Pravila poštivanja zakona o autorskim pravima i digitalnom milenijumskom autorskom pravu tvrtke CoinCentral LLC

CoinCentral LLC cijeni i poštuje prava umjetnika. Nastojimo se pridržavati zakona o autorskim pravima, uključujući Zakon o elektroničkim autorskim pravima (DMCA), i izbjegavamo kršenje autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva radom naših usluga. Ova stranica opisuje određene aspekte naših usluga i neke postupke koje smo primijenili za promicanje poštivanja zakona o autorskim pravima.

Naše usluge i licence

CoinCentral LLC stvara obrazovne i vijesti orijentirane članke. Slike i videozapisi potječu iz različitih izvora, poput web stranica bez autorskih prava i slika koje autori spadaju u javnu domenu pod dojmom da svaka slika ne krši autorska prava..

Lijek

Ako bilo koji materijal koji pružaju naše usluge krši autorska prava bilo koje uvrijeđene strane ili ako opravdano vjerujemo da takav materijal krši, možemo ukloniti sadržaj s naših usluga (uključujući web stranicu www.coincentral.com) kako bismo spriječili pristup tome, ukinuti ili blokirati pristup odgovornima za sadržaj i / ili poduzeti bilo koju drugu radnju koju smatramo prikladnom. Također možemo proslijediti dokumentaciju koja se odnosi na bilo kakvo kršenje ili navod kršenja radi dokumentacije i / ili objavljivanja od strane trećih strana po našem nahođenju.

DMCA sukladnost

DMCA, kodificiran u 17 U.S.C. 512, ograničava odgovornost davatelja internetskih usluga za kršenje autorskih prava, isključivo za prijenos podataka putem Interneta, pod uvjetom da postoje određeni postupci za uklanjanje ili ograničavanje pristupa materijalu koji krši autorska prava. Proveli smo dolje opisane postupke nastojeći brzo i na odgovarajući način odgovoriti na bilo kakve zabrinutosti zbog kršenja autorskih prava koja proizlaze iz rada naše usluge. Zahtijevamo da koristite dolje navedene postupke za najučinkovitije i najučinkovitije rješavanje svih nedoumica.

Obavijest

CoinCentral dodijelio je imenovanog agenta za primanje obavijesti o kršenju autorskih prava ili intelektualnog vlasništva. Radi vaše udobnosti i bržeg rješavanja, CoinCentral se može e-poštom poslati obavijest o navodnom kršenju prava [e-pošta zaštićena] Imajte na umu da možete biti odgovorni za zakonsku i uobičajenu zakonsku štetu, kao i za sudske troškove i odvjetničke troškove ako lažno tvrdite da su povrijeđena vaša autorska prava. Za nelegitimne pritužbe dosuđene su značajne štete. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s osnovom za vašu žalbu, preporučujemo vam da potražite pomoć nadležnog savjetnika.

Ispravna obavijest MORA imati barem sljedeće podatke:,

 1. Identificirajte se kao: (a) vlasnik autorskih djela ili (b) osoba ovlaštena za djelovanje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.
 2. Navedite svoje podatke za kontakt, uključujući svoje službeno ime, adresu, telefonski broj i adresu e-pošte.
 3. Detaljno utvrdite autorsko djelo za koje smatrate da je prekršeno.
 4. Precizno identificirajte materijal za koji tvrdite da krši vaše autorsko djelo, za koje tražite da CoinCentral onemogući pristup na svim svojim platformama. Imajte na umu da sadržaj koji struje naše usluge obično uključuje duge izvedbe. Ako se vaš zahtjev za autorskim pravima odnosi na sliku, navedite naziv ili URL članka, kao i snimak zaslona sporne slike.
 5. Uključite sljedeću izjavu: „U dobroj vjeri vjerujem da upotrebu gore zaštićenih materijala zaštićenih autorskim pravima koji navodno krše autorizaciju nisu odobrili vlasnik autorskih prava, njegov agent ili zakon.“
 6. Uključite sljedeću izjavu: “Kunem se, pod kaznom krivokletstva, da su podaci u obavijesti točni i da sam vlasnik autorskih prava ili sam ovlašten djelovati u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.”
 7. Digitalno potpišite svoju potvrdu.

Jednom kad imenovani agent primi odgovarajuću obavijest o kršenju prava

To je politika CoinCentrala:

 1. za uklanjanje ili onemogućavanje pristupa materijalu koji krši autorska prava;
 2. obavijestiti davatelja sadržaja, člana ili korisnika da je uklonio ili onemogućio pristup materijalu; i
 3. da će ponovljeni počinitelji ukloniti materijal koji krši autorska prava iz sustava i da će Tvrtka takvom pružatelju sadržaja, članu ili korisniku ukinuti pristup Uslugama.

Postupak za dostavu odgovora na pritužbu imenovanom agentu

Ako davatelj sadržaja ili korisnik smatra da materijal koji je uklonjen (ili kojem je pristup onemogućen) ne krši autorska prava ili davatelj sadržaja ili korisnik smatra da ima pravo objaviti i koristiti osporeni materijal od vlasnika autorskih prava, tada agent vlasnika autorskih prava, davatelj sadržaja ili korisnik („Protustranka“) mora imenovanom agentu poslati obavijest o osporavanju koja sadrži sljedeće podatke:

 • Fizički ili elektronički potpis stranke koja se suprotstavlja;
 • Identifikacija materijala koji je uklonjen ili kojem je pristup onemogućen i mjesto na kojem se materijal pojavio prije nego što je uklonjen ili onemogućen;
 • Izjava da strana u suprotnosti ima dobru vjeru da je materijal uklonjen ili onemogućen kao rezultat pogreške ili pogrešne identifikacije materijala; i
 • Ime, adresa, telefonski broj i, ako je dostupno, adresa e-pošte i izjava da takva osoba ili entitet pristaje na nadležnost Saveznog suda za pravosudni okrug u kojem se nalazi adresa suprotne stranke, ili, ako je strana koja se suprotstavila nalazi se izvan Sjedinjenih Država za bilo koji pravosudni okrug u kojem se nalazi tvrtka i da će takva osoba ili entitet prihvatiti uručenje postupka od osobe koja je dostavila obavijest o navodnoj povredi prava.

Ako ovlašteni agent primi odgovor na pritužbu, Tvrtka može poslati kopiju obavijesti o osporavanju originalnoj stranci koja se žali obavijestivši tu osobu da Tvrtka može zamijeniti uklonjeni materijal ili ga prestati onemogućavati u roku od 10 radnih dana. Ako vlasnik autorskih prava ne podnese tužbu kojom traži sudski nalog protiv davatelja sadržaja, člana ili korisnika, uklonjeni materijal može se zamijeniti ili obnoviti pristup njemu u roku od 10 do 14 radnih dana ili više nakon primitka obavijesti o osporavanju, prema nahođenju tvrtke.

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me