Hoe Cobinhood (COB) te kopen

Cobinhood werd in 2017 gelanceerd met de unieke drawcard om geen kosten aan te bieden aan cryptocurrency-handelaren over de hele wereld. In dit artikel zullen we je door de stappen leiden die je nodig hebt om Cobinhood-munten (COB) te kopen met behulp van de Cobinhood-uitwisseling. Als je meer wilt weten over het project, bekijk dan onze Cobinhood-beginnershandleiding.

Houd er rekening mee dat handel op Cobinhood op dit moment niet beschikbaar is voor investeerders in de staat New York of Japan.

Crypto of lokale valuta?

De roadmap van Cobinhood belooft handel in USD en andere fiat-valuta’s op hun platform. In dit stadium bieden ze echter alleen crypto-naar-crypto-uitwisselingen aan. Cobinhood heeft geen exacte datum gegeven wanneer fiat-valuta-omwisseling beschikbaar zal zijn, maar hopelijk zal het team dit binnenkort toevoegen. Bitcoin is de meest populaire en liquide (gemakkelijk inwisselbare) cryptocurrency die er is, dus het is het beste om eerst wat Bitcoin te bemachtigen.

U heeft een aantal opties om uit te kiezen bij het kopen van Bitcoin. Coinbase en GDAX zijn uitstekende uitwisselingen voor beginners. Mogelijk vindt u een geschiktere ruil in uw land als deze 2 niet voldoen aan uw ruilvereisten. Bekijk onze Bitcoin-koopgids voor een meer gedetailleerd proces.

Zodra u wat Bitcoin heeft gekocht, maakt u een account aan op Cobinhood:

Cobinhood-accountregistratie

Stap 1: Navigeer naar het Cobinhood uitwisseling of download de app op je Android of iOS apparaat. (Deze handleiding richt zich op het desktopproces. De mobiele versie kan verschillen)

Stap 2: Klik op ‘Account aanmaken’ in het midden van het scherm of rechtsboven op ‘Aanmelden’.

Cobinhood startscherm

Klik op ‘Account maken’ of ‘Aanmelden’.

Stap 3: Volg op het volgende scherm de instructies en voer uw accountgegevens in.

Aanmeldingsscherm voor Cobinhood

Voer accountgegevens in.

Stap 4: Nadat u uw gegevens heeft verzonden, ontvangt u een e-mail om uw registratie te bevestigen. Klik op de knop “Uw account activeren”.

Cobinhood e-mail

Klik in de e-mail op de knop “Uw account activeren”.

Stap 5: Nadat het systeem uw account heeft geverifieerd, wordt u rechtstreeks naar de centrale geleid. Misschien wilt u wat extra beveiliging instellen. Om dit te doen, beweegt u uw muis in de rechterbovenhoek van uw scherm en selecteert u ‘Account’.

Cobinhood Exchange

Plaats de muisaanwijzer op ‘Account’ om beveiligingsmaatregelen in te stellen.

Stap 6: Navigeer naar het tabblad “Beveiliging” en selecteer een authenticatieproces dat bij u past. We raden Google 2-factor authenticatie aan.

Cobinhood Beveiligingsscherm

Kies een verificatiemethode.

Financiering van uw account met Bitcoin

Stap 7: Klik op de menuknop en selecteer ‘Fondsen’.

Cobinhood-menu

Klik op de menuknop en selecteer ‘Fondsen’.

Stap 8: Scroll naar beneden om de Bitcoin-rij te vinden en klik op de overeenkomstige “Deposit” -link in deze rij.

Cobinhood Storten en opnemen scherm

Selecteer “Storten” in de Bitcoin-rij.

Stap 9: Een pop-up zal uw Bitcoin-stortingsadres weergeven en een QR-code die u moet gebruiken om geld op uw Cobinhood-account te storten. U kunt onze gids volgen over hoe u Bitcoin kunt ontvangen als u hierbij hulp nodig heeft.

Cobinhood Bitcoin-adres

Gebruik het openbare adres of de QR-code om BTC te deponeren.

Zorg ervoor dat u enkel en alleen stuur bitcoin naar dit adres. U kunt uw geld verliezen als u andere cryptocurrencies naar dit adres verstuurt. U kunt een site zoals Blockchain om te verifiëren dat uw transactie is voltooid.

Hoe Cobinhood (COB) op de beurs te kopen

Stap 10: Zodra u heeft geverifieerd dat uw Bitcoin-transactie een succes was, klikt u nogmaals op het menu. Selecteer deze keer ‘Exchange’. Ben je klaar om je eerste COB te bemachtigen??

Stap 11: Klik in de linkerbovenhoek naast het Cobinhood-logo op ‘Product selecteren’. Hier kunt u naar beneden scrollen om het COB / BTC-paar te selecteren of ernaar te zoeken.

Cobinhood handelsparen menu

Zoek het COB / BTC-handelspaar.

Stap 12: De uitwisselingsweergave toont nu gegevens specifiek voor COB / BTC. Zoek het orderboek in het midden van de beursweergave. Het orderboek laat het zien prijs en volume gegevens voor het geselecteerde handelspaar.

In het onderstaande voorbeeld zien we verkopers die de prijs van 0,00000575 BTC aanbieden voor 1 COB. Kopers bieden daarentegen 0,00000570 BTC aan voor 1 COB. Dit verschil in de twee prijzen staat bekend als de verspreiding.

Cobinhood Exchange-scherm

Plaats een bestelling in het orderboek.

Als u gewoon tegen de laatste verkopersprijs wilt kopen, zoek dan het “Bestelformulier” en zorg ervoor dat het tabblad “Markt” is geselecteerd. Met dat geselecteerd, typ je in hoeveel Bitcoin je voor deze transactie wilt gebruiken en klik je op “KOPEN”.

In sommige gevallen is er mogelijk niet genoeg COB beschikbaar tegen de laatste prijs. Bijgevolg vult de beurs de rest van uw transactie tegen de volgende beste prijs. Maar maak u geen zorgen, dit wordt allemaal voor u afgehandeld door het systeem.

Stap 13: Cobinhood heeft een meer uitgebreide gids voor gevorderde gebruikers als u geïnteresseerd bent in handelen met limiet-, stop- en stop-limietorders.

Daar heb je het, je bent nu de trotse eigenaar van je allereerste Cobinhood-munt. Geef het niet allemaal tegelijk uit.