Een van de meest gestelde vragen die nieuwe crypto-investeerders stellen, is: Kan ik cryptocurrency kopen met PayPal? Bijna iedereen heeft een PayPal-rekening en de mogelijkheid om die rekening te gebruiken om crypto te kopen, maakt het gemakkelijker voor degenen die de crypto-wereld betreden. PayPal ondersteunt echter nog geen cryptocurrency. Het bedrijf vermeldt zelfs dat Bitcoins worden verkocht in strijd met het bedrijfsbeleid.

De oprichtende CEO van het bedrijf heeft genaamd Bitcoin publiekelijk oplichterij, dus ze zijn niet bepaald pro crypto. Bij nadere beschouwing blijkt dat de beslissing om niet rechtstreeks met crypto om te gaan, waarschijnlijk meer gebaseerd is op de mechanica van de valuta dan op totale haat tegen Bitcoin..

Niet-omkeerbare betalingen: PayPal-cryptocurrency

Cryptocurrencies, zoals Bitcoin, zijn onomkeerbaar. PayPal werkt echter op dezelfde manier als creditcards. Gebruikers krijgen bepaalde terugbetalingsmogelijkheden, afhankelijk van de omstandigheden van de transactie met PayPal. In Bitcoin is er geen centraal kantoor, klantenservice of zelfs maar een bekende maker om uw klachten naar toe te sturen. Wanneer u Bitcoin verzendt, is deze permanent. Dit maakt het incompatibel met het netwerk van PayPal.

Leer hoe u cryptocurrency kunt kopen met PayPal

Hoewel u uw Bitcoins niet via PayPal kunt verkopen, kunt u nog steeds cryptocurrency kopen via hun platform. U heeft alleen een derde partij nodig die gespecialiseerd is in dit soort transacties als u geen zin heeft om met een geblokkeerde rekening om te gaan. PayPal is berucht vanwege het bevriezen van accounts. Hun accountbeleid stelt hen in staat bevriezen uw account gedurende 180 dagen als ze denken dat u hun voorwaarden heeft geschonden.

Een snelle waarschuwing: oplichters

Zowel PayPal als de cryptomarkt hebben een groot aantal oplichters. Als je de twee combineert, en een nieuwe investeerder, kun je in gevaarlijke wateren terechtkomen. Een van de meest populaire oplichting met cryptocurrency om te vermijden, is de oplichting met PayPal-terugkoop. Het is ook een van de belangrijkste redenen waarom de verkoop van Bitcoin op PayPal verboden is.

Bij deze zwendel koopt iemand Bitcoin van u via PayPal. Zodra de Bitcoin op hun rekening staat, dienen ze een terugbetaling in bij PayPal en beweren ze dat ze de crypto nooit hebben ontvangen. PayPal maakt de betaling ongedaan en de oplichter verlaat het geld en uw crypto. Om deze scenario’s te vermijden, houdt u zich alleen aan betrouwbare services, zoals de services die hieronder worden vermeld.

VirWox

VirWox kwam in 2007 op de markt als een virtuele uitwisseling voor digitale valuta die in videogames worden gebruikt. Op het platform kun je Linden Dollars kopen met PayPal of een creditcard. Linden Dollars zijn de digitale valuta die wordt gebruikt in de videogame Second Life. Bitcoin, samen met enkele andere spelvaluta’s, werd in 2011 aan het platform toegevoegd.

U koopt Linden Dollars via PayPal en maakt hun geld rechtstreeks over naar Bitcoin. Omdat het platform technisch gezien alleen Linden Dollars verkoopt, worden de problemen van PayPal met cryptocurrency vermeden.

Aanmeldingsproces

Het aanmeldingsproces voor VirWox vraagt ​​je om een ​​link naar je game-avatar te plaatsen. Deze stap is nodig om uw virtuele geld over te boeken van uw VirWox-account. Aanvankelijk vult u uw accountregistratiegegevens in, waaronder een naam, e-mailadres en de bovengenoemde avatar-informatie. Je kunt geen avatar plaatsen als je er geen hebt.

VirWox via Homepage

VirWox via Homepage

Bevestiging

Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met een tijdelijk wachtwoord. U moet de gegeven link volgen en uw gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot het platform. Bij binnenkomst kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Stort geld

Zodra u zich in uw account bevindt, gaat u naar de stortingsknop in de rechterhoek van de pagina, direct onder het gedeelte Mijn account. Deze knop brengt je naar het overzicht van de betalingssectie. Hier ziet u uw aankoopopties en hoe lang het duurt voordat ze zijn voltooid. PayPal wordt op de kaart vermeld als een onmiddellijke transactie.

Blader naar beneden op de pagina totdat u bij het PayPal Express-afrekengedeelte komt. U vindt een link die u naar uw PayPal-aankoopopties brengt. Klik op de PayPal-link en laad uw account met hoeveel geld u ook aan cryptocurrency wilt uitgeven. Hoewel dit een snelle transactie is, moet u de transactie autoriseren op de PayPal-site, anders wordt deze nooit voltooid.

PayPal-instructies via VireWox

PayPal-instructies via VirWox

Ruil voor Bitcoin

Zodra je account is aangemaakt, kun je de Linden Dollars (SLL) die je hebt gekocht inruilen voor wat zoete Satoshis. De volgende stap is om op het uitwisselingstabblad te klikken dat BTC / SLL vermeldt. Dit tabblad bevindt zich aan de linkerkant van de website onder het gedeelte Mijn account. Deze knop brengt je naar een pagina die je laat weten hoeveel SLL je beschikbaar hebt in je account.

Plaats vervolgens een bestelling om uw SLL in te wisselen voor BTC tegen de gewenste koers op de pagina. Binnen enkele minuten krijgt u uw Bitcoin afgeleverd op het adres dat u tijdens de ruiltransactie heeft ingevoerd. Niet zo eenvoudig als Coinbase, maar je kunt wel dat PayPal-account gebruiken om Bitcoin te bemachtigen.

LocalBitcoins

Als het vorige proces te veel voor je is, is er altijd de originele methode om PayPal te gebruiken om cryptocurrency te kopen: LocalBitcoins. Dit platform wisselt eigenlijk geen cryptocurrency uit. In plaats daarvan maken gebruikers verbinding via het virtuele bord en ontmoeten ze elkaar persoonlijk om hun Bitcoin-transacties af te handelen. Hoewel dit wat extra reiskosten en tijd vereist, biedt het u een anonieme manier om cryptocurrency te kopen via PayPal.

LocalBitcoin via homepage

LocalBitcoin via homepage

Wees niet verbaasd als de persoon die zijn kostbare Bitcoin verkoopt, u ​​vraagt ​​om de transactie te verifiëren terwijl u daar bij hem bent. Dit wordt gedaan om de eerder besproken PayPal-restitutiezwendel te voorkomen. Zoals bij elke transactie met een vreemde, moet u altijd voorzichtig zijn, zoals bijeenkomsten op een openbare locatie. Als je anonimiteit nodig hebt, is dit de te volgen route.

Cryptocurrency kopen met PayPal: niet onmogelijk

Nu u precies weet hoe u Bitcoin met PayPal kunt kopen, bent u klaar om uw crypto-investeringsstrategie te starten. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet en volg deze tips om uw cryptoportfolio als een professional te vergroten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me