Renterekeningen voor cryptovaluta pleiten sterk voor de disintermediatie van traditionele rentedragende rekeningen door 10x tot 64x meer APY aan te bieden. Platforms zoals BlockFi en Celsius bieden ongeveer 8,6-11% APY op stablecoins – aan dollar gekoppelde activa die nu kunnen worden verdiend 10x tot 30x meer dan hun fiat-pinnen op de spaarrekeningen met de hoogste opbrengst.

Ally Bank, een “toonaangevende” bank, biedt bijvoorbeeld 0,5% jaarlijkse rente op deposito’s. Ter vergelijking: iemand zou in 1 maand meer rente verdienen op BlockFi of Celsius (8,6% / 12 = 0,71% per maand) met een stablecoin zoals USDC dan een heel jaar op Ally.

Als u dit artikel leest, bent u waarschijnlijk diep in uw pad van due diligence om te beslissen of een renterekening in cryptovaluta uw vermogen waard is – zoals u zou moeten doen. Voor onze lezers van cryptocurrency-liefhebbers beschouwen we crypto-renterekeningen als groter dan alleen rentetarieven. Als HODLers waren de beste opties voor ons historisch gezien om op onze digitale activa te zitten terwijl ze sussen en rocken door golven van volatiliteit. Met renterekeningen voor cryptocurrency kunnen wij, en nieuwe gebruikers van cryptocurrency, hun activa ergens parkeren, wat een rendement oplevert dat vergelijkbaar is met de S&P 500 (gemiddeld 10% -11% sinds 1926) en onroerend goed (9,4%.​

Noot van de redacteur: hoewel hoge rentetarieven super aantrekkelijk klinken, moet u niet te snel met het pistool omgaan. Een renterekening voor cryptovaluta is veel riskanter dan een fiat-spaarrekening om redenen die we hieronder zullen bespreken. Blijf lezen &# 128578;

In de volgende beoordeling van de beste cryptocurrency-renterekeningen, zullen we de beste crypto-renterekening die momenteel op de markt is, bekijken:

 1. BlockFi
 2. Celsius
 3. Abra
 4. Crypto.com
 5. Nexo
 6. Linus

En nog beter, zijn cryptocurrency-renteaccounts legitiem en zelfs de moeite waard? Laten we eens kijken naar de studs en de blindgangers, de hoogste APY-cryptocurrency-renterekening en de verschillende cryptocurrency-renteaccounts die zich aanmelden voor promoties.

Waarom is dit de beste beoordeling van de cryptocurrency-renterekening op internet??

We hebben niet alleen de leidinggevende teams van veel van deze bedrijven uit de eerste hand geïnterviewd (Alex Mashinsky, Celsius-oprichter in 2018 en 2020, BlockFi via een vertegenwoordiger in 2019), we zijn zelf ook klant.

Om een ​​extra element van objectiviteit te verkrijgen, hebben we een gemeenschap van CoinCentral Insiders die deze platforms zelf hebben gebruikt of regelmatig gebruiken. Daartoe is iedereen in de CoinCentral-gemeenschap welkom om ons een e-mail te sturen of contact op te nemen via sociale media als hun ervaringen in strijd zijn met wat we hebben geschreven.

Dus, kun je een platform als BlockFi, Celsius, Abra of Crypto.com vertrouwen?

We kijken naar een aantal primaire criteria:

 1. Opmerkelijke investeerders en ondersteunende casts. De investeerders en partnerschappen van een bedrijf zullen helpen bij het navigeren door de complexe regelgeving, het bedrijf duurzaam laten groeien en op zijn minst solvabel blijven.
 2. Leiderschaps team. Voorbij zijn de dagen dat het succes van een cryptocurrency-project wordt losgekoppeld van het leiderschapsteam. Naarmate het cryptocurrency-ecosysteem groeit, neemt ook de reputatie toe. Verder heeft elk platform de professionele vuurkracht om zijn ambitieuze missies te volbrengen??
 3. Veiligheids maatregelen. Het belangrijkste is: hoe veilig is uw geld in een cryptocurrency-renteaccountplatform? Welke voorzorgsmaatregelen nemen ze om uw geld veilig te houden?

Laten we, voordat we er diep in duiken, eerst eens kijken hoe renterekeningen in cryptovaluta verschillen van gewone spaarrekeningen.

Crypto “Spaarrekeningen” Vs. Reguliere spaarrekeningen: wat u moet weten

Voordat u een enkele Satoshi of stablecoin van uw andere wallets en exchanges verplaatst, moet u duidelijk zijn over enkele aspecten van renterekeningen voor cryptovaluta..

 1. Is een cryptocurrency-account riskant? Nee, maar het is niet zonder risico. Een renterekening voor cryptovaluta moet worden gezien als een investering en niet als een spaarrekening. Niet-USD-stortingen zijn niet FDIC-verzekerd, wat betekent dat als er iets met uw cryptocurrency zou gebeuren, uw verliezen niet worden gedekt door een federale verzekering. Het is een verkeerde benaming om ze cryptocurrency-spaarrekeningen te noemen – het zijn investeringen.
 2. Zijn rentetarieven voor cryptovaluta gegarandeerd?? In theorie nee, maar in de praktijk zijn de rentetarieven voor cryptocurrency relatief stabiel gebleven tussen 6-12%.
 3. Moet ik maar één renterekening voor cryptovaluta gebruiken?? Nee, aangezien veel van deze accounts vergelijkbare tarieven bieden, kunnen sommige gebruikers er waarde aan hechten om hun cryptocurrency-eieren verspreid over een paar manden te houden..
 4. Hoe is het betalen van hoge rente op stortingen in cryptovaluta duurzaam?? Aanbieders van cryptocurrency-renterekeningen zoals BlockFi en Celsius verdienen hun geld door gebruikersstortingen te lenen, net als bij een traditionele bank. In die zin kun je ook een cryptocurrency-lening krijgen bij een van deze providers.

Overzicht van Cryptocurrency Industry Account

De accountindustrie van de cryptocurrency-industrie is relatief nieuw, net als het grotere cryptocurrency-ecosysteem. Toch zit het vol met vriendelijke en niet zo vriendelijke zakelijke concurrentie.

Er zijn een paar opmerkelijke leiders:

BlockFi – Het in NYC gevestigde BlockFi werd in 2017 opgericht door Zac Prince en Flori Marquez. Het bedrijf heeft een met sterren bezaaide reeks durfkapitaalinvesteringen aangetrokken, waarbij meer dan $ 158 miljoen werd opgehaald bij Valar Ventures (Peter Thiel-backed), Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Morgan Creek Digital en meer.

Je kunt onze volledige best presterende BlockFi-recensie hier lezen.

Jij kan krijg tot $ 250 (vanaf $ 25) in USDC wanneer u een nieuw BlockFi-account opent met minimaal $ 500.

celsius renterekening

Celsius – Celsius werd in 2017 opgericht door Alex Mashinsky (CEO), een ondernemer uit NYC met onderscheidingen zoals meer dan $ 3 miljard aan exits en twee van NYC’s beste door durfkapitaal gesteunde exits sinds 2000. Mashinsky merkt op dat Celsius is opgericht vanuit het uitgangspunt om 7,5 miljard mensen uit de traditionele financiële wereld naar de cryptocurrency-sfeer. Het Celsius-team heeft een rendement van 80% van de bedrijfsopbrengsten voor gebruikers.

Je kunt onze volledige Celsius-recensie hier lezen.

U kunt verdienen $ 20 in BTC bij uw eerste overschrijving van $ 200 of meer op Celsius.

abra renterekening

AbraMet Abra kunnen gebruikers ongeveer 10% en 4,5% rente verdienen op respectievelijk stabiele munten en Bitcoin, met slechts $ 5. Het beste van alles is dat het dagelijks wordt samengesteld.

Je kunt onze volledige Abra-recensie hier lezen.

Crypto.comHet in Hongkong gevestigde Crypto.com werd opgericht in 2016 en vermeldt vier medeoprichters: CEO Kris Marszalek, CFO Rafael Melo, CTO Gary Or en hoofd Corporate Development Bobby Bao. Het bedrijf biedt een Visa-betaalpas, een app-uitwisseling, een product voor instantleningen en een cryptocurrency “crypto earn” -product.

U kunt $ 25 USD krijgen als een aanmeldingsbonus op Crypto.com

nexo renterekening

Nexo – Nexo biedt een hoogrentende spaarrekening aan voor houders van cryptocurrency en lijkt zijn diensten meer te richten op een Europese klantenbasis dan zijn concurrenten. Nexo gebruikt BitGo als bewaarder, een bedrijf dat wordt ondersteund door Goldman Sachs en voldoet aan CCSS Level 3 en SOC 2. Nexo’s token, NEXO, biedt houders een aandeel van 30% van de winst van het bedrijf.

linus crypto-account

Linus Linus komt sterk binnen met een slogan “wat heeft uw bank de laatste tijd voor u gedaan”. Het renterekeningproduct van Linus is uniek in deze lijst omdat het alleen opnames in USD accepteert en toestaat, terwijl de cryptocurrency-laag voor de eindgebruiker wordt verdoezeld. De rekening betaalt 4% tot 4,5% uit op USD-stortingen, wat 64 keer zo hoog is als bij traditionele USD-spaarrekeningen. Het is vermeldenswaard dat de deposito’s niet FDIC-verzekerd zijn, ondanks dat ze fiat zijn.

Stort $ 100 of meer op Linus en ontvang $ 20.

Wat is het beste cryptocurrency-renteaccountplatform?

Na de due diligence van CoinCentral, bestaande uit het zelf gebruiken van de services voor een langere periode, het openen van vragen over klantenondersteuning, het interviewen van bedrijfsteams, hebben we vastgesteld dat BlockFi het beste platform voor cryptocurrency-renterekeningen is, met Celsius als een goede tweede.

BlockFi wint de bijnaam Beste Cryptocurrency Interest Account om de volgende redenen:

Fonds veiligheid: BlockFi gebruikt cryptocurrency exchange Gemini als bewaarder. Met andere woorden, BlockFi vertrouwt op partner Gemini om zijn fondsen veilig te houden. Gemini heeft niet alleen geweldig werk verricht door samen te werken met toezichthouders op een nationaal niveau, en misschien wel met de moeilijkere financiële toezichthouders in NYC, het biedt zijn eigen verzekering voor deposito’s. Tweelingen Digital Asset-verzekering maakt gebruik van externe verzekeraars om eventuele verliezen als gevolg van diefstal of frauduleuze overdrachten te dekken.

BlockFi-beveiligingsopmerkingen, uit de FAQ-sectie op zijn site

Bedrijfssteun: BlockFi is een bloeiende lieveling voor het opstarten van cryptocurrency en heeft steun gekregen van veel van ‘s werelds beste beleggingsondernemingen. Zoals gebruikelijk is bij door VC gesteunde FinTech-bedrijven, is het verhogen van de gebruikersacquisitie en het verminderen van het gebruikersverloop een prioriteit voor bedrijven. In theorie zou dit BlockFi moeten afstemmen op het bieden van een betere gebruikerservaring (voorlopig) om gunstige groeipercentages aan investeerders te tonen, mocht het overwegen om volgende rondes te verhogen.

Een lijst met investeerders van BlockFi, via een screenshot van zijn website.

Gebruiksgemak: BlockFi biedt zowel mobiele als desktop-apps, waardoor het een haar boven concurrenten staat die de een of de ander nog niet hebben. Celsius heeft bijvoorbeeld geen desktop-app. BlockFi keert maandelijks uit en onze ervaring met hen is zeer gestroomlijnd.

Rentecalculator van BlockFi

Rentecalculator van BlockFi

BlockFi Vs. Celsius: wat beter is?

Zowel BlockFi als Celsius zijn uitstekende keuzes voor een cryptocurrency-renteaccount, en veel leden van onze community met een cryptocurrency-renteaccount hebben meestal beide.

Celsius biedt een paar functies die BlockFi niet biedt.

Celsius biedt wekelijkse uitbetalingen: BlockFi betaalt slechts één keer per maand, terwijl Celsius-gebruikers kunnen uitkijken naar een wekelijkse melding van een aanbetaling van verdiende rente.

Celsius lijkt meer op een grassroots-onderneming: Terwijl BlockFi zwaar leunt op zijn risicokapitaalfinanciering, haalde Celsius het grootste deel van zijn kapitaal op via ICO (een van de weinige bedrijven die ICO had die daadwerkelijk geweldige dingen heeft bereikt.) Het heeft een actieve Telegram-gemeenschap van meer dan 17.000 mensen

Celsius heeft Alex Mashinsky. We hebben Alex verschillende keren geïnterviewd en zijn persoonlijkheid en visie voor de cryptocurrency-gemeenschap is vergelijkbaar met zijn cv als een succesvolle serie-ondernemer.

Hoe zit het met de anderen? Zijn Abra, Crypto.com, Nexo, Linus en de moeite waard?

De rest van de partij zijn nog steeds goede opties voor een renterekening voor cryptocurrency, anders hadden ze deze lijst niet gemaakt.

Dat gezegd hebbende, de leiders van het peloton, BlockFi en Celsius lopen met kop en schouders voorop.

Nexo werd opgericht in 2018 en wordt geleid door CEO Antoni Trenchev.

De communicatie van de site is sterk afhankelijk van het uitleenmodel; Dit wijst er optimistisch op dat het bedrijf een duurzaam bedrijfsmodel ontwikkelt dat wordt gevoed door kredietverlening.

Het heeft een “Earn in Nexo” -optie vergelijkbaar met Celsius (Earn in CEL), waarvan gebruikers ongeveer 2% boost per asset krijgen. Zonder de optie “Earn in Nexo” kunnen Nexo-klanten ongeveer 10% APY verdienen op stablecoins, een hoger rendement dan BlockFi maar lager dan Celsius.

Het platform lijkt zijn diensten te richten op een internationaal publiek, en het kan een uitstekende optie zijn voor onze lezers in Europa.

Crypto.com lijkt de meeste zichtbaarheid te hebben van de “andere” categorie “en het zou bijna vergelijkbaar zijn met hetzelfde niveau als BlockFi en Celsius, maar we vonden de crypto.com-ervaring zeer gebrekkig, onnodig gecompliceerd en ondermaats voor zijn collega’s.

In wezen, om ergens in de buurt van dezelfde tarieven als BlockFi of Celsius te verdienen, moet je een aantal van de dubieuze tokens van Crypto.com kopen (onze daalde met 50% tijdens het schrijven van dit artikel, zeg niet dat we nooit niets voor jullie hebben gedaan) en sluit ze op om het hoogste niveau van inkomsten te behalen.

Het platform van Crypto.com is zo verwarrend dat we onze lezers een slechte dienst zouden bewijzen door het in dit artikel uit te leggen. Het platform is niet alleen erg ingewikkeld voor nieuwe gebruikers, de tarieven leiden de branche alleen maar door een haar (als u besluit uw geld en hun token op slot te doen).

U kunt er meer over lezen in onze crypto.com-gids.

Abra biedt dagelijks samengestelde rente, wat uniek is in de ruimte. Met 10% rente op stortingen van stablecoin en een zeer intuïtieve interface, het is een sterke keuze voor iedereen die interesse wil gaan krijgen in zijn cryptocurrency.

Linus aanbiedingen 4% tot 4,5% op stortingen in USD, en staat alleen de storting en opname in USD toe. Voor onze lezers die een beetje aarzelen om de cryptocurrency-industrie te betreden, maar een deel van het voordeel willen plukken, is Linus een uitstekende optie. Het is echter niet risicovrij: de deposito’s zijn niet FDIC-verzekerd.

Het bedrijfsmodel is uniek: gebruikers storten dollars in Linus, Linus ruilt ze in voor verschillende cryptocurrency-activa om uit te lenen, en wanneer gebruikers willen opnemen, zet Linus crypto weer om in fiat. Alles wat de eindgebruiker ziet is USD, terwijl Linus zorgt voor de fiat-crypto-uitwisselingen. Dit gemak komt op ongeveer 4,6% – 6% minder rendement dan andere concurrenten, maar past mogelijk bij een bepaalde groep klanten die de voorkeur geven aan deze functie.

Wat is de hoogste APY-cryptocurrency-renterekening??

De hoogste APY-rekening voor cryptocurrency-rente is crypto.com … maar er is een addertje onder het gras.

Crypto.com biedt 12% APY op stablecoins IF u blokkeert uw storting voor drie maanden, koopt en zet (lock-up) 25.000 CRO (ongeveer $ 2.000). Deze rente is ook een gewone dagelijkse rente en wordt niet verrekend.

Begrijp ons nu niet verkeerd, het ecosysteem van Crypto.com is niet half slecht. Het biedt een verscheidenheid aan creditcards met CRO-lock-up-niveaus – 25.000 CRO geeft u 3% terug op uitgaven en vergoedingen (in CRO) voor Spotify en Netflix.

Als we het hier echter alleen hebben over koperen kopspijkers, crypto.com heeft veel meer hoepels om doorheen te springen dan zijn concurrenten.

Celsius, bijvoorbeeld aanbiedingen 10,5% APY op stablecoins, wekelijks betaald, zonder blokkeringsperiode of tokenvereiste. Abra biedt 10%.

BlockFi biedt 8,6% op stablecoins, maandelijks betaald zonder blokkeringsperiode of tokenvereiste.

Promoties voor Cryptocurrency Interest Account

De volgende promoties voor crypto-renteaccounts zijn actief, maar kunnen worden gewijzigd. We zullen ons best doen om deze up-to-date te houden, maar als u dat wilt, kunt u ze downloaden terwijl ze nog warm zijn.

BlockFi: Ontvang tot $ 250 (beginnend bij $ 25) in USDC Bonus Open en financier een nieuwe BlockFi-account met ten minste $ 500. Voorwaarden zijn van toepassing.

Celsius: Meld u aan en verdien $ 20 in BTC met uw eerste overschrijving van $ 200 of meer!

Crypto.com: Meld u aan en ontvang $ 25 USD om u aan te melden voor Crypto.com. Mogelijk moet u 2500 CRO (ongeveer $ 200) inzetten – de promotie is niet duidelijk.

Linus: Teken stort $ 100 of meer en ontvang $ 20.

Veelgestelde vragen over Cryptocurrency Interest Accounts

Zijn cryptocurrency-renterekeningen FDIC verzekerd?

Hoewel de overgrote meerderheid van bankrekeningen in de Verenigde Staten tot $ 250.000 gedekt zijn door een FDIC-verzekering (Federal Deposit Insurance Corporation), zijn cryptocurrency-accounts dat niet.

Digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en zelfs fiat-gekoppelde stablecoin-deposito’s zoals USDC, GUSD en USDT worden niet gedekt door een FDIC-verzekering.

Sommige platforms voor rekeningen met cryptocurrency-rente, zoals BlockFi, zijn echter beveiligd door een particuliere verzekering; in het geval van BlockFi, omdat het cryptocurrency exchange Gemini gebruikt als bewaardienst (BlockFi vertrouwt op Gemini om zijn deposito’s te bewaren en te beveiligen), wordt het gedekt door Gemini’s privéverzekering die als pionier op het gebied van dekking voor digitale activa op het Gemini-platform.

Hoewel de platforms die in dit artikel worden behandeld, uitgebreide beveiligingsprotocollen doorlopen en nog geen hack hebben meegemaakt, zouden we onze lezers een slechte dienst bewijzen door de risico’s, hoe minimaal ook, niet te noemen die gepaard gaan met het toevertrouwen van uw cryptocurrency aan een externe provider..

Veel van deze rentedragende cryptocurrency-rekeningen worden vaak cryptocurrency-spaarrekeningen genoemd, ze moeten worden gezien als beleggingen in plaats van een traditionele spaarrekening..

Kan ik een renterekening voor cryptocurrency vertrouwen??

We hebben alle cryptocurrency-renterekeningen op deze lijst als betrouwbaar beschouwd, maar nogmaals, investeer niets dat u niet kunt veroorloven te verliezen.

Hoe verdienen bedrijven met cryptocurrency-renterekeningen geld??

De meeste van deze bedrijven lenen uw crypto uit aan leners tegen vrij hoge rentetarieven. Om beter te begrijpen hoe bedrijven met cryptocurrency-rente geld verdienen, moet u de ui afpellen van wie daadwerkelijk cryptocurrency van hen leent. Sommige mensen lenen cryptovaluta om meer invloed op hun transacties te krijgen, anderen geven de voorkeur aan de eenvoud van een one-stop cryptolening boven het traditionele leentraject, en sommigen willen misschien niet hun cryptovaluta-activa liquideren (voor belastingdoeleinden of wat dan ook) maar hebben kapitaal nodig.

Laatste gedachten – Zijn cryptocurrency-renterekeningen de moeite waard?

Als u iemand bent die uw portefeuille wil diversifiëren door cryptocurrency te kopen en aan te houden, raden we u ten zeerste aan zelf cryptocurrency-renterekeningen te bekijken..

We raden onze lezers aan om altijd hun eigen onderzoek te doen. Voer dit gesprek met een financieel adviseur, en stuur hem gerust dit artikel als basis voor de discussie. Renterekeningen voor cryptovaluta zoals BlockFi en Celsius zijn eigenlijk investeringen en het rendement is niet gegarandeerd. Onze inhoud is puur bedoeld om educatief en informatief te zijn. Een enkele dollar of bit mag uw portemonnee niet verlaten zonder professioneel advies.

Dat gezegd hebbende, we zijn een redelijk paranoïde redactie die het ethos van de cryptocurrency-industrie erkent als ‘wees je eigen bank’ en ‘niet je privésleutels, niet je bitcoin’..

De beste crypto-renteaccounts ter wereld proberen gebruikersveiligheid te bieden, maar aan het eind van de dag bent u, telkens wanneer uw geld uw hardwareportefeuille verlaat, in handen van de digitale wereld. Het risico is voor jou, en alleen voor jou.

Laten we, voordat we u laten gaan, bij dit idee blijven: als meer houders van digitale activa zich op hun gemak voelen om hun geld op een cryptocurrency-renteplatform te houden, gestild door redelijke rendementen met een relatief laag risico, de volatiliteit kan op de lange termijn afnemen.

Met digitale activa zoals Bitcoin die als minder vluchtig worden beschouwd omdat minder mensen Bitcoin verkopen, wordt de pleidooi voor institutioneel kapitaal om het ecosysteem binnen te dringen veel sterker.

Wij geloven dat renterekeningen voor cryptovaluta een klein, maar zeer belangrijk onderdeel zijn van het volwassen worden van cryptovaluta als activaklasse.

Om beter te begrijpen waarom cryptocurrency-renterekeningen belangrijk zijn, in plaats van gewoon de beste te kennen, raden we aan om ons interview met Celsius-oprichter, Alex Mashinsky, exclusief op CoinCentral te lezen..