Hoe u een EOS-afgevaardigde wordt

Nadat je hebt gehoord dat sommige EOS-afgevaardigden tot wel $ 5.000 per dag verdienen aan EOS-tokens, vraag je je waarschijnlijk af hoe je een deel van die actie kunt krijgen. We hebben goed nieuws voor je. EOS-afgevaardigde worden is niet zo lastig als je zou denken. En er is geen beperking op wie er een kan worden.

In deze gids laten we je zien hoe je een EOS-afgevaardigde wordt en hoe je je kansen vergroot om een ​​van de eenentwintig Block Producers te worden. Laten we beginnen.

Eerlijke waarschuwing: Als je EOS-afgevaardigde wilt worden, moet je vertrouwd zijn met software en hardware. U moet in het bijzonder bekend zijn met GitHub, een Command Line Interface (CLI) en de hardwarespecificaties van de machine die u gebruikt, op zijn minst.

Hardwarevereisten voor EOS Delegate

EOS’s hardwarevereisten voor afgevaardigden zijn minimaal. Volgens de oprichter van EOS, Dan Larimer, “kan EOSIO werken met heel weinig geheugen, minder dan 100 MB + gedeeld geheugen. De vereisten voor het gedeelde geheugenbestand zijn afhankelijk van de staat van uw lokale applicatie (aantal gebruikers, enz.). ” Behalve de geheugenvereiste is er niet veel anders.

Registreren als EOS Delegate

Notitie: Bij deze instructies wordt ervan uitgegaan dat u EOSIO al hebt gekloond vanaf het GitHub-opslagplaats, configureerde het cleos opdrachtregelprogramma, en heb een EOS-portemonnee met wat EOS erin.

Stap 1. Maak een bp_info.json met de informatie die in het EOS BP-informatiestandaard.

Stap 2. Als u er nog geen heeft, maakt u een website voor uw afgevaardigde (bijv. Https://EOSCoinCentral.com).

Stap 3. Voeg uw JSON-bestand toe aan de root van uw websitedomein (d.w.z. https // EOSCoinCentral.com / bp.json).

Stap 4. Registreer u als EOS-gedelegeerde door de volgende opdracht cleos uit te voeren:

cleos systeem regproducer

  • accountnaam – moet uit maximaal 12 tekens bestaan. Elk teken moet een kleine letter of een cijfer 1 tot en met 5 zijn. Het eerste teken moet een kleine letter zijn, geen cijfer.
  • producer_key – de publieke sleutel van je Producer Keypair.
  • url – de website die u in stap 2 heeft opgezet.
  • locatie – relatieve locatie voor planning van de dichtstbijzijnde buren

Stap 5. Controleer of u nu een gemachtigde bent door de volgende opdracht uit te voeren:

cleos systeem lijstproducers

U zou uw accountnaam moeten kunnen vinden in de lijst met het aantal stemmen dat u heeft.

Aantal stemmen en dagelijkse blokkeringen van de tien beste afgevaardigden

Aantal stemmen en dagelijkse blokkeringen van de tien beste afgevaardigden

Hoe u uw kansen om een ​​blokproducent te worden, kunt vergroten

EOS Go, een door de gemeenschap gerunde organisatie, heeft een lijst gemaakt met acht criteria die elke afgevaardigde zou moeten hebben. Elke week voorafgaand aan de lancering beoordeelde EOS Go de afgevaardigden en rangschikte ze op basis van deze criteria. Afgevaardigden met een hogere ranking kregen onvermijdelijk meer stemmen om Block Producer te worden. Hoewel deze items niet vereist waren, bekeek de community de afgevaardigden met hen in meer aanzien.

EOS Go heeft sindsdien hun wekelijkse beoordelingen stopgezet. Je moet je echter nog steeds aan de normen houden als je Block Producer wilt worden. De acht standaarden zijn:

URL van openbare website (en sociale media-accounts)

Een aanwezigheid in de gemeenschap is essentieel voor een afgevaardigde. U moet een website hebben die communityleden kunnen bezoeken om meer te weten te komen over uw plannen als afgevaardigde. Wat zijn je doelen? Hoe profiteert u van het EOS-ecosysteem??

Gebruik uw sociale media-accounts om met anderen in contact te komen. Ze zijn een uitstekend platform om aankondigingen te doen en vragen te beantwoorden.

Links naar ID-informatie

Maak links en maak de volgende informatie openbaar:

  • Officiële kandidaatnaam voor blokproducent
  • Locatie van het hoofdkantoor van het bedrijf
  • Verwachte locatie van servers
  • Type servers (cloud, bare metal, etc.)
  • Huidige werknemerslijst en foto’s van minstens 67% van het personeel
  • Relevante achtergrondkwalificaties voor ten minste 67% van het personeel

Houders van EOS-tokens geven om deze informatie. Ze willen geen uren bezig zijn om het te vinden.

Technische specificaties en uitgaven voor middelen

In dit gedeelte moet u inschatten wat uw bedrijfskosten als gedelegeerde zullen zijn. Wees duidelijk in wat voor soort hardware u gebruikt en wat u doet om deze te onderhouden.

Schaalplan voor hardware

Naarmate het EOS-netwerk groeit, moet u een plan hebben om hiermee om te gaan als gedelegeerde.

Projectoverzicht voor voordelen voor de gemeenschap

EOS-supporters zijn onvermurwbaar over afgevaardigden die een deel van hun blokbeloningen gebruiken voor gemeenschapsprojecten. Als u $ 500 tot $ 5.000 per dag verdient (tegen huidige prijzen), kunt u het zich veroorloven een klein beetje terug te geven.

Lijst met telegram- en testnetknooppuntnamen

Door uw Telegram-informatie te vermelden, kunnen communityleden contact opnemen als ze vragen of opmerkingen hebben. Het verstrekken van de knooppuntnamen op het testnet maakt deelname en testen van communitytestnet mogelijk.

Block Producer Candidate Roadmap

De routekaart is een meer diepgaand document dat enkele van de voorgaande punten verder schetst. Het omvat “Waarden, tijdlijn van gemeenschapsprojecten, financiën, transparantie of elk ander onderwerp dat de kandidaat belangrijk acht.”

Positie op dividenden

Ten slotte moet u documenteren of u EOS-inflatiebeloningen aan tokenhouders gaat verdelen en, zo ja, hoe u dat doet.

Is het de moeite waard om een ​​EOS-afgevaardigde te worden?

Dat is aan jou. Om het absolute minimum te doen om een ​​EOS-afgevaardigde te worden, hoeft u slechts een paar opdrachten vanuit uw CLI uit te voeren. Het aanschaffen van hardware die meegroeit met het netwerk, het opbouwen van vertrouwen in de gemeenschap en het verkrijgen van voldoende stemmen om een ​​inkomen te verwerven, zal echter een uitdaging zijn..

Huidige Block Producers hebben minstens 60 miljoen stemmen. En de belonende afgevaardigde met het minste aantal stemmen heeft nog steeds bijna 16 miljoen.

Op dit punt wordt het een zware strijd voor je. Maar afgevaardigden zullen de komende jaren zeker komen en gaan. Het is dus nooit te laat om te beginnen met proberen.