Bitcoin omzetten in USD

Voor nieuwkomers in cryptocurrency is een van de meest voorkomende dingen die ze willen begrijpen, hoe ze Bitcoin kunnen verzilveren of van Bitcoins kunnen opnemen naar fiat-valuta (USD, EUR, enz.).

Ongeacht de redenen kan er een tijd komen dat u uw Bitcoin in door de overheid uitgegeven valuta wilt veranderen.

Dus hoe kunt u precies fiat cash of dollars krijgen voor uw Bitcoin??

Hoe u Bitcoin in USD of andere Fiat-valuta’s omzet

Als het gaat om het verkopen van uw Bitcoin, heeft u in wezen twee opties. En hoewel ze allebei hun voor- en nadelen hebben, hebben ze allebei te kampen met dezelfde uitdagingen, zoals een gebrek aan bewustzijn van de massale gebruiker en onduidelijke herstelprocessen.

Verkoop Bitcoin via een beurs

Verreweg de meest populaire manier om Bitcoin in fiat-valuta om te zetten, is via gecentraliseerde uitwisselingen zoals Coinbase en Gemini.

Met gestroomlijnde gebruikersinterfaces en KYC-processen (Know Your Customer) die nodig zijn als onderdeel van het aanmaken van een account, kunt u met deze uitwisselingen uw financieringsbankrekening koppelen voor opname, waardoor het proces eenvoudig en pijnloos wordt.

Hoe u Bitcoin in USD kunt veranderen via Coinbase

Dus je hebt je Coinbase portemonnee met uw Bitcoin erin en u bent klaar om uw geld terug te sturen naar uw lokale bankrekening. Volg deze stappen:

Navigeer naar het gedeelte Kopen / verkopen van uw portemonnee

Coinbase kopen en verkopen

Nadat u zich in het verkoopgedeelte van de portemonnee bevindt, kunt u de portemonnee selecteren waarvan u wilt verkopen en de bankrekening waarop u wilt storten.

Bepaal hoeveel u wilt laten uitbetalen

Voer het bedrag in USD in dat u wilt ontvangen door uw BTC te verkopen. Wanneer u dit bedrag in USD invoert, berekent Coinbase automatisch het bedrag aan BTC dat het zou kosten om dat overeenkomstige bedrag in USD te krijgen.

Heeft u de hoeveelheid Bitcoin niet in uw portemonnee? Coinbase zal u hiervan op de hoogte stellen en u vragen een nieuw bedrag in te voeren.

Coinbase Bitcoin Cash Out-limiet

Wat u kunt verwachten na het aanvragen van uitbetaling

Bevestig het bedrag dat u wilt verkopen, noteer de kosten (deze worden weergegeven voordat u verkoopt) en klik vervolgens op “Bitcoin verkopen”.

Het ACH-systeem dat wordt gebruikt door Coinbase duurt meestal een paar werkdagen nadat een verkoop of opname is gestart.

Coinbase uitbetalen

Hoe u Bitcoin via Gemini in USD kunt veranderen

Een andere populaire optie waarbij gebruikers hun Bitcoin kunnen kopen, verkopen en inwisselen voor USD is Tweelingen. Met enkele van de meest gestroomlijnde handelsfuncties, kunt u met Gemini Coinbase leuk vinden om op een snelle en gemakkelijke manier contant geld voor uw Bitcoin te krijgen.

Voorbereidingen treffen om uw Bitcoin te verkopen

Gemini kopen verkopen

Ga naar het gedeelte Verkopen van Gemini om te kiezen hoe u uw Bitcoin wilt verkopen en voor welke prijs u uw Bitcoin fiat wilt verkopen. In tegenstelling tot Coinbase moet u eerst uw Bitcoin inruilen voor fiat-valuta, voordat u deze kunt opnemen op uw bankrekening.

Verkrijg de USD-waarde voor uw Bitcoin en bereid u voor om deze op te nemen naar uw verbonden bankrekening

Nu is het tijd om de USD die u zojuist heeft ontvangen naar uw gekoppelde bankrekening te sturen.

Kies een opnamebestemming waarmee u bekend bent en het bedrag in USD waarnaar u formeel geld wilt overmaken.

Net als Coinbase duurt het een paar werkdagen voordat Gemini u het geld heeft gestuurd.

Dat is alles wat nodig is. Zodra u de bitcoin op een beurs heeft staan, zoals Coinbase en Gemini, kunt u deze pijnloos verkopen.

Verander uw Bitcoin in fysiek geld met LocalBitcoins.com

Voor degenen onder u die uw Bitcoin rechtstreeks willen verhandelen voor fysiek geld, LocalBitcoins.com wellicht een betere oplossing.

LocalBitcoins is een handelssite van persoon tot persoon waar mensen hun eigen biedingen kunnen plaatsen voor het kopen en verkopen van Bitcoins naar USD of andere lokale fiat-valuta’s.

Er is niet alleen geen identiteitsverificatie, maar er zijn soms ook grote arbitragemogelijkheden, afhankelijk van hoe wanhopig iemand is om bitcoin te kopen en hoeveel andere verkopers er in de buurt zijn. Dit kan de mogelijkheid creëren om uw Bitcoin boven de marktwaarde te verkopen.

Dus hoe werkt het??

Zoek of plaats uw deal

Nadat u heeft bepaald hoeveel BTC u wilt verkopen, zoekt u een deal die bij uw betaalmethode past (qua valuta) of plaatst u uw eigen vermelding.

LocalBitcoins geeft elke gebruiker een feedbackscore vergelijkbaar met eBay, waar gebruikers vertrouwd kunnen raken met de geschiedenis en het aantal deals dat de koper heeft voltooid via lokale bitcoin.

Start de handel

Nu u uw koper kent, stuurt u de details van wat u precies van hem wilt en zorgt u ervoor dat u zich aan de handelsvoorwaarden houdt. Deze zullen u vertellen waar en hoe u uw USD-betaling ontvangt.

Vergeet ook niet om uw lokale Bitcoins-portefeuilleadres te financieren, zodat u de transactie kunt starten op basis van het minimum aan BTC waarnaar wordt verwezen in het handelsverzoek.

Als u niet genoeg BTC in uw LocalBitcoins wallet, kunt u geen transactie uitvoeren, aangezien u deze BTC naar een geblokkeerde rekening moet sturen

Maak de t afherstel

Nu alle partijen het eens zijn geworden over de transactie en de details in het inboxgedeelte van LocalBitcoins hebben gladgestreken, worden uw Bitcoins verplaatst van uw portemonnee naar de handelsgarantie..

Op dit punt krijgt de koper uw betalingsgegevens (hoe wilt u betaald krijgen voor uw BTC) en geeft hij het USD-equivalent contant aan u over via de overeengekomen manier..

Wanneer u de betaling heeft ontvangen, bevestigt u aan Localbitcoins.com dat de betaling is uitgevoerd en wordt de BTC vrijgegeven aan de koper vanuit een handelsborg. Dat is het, de handel is gedaan!

Gevolgtrekking

Terwijl bitcoin en cryptocurrency steeds populairder worden, komen er steeds meer services online om gebruikers te helpen hun praktische bitcoin te krijgen of hun bitcoin op een snelle en effectieve manier om te zetten in USD of andere fiat-valuta.

Hoewel veel aandacht uitgaat naar het verkrijgen van Bitcoin, is het belangrijk om de opties te begrijpen die u heeft om uw Bitcoin op te nemen en wat de beste manieren zijn om dit te doen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me