Bityard is een in Singapore gevestigd handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten met een missie om de handel in contracten met hefboomwerking te vereenvoudigen, met een “Complex Contracts, Simple Trade” -benadering.

Het platform is relatief nieuw en zal waarschijnlijk de aandacht trekken van veel cryptocurrency-handelaren die optiehandel overwegen, maar nog niet de sprong hebben gemaakt naar een op opties gericht platform (zoals BitMEX).

Bityard's interface voor het verhandelen van cryptocurrency-optiecontracten

Bityard’s handelsinterface voor cryptocurrency-optiecontracten

Bityard biedt momenteel handel aan voor 8 verschillende cryptocurrencies met een hefboomwerking tot 100x. Lezers moeten er rekening mee houden dat dit artikel geen beleggingsadvies is. Margehandel kan zeer riskant zijn, doe uw onderzoek en raadpleeg indien nodig een erkend financieel adviseur.

Wat is Bityard?

Bityard is een particuliere beurs voor cryptocurrency-contracten die zich wil onderscheiden door gemakkelijke, snelle en veilige handel in cryptocurrency-activacontracten aan te bieden.

De houdstermaatschappij, gelanceerd in november 2019, is gevestigd in Singapore en heeft haar hoofdkantoor genoteerd op Paya Lebar Square. Bityard maakt geen gebruik van orderboeken – de beurs komt overeen met de handelstransacties van gebruikers zelf. Dit helpt om slippen in de transacties te voorkomen.

Laten we, om Bityard beter te begrijpen, eens kijken naar de handel in cryptocurrency-opties in het algemeen.

Wat is handel in cryptocurrency-opties??

Lezers moeten opmerken dat Bityard verschilt van een traditionele cryptocurrency-uitwisseling doordat de primaire waarde ervan is cryptocurrency-optie contracthandel– en geen daadwerkelijke cryptocurrency-naar-cryptocurrency-uitwisselingen.

Bij gebruik van BitYard, je bent niet Bitcoin “kopen” of Ethereum, maar liever een optiecontract kopen.

Contracten zijn handelsinstrumenten die investeerders in staat stellen handelen in de prijsbewegingen van een actief zonder het actief daadwerkelijk aan te houden. Deze contracten kunnen bijvoorbeeld worden aangehouden voor fysieke goederen zoals rijst, ruwe olie of kippen, of financiële instrumenten zoals obligaties, aandelen en digitale activa.

Kopers en verkopers gebruiken contracthandel meestal als een manier om risico’s af te dekken en te minimaliseren, bescherming te bieden tegen volatiele toekomstige prijsschommelingen en te speculeren op de activa. Bij contracten zijn kopers, verkopers en een overeengekomen prijs betrokken.

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar de handel in Bitcoin-opties op Bityard. Gebruikers kunnen een USDT-BTC-optiecontract kopen met een hefboomwerking tot 100x en het BTC-actief niet daadwerkelijk aanhouden.

Bityard biedt margehandel in cryptocurrency, wat betekent dat een handelaar slechts een fractie van het volledige handelsbedrag in een hefboompositie hoeft in te schrijven. Margehandel in cryptovaluta op Bityard is een relatief eenvoudig proces.

Het plaatsen van een order voor cryptocurrency-contracten bij USDT op Bityard.

Het plaatsen van een order voor cryptocurrency-contracten bij USDT op Bityard.

Voor 1000 USDT en 100x leverage, zouden we een initiële marge van 10,6806 BTC bereiken (1000 USDT x 100 is gelijk aan ongeveer 10,68 BTC tegen de huidige prijzen). We zouden ook ongeveer 100 USDT aan vergoedingen betalen om het contract met 100x leverage te kopen.

Als de BTC-prijs zou dalen tot 9278,46 (de SL “stop loss”), zou het contract sluiten en zouden we 900 USDT verliezen..

Als de BTC-prijs 9643,61 (de TP “take profit”) zou bereiken, zouden we 3000 USDT winnen, wat 3x onze startinvestering is – niet te armoedig voor een relatief marginale prijsstijging.

Het voordeel is theoretisch oneindig (tenzij het contract is ingesteld om automatisch te worden uitgevoerd tegen een bepaalde prijs), maar het nadeel kan bruut zijn.

Ter vergelijking: als u BTC het activum zou kopen voor 1000 USDT, zou de BTC-prijs ongeveer 30k per BTC moeten bedragen om een ​​vergelijkbare winst te maken. Het zou ook moeten krimpen tot een tiende van zijn waarde ($ 960) om een ​​vergelijkbaar verlies te ervaren.

Opties voor cryptovaluta en margehandel kunnen zeer riskant zijn. Hoewel Bityard margehandel erg gebruiksvriendelijk lijkt te maken, smeken we onze lezers om hun due diligence te doen over hoe margehandel werkt..

Ervaren handelaren kunnen cryptocurrency-derivaten gebruiken om handelsrisico’s af te dekken, maar dit vereist veel onderzoek en testen om het onder de knie te krijgen. Als u margehandel nadert nadat u het grondig hebt onderzocht, zelfs met de nodige voorzichtigheid, kunt u nog steeds verbrand worden.

Hier zijn een paar opmerkelijke voordelen van derivatencontracten voor cryptocurrency:

  1. Risico’s afdekken

Beleggers kunnen het risico van een prijsdaling verkleinen door tegelijkertijd een “short” -positie in te nemen op het digitale activum in kwestie. Dus als de prijs daalt, zal de “short” -positie de verliezen beperken door extra inkomsten te genereren. Contracthandelaren kunnen het risico van het aanhouden van de volatiele activa vermijden, terwijl ze toch wat opwaarts potentieel behouden om te profiteren van de prijsbewegingen.

  1. Speculeren op marktrichting

Cryptocurrency-contracthandel maakt marktspeculatie veel agressiever, omdat handelaren het actief niet hoeven aan te houden om de prijs te beïnvloeden. Als iemand bijvoorbeeld denkt dat de prijs van BTC zal stijgen, kunnen ze long gaan op Bitcoin-futures. Als ze denken dat de prijs van ETH zal crashen, kunnen ze ETH short gaan.

  1. Prijsfluctuaties stabiliseren

Speculatie heeft de neiging om een ​​negatieve reputatie te hebben, maar het kan volwassen markten helpen en deze op de lange termijn stabiliseren. In het verleden heeft de handel in cryptocurrency-opties ook de volatiliteit van activaprijzen vergroot en in verband gebracht met prijsschommelingen in Bitcoin.

Bityard-competitie

Bityard onderscheidt zich redelijk goed in de handelsruimte voor cryptocurrency-opties met lage instapniveaus, unieke complexe contractaanbiedingen en een eenvoudige gebruikersvriendelijke interface.

De concurrenten van Bityard zijn onder meer BitMEX en Prime XBT.

Hoewel handel in cryptocurrency-marge en handel in cryptocurrency-opties door beginners als ongelooflijk gecompliceerd kan worden beschouwd, probeert Bityard het proces veel gemakkelijker te begrijpen voor nieuwe gebruikers. In een korte BitMEX versus Bityard-vergelijking is Bityard veel eenvoudiger en schoner in zijn interface, wat nieuwe gebruikers waarschijnlijk niet zo bang zal maken.

BitMEX versus Bityard, twee platforms die gespecialiseerd zijn in cryptocurrency-contracthandel met hefboomwerking.

Dit is niet om BitMEX als platform te verslaan, omdat het lijkt alsof beide platforms goed kunnen functioneren en hun gebruikers tevreden houden. Het lijkt erop dat Bityard vooral beter geschikt is voor nieuwere handelaren, terwijl BitMEX voor de meer gevorderde menigte gaat.

Bityard heeft ook een merkambassadeur, Buakaw Banchamek, een wereldberoemde Muay Thai-kampioen. Wat hebben hefboomwerking in cryptocurrency-optiehandel en dodelijke head-kicks gemeen? We weten het niet zeker. Het toont echter een stimulans van de kant van Bityard om een ​​gebruikersbestand te omarmen dat traditioneel niet goed thuis is in de handel in cryptocurrency-opties..

Cryptocurrency-optie-uitwisseling De startpagina van Bityard, kenmerkt Buakaw

Cryptocurrency option exchange Bityard’s homepage, feature Buakaw

Bityard heeft een maximale opnamelimiet van 100.000 USDT.

Bityard-vergoedingen

Bityard biedt momenteel een transactiekost van 0,05%, wat lager is dan de industriestandaard van 0,075% (BitMEX, Bybit, Deribit).

Een gedetailleerde uitleg van de handelskosten van Bityard.

Een gedetailleerde uitleg van de handelskosten van Bityard.

The Court of Public Opinion: Is Bityard Good?

Omdat Bityard nog relatief nieuw is, is er niet veel discussie over het platform online. Het beschikt echter over een actieve Telegram-gemeenschap en sociale kanalen.

De klantenondersteuning van Bityard is beschikbaar via e-mail, Telegram en online. Bityard heeft ook tal van specifieke antwoorden in hun beginnersgidsen.

Veel van de gebruikers van Bityard lijken te genieten van de eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface van het platform

Is Bityard veilig?

Bityard is een van de weinige cryptocurrency-leveraged trading exchanges met regelgevende licenties in Singapore, Estland, Australië en de VS. Sinds de lancering in 2019 heeft Bityard zijn aanbod uitgebreid naar meer dan 150 landen en zijn website vertaald in acht talen: Engels, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Vietnamees, Koreaans, Japans en Indonesisch (en binnenkort Portugees)..

Regulatie: Bityard is gereguleerd en gelicentieerd onder de ACRA van Singapore, de MSB van de VS van Financial Crimes Enforcement Network die behoort tot het Amerikaanse ministerie van Financiën, de MTR van Estland en de AUSTRAC van Australië..

Bityard's licenties. Bronnen: Bityard.com

Bityard’s licenties. Bronnen: Bityard.com

Fonds zekerheid: Bityard gebruikt meerdere offline cold wallets om gebruikersgelden te beschermen tegen hackers, met een kleiner deel in “hot wallets” online dat kan worden gebruikt om opnames te betalen en stortingen te doen. Bityard heeft ook een gebruikersbeveiligingsmenu om gebruikers te helpen de beveiliging van hun accounts te optimaliseren met functies zoals 2FA.

Bityard maakt gebruik van real-time risico-audits en risicobeheertools om de marktblootstelling en -posities te bewaken voor elke gebruiker die deelneemt aan de handel in cryptocurrency-opties en cryptocurrency-margehandel.

Met 24/7 online ondersteuning en de bovenstaande certificeringen lijkt Bityard veilig, maar we herinneren onze gebruikers eraan voorzichtig te zijn met het risico dat voortvloeit uit het gebruik van elk platform online. Zorg ervoor dat u uw digitale activa zoals Bitcoin opslaat in een veilige, koude portemonnee.

Aan de slag met Bityard

Als gebruiker in de Verenigde Staten was onze set-up extreem wrijvingsloos – het enige dat nodig was, was een e-mailadres, een wachtwoord en een captcha om aan de slag te gaan Bityard. Er was geen KYC of identiteitsverificatie vereist.

Vroege gebruikersprikkels voor het cryptocurrency-optieplatform van Bityard

Prikkels voor vroege gebruikers.

De uitwisseling heeft een paar “beloningen voor beginners” om meer details aan uw account toe te voegen en uzelf vertrouwd te maken met het platform. Deze beloningen worden toegevoegd als tegoedbonnen voor de vergoedingen.

Bityard heeft ook een “demo-handel” -functie, waarbij de interface verandert in demo-modus en handelaren “demo” cryptocurrency-opties kunnen verhandelen met behulp van echte prijsgrafieken en volumes zonder echte activa te hoeven vastleggen. Gebruikers kunnen contracttransacties met hefboomwerking starten om een ​​idee te krijgen van de functionaliteit van het platform.

Bityard stelt gebruikers in staat om cryptocurrency-optiecontracten met hefboomwerking in demo-modus te plaatsen zonder geld te gebruiken.

Bityard stelt gebruikers in staat om cryptocurrency-optiecontracten met hefboomwerking in demo-modus te plaatsen zonder geld te gebruiken.

Wees echter waakzaam bij het gebruik van deze functie, aangezien de handelsweergave identiek is, met uitzondering van de “modus” -opties linksonder. Zorg ervoor dat er Demo staat als je demo-handel wilt (en vice versa!)

Bityard biedt fiat-aanbetaling en ondersteunt meerdere gangbare digitale valuta’s zoals BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK. Fiat-ondersteuning wordt aangeboden voor RMB (China), Vietnamese Dong, Indonesische Rupiah.

Het platform biedt ook OTC-services voor het kopen van USDT.

* Fiat-stortingsgateways zijn mogelijk niet beschikbaar in de Verenigde Staten, omdat deze niet voor ons bestonden toen we onze account maakten.

Maak kennis met Bityards Platform Coin – BYD

Bityard is ook van plan om zijn eigen platformmunt, BYD, uit te rollen, een actief vergelijkbaar met de BNB van Binance dat naar verwachting zal worden gebruikt om handelskosten te verlagen en andere ecosysteemprikkels te faciliteren..

Bityard's

Bityard’s “mijnbouw” -functie.

Gebruikers kunnen BYD en andere digitale activa op de Bityard-site ‘minen’ door op de pictogrammen te klikken, aangezien ze eenmaal per dag klaar zijn.

* BYD is momenteel niet verhandelbaar of omwisselbaar.

Laatste gedachten: Is Bityard Legit?

De handelsplatforms voor cryptocurrency-contracten hebben een lange weg afgelegd en Bityard lijkt voorop te lopen in termen van eenvoud en gebruikersinterface. Dat Bityard een goed werkende mobiele app heeft, is indrukwekkend aangezien mobiele derivaten in het algemeen nog relatief nieuw zijn.

Bityard is relatief nieuw en er valt niet veel afbreuk te doen aan de legitimiteit van de beurs. Het lijkt een eenvoudig gebruiksvriendelijk platform voor het verhandelen van cryptocurrency-contracten. Het grootste risico bij elke cryptocurrency-uitwisseling of contracthandelsplatform is echter meestal de menselijke neiging tot fouten (geld verliezen door slechte accountbeveiliging of verzenden naar ongeldige adressen) of buitensporig risico..