Perkongsian Cryptocurrency Terhangat 2018

Kerjasama projek memainkan peranan besar dalam prospek pertumbuhan dan perkembangan teknikalnya. Kemas kini perkongsian dilancarkan sepanjang masa, dan sangat mudah dilewatkan.

Kami memulakan segmen mingguan kami mengenai perkongsian cryptocurrency dengan beberapa perkongsian terbesar sekarang, yang dinanti-nantikan di masa depan, dan juga perkongsian berpotensi yang berasal dari kilang khabar angin.

Ini bukan nasihat pelaburan. Lakukan kajian anda sendiri dan buat keputusan pelaburan anda dengan syarat anda sendiri.

Perkongsian Semasa:

Tron (TRX): Pada 3 Januari, Tron mengumumkan kerjasama dengan platform permainan terkemuka Game.com, di mana pengguna dapat membeli haiwan peliharaan maya melalui TRX. Satu minggu sebelumnya, o Basikal, 10 juta syarikat ekonomi bersama pengguna yang beroperasi di 20 negara bekerjasama dengan Tron. Sekiranya anda berminat mendapatkan wang pertama, Ketua Pegawai Eksekutif Justin Sun biasanya mengusik pengikutnya mengenai perkongsian utama yang akan datang melalui Twitter. Di bawah ini, anda dapat melihat salah satu pengumuman penting Sun mengenai perikatan syarikat.

Twitter Perkongsian Hanya Sun

Riak (XRP): Penyelesaian pembayaran rentas sempadan XRP nampaknya menjadi bintang dalam permainan perkongsian nama besar pada masa ini. Syarikat gergasi kewangan seperti Santander dan American Express akan berusaha menggunakan blockchain untuk menggantikan sistem SWIFT 1970 yang ketinggalan zaman. Baru-baru ini, firma Jepun SBI Holdings mengumumkan rancangannya untuk menawarkan Ripple sebagai penyelesaian pembayaran untuk bank di seluruh negara Asia, termasuk China, Jepun, dan Taiwan.Perkongsian Ripple

Raiden Rangkaian (RDN): Mengikut Merkle.com, RDN telah membentuk pakatan penting dalam permainan tenaga dan komputer. Mereka yang berada di sektor tenaga merangkumi Grid + (simbol: GRID) dan Yayasan Web Tenaga (EWF). Pada masa ini, EWF berusaha menerapkan penyelesaian blockchain di sektor tenaga, dengan senarai pelanggan termasuk salah satu daripada sepuluh syarikat teratas di dunia, Royal Dutch Shell. Dalam industri permainan, Raiden Network bekerjasama dengan Enjin yang memiliki 18 juta pangkalan pengguna dan kini “platform penciptaan komuniti permainan terbesar di dunia.”

Dash (DASH): Didalam Tweet pada 4 Januari, Dash mengumumkan kerjasama dengan Bitnovo, syarikat permulaan Sepanyol yang dikatakan menyediakan cryptocurrency kepada lebih daripada 12,000 peruncit di Sepanyol. Pengguna akan dapat membeli DASH “dengan kupon di ribuan kedai dan di gerai Carrefour dan Media Markt terpilih melalui pembelian kad hadiah.” Untuk meletakkan perkongsian ini dalam perspektif, MediaMarkt kini merupakan peruncit elektronik pengguna terbesar di Eropah. Walaupun jumlah peruncit pasti kelihatan mengagumkan, Bitnovo merancang untuk berkembang ke negara lain seperti UK, Portugal, dan Itali, seterusnya meningkatkan kemungkinan kejayaan DASH melalui pintu masuk pasar baru yang dramatik di kedai batu bata dan mortar.

Dash Twitter Perkongsian

Qtum (QTUM): Dengan sokongan perkhidmatan hiburan audio dan video dalam talian Baofeng (bernilai lebih dari 1 miliar USD), pasukan di Qtum berharap dapat mengalahkan Ethereum dan Bitcoin dan membina Jaringan Konsensus Blockchain (BCN) terbesar dan pertama. Dengan rancangan untuk memfasilitasi 50,000 nod rangkaian, ia akan menjadi 5 kali lebih besar daripada rangkaian 10,000 nod Bitcoin dan 2,5 kali lebih besar daripada rangkaian nod 20,000 Ethereum. Seperti yang dinyatakan oleh CEO Baofeng Reccon Cui, “Baofeng Group mengendalikan rangkaian P2P terbesar di dunia, jadi kami kagum dengan keselamatan dan fleksibiliti seni bina blockchain Qtum yang unggul”.

Stellar (XLM): Walaupun aspek teknikal Stellar hampir (jika tidak sepenuhnya) identik dengan Ripple, kedua kekuatan seperti sekarang umumnya mengejar entiti yang berbeza. Stellar berusaha untuk memberikan perkhidmatan kewangan yang berpatutan kepada mereka yang berada dalam kemiskinan, sementara perkongsian Ripple lebih tertumpu pada syarikat gergasi kewangan dan bank-bank utama. Bermitra dengan syarikat teknologi gergasi IBM dan perunding Deloitte, anda boleh mendapatkan pengumuman perkongsian berterusan yang terdapat di pejabat syarikat Twitter, dan juga mencari senarai perkongsian terkini di sini.

Perkongsian Hebat

Cardano (ADA): Walaupun ia bukan perkongsian besar, Cardano secara rasmi diterima sebagai bentuk pembayaran di Spain Hotel Ginebra. Menurut laman web Hotel, “dengan menerima ADA sebagai pembayaran, penginapan di seluruh dunia akan dapat menjimatkan sejumlah besar komisen yang akhirnya akan menghasilkan harga yang lebih baik untuk anda, pelanggan.” Sekiranya semuanya berjaya, pengiktirafan yang bermakna dapat memberi kredibiliti kepada ADA untuk meneruskan pertumbuhannya.

IOTA (MIOTA): Didalam catatan blog bertarikh 4 Januari 2018, pengasas bersama IOTA, Dominik Schiener mengumumkan bahawa pasukan itu “telah bekerjasama secara rasmi dengan Pusat Pengangkutan Inovasi Antarabangsa (ITIC), untuk bekerjasama dengan mereka untuk bekerja di tempat uji kenderaan autonomi.” Pentingnya perkongsian ini adalah untuk melancarkan pengujian inovasi dalam lingkungan “bandar pintar”, seperti projek mobiliti pintar. Demonstrasi secara langsung akan diadakan pada tahun 2018 dan memberi pandangan orang ramai mengenai apa yang dicapai oleh IOTA / ITIC, dan akan merangkumi “sekumpulan syarikat rakan kongsi yang lebih besar.”

Pundi X (PXS): Menurutnya laman web, Pundi X akan memberi kuasa kepada kedai runcit untuk “membeli menjual dan menerima cryptocurrency”. Dengan kurang dari 1% populasi yang memiliki mata wang, Pundi X merancang untuk mempercepat proses pengembangan komuniti kripto dengan menawarkan lebih dari 100k kedai runcit dalam tiga tahun pendek peluang untuk “mendigitalkan” kedai mereka. Walaupun mereka telah mengumumkan tarikh mula ICO mereka, kedai yang mengambil bahagian akan dapat melakukan transaksi hampir semua mata wang digital termasuk Ethereum, Stellar, Qtum, dan banyak lagi. Perkongsian termasuk Stellar, Fintech Indonesia, dan Swiss Finance + Technology Association.

Perkongsian Pundi (PXS)

Monero (XMR): Kita semua tahu bahawa artis menyukai privasi mereka apabila mereka berpeluang memilikinya. Dengan Terumbu Karang Projek, penggemar cryptocurrency dan muzik untuk menggabungkan minat mereka dengan membenarkan anda membeli muzik dan barang dagangan dengan duit syiling ultra-peribadi Monero. Menurut G-Eazy, “Oleh kerana cryptocurrency menjadi lebih popular, penting bagi peminat saya untuk memilih bagaimana mereka membeli lagu dan barang dagangan saya … memandangkan Monero adalah salah satu cryptocurrency paling selamat, paling selamat dan paling peribadi, ini adalah salah satu pilihan terbaik untuk peminat saya musim percutian ini. ” Antara artis yang dapat anda beli produk melalui Monero termasuk SIA, Kaskade, Weezer, dan Mariah Carey.

Kilang Rumor:

Western Union untuk Menggunakan XRP: Menurut Markets Insider, Nilai Western Union dan Ripples meningkat ketika desas-desus beredar bahawa Western Union akan melaksanakan XRP di seluruh sistemnya. Nampaknya khabar angin itu bermula ketika Twitter rasmi Ripple mengumumkan bahawa ia telah bekerjasama dengan tiga syarikat pemindahan wang yang berada di antara lima teratas terbesar. Western Union kini memegang tempat nombor satu dan mungkin yang paling terkenal. Mengambil tempat nombor dua adalah Moneygram, diikuti oleh TransferWise, WorldRemit, kemudian PayPal, yang bermaksud berpotensi salah satu daripada ini boleh menjadi sebahagian daripada pakatan tersebut.

Brad Garlinghouse Twitter XRP

Coinbase untuk menambah XRP: A pengumuman baru-baru ini oleh Coinbase menghancurkan banyak pelabur Ripple berharap ia dapat disatukan ke dalam bursa. Untuk kejelasan, Coinbase tidak mengatakan bahawa mereka tidak akan menambah #XRP, namun, mereka mengatakan bahawa sekarang mereka tidak mempunyai rancangan untuk menambah duit syiling baru untuk pertukaran mereka. Jadi masih ada kemungkinan ia akan ditambahkan pada masa akan datang, bersama dengan duit syiling yang lain.

Pengumuman Penambahan Syiling Blog Coinbase

Mark Zuckerberg kelihatan seperti Crypto: Maaf Mark, tetapi anda jauh di belakang Winklevoss Twins. Secara peribadi Pos FB oleh CEO sendiri, Zuckerberg menyinggung kenyataan bahawa dia ingin menyelesaikan masalah yang melanda syarikatnya, mengingat fakta bahawa banyak orang percaya FB adalah sistem terpusat yang bertindak agak sebagai “kakak”. Menurut catatan itu, penyelesaiannya mungkin atau tidak termasuk cryptocurrency. Sekiranya kita menantikan “Zuckcoin” pada tahun 2018?

Syiling Mark Zuckerberg

TRX dan Syarikat Awam: CEO Justin Sun mengumumkan dalam video langsung bahawa dia dihubungi oleh syarikat awam utama minggu lalu yang kini disenaraikan di bawah NASDAQ dan NYSE. Menurut Sun, perkongsian telah terbentuk dan integrasi dengan TRX sedang berlangsung. “Sekurang-kurangnya 5” syarikat awam hadir. Kerana peraturan, Sun mengatakan dia tidak dapat membagikan nama-nama itu sehingga syarikat-syarikat itu mengumumkan kerjasama mereka sendiri. Namun, CEO muda itu menjanjikan pengikut dan pelaburnya bahawa syarikat-syarikat ini akan membawa Tron ke “tahap yang baru”, membawa sekurang-kurangnya 100 juta pengguna baru.

Pemikiran Akhir

Penting untuk kita memperhatikan apa yang sedang diusahakan oleh pasukan inovatif ini who mereka merancang untuk bekerja dalam masa yang akan datang. Kerjasama ini dapat memainkan peranan penting dalam bagaimana projek mengembangkan teknologi dan pangkalan penggunanya.

Pastikan untuk melanggan senarai e-mel kami untuk pengumuman perkongsian masa depan dan berita cryptocurrency lain yang berkaitan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me