Ondanks dat het een van de grootste cryptocurrencies is in marktkapitalisatie, is er momenteel een zeer beperkt aantal beurzen waar je IOTA kunt kopen. Met dat in gedachten zal ik u de meest populaire opties laten zien die momenteel worden gebruikt en het proces van het kopen van IOTA-munten uitleggen.

Hoe IOTA te kopen

Er zijn momenteel slechts twee beurzen met een aanzienlijk handelsvolume van IOTA, die geen van beide fiat-valuta (USD, EUR, enz.) Stortingen accepteren. Als u nog geen andere cryptocurrency heeft en u IOTA wilt kopen, moet u eerst Bitcoin of Ethereum kopen. U kunt vervolgens uw Bitcoin of Ethereum naar een van de volgende beurzen sturen en deze inruilen voor IOTA:

  • Bitfinex – Bitfinex is gevestigd in Hong Kong en heeft consequent een van de grootste dagelijkse handelsvolumes van alle cryptocurrency-uitwisselingen. Helaas voor Amerikaanse investeerders heeft Bitfinex onlangs stopte met het bedienen van Amerikaanse individuele klanten.
  • Binance – Binance is een heel nieuwe uitwisseling. Het bedrijf haalde $ 15 miljoen op via hun Initial Coin Offering (ICO) in slechts 3 minuten op 3 juli 2017. Minder dan twee weken later ging de uitwisseling live op 14 juli. Hoewel het zeker redelijk is om voorzichtig te zijn met een dergelijke nieuwe uitwisseling, heeft Binance zeer snel een gebruikersbestand opgebouwd dat nu consistent in de top 10 van dagelijkse handelsvolumes van alle cryptocurrency-uitwisselingen staat..

Hieronder laat ik je zien hoe je elke exchange gebruikt om IOTA te kopen. Houd er rekening mee dat u eerst een andere cryptocurrency (zoals Bitcoin of Ethereum) moet hebben om te storten en te handelen voor IOTA.

Hoe IOTA op Binance te kopen

Het is vrij eenvoudig om Binance te gebruiken om IOTA te kopen. Hier is een stapsgewijze handleiding die u het exacte proces laat zien.

1) Registreer een Binance-account

De eerste stap is om een ​​Binance-account aan te maken. De … gebruiken registratieformulier hier te vinden, u heeft uw e-mailadres en een wachtwoord nodig. Zorg er zoals altijd voor dat u een sterk uniek wachtwoord kiest. U ontvangt een e-mail om uw e-mailadres te verifiëren nadat u zich heeft aangemeld.

Registreer een account op Binance

2) Inloggen

Nadat u op de link in de e-mail die Binance u heeft gestuurd, heeft geklikt, zou uw account geactiveerd moeten zijn. Klik op de link om in te loggen.

Binance-account geactiveerd

Log in op jouw account.

Binance Inloggen

3) Ga door met het instellen van uw account

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u naar uw Binance accountpagina.

We raden u altijd aan om 2-Factor Authentication (2FA) in te schakelen op elke beurs die u gebruikt om cryptocurrency te verhandelen om uw accountbeveiliging te verbeteren. In het bijzonder raden we aan om de Google Authenticator-app te gebruiken, aangezien SMS 2FA verschillende beveiligingsproblemen heeft. Google Authenticator is gratis te gebruiken vanuit zowel het Google Play Store en Apple IOS Store.

In eerste instantie worden de opnamelimieten voor uw account elke 24 uur ingesteld op een equivalent van 2 BTC, maar u kunt deze limieten verhogen door de identiteitsauthenticatie van Binance te voltooien.

Binance identiteitsverificatie

4) Stort cryptocurrency op Binance

Er is een groot aantal cryptocurrencies beschikbaar om op te storten Binance, hoewel handelsparen worden uitgedrukt in Bitcoin, Ethereum en USDT (Tether). Voor dit voorbeeld stort ik Ethereum.

Welke cryptomunt u ook kiest, klik op storten en stuur geld naar het opgegeven adres.

Binance-stortingsmethoden

U kunt lopende stortingen bekijken terwijl u wacht tot de transacties zijn bevestigd.

Binance in afwachting van Ethereum-aanbetaling

Wanneer uw storting volledig is bevestigd, wordt deze nu weergegeven in uw beschikbare saldo.

Binance voltooide Ethereum-aanbetaling

5) Koop IOTA met Bitcoin of Ethereum

Zodra uw storting is voltooid, is het tijd om uw gestorte cryptocurrency in te ruilen voor IOTA. Klik op de knop “Uitwisselen” in het menu.

Binance lokaliseert exchange

IOTA wordt verhandeld op Bitcoin- en Ethereum-markten. Zoek IOTA op de markt die u wilt verhandelen.

Binance Zoek IOTA

Plaats een Koop IOTA-order met behulp van een limiet- of marktorder. Binance brengt een vergoeding van 0,1% in rekening voor transacties. Voor de eenvoud heb ik 300 IOTA gekocht via een marktorder. Als u een marktorder plaatst, kunt u het percentage van uw Ethereum (of Bitcoin) -saldo kiezen dat u wilt gebruiken om IOTA te kopen.

Met een marktorder wordt het maximale bedrag van IOTA gekocht dat beschikbaar is voor het Ethereum-bedrag dat je hebt gekozen om te besteden. Het koopt de goedkoopste beschikbare IOTA totdat het dit bedrag heeft gevuld.

Binance IOTA-bestelling

Zodra uw bestelling is gevuld, wordt deze weergegeven in uw beschikbare IOTA-saldo. U kunt dan uw IOTA opnemen van Binance naar de portemonnee van uw keuze.

Binance IOTA-fondsen en opname

IOTA kopen op Bitfinex

Het proces voor het kopen van IOTA op Bitfinex lijkt sterk op het proces op Binance. Om die reden heb ik het Bitfinex-overzicht een beetje gestroomlijnd.

1) Aanmelden en e-mail verifiëren

De eerste stap is natuurlijk meld u aan voor een Bitfinex-account en verifieer uw e-mail.

Bitfinex-aanmelding

U kunt 2FA inschakelen in het beveiligingsgedeelte van uw account om het veiliger te maken.

Bitfinex 2FA

2) Stort cryptocurrency op Bitfinex

Klik op het tabblad storten en kies de cryptocurrency die je wilt storten. Net als Binance handelt Binfinex IOTA in Bitcoin- en Ethereum-markten.

Bitfinex aanbetaling

Nogmaals, ik heb ervoor gekozen om Ethereum te deponeren.

3) Koop IOTA met Bitcoin of Ethereum

Zoek het handelspaar waarop u wilt handelen Bitfinex. In dit voorbeeld handel ik op de IOTA / ETH-markt.

Bitfinex Zoek IOTA Market

Net als bij Binance zijn er verschillende soorten orders, waarvan de eenvoudigste een marktorder is. Om Bitfinex automatisch het maximale bedrag tegen marktprijs te laten kopen, klikt u op de groene cirkel die in de afbeelding hieronder wordt weergegeven en klikt u vervolgens op “Exchange Buy”.

Bitfinex Koop IOTA met Ether

Nadat je bestelling is gevuld, is je IOTA beschikbaar in je IOTA-uitwisselingsportefeuille.

IOTA-balans

Overzicht

Hoewel IOTA nog niet door zoveel beurzen wordt ondersteund als andere altcoins, is het nog steeds relatief eenvoudig om te kopen. Houd er rekening mee dat als u nog geen cryptocurrency heeft om voor IOTA te handelen, u wat met fiat-valuta moet kopen bij een andere centrale dan waar u IOTA kunt kopen.

Het is ook vermeldenswaard dat er momenteel een beperkt aantal beschikbare IOTA-portefeuilles is. U kunt het beste de officiële gebruiken IOTA GUI Wallet-client, als u uw munten buiten beurzen wilt houden.