panduan Pemula: Lihat panduan pemula kami di Civic untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengesahan dan pengurusan identiti blockchain.

Cara Menghantar Token ERC20 Dari Leher Nano S (Menggunakan MyEtherWallet): Dompet perkakasan Ledger Nano S berintegrasi dengan perkhidmatan MyEtherWallet, menjadikan penyimpanan dan penghantaran token ERC20 sedikit sebanyak.

Chris Keshian Dana Apex Token Fund Membawa Dana Crypto Hedge kepada Rata-rata Pelabur: Beberapa dana lindung nilai cryptocurrency terbuka untuk pelabur yang tidak bertauliah – Chris Keshian ingin mengubahnya.

Penghantaran Blockchain: Protokol Penghantaran Baru: Teknologi blockchain berpotensi merevolusikan industri kuno: penghantaran.

Perlombongan Bitcoin Memanaskan di Kampus Kolej: Hai, jika anda mempunyai akses kepada elektrik percuma, tidakkah anda mencuba perlombongan?

Bitcoin Private, yang pertama dari “fork-penggabungan” Bitcoin dan Zclassic: Beberapa pembangun berkumpul untuk melakukan sesuatu yang belum pernah terjadi sebelumnya di crypto-sphere: mereka mencipta mata wang baru dengan memalsukan dua yang ada.

Cara Memindahkan Token ERC20 Dari Leher Nano S (Menggunakan MyEtherWallet): Menghantar token ERC20 ke Ledger anda sedikit lebih rumit daripada menghantar Bitcoin dan Ethereum. Daripada menggunakan aplikasi Ledger, anda perlu menggunakan MyEtherWallet. Tapi jangan risau. Dalam panduan ini, kami akan mengajar anda cara memindahkan token ERC20 ke Ledger Nano S.

Semasa Slaid Pasaran, Dana Lindung Nilai Crypto Turun: Dengan 9 dana lindung nilai terpaksa menutup perkhidmatan tahun ini, 250+ cryptocurrency yang tersisa di dunia dapat melihat masalah di kaki langit.

Blockchain Memenuhi Pengiklanan Digital: 3 Projek yang ingin Menurunkan Raja: Blockchain telah memberikan ratusan projek peluru perak untuk menjatuhkan perantara yang memerintah – persoalannya adalah jika mereka mempunyai apa yang diperlukan untuk membina senjata api dan benar-benar menembaknya.

Pengenalan Corak Carta Pembalikan: Ingin meningkatkan kemahiran TA anda? Kami dapat membantu anda dengan panduan kami untuk pembalikan corak.

Apa itu Enjin Coin? Panduan Pemula: Ketahui lebih lanjut mengenai duit syiling Enjin dan aset dalam permainan yang disokong blockchain dengan panduan pemula kami.

Cara Memindahkan Bitcoin ke Ledger Nano S: Ringkasnya mungkin terdengar, kadang-kadang semua orang memerlukan sedikit pertolongan, jadi jangan sapu barang kecil itu – kami sudah ada untuk anda.

Temui Plantoid: Karya Seni Robot yang Berasaskan Bitcoin dan Memakan Bitcoin: Plantoid adalah pemasangan seni robot yang dibina di atas blockchain. Sepenuhnya autonomi, kilang robot bertahan dari sumbangan Bitcoin dengan objektif tunggal untuk menghasilkan semula Plantoid lain.

Walaupun terdapat Wang di Meja, Bursa AS Teratas Tidak Mahu Bergelombang: Ripple nampaknya tidak akan berhenti, walaupun ia berusaha untuk menuju ke Gemini dan Coinbase.

Verge Mengalami Serangan 51%, Garpu Keras dalam Respons: Verge menjadi mangsa serangan 51% pertama dalam sejarah crypto, dan pasukannya berusaha keras untuk meminimumkan kerosakan wang.

Ketua Pegawai Eksekutif Coinnest Ditangkap kerana Penipuan, Kesalahan: Bagi bank dan bursa, pegawai Korea Selatan telah berhati-hati untuk meletakkan amalan penipuan dan pengubahan wang haram, dan seperti yang ditunjukkan oleh penangkapan Coinnest, dengan alasan yang baik.

Aragon’s Luis Cuende mengenai Pemerintahan Blockchain & Bidang Kuasa Digital: Kami mempunyai hak istimewa untuk berbual dengan Luis Cuende, pengasas dan ketua projek Aragon, mengenai peranan blockchain dalam mentadbir.

Kursus Kebangkitan Blockchain di Universiti Amerika Teratas: Blockchain sedang memasuki silibus sains komputer di seluruh negara, jadi kami melihat kurikulum ini dan universiti yang menawarkannya.

Cara Menghantar Bitcoin Dari Ledger Nano S: Sekali lagi, mungkin kelihatan mudah, tetapi inilah penjelasan cepat sekiranya anda memerlukannya.

Berita Crypto dari Seluruh Dunia

Eksekutif Bursa Korea Ditandai dengan Embezzlement: Ketua Pegawai Eksekutif Coinnest dan anak buahnya ditahan oleh Polis Korea Selatan kerana “penggelapan berbilion won dari akaun pelanggan mereka dan memindahkannya ke akaun mereka sendiri.” Secara keseluruhan, dilaporkan bahawa mereka menggelapkan dana bernilai kira-kira $ 940,000.

Monex membeli Coincheck, Follows in the Footsteps of Circle: Monex, sebuah syarikat pembrokeran internet Jepun, menyelamatkan Coincheck dengan pembelian berjuta-juta dolar. Pada akhir Januari tahun ini, pertukaran mengalami peretasan paling mahal dalam crypto-sfera sehingga kini, kehilangan kira-kira $ 530 juta bernilai NEM. Pengambilalihan itu menjadikan Monex syarikat kedua yang membeli bursa tahun ini, berikutan pembelian bursa Poloniex oleh Circle.

Bank Pusat India Menurunkan Semua Akaun Berkaitan Crypto: Tidak, India tidak melarang mata wang kripto, seperti yang dilaporkan oleh beberapa laporan secara salah. Yang mengatakan, Bank Pusat India memutuskan semua hubungan dengan perniagaan, orang, atau organisasi yang terlibat dalam cryptocurrency. Pihak berkuasa perbankan mengeluarkan berita tersebut di dalamnya “Pernyataan mengenai Dasar Pembangunan dan Peraturan” pada 5 April, bersama dengan rancangannya untuk melepaskan cryptocurrency nasionalnya sendiri.

Verge Dipukul dengan Serangan 51%, Pasukan memutuskan untuk melakukan Hard Fork: Yang pertama di dunia cryptocurrency, koin privasi popular Verge menjadi mangsa serangan rangkaian 51% pada hari Rabu ini. Mengeksploitasi konsensus PoW berbilang algoritma unik Verge, penggodam menipu rangkaian untuk membolehkannya melombong blok per saat menggunakan Scrypt. Setelah penggodam menghasilkan XVG bernilai $ 1 juta, pasukan Verge merancang garpu keras untuk memperbaiki kerugian.

Kami akan melancarkan dompet Qt baru untuk windows dan Mac OS besok, bersama dengan penjelasan terperinci mengenai eksploitasi perlombongan yang kami tangani. terima kasih semua kerana sabar! Kami TIDAK mendapat pemberian seperti yang dilihat di bawah, ini spam. #vergefam $ XVG

– vergecurrency (@vergecurrency) 6 April 2018

Jepun Membangunkan Rangka Kerja untuk ICO, Melihat kepada Pengesahan: Kumpulan tugas ICO kerajaan Jepun telah menggariskan buku peraturan untuk membolehkan penawaran syiling awal yang sah di negaranya. Pada 5 April, Kumpulan Penyelidikan ICO mengeluarkan lapor yang nampaknya mendorong pertumbuhan sambil terus menipu, dengan menyatakan bahawa “model [ICO] masih dalam tahap awal dan belum ada praktik industri,” jadi “peraturan [yang sesuai] mesti ditetapkan untuk membolehkan [ICO] mendapatkan kepercayaan masyarakat dan berkembang sebagai kaedah pembiayaan yang baik dan boleh dipercayai. “

Raksasa Perbankan Korea Selatan Tetap Ramah dengan Cryptocurrencies, OmiseGo: Walaupun Kookmin, bank terbesar di Korea Selatan, menutup perkhidmatan cryptocurrency, Shinhan dan Woori terus membuka gerakan dan pertukarannya. Shinhan, misalnya, telah mulai menguji pembayaran di jaringan Ripple, sedang mengembangkan layanan dompet dan peti besi untuk penyimpanan sejuk, dan telah mengadakan kerjasama strategis dengan OmiseGo.

Aplikasi Rangkaian Lightning Pertama Menyerang Gedung Google Play: Sudah lebih dari tiga minggu sejak Lightning Labs merilis beta mereka untuk Lightning Network, dan para pembangun sibuk. ACINQ melancarkan dompet Eclairnya, salah satu pelaksanaan LN, pada 4 April, “generasi berikutnya, dompet Bitcoin yang siap kilat” yang “dapat digunakan sebagai dompet Bitcoin biasa, dan juga dapat menyambung ke Rangkaian Kilat dengan harga murah dan segera pembayaran, ”menurut permulaan teknologi.

Bitmain Memperkenalkan Ethash, Penambang ASIC yang Mematuhi Ethereum: Pada 3 April, pengeluar perlombongan China Bitmain menulis tweet bahawa mereka telah memulakan pengeluaran untuk pelombong Ethash ASIC mereka. ASIC akan membolehkan pengguna menambang Ethereum dan segelintir altcoin Proof-of-Work, dan syarikat itu mengiklankan perkakasan sebagai “pelombong EtHash ASIC yang paling berkuasa dan cekap di dunia.” Masing-masing berharga $ 800, mereka tidak tersedia untuk penduduk China, dan pembeli terhad kepada satu bagi setiap pesanan. Ironinya, syarikat hanya menerima BCH atau USD untuk pesanan.

Kami dengan senang hati mengumumkan Antminer E3, pelombong EtHash ASIC yang paling berkuasa dan cekap di dunia.

Had pesanan satu pelombong bagi setiap pengguna dan tidak tersedia di China.

Stok terhad, pesan di sini sekarang: https://t.co/Zfw3afjJHs# antminerE3 pic.twitter.com/SjHu2eUThp

– BITMAIN (@BITMAINtech) 3 April 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me