eToro wordt vaak de “Robinhood of Europe” genoemd en trekt vergelijkingen met de Amerikaanse Fin-tech unicorn vanwege zijn gebruikersvriendelijke handelservaring. Voor Amerikaanse eToro gebruikers biedt het platform 15 cryptocurrencies om te verhandelen, zoals Bitcoin en Ethereum. Voor internationale eToro-gebruikers, het aanbod breidt zich uit naar aandelen en forex.

Een paar unieke functies geven eToro een aparte eToro van het cryptocurrency-uitwisselingspakket: sociale handel, CopyPortfolio en CopyTrader – met de laatste functie kunt u eenvoudig “Kopieer” gratis de live portfolio van de beste cryptocurrency-handelaren op het platform. Terwijl traditionele fondsbeheerders formeel geaccrediteerd zijn en uw geld tegen betaling kunnen investeren, zijn de kopieerbare handelaren van eToro gewone mensen die gewoon succes hebben gehad of ervaring hebben met het verhandelen van cryptocurrency..

Hoewel de hands-off benadering van beleggen in cryptocurrency redelijk aantrekkelijk kan zijn, raden we onze lezer aan zeer voorzichtig te zijn bij het beleggen van iets. Cryptocurrency is een zeer risicovolle activaklasse, en alleen omdat uw transacties op de automatische piloot plaatsvinden, wil dat nog niet zeggen dat u niet per se op de been kunt raken (stel uw stopverliezen in!)

De volgende eToro-recensie leert u alles wat u moet weten over het handelsplatform:

 • De bedrijfsgeschiedenis van eToro
 • Hoe u een account aanmaakt op eToro
 • eToro-portefeuilles en -accounts
 • Wat zijn eToro-kosten
 • Hoe werkt handelen op eToro
 • Wat is de functie Copytrader van eToro?
 • Hoe u geld kunt verdienen op eToro

Kernpunten:

✅ eToro is een gebruiksvriendelijk sociaal handelsplatform dat Amerikaanse handelaren de mogelijkheid biedt om in verschillende cryptocurrency te handelen, en Europese handelaren om een ​​grotere verscheidenheid aan financiële instrumenten te verhandelen, zoals aandelen, crypto, grondstoffen, valuta’s en meer.

✅eToro is een zeer beginnersvriendelijke uitwisseling die een directe fiat naar cryptocurrency-uitwisseling mogelijk maakt – nieuwe gebruikers kunnen ga aan de slag met het handelen in cryptocurrency op eToro voor slechts $ 50.

✅ Functies zoals CopyTrader en CopyPortfolio zijn een vrij hands-off, zij het risicovolle, benadering van cryptocurrency-handel.

✅ eToro besteedt veel aandacht aan “sociale” handel en moedigt gebruikers aan om korte- en langetermijnhandel in cryptocurrency te bespreken.

❌De handelskosten zijn relatief hoger dan de industriestandaard voor de meeste andere beurzen. We noemen dit de “UI-belasting”

❌Gebruikers hebben eigenlijk geen toegang tot hun activa, ze kunnen ze alleen ruilen voor fiat. Hoewel eToro een geweldig handelsplatform is, zijn we niet zo’n grote fan van het gebrek aan bewaring van uw cryptocurrency.

Bedrijfsinformatie van eToro

Een korte wandeling door de geschiedenis van de rijzende fin-tech ster leidt ons door een gebruikersgerichte benadering van ontwerp en een spil om de groeiende cryptocurrency-markt te omarmen.

Wanneer is eToro opgericht? Opgericht in 2007 door ondernemers David Ring, Ronen Assia, en Yoni Assia in Israël is eToro sindsdien uitgegroeid tot meer dan 500 werknemers, operaties in 140 landen en meer dan 13 miljoen gebruikers internationaal.

Hoeveel heeft eToro opgehaald?? eToro is redelijk goed gekapitaliseerd en heeft in totaal $ 222,7 miljoen in financiering in meer dan 10 ronden, met de nieuwste Series E-ronde in april 2018.

Welke bedrijven heeft eToro overgenomen: eToro heeft twee organisaties verworven: de in België gevestigde cryptocurrency portfolio-tracker-app Delta in september 2019 en de Deense smart contractinfrastructuurprovider Firmo in maart 2019.

De houdstermaatschappij eToro (UK) Ltd. is gevestigd in Londen, en eToro heeft extra geregistreerde kantoren in Cyprus, Tel Aviv, New Jersey, Sydney en Shanghai.

eToro begon met een primaire focus op het verhandelen van fiat-valuta’s en grondstoffen, en introduceerde aandelen in juli 2013 en een breder scala aan cryptocurrencies in 2017. eToro bood Bitcoin-handel aan in 2013 met CFD’s en was een van de weinige FinTech-platforms van die tijd die toegang bood tot de toenmalige Bitcoin.

In februari 2017 breidde eToro zijn cryptocurrency-aanbod uit naar Ethereum, XRP, Litecoin en een handvol andere cryptocurrencies. Met de daaropvolgende hausse op de cryptocurrency-markt halverwege 2017, verdubbelde eToro zijn internationale klantenwerving om zichzelf te versterken als een vooraanstaande uitwisseling in de cryptocurrency-gemeenschap.

eToro lanceerde zijn eToro-activiteiten in de VS in maart 2019, te beginnen met een handvol cryptocurrencies die beschikbaar waren om te verhandelen en uiteindelijk uitgegroeid tot meer dan 15.

Het platform is uniek in de cryptocurrency-industrie vanwege functies zoals CopyTrader en sociale handel, waardoor traders live handelsinformatie kunnen delen, de portefeuilles van de best presterende traders kunnen kopiëren en cryptocurrency-investeringen kunnen benaderen vanuit een relatief ‘hands-off’-benadering * we Ik kom er hieronder op terug..

* Laten we deze belangrijke waarschuwing herhalen:: investeer niets dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen, geen enkel platform kan echt 100% gegarandeerde winsten bieden, alle investeringen (met name investeringen in cryptocurrency) brengen doorgaans een hoog risico met zich mee. *

Belangrijkste kenmerk # 1: wat is de eToro Copytrader-functie?

In 2010 steunde eToro de titel van ‘s werelds eerste sociale handelsplatform met de lancering van OpenBook, een functie waarmee iedereen ter wereld succesvolle handelaren kon kopiëren met CopyTrader. OpenBook werd in die tijd beschouwd als een redelijk revolutionair concept in FinTech en won de Finovate Europe Best of Show voor 2011.

Mogelijk bent u al eerder geraakt door een gerichte eToro-advertentie met Alec Baldwin – hier is het weer voor de goede orde; het is eigenlijk een goede uitleg van wat de CopyTrader-functie doet.

CopyTrader staat naar onze bescheiden mening als een van de beste functies in FinTech.

Waarom? In staat zijn om te zien hoe en welke tophandelaren handelen, is iets waar sommige bedrijven duizenden dollars voor proberen te vragen, of een percentage van het beheerde vermogen. eToro gaat nog een stap verder door het mogelijk te maken om hun portfolio’s met één klik te “kopiëren”. Als dit idee u aanspreekt, maak dan een eToro-account aan en bekijk de handelaren – u moet om wettelijke redenen toegang hebben tot een bepaalde versie van de site, afhankelijk van uw locatie: eToro VS. en eToro International.

Het minimumbedrag om een ​​handelaar te kopiëren is $ 200, en het maximum is $ 500.000. U kunt maximaal 100 handelaren tegelijkertijd kopiëren.

Hier is onze bespreking van CopyTrader

Hieronder zijn er twee secties: ‘Topprestaties’ en ‘Meest gekopieerd’

In het gedeelte Meest gekopieerd zien we de populairste handelaren van het platform, schijnbaar gesorteerd op een soort gewogen populariteitsgemiddelde in plaats van op procentuele winst.

Laten we eens kijken wat deze QE4Everyone (Mati Greenspan) -handelaar zo populair maakt.

Nadat we op het profiel van Greenspan hebben geklikt, zien we zijn sociale berichten gericht op de eToro-handelsgemeenschap, onze huidige investering (we hebben $ 300 gestort om deze functie te testen) in zijn kopieerportefeuille en het is de algehele prestatie – bedankt voor de $ 17 dollar, meneer Greenspan. We zien ook de bio van Greenspan – een gepubliceerde auteur, oprichter & CEO van een bedrijf genaamd Quantum Economics, en een voormalig Senior Market Analyst bij eToro.

Als we op zijn profielstatistieken klikken, zien we zijn cryptocurrency-handelsprestaties per maand. Hoewel de cryptocurrency-markt zelf deze maanden wat volatiliteit kende, lijkt Greenspan het redelijk goed te hebben aangepakt.

Verder zien we hoe “riskant” deze handelaar is met een risicoscore toegewezen door eToro, evenals het aantal recente handelskopieerapparaten (tussen $ 100.000 en $ 300.000 aan kopieerwaarde).

We kunnen wat meer details krijgen over de transacties van Greenspan: we zien het totale aantal transacties in het afgelopen jaar en zijn meest verhandelde activa.

Op het portfoliotabblad zien we precies wat zijn transacties op dit moment zijn. Vanaf hier kunnen we diezelfde activa handmatig kopen, of zodra we wat geld hebben toegevoegd, kunnen we de portefeuille van Greenspan kopiëren, en eToro zal automatisch zijn transacties spiegelen totdat u hem zegt te stoppen, of totdat de kopieerstop-loss toeslaat..

Hoewel de best presterende profielen er erg aantrekkelijk uitzien, dringen we er bij onze lezers op aan om de juiste hoeveelheid onderzoek te doen op het eToro-platform om te begrijpen hoe ze dergelijke resultaten hebben kunnen behalen..

Veel van deze handelaren hebben bijvoorbeeld maanden geleden gewoon een actief gekocht dat verdween en sindsdien is er geen transactie meer gestart. Dus door hun portfolio te kopiëren, zou u in feite het actief tegen de huidige prijs “kopen”.

Hoe u CopyTrader van eToro gebruikt:

CopyTrader is heel eenvoudig. Nadat u uw eToro-account heeft gemaakt (eToro VS. en eToro Internationaal) ga naar de CopyTrader-sectie, selecteer een handelaar om te kopiëren en voeg het benodigde geld toe.

Stel dat we bijvoorbeeld crypto101_kevin (Kevin Stanley) willen kopiëren. Hij lijkt me een aardige vent, maar wat nog belangrijker is, hij heeft een behoorlijk aantal andere kopieerapparaten en tot nu toe 27% winst voor dit jaar.

Een belangrijke functie voor risicobeheer is de mogelijkheid om onmiddellijk te stoppen met het kopiëren van het profiel van een handelaar als de waarde onder een bepaald bedrag zakt. Laten we aannemen dat we hebben besloten dat we een verlies van 60% in het ergste geval kunnen verdragen bij een investering van $ 200 – we zouden het bedrag dienovereenkomstig bepalen en het geld storten.

We storten de USD, en boem – we kopiëren een handelaar.

Belangrijkste kenmerk 2: CopyPortfolios

In 2016 breidde eToro zijn sociale handelsaanbod uit met de release van CopyPortfolios, een thematisch beleggingsproduct voor de lange termijn van beheerde portefeuilles met gebundelde Top Traders of specifieke activa met behulp van een vooraf bepaalde marktstrategie. De meeste CopyPortfolios van eToro gebruiken machine learning om maximaal rendement te behalen.

Er zijn drie CopyPortfolios beschikbaar in de Verenigde Staten. TheTIE bouwt bijvoorbeeld haar investeringsstrategie op sentimentanalyse, waarbij de positieve en negatieve toon van tweets op Twitter wordt gemeten.

Belangrijkste kenmerk # 3: virtuele portfolio

Het virtuele portfolio van eToro is in feite een sandbox, waar gebruikers $ 100.000 aan nepgeld ontvangen om het platform te testen.

Deze functie lijkt nog niet beschikbaar in de VS..

eToro USA en eToro International

Een belangrijk onderscheid om te maken voor onze geweldige lezers verspreid over de hele wereld: eToro heeft twee verschillende platforms vanwege de naleving van de regelgeving: een voor eToro VS. en een voor eToro Internationaal gebruikers.

Is eToro beschikbaar in de VS.? Ja, maar alleen de aspecten van cryptocurrency-handel. Als u zich in de Verenigde Staten bevindt, heeft u toegang tot hetzelfde handelsplatform voor cryptocurrency-investeringen als alle anderen, evenals de CopyTrader- en CopyPortfolio-functies, maar u kunt (nog) geen aandelen of forex verhandelen.

Hoe eToro in de VS te gebruiken – Gebruik de volgende link om een eToro USA-account.

eToro Internationaal: Er is een reden waarom eToro vaak de ‘Robinhood van Europa’ wordt genoemd – maar dat laat wat waarde op tafel liggen: het platform stelt internationale gebruikers in staat om in forex, aandelen en cryptocurrency te handelen. Als u zich buiten de VS bevindt, gebruikt u de volgende link voor eToro internationaal.

Hoe u zich aanmeldt

Gebruiksgemak: A.+

Aanmelden voor eToro is een zeer gestroomlijnde ervaring met de basisvereisten voor ‘Know Your Customer’ (KYC) die de meeste uitwisselingen in de VS vereisen.

 1. Als u zich in de VS bevindt, gebruikt u de volgende link om een eToro USA-account. Als u zich buiten de VS bevindt, gebruikt u de volgende link voor eToro internationaal. Je komt op een pagina terecht waarop Alec Baldwin naar zijn telefoon wijst
 2. Druk op WORD NU LID en maak uw accountgegevens aan.

 1. Voordat u uw aanvraag indient, raden we u aan er even de tijd voor te nemen Maak uzelf vertrouwd met het privacybeleid en de voorwaarden van eToro & Voorwaarden. Als je klaar bent, vink je de vakjes aan en MAAK JE EEN ACCOUNT AAN om je gegevens te verzenden.
 2. Nu komt het leuke gedeelte – KYC! Als onderdeel van dit proces moeten nieuw geregistreerde investeerders een identiteitsbewijs overleggen, zoals een geldig paspoort of rijbewijs, en in sommige gevallen een bevestiging van verblijf (zoals een geldige energierekening).
 3. Verder zullen nieuwe eToro-gebruikers worden gevraagd vul een korte vragenlijst in om eToro te helpen beter te begrijpen welke functies het meest geschikt zijn voor hun beleggersprofiel. Vragen omvatten zaken als: professionele status van investeerder, kennisniveau van de kapitaalmarkten, financiële liquiditeit, aanvaardbare risiconiveaus en investeringsdoelen.
 4. Je bent klaar!

Wat zijn de kosten van eToro?

Het prijsbeleid van eToro is redelijk transparant. Ze zijn hoger dan de industriestandaard van cryptocurrency-uitwisselingen zoals Bittrex of Binance, maar eToro is technisch gezien een ander type platform dan alleen een zelfstandige uitwisseling.

eToro Spread-vergoedingen: Spread fees zijn in feite hoe makelaars zonder commissie en uitwisselingen zoals Robinhood en eToro geld verdienen – het zijn kosten die zijn ingebouwd in de koop- en verkoopprijs van het cryptocurrency-paar dat u wilt verhandelen. Het verschil tussen wat het activum op de markt is (dwz ETH = $ 200,23) en wat het kost om het op een bepaald platform te kopen (dwz Koop ETH = $ 200,45) – de vergoeding zou de extra $ 0,22 cent zijn.

Deze vergoedingen zijn redelijk redelijk voor de meeste cryptocurrency-activa, momenteel variërend van 0,75% voor BTC tot meer dan 5% voor Tezos, waarvan de laatste erg hoog is..

Opnamekosten voor eToro: Er zijn geen ($ 0) opnamekosten op eToro in de VS ($ 5 opnamekosten voor alle andere regio’s), maar er is een minimum van $ 30 opnames.

eToro Wallet-kosten: eToro rekent geen kosten aan voor het verzenden of ontvangen van transacties, hoewel blockchain-kosten nog steeds van toepassing zijn. eToro brengt wel een conversiekost van 0,1% in rekening die is ingesteld op de markttarieven van eToro.

Ga voor meer informatie over de kosten van eToro naar hun fee pagina.

eToro Fund-beveiliging

De portefeuilles van eToro worden beveiligd door machine learning voor meerdere handtekeningen en analytisch gedrag, dat tot doel heeft het beveiligingsteam van het platform te helpen bij het identificeren en voorkomen van mogelijke bedreigingen van kwaadwillende derden.

Volgens eToro is het storten van geld op uw account veilig, privé, beveiligd en voor Amerikaanse gebruikers, FDIC verzekerd. Cryptocurrency wordt echter niet gedekt door de FDIC-verzekering. Transacties worden gecommuniceerd via Secure Socket Layer (SSL), waardoor persoonlijke informatie veilig blijft.

Hoe te handelen op eToro

We beginnen dit gedeelte door te zeggen dat niets in de beleggingswereld gegarandeerd is en dat het plaatsen van cryptovaluta buiten uw spaarrekening enig risico met zich meebrengt..

Dat gezegd hebbende, maakt eToro cryptocurrency-handel en cryptocurrency-risicobeheer een relatief passieve, maar niet risicovrije onderneming als u de CopyTrader-functie gebruikt. Het koppelen van de CopyTrader-functie met een Copy Value-portefeuilledrempel zou u zowel een cryptocurrency-investeringsstrategie op de automatische piloot (idealiter beheerd door een ervaren handelaar) als zijwieltjes moeten bieden in geval van een calamiteit.

Laatste gedachten – Is eToro een goed platform om te gebruiken?

Uiteindelijk is eToro een bedrijf op de eerste plaats met voldoende durfkapitaal dat is ingezameld om ervoor te zorgen dat het platform voldoet aan de groeiende behoeften van zijn gebruikers. Alles, van de open-markt cryptocurrency-uitwisseling tot de CopyTrader-functies, is super intuïtief.

We kunnen zien dat dit platform zeer succesvol is in het bieden van een geweldige gebruikerservaring voor beginners en gevorderde gebruikers.

Het is echter de moeite waard erop te wijzen dat eToro in de eerste plaats lijkt te zijn ontworpen om te handelen en dat gebruikers eigenlijk niet rechtstreeks toegang hebben tot hun cryptocurrency. Als u bijvoorbeeld 1 BTC hebt gekocht, kunt u deze niet naar uw hardwareportemonnee sturen (u kunt het misschien naar de portemonnee van eToro sturen, maar dat is een ander product voor een andere dag.) U zou uw BTC moeten verkopen voor USD, en maak vervolgens uw USD terug naar uw bank en maak het vervolgens over naar een beurs waar u het digitale activum kunt opnemen.

Dat gezegd hebbende, maken de CopyTrader en CopyPortfolio van eToro het een behoorlijk geweldig product in het arsenaal van elke cryptocurrency-gebruiker. De kenmerken zijn gratis en rekent u geen kosten aan voor uw winsten, u hoeft alleen de spread fee te betalen zoals u zou doen op elke andere beurs.

eToro is gericht op “sociale handel” waar gebruikers van elkaar kunnen leren; naarmate meer gebruikers lid worden van het eToro-platform, voorspellen we dat meer ervaren handelaren open zullen staan ​​voor het kopiëren van hun portefeuilles om hun reputatie in de ruimte op te bouwen. Als u een ervaren handelaar bent die zich bij eToro wil aansluiten, heeft u daar een redelijk aantrekkelijk compensatieprogramma voor Populaire handelaren.

Als u besluit eToro te gebruiken, gebruik dan een van de volgende links op basis van uw locatie: eToro VS. en eToro Internationaal.